h.b cnm..iyiym nolsun..midem karışık sadece..biraz fazla karıştırdım glaiba bu gece..aslında meyvenin üstüne çikirdek yemeseydim iyi olcekti ama:26:
bitane ya bakarsın hamilsindir...beklemiyosun yaa belkide oldu kuşumm ne biliyonn..ay inşallah yaaaa.hiç belirtin varmı adet olcan gibi yani..
kıss açamadım msn yi yaa.sorun gider diyo hep deli oldum(
cano hiç belirti yok sadece kasıklarımda batma var okadar bide belim ağrıyo
inşallah beraber kalırız canom
amanınn bazen karıştırıyom bile bile bide..midemi biliyom ama yinede karıştırıyom mannak gibi:))tamam kuzu tahmın ettım zaten ne yedın bakıyım bu kadarrr:):):)
hee..portakal manyaa oldum bu ara..bi ara yemiyodum biri demişti asit yapar ama seviom napimcanom karıştırmışsın sen meyve yedimmi benimde midem tuhaf olur yaa
cano hiç belirti yok sadece kasıklarımda batma var okadar bide belim ağrıyo
inşallah beraber kalırız canom
amanınn bazen karıştırıyom bile bile bide..midemi biliyom ama yinede karıştırıyom mannak gibi:))
hee..portakal manyaa oldum bu ara..bi ara yemiyodum biri demişti asit yapar ama seviom napim
aminnnn cano aminnn..inşş sen hamilesindir bu ay..ben olmasamda olar
kız benımde aynı olur ben aksam yemekten sonra bısey yemem bu yuzden meyve bıle
Kızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye
diger kayra arkadasımız bi soru sormuştu..
canım 313 kilit sayıymış ben öyle biliyorum...ne eksik ne fazla okunmayacakmış vede degişik agızlardan okunması daha faydalıymış...
aaaaa basınız sagolsun cnmm ay yaaa..eşin ne çok üzgündür of..Allah mekanını cennet etsin
bilmemki deryam ben hiç konduramıyorumda hayırlısı artıkabla belırtı yok derken daha ne olacakkı ben hamıle kaldıgımda aynı belırtılerle kaldım hade ınsallahhh
amanınn bazen karıştırıyom bile bile bide..midemi biliyom ama yinede karıştırıyom mannak gibi:))
hee..portakal manyaa oldum bu ara..bi ara yemiyodum biri demişti asit yapar ama seviom napim
aminnnn cano aminnn..inşş sen hamilesindir bu ay..ben olmasamda olar
teşekkür ederim canımiyi oldu öğrendiğim bende başlıyım
ah ah bız yokmuyuz bız ne bogazımız durur nede sıkayetımız dımı bende aynıyımay ne bilim kıs ben bazen yapıyom bu işi..bak size dedim karıştırdım diye az önce bi portakal daha yidim
Kızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye
hay Allah ..sende gitseydin eşine destek olurdun dicemde senin durumunda malum..iyi gelmez sana şimdi o ortam...bol bol dua et cnm rahatlarsın..Allah sabır versin..bi hastalıgı mı vardı kız..genç miydiSağol canım yaaa bende yalnız başıma evdeyim.
bilmemki deryam ben hiç konduramıyorumda hayırlısı artık
afiyet şifa olsun kuzum ye yarasın keşke bende yiyebilsem hiç aram yok meyveyle
canom hayırlısı inş.
ablacım o ıs hıc bellı olmaz umıdını kestıgın anda gelıverır mınıkler ınsallah senın basta olmak uzere hepımızın hasretı bter cabucak
deınım mıdene cıcı bak kuzum tamammı
banucum tekrarlıyorum nolur uzulme bılıyosun durumu rabbım yavrunu nasıp etsın sıze
ben kacıyom kızlar gozlerım gıdıyo allaha emanet olun ıyı geceler
cano ya allahım söyletiyo inşallah nebiliyim bende heyecan oldum derya ve sen motive ettiniz benihay Allah ..sende gitseydin eşine destek olurdun dicemde senin durumunda malum..iyi gelmez sana şimdi o ortam...bol bol dua et cnm rahatlarsın..Allah sabır versin..bi hastalıgı mı vardı kız..genç miydi
kondur kondurrrrrr varrr inşş Allahın izniyleeeee.
ye cnm meyve yaa.korayda senin gibi bi tane koyamadım agzına..söz verdi yicem sonra diye ama bak uyudu..
kuzum inşallah öyledir ya yoksa ben bu kocişle tedavi filan olamıycam :84:ablacım o ıs hıc bellı olmaz umıdını kestıgın anda gelıverır mınıkler ınsallah senın basta olmak uzere hepımızın hasretı bter cabucak
deınım mıdene cıcı bak kuzum tamammı
banucum tekrarlıyorum nolur uzulme bılıyosun durumu rabbım yavrunu nasıp etsın sıze
ben kacıyom kızlar gozlerım gıdıyo allaha emanet olun ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?