Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarcım hatice okudum demiş ekledim bende

merhabalar reglim 2 gün gecikti.. dün sabah şu erken gebelik testlerinden yaptım sonuç negatif çıktı (
ama vücudumda ne regl belirtileri ne de hamilelik belirtileri var.
bu test negatif çıktığına göre hamile değil miyim şimdi?
peki regl olmazsam tekrar idrar testi mi yapmalıyım ?
2 3 gün daha bekleyip,dr a mı gitsem?
napacağımı bilemedim..
3 aydır korunmuyoruz ve ben her ay bebek arıyorum.
malesef her seferinde regleniyorum.
her ay yeni bir umudum,her ay sonunda bir umutsuzluğum oluşuyor.
ilk ay kendimi hep hamile sanmıştım,ne bileyim ben böyle hemen oluyor sanıyordum!regl belirtilerini hamileliğe yormuştum.
şuan o kadar çok ihtiyacım varki bu pozitif sonuca.evdeki idrar testi geliyor hep aklıma..........
yapmak istiyorum sonuç ne merak ediyorum.........yapmak istemiyorum negatifi görmek istemiyorum
ve eşim bilmiyor benim bu kadar bebek istediğimi,ona belli etmek istemiyorum duygularımı.umutsuzlugumu zayıflıgımı göstermekten nefret ederim...hep güçlü yanlarımla akıllarındayım insanların.....genellikle de güçlüyümdür fakat içim hep duygusaldır,bu yanımı kimse bilmez.
hep güler yüzlüyümdür,en kötü zamanlarda bile... fakat en iyi anlarımdan bile korkarım ya bunun sonucunda mutsuzluk yaşarsam diye... ne zaman mutlu olsam korkarım kaybetmekten... hep korkularla yaşarım oysa... ama herkes beni korkusuz bilir...
he bir de patavatsız sanarlar beni... patavatsızımdır ama başkasını korurken ...başkasını korurken söylerim karşımdakine hatalarınııııııııı....... kendimi korurken mi öyle birşey hiç olmadı.... hep kocaman yutkundum ve yuttum...
şimdi bir bebeğim olsun istiyorum,en sevdiğim kişiden... artık yalnız değilim hayatta... ve bir kişi daha olsun istiyorum yanımda... bu zamana kadar hep yalnızdım,artık deli gibi sevmek istiyorum ,içimdeki sevgi taşacak kadar fazla bir yabancıyı sevipte kırılmaktan korkuyorum sevdiğim kendi canımdan olsun istiyorum... sevdiğime vereceğim en güzel hediye olsun istiyorum......
reglencem galiba he ?? duygusala bağladığıma göre .....reglim yakındır...:2::2::2::2:

Kızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye

başınız sağolsın banu Allah rahmet etsin.
,ademilehatice,kardelenbhr+,turkuaz+,kardelen49+,tktk,pelin67+,samyeli26,

selam kısslarrr kalabalığızz

merhaba canım nasılsın
hoşgeldin canım nasılsın ben şimdi işteyimde 1-2 saate çıkıcam canım evime geçicem

kardelen naptın yaa merak ettim aşılama olucakmı

başınız sağolsın banu Allah rahmet etsin.

merhaba canım nasılsın

kardelen naptın yaa merak ettim aşılama olucakmı

canım benim yarın kontrole gidicem işte yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak büyüdüyse büyük ihtimal çarşamba veye perşembe aşılama yapılacak dua et benim için sen nasılsın varmı gelişmeler

hadi hayırlısı inşallah tutar bu aşılama vesile olurda.Ben beklemedeyim 2 ay sonra inşallah çalışcaz artık:78:

Esirgeyen ve bağışlayan Allah'ın adı ile;
" Kim Allah'a sımsıkı bağlanırsa, kesinlikle o, doğru yola iletilmiştir"
AL-İ İMRAN SURESİ-101

merhaba hoşgeldiinn kaç yıllık evlisin sende aynı benim gibi hemen olcak sanıyo ama olmuyo işte stres başta olmak üzere bi çok nedeni varr ama 3 ay daha çok erkennnn sabret cnmmmm

Tükeniyorum Rabbim! Yalnız kaldığımı düşünüp, varlığının her an, her noktada tezâhür ettiğini,
beni devamlı koruyup gözettiğini, gönlümden geçenlere dahî cevap verdiğini unuttuğum zaman,
Rabbim demeyi unuttuğum an tükeniyorum!

Diriliyorum Rabbim! Sana yaslandığım, Sana güvendiğim, Seninle başlayıp, Seninle devam ettiğim,
...tüm işlerimi Sana havâle ettiğim an!

Ne güzel Dostsun dediğim zaman diriliyorum

Tükeniyorum Rabbim! Tüm sevdiklerimden; anne-babamdan, cânandan,
ten kafesindeki cândan daha yakın olduğunu bilerek, ellerimi Sana açmayı,
Senden netice, Senden çâre beklemeyi unuttuğum zaman!

Bu dertler neden bana? dediğim an tükeniyorum

Diriliyorum Rabbim! Havayı soluyup Seninle dolduğum, gözümü açtığımda Seni bulduğum,
en sağlıklı irtibatı Seninle kurduğum, tüm dünya bana küsse de Senin dostluğunu ümid ettiğim an!
Kahrın da hoş , lütfun da hoş dediğim zaman diriliyorum

Tükeniyorum Rabbim! Hayat enkâzı altında kaldığımda, çekiç misâli zaman beynime vurduğunda
Hayal, ideal diye, küçük hedefler peşinde koştuğumda
Dünya meşgalesine dalıp, bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğumda

Beni affet demeyi azalttığımda tükeniyorum

Diriliyorum Rabbim! Yandığımda Seninle söndüğüm, Seni hatırlayıp rûhumu güldürdüğüm,
O sırlı gücünden kuvvet aldığım, Seninle yürüdüğüm, dua ederek Seninle konuştuğumda
İçimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda Ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda
Ya Rab, bırakma ellerimi dediğimde diriliyorum Yeniden cânlanıyor, cânıma cân katıyorum!
Cânımda Seni buluyorum! Seninle huzur doluyorum!

Dirilişlerim, dostluğunun tercümesidir Seni yâr bilişimin, yoluna serdâr oluşumun,
sözlerinle hemhâl oluşumun işâretidir Dirilişlerim, sana açılan tüm kapıların anahtarıdır
O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattır Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişim,
sonu olmayan bir tebessümdür! Ruhumun ebedî dosta, yegâne vuslata ilerleyişidir
La ilâhe illallâh, Senden başka yok ilâh diyerek, kendimi Sana emânet edişimdir

Durdur tükenişimi Kabul buyur dostluğuna Dirilt beni Rabbim!

kardelen inşallah yumurtalar hazırdır bebişine dua edelim senin için.Herkese hayırlı günler ben gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…