hoş geldin al donunu üstünü tamamlayım :92::92::92::92::92::92::92:
tatlım adetmi oldun hayırlısı olsun inşallah napalım nasip işte
buarada duayı okuyamıycaksın galiba
yok kız hasta değilim ama iş yapasım yok bekletmeyide sevmem o yüzden gözümde büyüdü işte
ay ne güzel olur dimi boncugum burada yazarken bile bizi rahat bırakmasalar
hoşgeldin canım öksürük başladı şimdide bende sen nasılsın tatlım
sagol canım bende kim tamamlayacak diye bekl,yodumm
evet ebrarim yaabu durumda okuyamayacagim ben bir arkadasima vermek istemistim,yerime okuryabilir diye dusundum,olurmu ebrarcim
ayy sorma canim yaa,benimde hic is yapasim yok.ama su ev isleri varya hic bitmiyor hicc
ben iyiyim pelinim,sadece sesim kisik biraz..demek öksuruk basladi,balli sut ic canim,birde pekmez icine karabiber koyarak ic,cok iyi geliyor
hoşgeldin canım nasılsın...
hoş bulduk canım nasılsınız
ben ben ben ben ben ben ben senin diğer yarın olmaya adyım canımmmmmmmm
canım burdan bi arkadaşamı yoksa senin arkadaşınamı
farketmez canım kimin duası kabul olunur bilinmez .
evet ebrarim yaabu durumda okuyamayacagim ben bir arkadasima vermek istemistim,yerime okuryabilir diye dusundum,olurmu ebrarcim
ayy sorma canim yaa,benimde hic is yapasim yok.ama su ev isleri varya hic bitmiyor hicc
ben iyiyim pelinim,sadece sesim kisik biraz..demek öksuruk basladi,balli sut ic canim,birde pekmez icine karabiber koyarak ic,cok iyi geliyor
yok ebrarim,burdan degil,benim bir arkadasima okutmak istemistim,yarin bildiririm insallah
sagol canım....geçmiş olsuuuuuuuuunnnnnnn
soruma cevap verirsen ben çıkıcam tatlım hem ezel başlıycak hemde yemek hazırlıycam
aldım gitti kız seniiii diger yarım olarakk
tşkr ederim canım iyiyim sizler nasılsınız
ben kaçar daha sonra görüşürüz inşallah gece girebilirmiyim bilmiyorum kardeşim gelicek onu almaya gidicez .herkese iyi akşamlar
ben kaçar daha sonra görüşürüz inşallah gece girebilirmiyim bilmiyorum kardeşim gelicek onu almaya gidicez .herkese iyi akşamlar
sağol bani geri çevirmedin yaaaaaa
aynen bitmiyoooooooo
hee tamam canım anladım şimdi okey sen haber verirsin
neyse ben kaçtım öpüyorum canım
sagol canım....
canım benim sanada gecmiş olsun dedigin gibi yapıyım barı cok sagol tatlım...bu arada adet olmuşsun üzülme tamammı bidaki ay inş gelir bebişin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?