Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye
Allah sabırlar versin başınız saolsun.Ölümün yaşlısı genci olmuyo,ölüme hiç bir zaman hazırlanılamıyo Allah eşinede sabırlar versin ben hem annemi hem babamı kaybettim çok zor olduğunu biliyorum. ama sen bebeğini düşün ne olur zorda olsa kendini teselli edeceksin mecburen..Allah mekanını cennet eylesin...

canım yarın saat 5te bakalım heyecanla beklemedeyim işte nasip innşallah yumurtalar büyümmüştür

İnşallah büyümüştür yumoşlar hadi hayırlı haberlerle inşallaahhh...Ey güzel Allah'ım adını dilinden düşürmeyen özelliklede bu topikteki arkadaşlarla beraber benimde sesimizi duy lütfeeeeeeeeen...ver bize bebişlerimizi tez zamanda İnşallah.

kızlar ben bişey merak ediorum hani bazen burada okuyoruz ya 4 haftalıktı bebeğim kaybettim diye(ki yaşayanlara en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip olsun tabii hepimizede) 4 haftalık düşük nasıl anlaşılıyo.yani bende dr umdan duymuştum birçok kadın hamile olduğunu bile anlayamadan normal regl gününde bebğini kaybediyo.adet olur gibi çünkü vücut bebeği yabancı madde gibi algılayıp vüduttan atıyo diye ama anlayamadığım anlayanlar nasıl anlıyo ? cehaletimi bağışlayında epeydir aklıma takılmıştı sormak istedim size

tam beni anlattın cnm benim 4 haftalıkken düşüyoo

normal edet oluyorsun gibi düşüyor test yapmasan anlamazsın ama ben kaldıgımı zaten anlıyordum

Selam fıstıklar nasılsınız bakayım beni soracak olursanız ben hiç iyi değilim geçmişe bakıp geliyorum :79:

canım kardeşim hayırlısı inşallah ya keşke bende sizin kadar ümitli olsam
sen nasılsın ağrın varmı balım
bugun baya bı hassastı karnım dokunamıyodum bıle eee bua y kasıkalrım cok acımıstı bılıyon bı yerden cıkacaktı elbet beklıyodum agrı zaten aman ben razıyım yeterkı yumurtlamam olsun
sana gelınce de gun dogmadan neler dogar bılıorsun kı gelecek bebeklerımız elbette zamanını bılemedıgımıze gre neden olmasın hamıle eboşşş
canım ınsallah olmustur bebegın seınledır ınsallah ama bunu test yapmadan bılemeyız degılmı:6elıksırcım yakı yapıyomusun sıfa olsun ben ıse yararmı pek bılemıyorum ama ınsallah yarar ne gusel esınde gunduze gecmıs aksamları korkmassın artık

mrh kızlar nasılsnız
çok yoğgunum geçmşe bakamayacağım

Selam fıstıklar nasılsınız bakayım beni soracak olursanız ben hiç iyi değilim geçmişe bakıp geliyorum :79:
hayırdır bebem mercimegemi bişey oldu hastaydı hastalıgımı geçmedi yoksam kıyamam
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 ugurboncugum+ kardelen5233+ elixsir+

selam hanımlar nasılsınız
boncuğum yorgunluğu attınmı kuzum
ebrarcım üstümden büyük bir yük kalktı bilemezsin
kuzummm Allah'ın izniyle herkes kalacak hamiş,o zamanda bebişlerimizden konuşuruz :)Görüşmek üzere,Allah'a emanet ol
bnmde az işim var kızlar görüşürüz sonra,bbyy
canım işşallah hamile kalırız hepimizde bize laf sokanları kısır gözüyle görenler yüzümüze gülüpte arkamızdan gülenler görsün işşallah
canım benim kendine dikkat et boşver kimseyi takma kafana ALLAHa havale et gitsin boşver yalan dünya işte
canım kafama tokadan başka artık bir şey takmıcam çünkü bana yazık ne yapıyosam kendime yapıyorum bundan sonra karşınızda bir başka sevtun var
hoşbulduk canım cok sagol...sen nasılsın...

güle güle sevtunum görüşmek üzre kendine iyi bak kimseyide kafana takma allaha havale et ben öyle yapıyorm öptüm seni canım
nasılsın bebem göürşmeyeli moraller nasıl bakem
kız niden kimse yok be kalabalık nirde yavrudan kırk yılın başı izin aldım ama kimsecikler yok yaw

moralim iyide sevtunum su hastalıgımda gecse daha iyi olcam canım

selam kızlar ben geldim nasılsınız

slm hatunlar topicicğin güzle bayanalrı nasılsınız eşim gelmek üzere gelmeden bakıyım dedim iyisinizdir inş

kızlar bana yazın zorlanan yada hastalanan varsaaaaaa akşam gidince abdest alıp okurummmmmmm 10-15 farketmezzzz
zeynepcim duaya dahil olmak istiyosan bidahaki listede senide yazıyım canım
sen kaç yıllık evliydin bide onu dersen bana diğer listeyede yazarım .buarada duada takip önemli canım yani listede adın varsa gelip haber vermen gerekiyo .eğer okey dersen seve seve yazarım
ebrar_53
ay canım yaf inşallah hamişsindir ben geçmişi okurken gözden kaçırmışım kaç gün gecikti....
canım benim adetim herzaman gecikir arkadaşlar hamile olmamı istedikleri için öyle yazmışlar test yaptım negatif yani .keşke olsa
amin canım rica ederim

aaaaaaaaaa ebrarımın günümü geçti ayy hadi inşş
elixsirim geçti günüm hemde baya uzun zaman oldu ama test yapytım canım yok bişey inşallah nasip olur .buarada sen yazmışsın ben okudumda sevtun okumuştu talım bende sana yazdım ama görmedin sanırsam .saol düşündüğün için
canım bu durum galiba kimyasal gebelik oluyo bebek bişekilde tutunamayıp düşüyo .bende çok iyi bilmiyorum aslında
semroşum hayırdır kuzum merak ettim bişeyde yazmamışsın herşey yolunda inşallah
öyle kuzum gündoğmadan neler doğarda bana 10 yıldır pek doğmadı ondan bu ümitsizlik
rabbimden asla ümidimi kesmedimde nebiliyim hayal bile edemiyorum
canım inşallah heray böyle düzenli olur bebişin gelir
hayırdır ne yogunlugu kız seni rüyamda gördüm ben okudunmu yazdıgımı
# daisy4489
# elixsir+
iyi aksamlar hepinize

sevtun iyi rahat olmana sevindim tatlışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…