Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bitane ya bakarsın hamilsindir...beklemiyosun yaa belkide oldu kuşumm ne biliyonn..ay inşallah yaaaa.hiç belirtin varmı adet olcan gibi yani..

kıss açamadım msn yi yaa.sorun gider diyo hep deli oldum(

cano hiç belirti yok sadece kasıklarımda batma var okadar bide belim ağrıyo
inşallah beraber kalırız canom

tamam kuzu tahmın ettım zaten ne yedın bakıyım bu kadarrr:):):)
amanınn bazen karıştırıyom bile bile bide..midemi biliyom ama yinede karıştırıyom mannak gibi:))
canom karıştırmışsın sen meyve yedimmi benimde midem tuhaf olur yaa
hee..portakal manyaa oldum bu ara..bi ara yemiyodum biri demişti asit yapar ama seviom napim
cano hiç belirti yok sadece kasıklarımda batma var okadar bide belim ağrıyo
inşallah beraber kalırız canom

aminnnn cano aminnn..inşş sen hamilesindir bu ay..ben olmasamda olar

diger kayra arkadasımız bi soru sormuştu..
canım 313 kilit sayıymış ben öyle biliyorum...ne eksik ne fazla okunmayacakmış vede degişik agızlardan okunması daha faydalıymış...

kız benımde aynı olur ben aksam yemekten sonra bısey yemem bu yuzden meyve bıle

Kızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye

abla belırtı yok derken daha ne olacakkı ben hamıle kaldıgımda aynı belırtılerle kaldım hade ınsallahhh
bilmemki deryam ben hiç konduramıyorumda hayırlısı artık

afiyet şifa olsun kuzum ye yarasın keşke bende yiyebilsem hiç aram yok meyveyle
canom hayırlısı inş.

ay ne bilim kıs ben bazen yapıyom bu işi..bak size dedim karıştırdım diye az önce bi portakal daha yidim
ah ah bız yokmuyuz bız ne bogazımız durur nede sıkayetımız dımı bende aynıyım
Kızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye

canım yaa allah mekanınnı cennet etsın esıne ve dger yakınlarına dasabırlar versın sen su an bısey yapamassın sakı uzulme banu bak lutfen

Sağol canım yaaa bende yalnız başıma evdeyim.
hay Allah ..sende gitseydin eşine destek olurdun dicemde senin durumunda malum..iyi gelmez sana şimdi o ortam...bol bol dua et cnm rahatlarsın..Allah sabır versin..bi hastalıgı mı vardı kız..genç miydi
bilmemki deryam ben hiç konduramıyorumda hayırlısı artık

afiyet şifa olsun kuzum ye yarasın keşke bende yiyebilsem hiç aram yok meyveyle
canom hayırlısı inş.

kondur kondurrrrrr varrr inşş Allahın izniyleeeee.
ye cnm meyve yaa.korayda senin gibi bi tane koyamadım agzına..söz verdi yicem sonra diye ama bak uyudu..

ablacım o ıs hıc bellı olmaz umıdını kestıgın anda gelıverır mınıkler ınsallah senın basta olmak uzere hepımızın hasretı bter cabucak
deınım mıdene cıcı bak kuzum tamammı
banucum tekrarlıyorum nolur uzulme bılıyosun durumu rabbım yavrunu nasıp etsın sıze
ben kacıyom kızlar gozlerım gıdıyo allaha emanet olun ıyı geceler

tamam cnm güle güle..bu gece mideden başka bi muhabbet yapamadık.kafamda dolu çok taklım inanki...hadi iyi uykular cnm

cano ya allahım söyletiyo inşallah nebiliyim bende heyecan oldum derya ve sen motive ettiniz beni
kuzum inşallah öyledir ya yoksa ben bu kocişle tedavi filan olamıycam :84:
tamam canım hadi çok öptüm iyi uykular bende kaçıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…