Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

anammmm ben boncugun avatrını gormedıydm bu arada hareketlı avatar bumuydu kuzu olsun buda gusel yaaa
ablacımm evet cok sukur geldı kırmızılar senınde gelır ınsallah yada daha guselı haberın olmadan bebısın gelır ınsallah allahım bu ay ugrastırmadı hıcbı ay ugrastırmaz umarım

herkese selam
abla sagol sen nasilsin tel.giriyorum yazamassam kusuruma bakmayin
saol kuzum bende iyiyim şükür aynı tas aynı hamam işte
inşallah bitanem ya artık ya kırmızı ya bebik
kayram hosgeldin
ben kaciyorum iyi geceler herkese..

iyi geceler canım

merhaba ben ece ayetel kürsi okuyorsunuz heralde isterseniz bende okuyabildiğim kadar okurum kime diye okuyacağım bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba ben ece ayetel kürsi okuyorsunuz heralde isterseniz bende okuyabildiğim kadar okurum kime diye okuyacağım bilgilendirirseniz sevinirim

selam hoşgeldin canım teşekkürler şuanda listemiz tamam canım sayı yani 313 tane okuyoruz
daha sonraki listede kısmetse veririz canım

ebrarım kuzumm bu adetin gelmeyişi her geçen gün beni umutlandırıyo cano haberin olsun...ayy belirtin falanda yok yaa..Allahımmm nooolurrrrr ebuşumun bebişi bu ay gelmiş olsunnn lütfennnnn.

ben deeedimmmmmmmm
hoşdedinnnnnnnnnnnnnnn canom
ebrarım kuzumm bu adetin gelmeyişi her geçen gün beni umutlandırıyo cano haberin olsun...ayy belirtin falanda yok yaa..Allahımmm nooolurrrrr ebuşumun bebişi bu ay gelmiş olsunnn lütfennnnn.

kuzu bilmemki yaa nerde bende otalih
hayırlısı olsun inşallah

kızlar slm nasılnız? bişey sorucam ayetel kürsi neden 313 tane ? 4444 tefrciye biliyorum 500 yasin biliyorum ama 313 duymadım hiç aydınlatır mısınız beni?

bitane ya bakarsın hamilsindir...beklemiyosun yaa belkide oldu kuşumm ne biliyonn..ay inşallah yaaaa.hiç belirtin varmı adet olcan gibi yani..

kıss açamadım msn yi yaa.sorun gider diyo hep deli oldum(

tamam kuzu tahmın ettım zaten ne yedın bakıyım bu kadarrr:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…