selam pelinim hoşgeldin daha iyisin değilmi canımmoralim iyide sevtunum su hastalıgımda gecse daha iyi olcam canım
selam kızlar ben geldim nasılsınız
slm hatunlar topicicğin güzle bayanalrı nasılsınız eşim gelmek üzere gelmeden bakıyım dedim iyisinizdir inş
slm hatunlar topicicğin güzle bayanalrı nasılsınız eşim gelmek üzere gelmeden bakıyım dedim iyisinizdir inş
selam pelinim hoşgeldin daha iyisin değilmi canım
derdam hoşgeldin balım ben iyiyim sen nasılsın?
doktora gittinmi kuzum
hoşbulduk eboşum biraz daha iyiyim ama şimdide öksürük başladı ya sen nasılsın canım...
attım cnm sagolasın ama benımkı üşüttü bıraz amelıyatın üstüne hıc ıyı olmadı ona canımı sıkıyorum sımdıdeToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 ugurboncugum+ kardelen5233+ elixsir+
selam hanımlar nasılsınız
boncuğum yorgunluğu attınmı kuzum
bende merakettım tugceyı cok gırmıyor sanırım nete umarım ıyıdırya ben TUĞÇEMİ merak ettim hastaydı enson iyidir inşallah kuzum
allah sıfa versın cnm benım esımde varıkosel amelıyatı oldu ınsallah en kısa zamanda verırsın müjdeyıtamam anlatıyım hemen 1,5 yıldır istiyoruz ama nafile eşimde varikosal çıktı evlendiğimiz ilk 8 ayda ameliyat oldu 3 aydada toparladı düzenli kontrolleri hala yapılıyo sonuçlar tahmin ettiğimizden çok iyi olunca biz aylardır ümitle çalışıyoduk her ay dr gittim her ay kontrol oldum bi ay pko dediler sonra yanıldık dediler ben 5 dr değiştirdim en son geçtiğimiz aralık ayı rahim filmi çektirdim ama o sürece kadar pekçok paragöz dr un maskarası oldum resmen çok yorulmuştum ama 7 aralıkta rahim filminde rahatladım resmen sonuçlar tertemiz olunca. işte bi umut yine başladık çalışmalara.dr 4 ay beklicez en az hamile kalman için doğal yolla eğer olmazsa ona göre bakarız dedi işte böyle ama ben psikolojik olarak çok yıpratıldım ve yıprattım kendimi artık sadece sizlerle görüşüp dertleşiyorum işte böyle ben daisy4489 :)
tatlım ınsallah yumoşların ıstenılen yerde kocaman olmuslardır asılamanda tutar verırsın müjdeyıcanım benim yarın kontrole gidicem işte yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak büyüdüyse büyük ihtimal çarşamba veye perşembe aşılama yapılacak dua et benim için sen nasılsın varmı gelişmeler
daha sen ıyılesmedınmı kuzum dıkkatet kendıne doğal seyler de dene ballı süt falan ıc bol bolgünaydın kızlar gecmişe bakamadım ya halen daha atlatamadım hastalıgımı şimdide öksür
ük başladı offf offf:2::2:sizler nasılsınız canlarım...
evet eboşum ya bi atlatsam su hastalıgı cok sagol canım bu arada kolay gelsin hamarat hatunsun sen tatlımcanım aslında olağan bişey gribin peşi hep öksürük oluyo yaa .gripdende beter insan ne uyuyabiliyo nede rahat ediyo .allahım şifa versin kuzum
ben iyiyim biyandan yemek yapıyorum biyandan burdayım
attım cnm sagolasın ama benımkı üşüttü bıraz amelıyatın üstüne hıc ıyı olmadı ona canımı sıkıyorum sımdıde
bende merakettım tugceyı cok gırmıyor sanırım nete umarım ıyıdır
allah sıfa versın cnm benım esımde varıkosel amelıyatı oldu ınsallah en kısa zamanda verırsın müjdeyı
tatlım ınsallah yumoşların ıstenılen yerde kocaman olmuslardır asılamanda tutar verırsın müjdeyı
daha sen ıyılesmedınmı kuzum dıkkatet kendıne doğal seyler de dene ballı süt falan ıc bol bolbıde egrcekten evler anormal degıl bgnlerde dısarıda acayıp soğuk :18:
boncuğum çok geçmiş olsun kuzum evde dururkende nasıl üşüttü ya sıkma canını bişey olmaz inşallahattım cnm sagolasın ama benımkı üşüttü bıraz amelıyatın üstüne hıc ıyı olmadı ona canımı sıkıyorum sımdıde
bende merakettım tugceyı cok gırmıyor sanırım nete umarım ıyıdır
allah sıfa versın cnm benım esımde varıkosel amelıyatı oldu ınsallah en kısa zamanda verırsın müjdeyı
tatlım ınsallah yumoşların ıstenılen yerde kocaman olmuslardır asılamanda tutar verırsın müjdeyı
daha sen ıyılesmedınmı kuzum dıkkatet kendıne doğal seyler de dene ballı süt falan ıc bol bolbıde egrcekten evler anormal degıl bgnlerde dısarıda acayıp soğuk :18:
saol canım ya aslında mesaj yazdığımız yerde hani ataç işareti varya onun altında bişeyler var ortala yazıyo ordan yaptımebusum lısteyı nasıl ortaladın kız cok hoş olmus
ya benım avatar hareketlı aslında burda hareketsız cıkıyor delı edıyor benıkızlar neden böyle oluyorkı
merhaba arkadaslar cok cabuk ılerlemıs sayfalar
herkse ıyı dıleklerı ıcın tesekkur ederım
artık rabbıme sığındım o ne eylerse gusel eyler tamamen teslım oldum
ben rabbım bu derdımden dolayı razıyım yeterkı dermanında nasp eylesın amınn
boncuğum çok geçmiş olsun kuzum evde dururkende nasıl üşüttü ya sıkma canını bişey olmaz inşallah
evet tuğçemi merak ettim gerçi bugün fae girmiş demekki iyi kuzu .
saol canım ya aslında mesaj yazdığımız yerde hani ataç işareti varya onun altında bişeyler var ortala yazıyo ordan yaptımbişeyler öğreniyorum kuzum
canım burası öyle kalabalığız çok şükür
inşallah enkısa zamanda dermam bulursun tatlım
evet eboşum ya bi atlatsam su hastalıgı cok sagol canım bu arada kolay gelsin hamarat hatunsun sen tatlım
boncugum ya cok sagol agır geciriyorum heralde haklısın canım ballı süt iciyim yoksa gecmiycek bu böyleevet canım havalar sogudu hastalıklar gelmeye başladı daha dikkatli olmam lazım sen nasılsın bu arada
valla canım tek tek cvp yazayım dedım sayfalar bırbırıne
karıstı ne gusel bukadar kalabalık bı topik görmemiştim
duamı okunuo bende okuyabılırım ıstersenız kım ıcın okunacaksa
Tükeniyorum Rabbim! Yalnız kaldığımı düşünüp, varlığının her an, her noktada tezâhür ettiğini,
beni devamlı koruyup gözettiğini, gönlümden geçenlere dahî cevap verdiğini unuttuğum zaman,
Rabbim demeyi unuttuğum an tükeniyorum!
Diriliyorum Rabbim! Sana yaslandığım, Sana güvendiğim, Seninle başlayıp, Seninle devam ettiğim,
...tüm işlerimi Sana havâle ettiğim an!
Ne güzel Dostsun dediğim zaman diriliyorum
Tükeniyorum Rabbim! Tüm sevdiklerimden; anne-babamdan, cânandan,
ten kafesindeki cândan daha yakın olduğunu bilerek, ellerimi Sana açmayı,
Senden netice, Senden çâre beklemeyi unuttuğum zaman!
Bu dertler neden bana? dediğim an tükeniyorum
Diriliyorum Rabbim! Havayı soluyup Seninle dolduğum, gözümü açtığımda Seni bulduğum,
en sağlıklı irtibatı Seninle kurduğum, tüm dünya bana küsse de Senin dostluğunu ümid ettiğim an!
Kahrın da hoş , lütfun da hoş dediğim zaman diriliyorum
Tükeniyorum Rabbim! Hayat enkâzı altında kaldığımda, çekiç misâli zaman beynime vurduğunda
Hayal, ideal diye, küçük hedefler peşinde koştuğumda
Dünya meşgalesine dalıp, bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğumda
Beni affet demeyi azalttığımda tükeniyorum
Diriliyorum Rabbim! Yandığımda Seninle söndüğüm, Seni hatırlayıp rûhumu güldürdüğüm,
O sırlı gücünden kuvvet aldığım, Seninle yürüdüğüm, dua ederek Seninle konuştuğumda
İçimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda Ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda
Ya Rab, bırakma ellerimi dediğimde diriliyorum Yeniden cânlanıyor, cânıma cân katıyorum!
Cânımda Seni buluyorum! Seninle huzur doluyorum!
Dirilişlerim, dostluğunun tercümesidir Seni yâr bilişimin, yoluna serdâr oluşumun,
sözlerinle hemhâl oluşumun işâretidir Dirilişlerim, sana açılan tüm kapıların anahtarıdır
O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattır Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişim,
sonu olmayan bir tebessümdür! Ruhumun ebedî dosta, yegâne vuslata ilerleyişidir
La ilâhe illallâh, Senden başka yok ilâh diyerek, kendimi Sana emânet edişimdir
Durdur tükenişimi Kabul buyur dostluğuna Dirilt beni Rabbim!
Ey gönül ses etme..! Bekle..!! Ya nasip de "RABBİNE" bırak..!!!..
Ey RABBİM..!! Şuan da bu yazıyı okuyan kullarını çok sev.. Ruhlarını ve kalplerini nurunla aydınlat.. "SEN" onlardan razı ol..!!
.
canım moralini bozma bebem ya barışırsınız inan dün kaynanamla kavga ettik eşimle eve gelene kadar başladık yolda çekişmeye birde annem bana çıkışınca zaten hırsımı yenemedim birde burda bagırdım agladım yeter kaynanam zaten haşladı birde sen haşla tamam dedimben dışarı çıktım beni gitti zannetti hadi anne gel öpüyüm seni dedi ne yanına yanaştırdı eşimi nede yzüzüne baktı çekişti durdu birede kulanlarımla duydum şok oldum dedim kendi kendime bu benim kaynanam olamaz nekadar kötü oldum onu duyunca ben gidiyorum anne dedi garibimin yüzüne demezmi sen ananın yanına git ben senin ananmıyım dedi çok kırıldım yani bende sinirim le çıktım yanın dedim sen anamımı istemiyosum garibim memeleketten geliyo orda kalıyorum diye kızıyosun dedim sanada sık geliyorum her işini yapıyorum nankörleşemezsin dedim hiç bir şey diyemedi anamı çok biliyosunda 3 hafta oldu geleli neden bir telefon açıp hoş geldin dünür diyemedin eve niye gelmedin dedim annem anjiyo oldu neden geçmiş olsuna gelmedin hadi onu bırak telefon bile açmadın dedim mosmor oldu ben dedim artık gelmiyorum buraya oglun isterse gelsin yeter artık sizin yüzünüzden kafayı yedim be ddeim bebegim olursada kimseye müdare etmem sana zahmet vermem neme lazım başıma kalkarsın dedim verende allah alanda allah boynum kıldan ince yaradan neyi hahşettiyse onu yaşarım ben dedim evlat acısı görmemişinki beni nerden anlıcaksın dedim bize bedua ediyo dün allahım size öyle evlat versinki çekin böyle beni üzüyosunuz dedi bende dedim adam ol üzmeki bizi bizde seni üzmüyelim sag ol çok güzel iltifat ettin deddim kadın resmen beddua ediyo hayır duası edicegine canım eşinle konuş bencebak bakalım ne diyo allahım yardımcın olsun beninde eşimle kavgam olsa küssek içim içimi yer :18::18::18::18::18:
başın sagolsum canım ya allahım mekanını cennet etsin işşallah
kız sende taktın he patatese sen patatesin kilosu kaç biliyonmu
evet canım eşim inanıyo çünkü hep dinledi o ne dediyse dün gece kendi annem dedi oglum o kız çekemiyo yılanın teki kulaklarımla duydum dedi annen gelsin bize işşallah onada söylücem ben dedi kızımı sana mutlu olsun diye verdim üzülsün diye vermedim dedim yoksa anacın gelirse önce onu sonrada hiç erinmem eltisini halled,cem haberin olsun dedi:
kız yeter seni üryamda gördüm kız haberin ola sözde ben seni tanıyomuşum size gitmişim erkek kardeşin anne var saçları betaz siyah karışımı kapalı vs topluca böyle biri erkek kardeşin topige girip senin adına yazıyomuş karıştırıyodu kızdedim telefonunla arayın dedim aradılar küçük bir oda var camdan bakıyorum aradın sen çıktın beni tanıdınmı dedim yok dedin sonra ben sevtun deyince hadi be nasıl olur inanmam dedin annede bagırdı ordan kızım gerçekten burda dedi gel dedim tamam geliyorum zaten seni çok merak ediyorum bekle dedin bekleye bekleye bir hal oldum kız tam gelicektin hatlar koptu göremedik birbirimizi
kardelen profum hoş geldin bebem ne var ne yok kız gece ne çok kaynatmışınız he gece 3 lere kadar kıskandım bak benisiz muhabetmi olur kızlar yabaşım agrıyoduya dün tansiyonumu ölçtüm normal meyerse burası esiyoya migrenim azdı herhalde çünkü gözlerimin altı acıyodu sanki surtımı sıkıyolardı be çok şükür agrım yok uyudum erkenden geçti
günaydım canlarım uyuyamı kaldınız bakem eeeeee malun gece yatmazsanız kalkamazsınız benim yavru yatıyo başında bir yakalarsa
Kızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye
selam ebrar cım nasılsın canım ben duaları sevtun ve garip için okudum haberin olsun inşallah kabul olmuştur sevgilerle
canım gerçektende öyle burda artık bir bütün olduk hepimiz birbirimize dua ediyoruz
biz herhafta iki kişiye 313 tane ayetel kürsi okuyoruz bebek bekleme süresine göre
katılmak istersen senide ekleriz tabi bu listemiz tamam bidahakine yazarım canım
pelınım ıyıyım cnm nasıl olum aynı montonlukevet eboşum ya bi atlatsam su hastalıgı cok sagol canım bu arada kolay gelsin hamarat hatunsun sen tatlım
boncugum ya cok sagol agır geciriyorum heralde haklısın canım ballı süt iciyim yoksa gecmiycek bu böyleevet canım havalar sogudu hastalıklar gelmeye başladı daha dikkatli olmam lazım sen nasılsın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?