herkese selam
abla sagol sen nasilsin tel.giriyorum yazamassam kusuruma bakmayin
saol kuzum bende iyiyim şükür aynı tas aynı hamam işteherkese selam
abla sagol sen nasilsin tel.giriyorum yazamassam kusuruma bakmayin
inşallah bitanem ya artık ya kırmızı ya bebikanammmm ben boncugun avatrını gormedıydm bu arada hareketlı avatar bumuydu kuzu olsun buda gusel yaaa
ablacımm evet cok sukur geldı kırmızılar senınde gelır ınsallah yada daha guselı haberın olmadan bebısın gelır ınsallah allahım bu ay ugrastırmadı hıcbı ay ugrastırmaz umarım
kayram hosgeldin
ben kaciyorum iyi geceler herkese..
ınsallah ablacım yaaaaa ınsallahhh bunu nasıl gonulden ıstıyom bılemessınsaol kuzum bende iyiyim şükür aynı tas aynı hamam işte
inşallah bitanem ya artık ya kırmızı ya bebik
iyi geceler canım
kayram hosgeldin
ben kaciyorum iyi geceler herkese..
merhaba ben ece ayetel kürsi okuyorsunuz heralde isterseniz bende okuyabildiğim kadar okurum kime diye okuyacağım bilgilendirirseniz sevinirim
ben deeedimmmmmmmm
hoşgeldin canom nasılsın
hoşdedinnnnnnnnnnnnnnn canomben deeedimmmmmmmm
ebrarım kuzumm bu adetin gelmeyişi her geçen gün beni umutlandırıyo cano haberin olsun...ayy belirtin falanda yok yaa..Allahımmm nooolurrrrr ebuşumun bebişi bu ay gelmiş olsunnn lütfennnnn.
bitane ya bakarsın hamilsindir...beklemiyosun yaa belkide oldu kuşumm ne biliyonn..ay inşallah yaaaa.hiç belirtin varmı adet olcan gibi yani..hoşdedinnnnnnnnnnnnnnn canom
kuzu bilmemki yaa nerde bende otalih
hayırlısı olsun inşallah
gelmedın
bitane ya bakarsın hamilsindir...beklemiyosun yaa belkide oldu kuşumm ne biliyonn..ay inşallah yaaaa.hiç belirtin varmı adet olcan gibi yani..
kıss açamadım msn yi yaa.sorun gider diyo hep deli oldum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?