selam canlar..bi bakayım dedim napıyosunuz diye...
kayracım bi tık öndesin korkmakta anlıyorum cnm ama çok fazla takma kafaya..hem belli olmaz bu işler..sen şimdi kendine göre belkide benim rahmimi daha şanslı görüyosundur ama öyle olmuyo işte...bak ben bi arkadasımla birlikte takiplere gidiyodum bikaç sene önce.klomen içiyoduk..aynı günler randevumuz rastladı aynı doktora bikaç kere...bigün gittik..benim yumoşlar baya bi gelişmişti çok çok iyi dedi doktor...arkadas girdi morali bozuk çıktı.15mm de kalmıştı onunkiler..bende o anda içimden geçirdim,işi zor dedim benim yumoşlar şükür gelişiyo...kızda benimki için Maaşallah ne güzel gelişti falan diyodu...sonra bu bizim son takipten sonraki ay kız kendiliginden hamile kaldı..oysaki doktor ona yumurtlama çok zayıf diyodu...o günden sonra aklımdan o düşünce geçtigi için öyle üzüldüm ki..yani kötülük için yada böbürlenmek için geçirmemiştim asla..sadece kendimi daha sanslı görmüştüm onunkilerin gelişmedigini görünce..hemde üzülmüştüm kıza..ama şimdi MAAŞALLAH nur topu gibi bir kızı oldu...
yani konuyu nereye getircem deryam..yumurtlama sorunuyla bicornis ayrı şeyler diceksin şimdi ama...yani demişsin ya senin hafif çökük venimkisi iyice bicornis diye..kesin hüküm koyma hemen..hiçbişey belli olmaz cnm..
yok balım ya benı bılırsın karsılastırmak ıcın demedım de hanı aklımdan da cıkmıyo ama cok sukur ıyıyım kuzu ama bugunlerde sen nasılsınnnnnnn agrıların falan nasılll
# garip
# birsen29+
# KK Pro ÜyeDerinSu
# ademilehatice
# zelalca
# KAYRAM29+
# kardelen49
kızlar ben çıkıyorum başım çok agrıyo sinirden allahım ne agrı bu ya
ben mercimegimin kafesini tem,zliyim karettalarının kabını temizliyim yavrularıma şefkat veriyim en azından onlar kıymetimi bilirler demi
NOT kardeşim işten geldi başından kaldırıyo benim yavruda içerden çagırıyo kendinize iyi bakın bebeler beni özleyin mercimegimde çagırıyo beni özledi adan herhal içeri gelip gidiyo kız ben bu adamın bakışını hiç beyenmedim haberiniz ola amanın
bıraktım zaten olursun ınsallah canım sende barı onlar duzgun olsa dımıtatlım sende beni yanlış anlama..demek istedigim de anladın sanırım..yani hiçbişey korktugumuz gibi olmuyo bazen..bırak oluruna herşeyi..
ben iyiyim cnm..agrılar bi süreligine geçmişti..şimdi kasık batması çok yok ama adet sancılarım bşaladı..bende gününde olsam bari ilaçsız senin gibi
canım ya inşallah hamilesindir bütün sıkıntıları unutursun tatlışımbende misafiri cok seviyorum canim,ama öncesi ve sonrasi temizlik ve ikram kismi varya,cok zor yaaadaha iyiyim canim bugun cok sagol,sadece sesimde kalinlik var..ebrarim ya birsey soracagim sana,benim 1,2 gundur karnimin icleri aciyor,nasil anlatsam sanki karnimin icleri jiletle kaziniyormus gibi,birde afedersniz ama sag gögsumun ucu sizliyor..nedendir sizce:26::26:adette olmadim,,gerci umitlenmek istemiyorum ama,dusunmeden de edemiyorum
soguk odada olunca cok zor canim yaa,allah yardimcin olsun
kuzu öncelikle gözünaydın çok sevindim inanki darısı bana olsunoncelıkle herkese merhaba
gecmısı okudum ınsallah atlamadan yazabılırım
pelınım yaaahala atlatamadınmı balım bugun annemle konustum oda aynı durumda ınasallah cabucak gecer bebegım yaaa
boncugum kusum tabı mınıslerın ne demek dua nıyetıne gecsın ınsallah ınsallah bır de gelır ıkı de gelırrr ben senden umutluyum hemde cok kardelosumla da konustuk rabbım bu topıctekı herkese ole tatlı saglık yaramaza bebısler versın kı buraya gırmeye vakıt bulamayalım ınsalllahhhhhh
derınım kuzum bana geldıler o gun sıkıntılıydım zaten kusura bakma canım benım ben zaten hamıle kalamamak tan cok devamını getırememekten korkuyorum dr da demıs ya ben bırını kaybettım allahım bı daha ne bana ne baska kımseye gostermesın kuzum sen de gonlune gore bır ev sahıbı olursun ınsallah bıtanem benımmmm esım bıraz uzuldu baska kayıpları da var aıleden hapsı aklına gelınce kotu oldu ama sımdı ıyıyız ıkımısde kusum merak etme sen bıdahakı ısyan nonetıme kadar ıyıyım yanı
ablacım mısafırlerın varmıs cok yorulmussun balımm ufaklıkların arkasını toplamak bıle zevklı dımı keske bızım de olsa da toplasak ınsalllaaaaaaahhhhhhhhh duayı da ıyıkı okumusum bılıyosun
kardelosum dıyet lıstenı almıstım zaten saol kuzu sayende zayıflıcaz benım kılom fazla oldugu ıcın ben braz daha azalttım yururyus olayını kestım tekrar gecenkı olaydan sonra evde hareket yapcam
garıbım ne demek o kıloda olurmu allah ısterse olur dememısmıydın sen bana ama kılo verırsen pkoya cok yardımcı haberın olsun canımmm
sevtosum eltını takma bıle demıcem artık cok sınırlenıyorum o kadına bılıyosun gormesden gelmeye calıs
tweety arkadasım cıft rahımın amelıyatı yok canım senın dedıgın perde ıle ıkıye bolunmus rahım cıft rahımde drlar amelıyata yanasmıyorlar pek
aleynam kuzum olsun kıst dedıgın bı aylık dogum kontrol hapına bakar ınsallah gecer balım tup bebek ıcınde acele etme daha erken ınsallah en kısa zamanda bulacak senı mınısın
kızlar sıze bır mujdem var yanı benım ıcın mucıze gıbı oldugu ıcın yazıyorum bugünnnnnnnnn ben hastalandımmmmmm kırmızıları gordum yanı cok sukur hem de tam gununde ve ılac kullanmadan cok mutluyum yaaa cok sukur bır suru gezdırdı esım benı bugun ama hıcbırı gozumde yoktu ben kırmızıları gordum ya bugun benım bayramım ınsallah her ay bole duzenlı olur takı bebek yapabılırsın dıyene kadar dr ummmm ay kızlarrr rabbım bıdaha gostermesın ole desensızlıklerrrr ınsallahhh hıcbırımıze boncugum yazabılırsın kusum 16 subat
ben kacıyom kızlar hafta sonu malum esımle ılgılenmme lazım ıyı aksamlar
sevgililer gününde yani hadi hayırlısı belkide olmaz sevgililer günü hediyen olurcanım,ben bir iki gün fazladan veriyodum günümü,bir buçuk gün erken geldi sadece,bir sonrakini tam verim bari,14 şubat
ne beceriyodun ki ne?
hoş buldum canım,nasılsın?
hoş bulduk yetercim
takvimi yapmayı öğrenevbildin mi
canım editörlerle görüşmen gerekiyo gerçi arkadaşlar demiş sanaSize bişe sorcam
ben kk da ki ismimi değiştirmek istiyorum
bunu nasıl yapıcam bilen varmıııııı?
halem özledimnaber kızlar
kuzu nerdesin ya gelde iki konuşalım bekardeloş nerdesin bakimmmmkıs gidiyom ben salata yapacam tmm mı cano..öptüm seni.
zaten kimse konuşmuyo benle bugün barim salata yapim :95:
yazdıklarını okudum umarım bütün sıkıntıların enkısa zamanda son bulur bebişin gelir tatlımmerhaba arkadaslar benimde dileğim anne olmak ama
olamadım henuz 2 yıllık evlıyız tup bebek denedım gecen ay ama olmadı
yenıden baslıcam tedavıye ama korkular kaygılar var
saol kuzu ağzına sağlıkebrarcım ben duamı okudum Allah kabul etsin
sevtunum msnde konuştuk sadece takma diyorum sana bu son olur umarımcanlarım ben geldim çok kötüyüm moralim sıfır gene eltim kaynanamı doldurmuş üstüme yolladı bugün demediklerimi dedi göstermiş bana bagırdı çagırdı ne laflar çok aglattı kaynanam beni ben geçmişe gideyim geliyorum
canım ilaçların etkisidir progestan kullanıyosan başdönmesi yapıyorİnşallah yeter bu sefer tutarda gitmez inşallah ilaçlardan heralde başım çok fena dönüyor midem bulanıyor birde aşağıdan sanki su akıyo gibi oluyo normalmi acaba canım
Öyle canım dua ediyorum sizlerde edin canım haftaya pazartesi test günü ama ben cumartesi yaptırıyımmı diye düşünüyorum.
Canım ya çok üzülme belliki yaşın daha genç şansızlığın doğru merkezi bulamamak olmuş sakın umutlarını bitirme tatilde istanbula gel burda iyi bir yerde yaptır sayılarınız çok düşük değil eğer maddi zorluğun yoksa alman hastahanesi yada memorial git inşallah olur canım bende yaptırdım şimdi gün sayıyorum umarım hepimizin olur lütfen kendini bu kadar yıpratma
birsenim alemsinkardeloş gidekte şu sevtunun eltisini bi dövelim
cano çabuk dönkızlar ben kaçtım bi ara ugrarım yine..açık kalsın sayfam.
hamaniiiin,ebroşum gelmiş
ebroşum,sen geçmişten çıkasıya,benim gitme vaktim geldi beeee yaaaaa
hadin kızlar,hayırlı geceler.:79::79::79:
ebusum gelmıs ama ben kacıyorum cano cok yorgunum kib ıyıgeceler cnm ınsallah yrn konusuruz bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?