hayırlı olsun canım
kardelen inşallah yumurtalar hazırdır bebişine dua edelim senin için.Herkese hayırlı günler ben gidiyim
Ey RABBİM..!! Şuan da bu yazıyı okuyan kullarını çok sev.. Ruhlarını ve kalplerini nurunla aydınlat.. "SEN" onlardan razı ol..!!
.
canım hıc onemlı degıl kımın kafası dolu degılkı zaten sen ıyı ol yeterkı bız her zaman konusuruztamam cnm güle güle..bu gece mideden başka bi muhabbet yapamadık.kafamda dolu çok taklım inanki...hadi iyi uykular cnm
ınsallah allahım malum etmıstır cok meraklandım cooooooooookkkkkkkkkkkcano ya allahım söyletiyo inşallah nebiliyim bende heyecan oldum derya ve sen motive ettiniz beni
kuzum inşallah öyledir ya yoksa ben bu kocişle tedavi filan olamıycam :84:
tamam canım hadi çok öptüm iyi uykular bende kaçıyorum zaten
canım bılıyorum kolay degıl ama bebısı dusun bu arada sureklı yatıyorsun degılmı74 yaşındaydı kalp hastasıydı bir haftaır yoğun bakımdayım adamcağız kıs nasıl gitmek isterdim ama doktor kesinlikle çıkma dedi birde ünyeye götürücekler sormuştum doktora asla dedi.
Canım üzmemeye çalışıyorum ama elde değil 11 sene geçirdik beraber kasıklarımda ağrıdı valla yok yapmıycam çok haklısın bebişimide düşünmem azım sağolun kızklar desteğiniz için
canım allah yuvanıza huzur versın ne dıyeyım kı anlatmak ıstemessın belkı dıye sormadım nedenını dua edıyorum senın ıcıngünaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakamadım bikaçgün giremeyebilirim eşimle sorunlarımız var.konuşmuyoruz şuan moralim çok bozuk.kendinize iyi bakın hoşçakalın.
aynen ole kuzu o bendım bızzatayy film çektirenleri karoıştırdım o kayramdı galibaaaa
ınsallllahhhhhhhhhh sende sısecen bu ay bakalımebrar hamile olmuş olacağı için bu ay,önemli değil.
yani bana göre kesin hamileahanda beyle beyle şişcek
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/aetschzv2.gifcanım yarın saat 5te bakalım heyecanla beklemedeyim işte nasip innşallah yumurtalar büyümmüştür sen nasılsın canım
cok haklısın canım amın dıyorum gonulden agrıların nasıl olduEy gönül ses etme..! Bekle..!! Ya nasip de "RABBİNE" bırak..!!!..
Tükeniyorum Rabbim! Yalnız kaldığımı düşünüp, varlığının her an, her noktada tezâhür ettiğini,
beni devamlı koruyup gözettiğini, gönlümden geçenlere dahî cevap verdiğini unuttuğum zaman,
Rabbim demeyi unuttuğum an tükeniyorum!
Diriliyorum Rabbim! Sana yaslandığım, Sana güvendiğim, Seninle başlayıp, Seninle devam ettiğim,
...tüm işlerimi Sana havâle ettiğim an!
Ne güzel Dostsun dediğim zaman diriliyorum
Tükeniyorum Rabbim! Tüm sevdiklerimden; anne-babamdan, cânandan,
ten kafesindeki cândan daha yakın olduğunu bilerek, ellerimi Sana açmayı,
Senden netice, Senden çâre beklemeyi unuttuğum zaman!
Bu dertler neden bana? dediğim an tükeniyorum
Diriliyorum Rabbim! Havayı soluyup Seninle dolduğum, gözümü açtığımda Seni bulduğum,
en sağlıklı irtibatı Seninle kurduğum, tüm dünya bana küsse de Senin dostluğunu ümid ettiğim an!
Kahrın da hoş , lütfun da hoş dediğim zaman diriliyorum
Tükeniyorum Rabbim! Hayat enkâzı altında kaldığımda, çekiç misâli zaman beynime vurduğunda
Hayal, ideal diye, küçük hedefler peşinde koştuğumda
Dünya meşgalesine dalıp, bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğumda
Beni affet demeyi azalttığımda tükeniyorum
Diriliyorum Rabbim! Yandığımda Seninle söndüğüm, Seni hatırlayıp rûhumu güldürdüğüm,
O sırlı gücünden kuvvet aldığım, Seninle yürüdüğüm, dua ederek Seninle konuştuğumda
İçimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda Ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda
Ya Rab, bırakma ellerimi dediğimde diriliyorum Yeniden cânlanıyor, cânıma cân katıyorum!
Cânımda Seni buluyorum! Seninle huzur doluyorum!
Dirilişlerim, dostluğunun tercümesidir Seni yâr bilişimin, yoluna serdâr oluşumun,
sözlerinle hemhâl oluşumun işâretidir Dirilişlerim, sana açılan tüm kapıların anahtarıdır
O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattır Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişim,
sonu olmayan bir tebessümdür! Ruhumun ebedî dosta, yegâne vuslata ilerleyişidir
La ilâhe illallâh, Senden başka yok ilâh diyerek, kendimi Sana emânet edişimdir
Durdur tükenişimi Kabul buyur dostluğuna Dirilt beni Rabbim!
Ey gönül ses etme..! Bekle..!! Ya nasip de "RABBİNE" bırak..!!!..
Ey RABBİM..!! Şuan da bu yazıyı okuyan kullarını çok sev.. Ruhlarını ve kalplerini nurunla aydınlat.. "SEN" onlardan razı ol..!!
.
sağol canım ağrım var yakı yaktım kendim eşim gündüze geçti sırtıma zor yakıyorum ama ne yaparsınncanım hıc onemlı degıl kımın kafası dolu degılkı zaten sen ıyı ol yeterkı bız her zaman konusuruz
ınsallah allahım malum etmıstır cok meraklandım cooooooooookkkkkkkkkkk
canım bılıyorum kolay degıl ama bebısı dusun bu arada sureklı yatıyorsun degılmı
canım allah yuvanıza huzur versın ne dıyeyım kı anlatmak ıstemessın belkı dıye sormadım nedenını dua edıyorum senın ıcın
aynen ole kuzu o bendım bızzat
ınsallllahhhhhhhhhh sende sısecen bu ay bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/aetschzv2.gif
canım ınsallah hersey gonlunce olsun rabbım kavustursun bebısını sana dua etmezmıyız edıyorum ben kendı adıma hadı bakalım ınsallah
cok haklısın canım amın dıyorum gonulden agrıların nasıl oldu
AMİN AMİN AMİN CNM paylaşımların içimi ferahlattı tam zamanında allah razı olsun senden
rabbim kapısından kovulanlardan eylemesin biziii
saol tatlışım ağzına sağlık kardelenim eklemiş saolsunebrar ablacım ben duamı okudum eklersin
allah kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ya niye nolcek sen hamile kal benimde hediyem olsun işte niye kırıyon kankanımalesef kaçırdın,zatı şahanemle sohbet edemedin bu gece
demek sana doğum günüsü hediyesi vercem,hemide kendim hamile kalarak,kız delüüü,kendin hamile kalsanda,daha güzel hediye olsa ya.
olsun tatlım,görüşürüz gene ALLAHIM ÖMÜR VERDİKÇE
inşallah
rabbim sabırlar versin inşallah.
bu arada bende ordu luyum,sanırım eşin ordu lu.
sakın çıkma yola,yanında kim kalabilir peki eşin gidince?
kız,saat üçte niden ayaktasın sen?
kuzum evlilikte sorunlar olur takma kafana inşallah enkısa zamanda düzelir bitanem .günaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakamadım bikaçgün giremeyebilirim eşimle sorunlarımız var.konuşmuyoruz şuan moralim çok bozuk.kendinize iyi bakın hoşçakalın.
çektirdimde bundan 6 yıl evveliyide ebrar rahim filmi çektirmedi ki?
ya cano heyecan yaptım etmeyin böyle yav kalbim çıkıcak sankimebrar hamile olmuş olacağı için bu ay,önemli değil.
yani bana göre kesin hamileahanda beyle beyle şişcek
çok geçmek miiiiiii,ben ikinciye oldum onun üstüne.
hamile eboş,hamile eboş
kız siz varya zorla hamile yapıcaksınız beni ALLAHIM hepimize nasip etsin inşallahamanın heyecan bastı ban heyecandan yanıyorum yaw
geldim kız nerdesin ebebm yavruya yakalanmadan gel
amin zeynepcim inşallah canımdediğin gibi şişerr öyleeeeehepimiizzz şişeriiiikkkkkkkkkk inşallahh hamiş hamişşş gün yaparık heheheh :)
selamün aleyküm kızlarr,kardeloş msn kapandı açamıyorum yanlış anlama olar mı?
Eboş olmadı mı daha:Skızz yarın beraber kan testi yaptırak mı hee eboşumm
canım,önemli deeeel.
bu arada yarın baktın ki eboş dr a razı olmuyo,eline gizliden bi şırınga al,btır çıkar kanı hemen ve götür dr a,o kendi kendine gitmicek,kocasından daha inat hatun.
aynen kuzum tek çizgi yada adet olmak okadar koymuyo kanda çıkan sonucun sıfır olması kadarhoşbuldum sevoşum sağolasınn
şimdi açıldı msn:)heehee yarın götürmeye ikna ederim etmesinede sonucunun kesin olduğunu bilsem emin olsam yoksa bu sefer bnm yüzümden daha çok üzülür,bende buna dayanamam valla...Rabbimden tek dileğim inşaallah gelmiştir bebiş yaa inşaallahh...
kızlar ben geldim geçmişe pek bakamadımda ebrarın günümü geçmiş hadi inşallah bebek vardır
kuzum gribin sonu öksürük dikkat et kendine allahım şifa versin sanagünaydın kızlar gecmişe bakamadım ya halen daha atlatamadım hastalıgımı şimdide öksür
ük başladı offf offf:2::2:sizler nasılsınız canlarım...
saol kuzu ellerine sağlıkebrarcım hatice okudum demiş ekledim bende
selam tatlış nasıl oldun ağrıların azalmıştır umarım,ademilehatice,kardelenbhr+,turkuaz+,kardelen49+,tktk,pelin67+,samyeli26,
selam kısslarrr kalabalığızz
yumoşlar kocaman olmuştur inşallah hayırlısıyla aşılamanı olucaksın bitanem dualarımız seninlecanım benim yarın kontrole gidicem işte yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak büyüdüyse büyük ihtimal çarşamba veye perşembe aşılama yapılacak dua et benim için sen nasılsın varmı gelişmeler
AMİNNNNNNNNNNNNNNNEy RABBİM..!! Şuan da bu yazıyı okuyan kullarını çok sev.. Ruhlarını ve kalplerini nurunla aydınlat.. "SEN" onlardan razı ol..!!
.
canım hıc onemlı degıl kımın kafası dolu degılkı zaten sen ıyı ol yeterkı bız her zaman konusuruz
ınsallah allahım malum etmıstır cok meraklandım cooooooooookkkkkkkkkkk
canım bılıyorum kolay degıl ama bebısı dusun bu arada sureklı yatıyorsun degılmı
canım allah yuvanıza huzur versın ne dıyeyım kı anlatmak ıstemessın belkı dıye sormadım nedenını dua edıyorum senın ıcın
aynen ole kuzu o bendım bızzat
ınsallllahhhhhhhhhh sende sısecen bu ay bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/aetschzv2.gif
canım ınsallah hersey gonlunce olsun rabbım kavustursun bebısını sana dua etmezmıyız edıyorum ben kendı adıma hadı bakalım ınsallah
cok haklısın canım amın dıyorum gonulden agrıların nasıl oldu
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 ugurboncugum+ kardelen5233+ elixsir+
selam hanımlar nasılsınız
boncuğum yorgunluğu attınmı kuzum
daisy hoşgeldin canım...benim eski nick de daisy idi biliyo musun
tamam anlatıyım hemen 1,5 yıldır istiyoruz ama nafile eşimde varikosal çıktı evlendiğimiz ilk 8 ayda ameliyat oldu 3 aydada toparladı düzenli kontrolleri hala yapılıyo sonuçlar tahmin ettiğimizden çok iyi olunca biz aylardır ümitle çalışıyoduk her ay dr gittim her ay kontrol oldum bi ay pko dediler sonra yanıldık dediler ben 5 dr değiştirdim en son geçtiğimiz aralık ayı rahim filmi çektirdim ama o sürece kadar pekçok paragöz dr un maskarası oldum resmen çok yorulmuştum ama 7 aralıkta rahim filminde rahatladım resmen sonuçlar tertemiz olunca. işte bi umut yine başladık çalışmalara.dr 4 ay beklicez en az hamile kalman için doğal yolla eğer olmazsa ona göre bakarız dedi işte böyle ama ben psikolojik olarak çok yıpratıldım ve yıprattım kendimi artık sadece sizlerle görüşüp dertleşiyorum işte böyle ben daisy4489 :)deysi seninle tanisamadik sen kac yildir istiyosun bebek sanada iyi hafta sonlari
.
selam bilemiyorum ama inşallah hamişsindir...test yaptın mı?sonuçta daha 2 gün geçmiş çok ümitlendirmek istemem ama bi test al bence.(ben her ay ümitlenip ümitlenip popomun üstüne oturduğum için böyle tedbirli konuşuyorum yanlış anlama cnm)Selam kızlar benim de dileğim anne olmak 4 yıllık evyilim tedavi görüyoruz eşim de sperm yoktu tedaviden sonra sperm çıkışımız sağlandı 2 ay önce sperm sayısı 5 milyondu şiödi bilmiyoruz yaptırmafık bize sürpriz olsun dedik belki 20 milyonu geçmiştir ve hamile kalırım diye bu ay 15 nde olmam gerekiyordu ama adetiö geçti ve ben hala adet olmadım sizce olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?