Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

# garip
# birsen29+
# KK Pro ÜyeDerinSu
# ademilehatice
# zelalca
# KAYRAM29+
# kardelen49
kızlar ben çıkıyorum başım çok agrıyo sinirden allahım ne agrı bu ya
ben mercimegimin kafesini tem,zliyim karettalarının kabını temizliyim yavrularıma şefkat veriyim en azından onlar kıymetimi bilirler demi
NOT kardeşim işten geldi başından kaldırıyo benim yavruda içerden çagırıyo kendinize iyi bakın bebeler beni özleyin mercimegimde çagırıyo beni özledi adan herhal içeri gelip gidiyo kız ben bu adamın bakışını hiç beyenmedim haberiniz ola amanın

selam canlar..bi bakayım dedim napıyosunuz diye...

kayracım bi tık öndesin korkmakta anlıyorum cnm ama çok fazla takma kafaya..hem belli olmaz bu işler..sen şimdi kendine göre belkide benim rahmimi daha şanslı görüyosundur ama öyle olmuyo işte...bak ben bi arkadasımla birlikte takiplere gidiyodum bikaç sene önce.klomen içiyoduk..aynı günler randevumuz rastladı aynı doktora bikaç kere...bigün gittik..benim yumoşlar baya bi gelişmişti çok çok iyi dedi doktor...arkadas girdi morali bozuk çıktı.15mm de kalmıştı onunkiler..bende o anda içimden geçirdim,işi zor dedim benim yumoşlar şükür gelişiyo...kızda benimki için Maaşallah ne güzel gelişti falan diyodu...sonra bu bizim son takipten sonraki ay kız kendiliginden hamile kaldı..oysaki doktor ona yumurtlama çok zayıf diyodu...o günden sonra aklımdan o düşünce geçtigi için öyle üzüldüm ki..yani kötülük için yada böbürlenmek için geçirmemiştim asla..sadece kendimi daha sanslı görmüştüm onunkilerin gelişmedigini görünce..hemde üzülmüştüm kıza..ama şimdi MAAŞALLAH nur topu gibi bir kızı oldu...
yani konuyu nereye getircem deryam..yumurtlama sorunuyla bicornis ayrı şeyler diceksin şimdi ama...yani demişsin ya senin hafif çökük venimkisi iyice bicornis diye..kesin hüküm koyma hemen..hiçbişey belli olmaz cnm..

kıss sevtunum yaa üzülme nolur..demesi kolay gerçi ama boşver..bak eşinin tutumu herşeyden önemlii.eşin ya afedersin salak biri olsaydı her söze inansaydı nolurdu o zaman..üzüntün ikiye katlanırdı...Allah onu bildigi gibi yapsın emi başkada bişey demiyorum...

yok balım ya benı bılırsın karsılastırmak ıcın demedım de hanı aklımdan da cıkmıyo ama cok sukur ıyıyım kuzu ama bugunlerde sen nasılsınnnnnnn agrıların falan nasılll

yok balım ya benı bılırsın karsılastırmak ıcın demedım de hanı aklımdan da cıkmıyo ama cok sukur ıyıyım kuzu ama bugunlerde sen nasılsınnnnnnn agrıların falan nasılll

tatlım sende beni yanlış anlama..demek istedigim de anladın sanırım..yani hiçbişey korktugumuz gibi olmuyo bazen..bırak oluruna herşeyi..
ben iyiyim cnm..agrılar bi süreligine geçmişti..şimdi kasık batması çok yok ama adet sancılarım bşaladı..bende gününde olsam bari ilaçsız senin gibi

gecmis olsun sevtunum,patitis sar anlina kizzzhadi allaha emanet olasin

HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************EBRAR_53************************?? OCAK**********************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************

Son düzenleme:
bıraktım zaten olursun ınsallah canım sende barı onlar duzgun olsa dımı

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyigeceler benden sonra gelenlere slm söyleyin byeee

ebroşum,sen geçmişten çıkasıya,benim gitme vaktim geldi beeee yaaaaa
hadin kızlar,hayırlı geceler.:79::79::79:

canım ya inşallah hamilesindir bütün sıkıntıları unutursun tatlışım
kuzu öncelikle gözünaydın çok sevindim inanki darısı bana olsun
ya deryam bilmemki ben dağınıklıktan hoşlanmıyomda pek zevkli gelmedi bana ama kendi sıpam olursa ne olur bilemiyorum canım
sevgililer gününde yani hadi hayırlısı belkide olmaz sevgililer günü hediyen olur
ayrıca 2 gün sonrada benim doğum günüm banada hediye yiğen verirsin canom
Size bişe sorcam
ben kk da ki ismimi değiştirmek istiyorum
bunu nasıl yapıcam bilen varmıııııı?
canım editörlerle görüşmen gerekiyo gerçi arkadaşlar demiş sana
buarada nasılsın tatlım
halem özledim
kardeloş nerdesin bakimmmmkıs gidiyom ben salata yapacam tmm mı cano..öptüm seni.
zaten kimse konuşmuyo benle bugün barim salata yapim :95:
kuzu nerdesin ya gelde iki konuşalım be
merhaba arkadaslar benimde dileğim anne olmak ama
olamadım henuz 2 yıllık evlıyız tup bebek denedım gecen ay ama olmadı
yenıden baslıcam tedavıye ama korkular kaygılar var
yazdıklarını okudum umarım bütün sıkıntıların enkısa zamanda son bulur bebişin gelir tatlım
ebrarcım ben duamı okudum Allah kabul etsin
saol kuzu ağzına sağlık
sevtunum msnde konuştuk sadece takma diyorum sana bu son olur umarım
canım ilaçların etkisidir progestan kullanıyosan başdönmesi yapıyor
buarada akıntı olması normal canım korkma
kardeloş gidekte şu sevtunun eltisini bi dövelim
birsenim alemsin
kızlar ben kaçtım bi ara ugrarım yine..açık kalsın sayfam.
cano çabuk dön
hamaniiiin,ebroşum gelmiş

ben geldim kuzu sizi kaçırmadıysam

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 ugurboncugum+ KAYRAM29+ aleyna84+ kardelen5233+ Pili

selam tatlışlar nasılsınız

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
GARİP.......................20
ELAEZEL...................20
SELİNA....................20bitti
KARDELOŞ................20
DERYA.....................15bitti
TURKUAZ..................15
KARDELEN49..............15bitti
DAİSY......................15
ELİXSİR....................15bitti
YETER......................15bitti
SUNGER....................10
KARDELENBHR............10
NANELİŞKR................10
DERDA......................10bitti
PELİN.......................10
TOSTİ......................10
HATİCE.....................10
BİRSEN.....................10
TUĞÇE......................13

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
SEVTUN....................20bitti
ELAEZEL....................20
KARDELOŞ.................20
SELİNA.....................20bitti
DERYA......................15bitti
DAİSY.......................15
TURKUAZ...................15
KARDELEN49...............15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
YETER.......................15bitti
SUNGER.....................10
KARDELENBHR.............10
NANELİŞKR.................10
TOSTİ.......................10
PELİN........................10
DERDA.......................10bitti
BİRSEN......................10
HATİCE......................10
TUĞÇE.......................13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…