Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tatlım adetmi oldun hayırlısı olsun inşallah napalım nasip işte
buarada duayı okuyamıycaksın galiba

evet ebrarim yaabu durumda okuyamayacagimben bir arkadasima vermek istemistim,yerime okuryabilir diye dusundum,olurmu ebrarcim

yok kız hasta değilim ama iş yapasım yok bekletmeyide sevmem o yüzden gözümde büyüdü işte

ayy sorma canim yaa,benimde hic is yapasim yok.ama su ev isleri varya hic bitmiyor hicc

ay ne güzel olur dimi boncugum burada yazarken bile bizi rahat bırakmasalar

hoşgeldin canım öksürük başladı şimdide bende sen nasılsın tatlım

ben iyiyim pelinim,sadece sesim kisik biraz..demek öksuruk basladi,balli sut ic canim,birde pekmez icine karabiber koyarak ic,cok iyi geliyor

canım burdan bi arkadaşamı yoksa senin arkadaşınamı
farketmez canım kimin duası kabul olunur bilinmez .

aynen bitmiyoooooooo

geçmiş olsuuuuuuuuunnnnnnn
sagol canım....

canım benim sanada gecmiş olsun dedigin gibi yapıyım barı cok sagol tatlım...bu arada adet olmuşsun üzülme tamammı bidaki ay inş gelir bebişin hayırlısıyla

ben kaçar daha sonra görüşürüz inşallah gece girebilirmiyim bilmiyorum kardeşim gelicek onu almaya gidicez .herkese iyi akşamlar

aynen bitmiyoooooooo

he yaa hic bitmiyor hic,hergun sil supur pehhh

hee tamam canım anladım şimdi okey sen haber verirsin
neyse ben kaçtım öpüyorum canım

tamam canim,yarin söylerim sana insallah.hadi sana iyi dizi izlemeler,bende seni
sagol canım....

canım benim sanada gecmiş olsun dedigin gibi yapıyım barı cok sagol tatlım...bu arada adet olmuşsun üzülme tamammı bidaki ay inş gelir bebişin hayırlısıyla

yap canim yap,balli sut ve pekmez iyi geliyor gercekten..evet canim yaa,insallah canim dilerim birdaha ki ay rabbim hepimizi sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…