ben biraz hastayım canım atlatamadım bi türlü:2:
geçmiş olsun canım ya bende öyle 2 haftadır çekiyorum gribi bende atlatamamdım
benim bunum tıkanıyoooo sanırım bende hastalanıyorum yaaaaaaaa hiç sevmiyom hastalanmayı47:
ıyı cok şükür cnm cok sagolhosbulduk canim..esin nasil oldu:26:umarim daha iyidir
bende herzaman yapmama zor olur canoolurmu kuzum sende yap nolcak sanki benimde hoşuma gitti ama herzaman yapabilirmiyim bilmem
ıyı cok şükür cnm cok sagol
bende herzaman yapmama zor olur canokib görüşürüz cnm
amin canım inşallah...he yaa hic bitmiyor hic,hergun sil supur pehhh
tamam canim,yarin söylerim sana insallah.hadi sana iyi dizi izlemeler,bende seni
yap canim yap,balli sut ve pekmez iyi geliyor gercekten..evet canim yaa,insallah canim dilerim birdaha ki ay rabbim hepimizi sevindirsin
geçmiş olsun canım ya bende öyle 2 haftadır çekiyorum gribi bende atlatamamdım
amin canım inşallah...
sagol canım sanada gecmiş olsun salgın var dikkat etmemiz gerekiyo:2:
kızlar bende cıkıyorum sonra görüşürüz
sadece kan tahliliyle anlaşılabiliyo.kızlar ben bişey merak ediorum hani bazen burada okuyoruz ya 4 haftalıktı bebeğim kaybettim diye(ki yaşayanlara en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip olsun tabii hepimizede) 4 haftalık düşük nasıl anlaşılıyo.yani bende dr umdan duymuştum birçok kadın hamile olduğunu bile anlayamadan normal regl gününde bebğini kaybediyo.adet olur gibi çünkü vücut bebeği yabancı madde gibi algılayıp vüduttan atıyo diye ama anlayamadığım anlayanlar nasıl anlıyo ?cehaletimi bağışlayında epeydir aklıma takılmıştı sormak istedim size
geldseydin kuzu,işim vardı senlenben kaçar daha sonra görüşürüz inşallah gece girebilirmiyim bilmiyorum kardeşim gelicek onu almaya gidicez .herkese iyi akşamlar
ne yapıyonuz yahuuuu,ay anlayamadım.ıyı cok şükür cnm cok sagol
bende herzaman yapmama zor olur canokib görüşürüz cnm
nıye ıyı degılsın tatlım yaaaa ne oldu sana sen gecmıse bakıyon ama ben gdıyom sımdı :84::84::84::84:
h.g canım hayırdırne oldu neden iyi değilsin:26:
hayırdır bebem mercimegemi bişey oldu hastaydı hastalıgımı geçmedi yoksam kıyamam
semroşum hayırdır kuzum merak ettim bişeyde yazmamışsın herşey yolunda inşallah
SELAM BAYANLAR İYİSİNİZDİR İNŞALLAH BEN PEK İYİ DEĞİLİM OĞLUMUN HASTALANDIĞINI YAZMIŞTIM HASTALIĞI İLERLEDİ KIZIL DENEN BİR HASTALIĞA SEBEP OLDU ATEŞİNDEN DOLAYI VİCUDUNUN HERYERİ KIPKIRMIZI OLDU BUGÜNDE DOKTORA GÖTÜRDÜM PENİSİLİN İĞNESİ VURDURMUŞTUM YÜRÜYEMİYORDU İĞNENİN YAPTIĞI ETKİMİ DİYE SORDUM MALESEF ÖYLEYMİŞ BU DURUM UZUN ZAMAN SÜRE BİLİRMİŞ ÇOK CANIM YANIYO İYİKİ VARSINIZ BU KADAR ACI YETMEZMİŞ GİBİ BAYANIN TEKİ YANIMA GELİP OĞLUN AYAKLARINDAN SAKATMI DİYE SORDU İŞTE O YIKILDIĞIM ANDI O SORU CANIMI ÇOK YAKTI VERCEK CEVAP BİLE BULAMADIM RESMEN ŞOK OLDUM BU İNSANLARIN CAĞİLLİĞİ ÇOK ÇOK KÖTÜ OĞLUMDA ÇOK ÜZÜLDÜ NEYSE YAŞADIKLARIM BÖYLE YİNEDE BU GÜNÜMÜZE ŞÜKÜR GEÇMİŞİ OKUYAMIYACAĞIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM
hayırdır bebem mercimegemi bişey oldu hastaydı hastalıgımı geçmedi yoksam kıyamam
SELAM BAYANLAR İYİSİNİZDİR İNŞALLAH BEN PEK İYİ DEĞİLİM OĞLUMUN HASTALANDIĞINI YAZMIŞTIM HASTALIĞI İLERLEDİ KIZIL DENEN BİR HASTALIĞA SEBEP OLDU ATEŞİNDEN DOLAYI VİCUDUNUN HERYERİ KIPKIRMIZI OLDU BUGÜNDE DOKTORA GÖTÜRDÜM PENİSİLİN İĞNESİ VURDURMUŞTUM YÜRÜYEMİYORDU İĞNENİN YAPTIĞI ETKİMİ DİYE SORDUM MALESEF ÖYLEYMİŞ BU DURUM UZUN ZAMAN SÜRE BİLİRMİŞ ÇOK CANIM YANIYO İYİKİ VARSINIZ BU KADAR ACI YETMEZMİŞ GİBİ BAYANIN TEKİ YANIMA GELİP OĞLUN AYAKLARINDAN SAKATMI DİYE SORDU İŞTE O YIKILDIĞIM ANDI O SORU CANIMI ÇOK YAKTI VERCEK CEVAP BİLE BULAMADIM RESMEN ŞOK OLDUM BU İNSANLARIN CAĞİLLİĞİ ÇOK ÇOK KÖTÜ OĞLUMDA ÇOK ÜZÜLDÜ NEYSE YAŞADIKLARIM BÖYLE YİNEDE BU GÜNÜMÜZE ŞÜKÜR GEÇMİŞİ OKUYAMIYACAĞIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM
cok gecmis olsun cnmm.
cok gecmis olsun cnmm.
sağolasın canım allah rağzı olsun
ayy inşallaahhhhhhh bende çok ümitliyim ebuşumdan vallahi yaaaebrar hamile olmuş olacağı için bu ay,önemli değil.
yani bana göre kesin hamileahanda beyle beyle şişcek
canım,önemli deeeel.
bu arada yarın baktın ki eboş dr a razı olmuyo,eline gizliden bi şırınga al,btır çıkar kanı hemen ve götür dr a,o kendi kendine gitmicek,kocasından daha inat hatun.
cnm ya anlıyorum seni..takma kafaya inşallah olur yakında..ama çok da içine atma derim bu konuyu..eşinle en azından dertleş..ki dertleşecek bişey yok alsında daha 3 ay olmuş..olur Allahın izniyle..merhabalar reglim 2 gün gecikti.. dün sabah şu erken gebelik testlerinden yaptım sonuç negatif çıktı(
ama vücudumda ne regl belirtileri ne de hamilelik belirtileri var.
bu test negatif çıktığına göre hamile değil miyim şimdi?
peki regl olmazsam tekrar idrar testi mi yapmalıyım ?
2 3 gün daha bekleyip,dr a mı gitsem?
napacağımı bilemedim..
3 aydır korunmuyoruz ve ben her ay bebek arıyorum.
malesef her seferinde regleniyorum.
her ay yeni bir umudum,her ay sonunda bir umutsuzluğum oluşuyor.
ilk ay kendimi hep hamile sanmıştım,ne bileyim ben böyle hemen oluyor sanıyordum!regl belirtilerini hamileliğe yormuştum.
şuan o kadar çok ihtiyacım varki bu pozitif sonuca.evdeki idrar testi geliyor hep aklıma..........
yapmak istiyorum sonuç ne merak ediyorum.........yapmak istemiyorum negatifi görmek istemiyorum
ve eşim bilmiyor benim bu kadar bebek istediğimi,ona belli etmek istemiyorum duygularımı.umutsuzlugumu zayıflıgımı göstermekten nefret ederim...hep güçlü yanlarımla akıllarındayım insanların.....genellikle de güçlüyümdür fakat içim hep duygusaldır,bu yanımı kimse bilmez.
hep güler yüzlüyümdür,en kötü zamanlarda bile... fakat en iyi anlarımdan bile korkarım ya bunun sonucunda mutsuzluk yaşarsam diye... ne zaman mutlu olsam korkarım kaybetmekten... hep korkularla yaşarım oysa... ama herkes beni korkusuz bilir...
he bir de patavatsız sanarlar beni... patavatsızımdır ama başkasını korurken ...başkasını korurken söylerim karşımdakine hatalarınııııııııı....... kendimi korurken mi öyle birşey hiç olmadı.... hep kocaman yutkundum ve yuttum...
şimdi bir bebeğim olsun istiyorum,en sevdiğim kişiden... artık yalnız değilim hayatta... ve bir kişi daha olsun istiyorum yanımda... bu zamana kadar hep yalnızdım,artık deli gibi sevmek istiyorum ,içimdeki sevgi taşacak kadar fazla bir yabancıyı sevipte kırılmaktan korkuyorum sevdiğim kendi canımdan olsun istiyorum... sevdiğime vereceğim en güzel hediye olsun istiyorum......
reglencem galiba he ?? duygusala bağladığıma göre .....reglim yakındır...:2::2::2::2:
selam ceylin hoşgelmişsin cnm.inşallah eşinin degerleri yükselmiştir..belkide hamilesindir belli mi olur..yarın bi test yap bence 3 gün geçmiş.Selam kızlar benim de dileğim anne olmak 4 yıllık evyilim tedavi görüyoruz eşim de sperm yoktu tedaviden sonra sperm çıkışımız sağlandı 2 ay önce sperm sayısı 5 milyondu şiödi bilmiyoruz yaptırmafık bize sürpriz olsun dedik belki 20 milyonu geçmiştir ve hamile kalırım diye bu ay 15 nde olmam gerekiyordu ama adetiö geçti ve ben hala adet olmadım sizce olabilir mi
canım,tesstte çift çizgiyi görenler hemen kan testi yaptırdıgı için genelde,kaç haftalık oldugu çıkıyo..kan testinde sayısal degerler var..ona göre anlaşılıyo kaç haftalık oldugu..kızlar ben bişey merak ediorum hani bazen burada okuyoruz ya 4 haftalıktı bebeğim kaybettim diye(ki yaşayanlara en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip olsun tabii hepimizede) 4 haftalık düşük nasıl anlaşılıyo.yani bende dr umdan duymuştum birçok kadın hamile olduğunu bile anlayamadan normal regl gününde bebğini kaybediyo.adet olur gibi çünkü vücut bebeği yabancı madde gibi algılayıp vüduttan atıyo diye ama anlayamadığım anlayanlar nasıl anlıyo ?cehaletimi bağışlayında epeydir aklıma takılmıştı sormak istedim size
canım selam..inşallah bian önce iyileşirsin taklım yaa.nedir bu girp hepinize sardı..aman Allah başka hastalıklardan korusunda çaresizlik vermesin..grip geçen gulüm.gel öpim banada geçsin işe gitmiyommmoralim iyide sevtunum su hastalıgımda gecse daha iyi olcam canım
selam kızlar ben geldim nasılsınız
o senin güzelligin kısss tatlı anneslm hatunlar topicicğin güzle bayanalrı nasılsınız eşim gelmek üzere gelmeden bakıyım dedim iyisinizdir inş
fıstıgım niye tkaıyon kıs kafayı..geçmiş olsun..iyileşir Allahın izniyle..hele bi ameliyatta iyileşsindeee gelsin beibşkoo bian önceattım cnm sagolasın ama benımkı üşüttü bıraz amelıyatın üstüne hıc ıyı olmadı ona canımı sıkıyorum sımdıde
bende merakettım tugceyı cok gırmıyor sanırım nete umarım ıyıdır
allah sıfa versın cnm benım esımde varıkosel amelıyatı oldu ınsallah en kısa zamanda verırsın müjdeyı
tatlım ınsallah yumoşların ıstenılen yerde kocaman olmuslardır asılamanda tutar verırsın müjdeyı
daha sen ıyılesmedınmı kuzum dıkkatet kendıne doğal seyler de dene ballı süt falan ıc bol bolbıde egrcekten evler anormal degıl bgnlerde dısarıda acayıp soğuk :18:
amin cnm Allah dermansız dert vermesin..herşeye razıyız...katından saglıklı güzel evlatlar nasip etsin Allahım...merhaba arkadaslar cok cabuk ılerlemıs sayfalar
herkse ıyı dıleklerı ıcın tesekkur ederım
artık rabbıme sığındım o ne eylerse gusel eyler tamamen teslım oldum
ben rabbım bu derdımden dolayı razıyım yeterkı dermanında nasp eylesın amınn
aaa kardeşçiginmi geliyo..girme canom boşver hasret giderin kardeşçiginlen..ayy insan özlüyo yaa anlıyorum seni..zeyneple 2 gün görüşmeyim nasıl arıyoz birbirimiziben kaçar daha sonra görüşürüz inşallah gece girebilirmiyim bilmiyorum kardeşim gelicek onu almaya gidicez .herkese iyi akşamlar
hiç cnm be napim..bugün çok uyudum galibasadece kan tahliliyle anlaşılabiliyo.
geldseydin kuzu,işim vardı senlen
ne yapıyonuz yahuuuu,ay anlayamadım.
kardelenbahar naptı acaba,gelsede haber verse bize,inşallah hayırlı haberler getirir.
derincim selam kuzu,nabersin?
ayy canım yaaa..kıyamam...Allahım şifa versin..üzme canını semracım...insanlar cahil işte dedigin gibi boşver..İnşallah çabucak iyileşsin oglun canım...acil şifalar diliyorum...hayırdır bebem mercimegemi bişey oldu hastaydı hastalıgımı geçmedi yoksam kıyamam
kıslar ben kaçıyorum..havuç salatası yapcem gidiyim...eşim gelir birazdan..öptüm hepinizi..yarın izinliyim gece girebilirsem girerim..
kardleoşum kaçtım cano kusura bakma..işten dönüş saati bu saat biliyon...
ebrarımmm yanlıs sen mi ortalıcan bak bende yaptım işte hamile karuuuuu
kaçtımmmmmm
canım fazla üzülme ya benim kızımda geçirdi o hastalıktan bide yanında kızamık sonrada suçiçeği dahada astımı var parmağında çıkan iltihaplı yara ama iltihapta mikrop yok nedenini bi türlü bulamadılar dr göre vücutta fazla mikrop yokmuş ama işte gelde anla ana yüreği anlamıyoz kızıldada penisilin olmadan erken iyileşemiyo ama sakın telaşlanma sen üzülürsen oda daha çok üzülür unutma geçmiş olsunhayırdır bebem mercimegemi bişey oldu hastaydı hastalıgımı geçmedi yoksam kıyamam
sadece kan tahliliyle anlaşılabiliyo.
geldseydin kuzu,işim vardı senlen
ne işiniz vardı bekem
ne yapıyonuz yahuuuu,ay anlayamadım.
kardelenbahar naptı acaba,gelsede haber verse bize,inşallah hayırlı haberler getirir.
derincim selam kuzu,nabersin?
slm kızlar bende geldim nasılsınız
canım fazla üzülme ya benim kızımda geçirdi o hastalıktan bide yanında kızamık sonrada suçiçeği dahada astımı var parmağında çıkan iltihaplı yara ama iltihapta mikrop yok nedenini bi türlü bulamadılar dr göre vücutta fazla mikrop yokmuş ama işte gelde anla ana yüreği anlamıyoz kızıldada penisilin olmadan erken iyileşemiyo ama sakın telaşlanma sen üzülürsen oda daha çok üzülür unutma geçmiş olsun
haklısın ama gelde bu yüreğe söz geçir senin kızın da baya bir rahatsızlık geçirmiş çok geçmiş olsun her zaman dediğim gibi bu günümüze şükür çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?