Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım inşallah...
geçmiş olsun canım ya bende öyle 2 haftadır çekiyorum gribi bende atlatamamdım

sagol canım sanada gecmiş olsun salgın var dikkat etmemiz gerekiyo:2:

kızlar bende cıkıyorum sonra görüşürüz

sadece kan tahliliyle anlaşılabiliyo.
ben kaçar daha sonra görüşürüz inşallah gece girebilirmiyim bilmiyorum kardeşim gelicek onu almaya gidicez .herkese iyi akşamlar
geldseydin kuzu,işim vardı senlen
ıyı cok şükür cnm cok sagol

bende herzaman yapmama zor olur cano kib görüşürüz cnm
ne yapıyonuz yahuuuu,ay anlayamadım.
kardelenbahar naptı acaba,gelsede haber verse bize,inşallah hayırlı haberler getirir.
derincim selam kuzu,nabersin?

nıye ıyı degılsın tatlım yaaaa ne oldu sana sen gecmıse bakıyon ama ben gdıyom sımdı :84::84::84::84:

h.g canım hayırdır ne oldu neden iyi değilsin:26:

ebrar hamile olmuş olacağı için bu ay,önemli değil.
yani bana göre kesin hamileahanda beyle beyle şişcek
ayy inşallaahhhhhhh bende çok ümitliyim ebuşumdan vallahi yaaa
canım,önemli deeeel.
bu arada yarın baktın ki eboş dr a razı olmuyo,eline gizliden bi şırınga al,btır çıkar kanı hemen ve götür dr a,o kendi kendine gitmicek,kocasından daha inat hatun.
delüş nolcak...iyi fikir ama
cnm ya anlıyorum seni..takma kafaya inşallah olur yakında..ama çok da içine atma derim bu konuyu..eşinle en azından dertleş..ki dertleşecek bişey yok alsında daha 3 ay olmuş..olur Allahın izniyle..
selam ceylin hoşgelmişsin cnm.inşallah eşinin degerleri yükselmiştir..belkide hamilesindir belli mi olur..yarın bi test yap bence 3 gün geçmiş.
canım,tesstte çift çizgiyi görenler hemen kan testi yaptırdıgı için genelde,kaç haftalık oldugu çıkıyo..kan testinde sayısal degerler var..ona göre anlaşılıyo kaç haftalık oldugu..
moralim iyide sevtunum su hastalıgımda gecse daha iyi olcam canım

selam kızlar ben geldim nasılsınız
canım selam..inşallah bian önce iyileşirsin taklım yaa.nedir bu girp hepinize sardı..aman Allah başka hastalıklardan korusunda çaresizlik vermesin..grip geçen gulüm.gel öpim banada geçsin işe gitmiyomm
slm hatunlar topicicğin güzle bayanalrı nasılsınız eşim gelmek üzere gelmeden bakıyım dedim iyisinizdir inş
o senin güzelligin kısss tatlı anne ben kendi adıma idare eder diyim..başım agrıdı bugün hep..
fıstıgım niye tkaıyon kıs kafayı..geçmiş olsun..iyileşir Allahın izniyle..hele bi ameliyatta iyileşsindeee gelsin beibşkoo bian önce
amin cnm Allah dermansız dert vermesin..herşeye razıyız...katından saglıklı güzel evlatlar nasip etsin Allahım...
ben kaçar daha sonra görüşürüz inşallah gece girebilirmiyim bilmiyorum kardeşim gelicek onu almaya gidicez .herkese iyi akşamlar
aaa kardeşçiginmi geliyo..girme canom boşver hasret giderin kardeşçiginlen..ayy insan özlüyo yaa anlıyorum seni..zeyneple 2 gün görüşmeyim nasıl arıyoz birbirimizi
hiç cnm be napim..bugün çok uyudum galibabasım agrıdı hepsen napıyon..

ayy canım yaaa..kıyamam...Allahım şifa versin..üzme canını semracım...insanlar cahil işte dedigin gibi boşver..İnşallah çabucak iyileşsin oglun canım...acil şifalar diliyorum...

allah rağzı olsun canım inşallah çok canı yanıyor ayağını hiç kıpırdatamıyor onun canı yanınca e haliyle bizimde canımız yanıyor elimizden birşey gelmiyor çok teşekkür ederim rabbim hiç bir anne babayı evladıyla sınamasın

semracım,çok çok çok geçmiş olsun yavruşuna,sen bakma öyle abuk insanların dediğine,inşallah çok kısa sürede herşey düzelir,oğluşuna teyzelerinden selam söyle ve ona çiçek gönderdiğimizi,tabi sanal
birsen cim selam.
derincim,dimek çok uyudun heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…