adanadayız dıyebılırım buraya gıren arkadaslarım var kımse bılmıo dıye acıkca yazamıorum
kımliğim deşifre olmasın dıye:)
nedense bırılerı ogreneck dıye ödüm kopuo
canım bence üzülme Allah bildikten sonra kul bilsede bilmesede farketmez birileri bilmesin diye kendini sıkarsan dahada üzülürsünrahme yenı yerleşmiş bır embriyo canım
mucize gıbı mest oluorum
allahın varlığıja ınanmayanları bunu göstermek lasım
bende geldim kızsevtun nolmuş kaynanan ne dedi anlat bakemcanlarım ben geldim çok kötüyüm moralim sıfır gene eltim kaynanamı doldurmuş üstüme yolladı bugün demediklerimi dedi göstermiş bana bagırdı çagırdı ne laflar çok aglattı kaynanam beni ben geçmişe gideyim geliyorum
e herhalde yanı bı zahmet sen benım dıyetımı takıp et ben senı etmıyım yok ole yagmaaaa ınsallah olcak bu sefer kusummmmmselam derincim,hayırlısı olsun kuzu yaa,napalım,o kadar alıştım ki artık,bazen hiç anne olamayacakmışım gibi geliyo,ama umut var genede tabiki.
kayra yala anlaştık,ben yarın incir kürüne başlıyorum,o beni takip etcek,yapmassam ceza kescekmiş:97::90:
kız kım konusmuyo senle balımmmm canım ben senden bı tık daha fazla korkuyorum cunku hafıf cokukluk benımkı tamamen bıcornıs ve bı kaybım var bılıyosun zaten kırmızılara da de kız bıseyler korkma ben uzulmedım ben zaten dr a gdene kadar kruncam bu yuzden ben cok mutluyum gelmelerınekardeloş nerdesin bakimmmmkıs gidiyom ben salata yapacam tmm mı cano..öptüm seni.
zaten kimse konuşmuyo benle bugün barim salata yapim :95:
canım bu kısa oldugu ıcın bunu aldım ne dıyeyım kı bende oglumsuz yasıyorum hergune onsuz uyanıyorum rabbım ınsallah gonderır kuzularımızı cok bekletmeden akıl saglıgımızı da almadan ınsallahcanım yazmıstım kendı topığıme kopyalayayaım dedım
nerden başlayacağımı bılemedim
canlarım ben geldim çok kötüyüm moralim sıfır gene eltim kaynanamı doldurmuş üstüme yolladı bugün demediklerimi dedi göstermiş bana bagırdı çagırdı ne laflar çok aglattı kaynanam beni ben geçmişe gideyim geliyorum
ah sevtun,ben bıktım,onlar bıkmadı aile içerisindeki huzursuzluktan var ya.
kardeloşummm evet erken olmuşun cano hayırlısı artık yapacak bişey yok inşallah bi dahaki aya olmazsın kuzum ya...
garipcim alıntıda sorun vardı umarım düzeltebilmişimdir cnm...karışık çıkmaz inşallah...ne demek cnm birbirimize destek olmalıyız herzaman...sıkıntılar bizim için ama Allah beterinden saklasın...bu arada belirtilerin var gibi inşallah hamilesindir cnm...
aynen kayram bende hamile kalamamak degilde devamını getirememekten korkuyorum cidden...AllaH HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE..BİZİM GİBİ OLUPTA ÇOK NORMLA Bİ ŞEKİLDE TŞAIYANLARDA VAR CNM UNUTMA..İLLA DÜŞECEK DİYE BİŞEY YOK.AMA İŞTE İNSAN DÜŞÜNÜYO...ay büyük harfle yazdım yaaa...nyse..adet olmuşsun gününde.ne diyim bilemedim..sen iyiysen mesele yok deryacım..inşallah düzene giriyosundur hadi bakalım..hee bide bi dahaki isyan nöbeti dedigini gözden kaçırmadımm öyle bişey olmayacak cnm inşallah..Allah gönlüne huzur versin düşünme öyle şeyler...
KAZEN e mesaj at cnm özelinden...
halem gelip gitmişsin cnm kaçırdım..
evet yaaa
oncelıkle herkese merhaba
gecmısı okudum ınsallah atlamadan yazabılırım
pelınım yaaahala atlatamadınmı balım bugun annemle konustum oda aynı durumda ınasallah cabucak gecer bebegım yaaa
boncugum kusum tabı mınıslerın ne demek dua nıyetıne gecsın ınsallah ınsallah bır de gelır ıkı de gelırrr ben senden umutluyum hemde cok kardelosumla da konustuk rabbım bu topıctekı herkese ole tatlı saglık yaramaza bebısler versın kı buraya gırmeye vakıt bulamayalım ınsalllahhhhhh
derınım kuzum bana geldıler o gun sıkıntılıydım zaten kusura bakma canım benım ben zaten hamıle kalamamak tan cok devamını getırememekten korkuyorum dr da demıs ya ben bırını kaybettım allahım bı daha ne bana ne baska kımseye gostermesın kuzum sen de gonlune gore bır ev sahıbı olursun ınsallah bıtanem benımmmm esım bıraz uzuldu baska kayıpları da var aıleden hapsı aklına gelınce kotu oldu ama sımdı ıyıyız ıkımısde kusum merak etme sen bıdahakı ısyan nonetıme kadar ıyıyım yanı
ablacım mısafırlerın varmıs cok yorulmussun balımm ufaklıkların arkasını toplamak bıle zevklı dımı keske bızım de olsa da toplasak ınsalllaaaaaaahhhhhhhhh duayı da ıyıkı okumusum bılıyosun
kardelosum dıyet lıstenı almıstım zaten saol kuzu sayende zayıflıcaz benım kılom fazla oldugu ıcın ben braz daha azalttım yururyus olayını kestım tekrar gecenkı olaydan sonra evde hareket yapcam
garıbım ne demek o kıloda olurmu allah ısterse olur dememısmıydın sen bana ama kılo verırsen pkoya cok yardımcı haberın olsun canımmm
sevtosum eltını takma bıle demıcem artık cok sınırlenıyorum o kadına bılıyosun gormesden gelmeye calıs
tweety arkadasım cıft rahımın amelıyatı yok canım senın dedıgın perde ıle ıkıye bolunmus rahım cıft rahımde drlar amelıyata yanasmıyorlar pek
aleynam kuzum olsun kıst dedıgın bı aylık dogum kontrol hapına bakar ınsallah gecer balım tup bebek ıcınde acele etme daha erken ınsallah en kısa zamanda bulacak senı mınısın
kızlar sıze bır mujdem var yanı benım ıcın mucıze gıbı oldugu ıcın yazıyorum bugünnnnnnnnn ben hastalandımmmmmm kırmızıları gordum yanı cok sukur hem de tam gununde ve ılac kullanmadan cok mutluyum yaaa cok sukur bır suru gezdırdı esım benı bugun ama hıcbırı gozumde yoktu ben kırmızıları gordum ya bugun benım bayramım ınsallah her ay bole duzenlı olur takı bebek yapabılırsın dıyene kadar dr ummmm ay kızlarrr rabbım bıdaha gostermesın ole desensızlıklerrrr ınsallahhh hıcbırımıze boncugum yazabılırsın kusum 16 subat
ben kacıyom kızlar hafta sonu malum esımle ılgılenmme lazım ıyı aksamlar
canlarım ben geldim çok kötüyüm moralim sıfır gene eltim kaynanamı doldurmuş üstüme yolladı bugün demediklerimi dedi göstermiş bana bagırdı çagırdı ne laflar çok aglattı kaynanam beni ben geçmişe gideyim geliyorum
hosgeldın kuzum nasılsın# sevtun2
# ugurboncugum
# KAYRAM29
# birsen29
# banu145145
merhaba kizlar ben geldimm:80::80::80::80::80::80:
İnşallah yeter bu sefer tutarda gitmez inşallah ilaçlardan heralde başım çok fena dönüyor midem bulanıyor birde aşağıdan sanki su akıyo gibi oluyo normalmi acaba canım
Öyle canım dua ediyorum sizlerde edin canım haftaya pazartesi test günü ama ben cumartesi yaptırıyımmı diye düşünüyorum.
Canım ya çok üzülme belliki yaşın daha genç şansızlığın doğru merkezi bulamamak olmuş sakın umutlarını bitirme tatilde istanbula gel burda iyi bir yerde yaptır sayılarınız çok düşük değil eğer maddi zorluğun yoksa alman hastahanesi yada memorial git inşallah olur canım bende yaptırdım şimdi gün sayıyorum umarım hepimizin olur lütfen kendini bu kadar yıpratma
hosgeldın kuzum nasılsın
ah canım teşekkür ederim bebem okudugun için gerisi nirde kız ben unutulucak kadınmıyım be:90::90::90::90::90::90::90:Selam kızlar,kimse yok ama genede selam.
Ben güne kıpkırrmızı renklerle uyandım,hayırlısı olsun artık,ne diyelim.
Ebroşum kızzz,duayı bitiremedim,sadece sevtuştan 13 tane okudum,sonra unutmuşum,eğer birini bulabilirsem okutcam,değilse haber veririm cano olar mı?
Kızma ama banabak,ne şirinim:81:
canım böylemi sallıyım onusaol canım diğer alıntı hem uzundu hemde karışmış ondan bunu aldım
ALLAHIM kabul etsin yapılan duaları yardımların içinde çok teşekkür ederim kuzum
buarada yine eltiyle takışmışsınız ya şunu takma bırak salla yaa seviyesiz sende onun seviyesine inme bence gerek yok
canom benim güzel kalpli arkadaşım olsun iyi olmuş uyuman dinlenmeye ihtiyacın var
valla cano benim veletlerde ondan gelmiyo sanırsam bende biraz otoriterim helede evim konusunda bilmiyorum olunca nasıl olcakda taviz vereceğimi sanmıyorum .annem bile diyo sen bukonularda çok tahammülsüzsün onun için olmuyo çocuğun diyevalla şimdiki anneler çok rahat çevremde görmedim daha çocuğuyla ilgileneni .buarada sen nasılsın canım?herşey yolunda inşallah kaç gündür konuşamadık özledim bee
aleynam kist çıkmış kuzum çok geçmiş olsun ama takma ben sık sık yaşadığım için normal geliyo artık bana .RABBİM hayırlısını nasip etsin .erir hemen korkma kuzum
cano baya erken olmuşsun yaa niye böyle olduki belkide coraspinden kaynaklanıyo hayırlısı canım
duaları hallederiz no problem
iyi gezmeler
selam hanımlar hepinize güzel bir pazar diliyorum .ben yorgunluğu atamadım bide üstüne tekrar temizlik yaptım .kocişde evde bugün anca fırsat buldum .
BANUCUM buarada nasıl gidiyo beklemek zor değilmi canım ?
BONCUĞUM altta gördüm seni nasılsın cano misafirin gelmedimi?
canım benimmm ne çok yorulmuşsun..valla biliyonmu gece 1 bucukta yattım,yattım ama seni düşünüyom 2 gibi kalksam bi baksammı dedim karar verdim kalkacaktım uyumuşum kalkamadanbitanecik arkadasım inşallah bigün kendi evlatların o evi altını üstüne getirecek bular iyi günlerimiz..evimiz toplu durmayacak Allahın izniyle ayyy çok da sinir olurum biliyonmu topladıgım yeri dagıtan çocuklara.yegenlerimi bi fırçalıyomki sormayın..benim çocuk çok diktatör bi anneyle büyüyecek yandı yani.o yüzden gelmiyo ben biliyom...
olsun be canom herzaman kimseyi atlamıyosun yazarken.bi kerede yazma nolcak.girip bu saatte okuman bile büyük bişey o yorgunlukla..inan bende ne kadar yorgun olursam olayım çok yazamasam bile okuyorum geçmişi uyklaya uyuklaya bazen...
günaydınn canım selamlar
günaydın cipskolam nicine bayıldım:))hoşgeldin aramıza..umarım sende hemen anne olur listemize geçersin...
günaydın canımmm
kızz Allah seni neetmesin yaa.bırak kötüyle kötü mü olcan yaa..sana yakıştıramadım sevtuş hee.sesi kaydedip dinleticen demekay gülesim yoktu mannak karuu onun ettiklerini Allah görüyo zaten bebem yaa sen ugraşma boşver ve de bak kalbine şeytanı girmesine izin verme bu karı yüzünde..agzından talihsiz laflar çıkıyo farkında mısın?evladına bişey olursa üzülmem falan gibi..bırak sadece ve sadece Allaha havale et...kendini düşün..bak böyle sinir olmaların yumoşlarıda etkiler büyüyüp çatlamazlar bak bu sefer ben patakladım seni
kabul etmek ne demek burası hepimizin...hoşgeldin..daha çok yenisin ama canım.şuanda doktora gitmen bile olmaz..1 yıldan sonra bakıyo doktolar.arkadasın da çok biliyo heralde kızmada...hamile kalamamanı tek sebebi tüpün kapalı olması degilki..sebepsiz olanlarda çok fazla...herkesin dedigine bakıp kafanda problem haline getirme...daha 4 ay olmuş...inşallah yakında kalırsın rahat ol...tüplerin kapalı olup olmadıgı da rahim filminde anlaşılıyo ama şimdi gitsende çekmez doktor emin ol...gerekte yok şuan zaten..
günaydın leylacım..demek negatif çıktı...hayırlısı ya.bak ne güzel iltahap falanda yokmuş..stresten de gecikiyo olabilir evet...ama doktorun direk beklentin yüzünden demeside ilginç...onun mutlaka bi sebebi vardır..bikaç gün degil ki 18 gün geçmiş...belkide tüm faktörler birleşti o yüzden gecikiyo bilemeyiz..ultrasonda önemli bişey yoksa yoktur...herzaman düzensiz miydin peki ?
insallah ümit ettigin sonucu alirsin banucum
ah canım teşekkür ederim bebem okudugun için gerisi nirde kız ben unutulucak kadınmıyım be:90::90::90::90::90::90::90:
canım böylemi sallıyım onuyoksa ahanda böylemi sen seç
ah canım sinirden ne dedigimimi b,iliyorum rabbim evlatlarına ömür versin ben bencil olmasından bıktım bire beş katıp kaynanamı doldurmuş bugün orucu açtım orda hiç bir şey yokken çayı demledim bulaşıkları hallettim vs işte sonra ne olduysa kaynanam çoştu tutana aşk olsun kadını ya ban demedigini bırakmadı başladı lafları saymaya ne laflar ama aglıya aglıya içim içime çıktı eşim kızdı anne ne biliyosunki garibe bagırıp ona inanıyosun dedi bizi istemiyosan baştan söyle dedi hep ona inanıyosun bak dedi sana neler anlatmış agzımdan çıkmayan şeylerde var çıkıpta kötü olarak eklenmiş şeylerde var gerisini siz düşünün artık beni m dedi karımı istemeyeni bende istemem annemsin severim sayarım ama yeter artık o salak yüzünden karımı her seferinde kırıyosum dedi garip dedi bizim yüzümüzden hasta oldu psiklolojisi bozuldu dedi sözde ben demişimki eltime bebegimin katili eşimle kaynanammışdaha ne laflar sormayın artık eşimde dedi garibim hamile kaldı 1 ay baktın evinde hastanede bile baktın allah razı olsun dedi ama dedi eve gelince 2 buçuk ay kapımızı açmadın be ddei hamile kalsın kimseye müdare etmicem ben bakıcam işşallah dedi kavga büyüdü eltim yüzünden eşimle kaynanam girdi birbirine kaynatam dedi hanım çocuklar haklı susu dedi bu kerez sinirden onada bagırdı dışasrı çıktı kaynanam kaynatan beni çok sever allah razı olsun kızım aglama artık üzülme baba dedim ben 10 senelik gelininim bende bir hata yanlışlık gördünmü dedim kızım dedi ben sana inanıyorum o dengesize inanmıyorum dedi sen boşver annene ne dediki bu coştu dedi zor susturdular sen benim panik atagım azdımı kavga ederken dışarı eşim zor attı beni nefes alamıyorum dedim yavaş yavaş al canım dedi biraz sakinledim dedi eşim kalk gidiyoruz eve dedi siz dedi herseferinde böyle yaparsanız garibe bende getirmem birdaha dedi resti çekti kaynanamında çok umrundaya sanki de get dedi çıktık geldik eve yarın ilk işim hattı iptal etmek yerine yeni hat almak allahım birdaha gitmicem oraya yoksa ya gebericem günün birinde yada katil olvcem genç yaşta katıl olcem ben böyle eltiyi ne yapayım bir yerleri ferahladımı acaba merak ediyorum eve gelincede onu aradım agzıma geleni dedim haşladım kapadım telefonu bir daha yiyosa arasın bakıyım beni
ah canım mesafede koysan yüzsüz bu anam anası babasıda böyle degil ama nerden çıkmış bu karuNe ister bu eltiler insandan hiç anlamam benim aramda mesafem var sende öyle yap canım kimsekimseyi üzemez.
ah canım senin dedigini yaptım araya mesafe koydum altan aldım ma ne yaptıssam çare olmadı bende karar verdm gitimiçem bir daha oruya inan yemin ederim başım şuan çatlıyo çok agrıyo yaah sevtun,ben bıktım,onlar bıkmadı aile içerisindeki huzursuzluktan var ya.
vallahi öyle iyilik etsen seni sırtıma alır kabeye kadar tasırım hekardeloş gidekte şu sevtunun eltisini bi dövelim
# sevtun2
# ugurboncugum
# KAYRAM29
# birsen29
# banu145145
garipcim allahım cümlemizi güldürsün bebem benim kız belki hamilesindir nerden biliyon
merhaba kizlar ben geldimm:80::80::80::80::80::80:
canım bızde ole ıste hafta sonu ne olsun kı ben gezdım accık gercı amaaaiyiyim canim,ya sen nasilsin:26::26azar gununu evde gecirdik iste
ah canım teşekkür ederim bebem okudugun için gerisi nirde kız ben unutulucak kadınmıyım be:90::90::90::90::90::90::90:
ah canım sinirden ne dedigimimi b,iliyorum rabbim evlatlarına ömür versin ben bencil olmasından bıktım bire beş katıp kaynanamı doldurmuş bugün orucu açtım orda hiç bir şey yokken çayı demledim bulaşıkları hallettim vs işte sonra ne olduysa kaynanam çoştu tutana aşk olsun kadını ya ban demedigini bırakmadı başladı lafları saymaya ne laflar ama aglıya aglıya içim içime çıktı eşim kızdı anne ne biliyosunki garibe bagırıp ona inanıyosun dedi bizi istemiyosan baştan söyle dedi hep ona inanıyosun bak dedi sana neler anlatmış agzımdan çıkmayan şeylerde var çıkıpta kötü olarak eklenmiş şeylerde var gerisini siz düşünün artık beni m dedi karımı istemeyeni bende istemem annemsin severim sayarım ama yeter artık o salak yüzünden karımı her seferinde kırıyosum dedi garip dedi bizim yüzümüzden hasta oldu psiklolojisi bozuldu dedi sözde ben demişimki eltime bebegimin katili eşimle kaynanammışdaha ne laflar sormayın artık eşimde dedi garibim hamile kaldı 1 ay baktın evinde hastanede bile baktın allah razı olsun dedi ama dedi eve gelince 2 buçuk ay kapımızı açmadın be ddei hamile kalsın kimseye müdare etmicem ben bakıcam işşallah dedi kavga büyüdü eltim yüzünden eşimle kaynanam girdi birbirine kaynatam dedi hanım çocuklar haklı susu dedi bu kerez sinirden onada bagırdı dışasrı çıktı kaynanam kaynatan beni çok sever allah razı olsun kızım aglama artık üzülme baba dedim ben 10 senelik gelininim bende bir hata yanlışlık gördünmü dedim kızım dedi ben sana inanıyorum o dengesize inanmıyorum dedi sen boşver annene ne dediki bu coştu dedi zor susturdular sen benim panik atagım azdımı kavga ederken dışarı eşim zor attı beni nefes alamıyorum dedim yavaş yavaş al canım dedi biraz sakinledim dedi eşim kalk gidiyoruz eve dedi siz dedi herseferinde böyle yaparsanız garibe bende getirmem birdaha dedi resti çekti kaynanamında çok umrundaya sanki de get dedi çıktık geldik eve yarın ilk işim hattı iptal etmek yerine yeni hat almak allahım birdaha gitmicem oraya yoksa ya gebericem günün birinde yada katil olvcem genç yaşta katıl olcem ben böyle eltiyi ne yapayım bir yerleri ferahladımı acaba merak ediyorum eve gelincede onu aradım agzıma geleni dedim haşladım kapadım telefonu bir daha yiyosa arasın bakıyım beni
ah sevtun,ben bıktım,onlar bıkmadı aile içerisindeki huzursuzluktan var ya.
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20bitti
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15bitti
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15bitti
YETER.............15bitti
SUNGER..............10
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10bitti
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20bitti
DERYA..............15bitti
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15bitti
YETER..............15bitti
SUNGER...............10
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13
Ay canım benim çok üzülmüşsün aferin eşine ezdirmemiş seni bravo ende artık üzme iyi yapmışsın aramışsın bir daha o ararsa sende açma telefonu
canım bende öyle yapıcam bundan sonra ya herro ya merro artık birde böle deniyelim demisevtun merhaba.Valla hep aynı şeyleri yazıyoruz ama mecburen.Seni üzen insanları hayatından çıkarıcaksın başka yolu yok çok denedin olmuyo kardeşim eşinde senin yanında boşver artık huzuruna bak.Böyle sinirle çalışılmazki
bugün çok güzel koydum mesafeyi sen üzülmecanım bızde ole ıste hafta sonu ne olsun kı ben gezdım accık gercı amaaa
canım allah sabır versın ama eger memnun degılsen mesafenı koy ve bı dahada yuz verme yanı eltınede kaynanada yok ozur dılıyo affedıyon yıne aynı ben olsam yerınde bundan sonra mesafe koyarrım gercı esının de araya gırmesı hos olmamıs annesı oldugu ıcın dıyorum bunu yanlıs anlama yanı
kız birsen nedir kız bu eltilerden çektigimiz kız oglum ne yapıyo kızboşver sen yaşa sevtun Allah eninde sonunda cezasını verir merak etme biz arkandayız
ahhh canim benim yaaaa,neler yasamissin böylee..ama abiye helal olsun ezdirmemis seniii..eltinde cok ayip etmis bence..bosver sevtunum herkesin yaptigini rabbim göruyor..kimsenin yaptigi kimseye kar kalmaz sen merak etmee..
eltinle ve kayinvalidenle mesafeli ol bence..ben suna kanaat ettim canim..esinin ailesi ve akrabalari ile ne kadar fazla samimi olursan o kadar cok sorun olabiliyor.en iyisi mesafeli olmak..
sen herseyden önemlisin canim sagliginda..esinle mutluysan ki mutlusun belli..kaynana elti hepsi ANGARYA sevtunum bosver
canım bende öyle yapıcam bundan sonra ya herro ya merro artık birde böle deniyelim demi
bugün çok güzel koydum mesafeyi sen üzülme
kız birsen nedir kız bu eltilerden çektigimiz kız oglum ne yapıyo kız
ah canım inan evlenmeden hayat dolu bir ,insandım ama bunlar hayat bırakmıyolar bacım ya hiç demiyolar bu üzülürmü üzülmezmi nerde bu tarafın öteki tarafıda var demi ben ozaman haklarımı alıcam onlardan allahıma havale ettim rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın onları beni üzüenleri kıranlarda içinde:82::82::82::82:
kız içinemi doğuyı oğlum diyon neyse zaten belli olsun ilk eşim hariç size diyecemcanım bende öyle yapıcam bundan sonra ya herro ya merro artık birde böle deniyelim demi
bugün çok güzel koydum mesafeyi sen üzülme
kız birsen nedir kız bu eltilerden çektigimiz kız oglum ne yapıyo kız
ah canım inan evlenmeden hayat dolu bir ,insandım ama bunlar hayat bırakmıyolar bacım ya hiç demiyolar bu üzülürmü üzülmezmi nerde bu tarafın öteki tarafıda var demi ben ozaman haklarımı alıcam onlardan allahıma havale ettim rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın onları beni üzüenleri kıranlarda içinde:82::82::82::82:
kız içinemi doğuyı oğlum diyon neyse zaten belli olsun ilk eşim hariç size diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?