Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağ olasın canım cahillik kadar kötü birşey yok bu duruma yapacak bişeyde yok şimdi uyuyor teyzesi uyandığı zaman selamınızı söylerim çokta mutlu olur kuzum çiçekler içinde ayrıca teşekkür ederiz

kızlar yaaaaa,benim adetim sökülmedi hala,ay bende ümitlenmeye başladım,hayal kırıklığına uğricamı bile bile,hofffffffffffffffffffffffffffff.
gözlerimin altı morarık bide,baya hemde,sebebi ne olabilir ki,bilen var mı?
n olur biri hamilelik belirtisi desin

kardelencim inşallah hamilesindir canım benim

kardeloş hamilesin inşallah belirti bunlar

gel canım,yanınada kepek ekmeği ve peynir ve kuru incir var,yermin?

yememmi kız hemen geliyorum kapıyı çalan benim

Meraba arkadaşalar sitede yeniyim 3 aylık evliyim ve ben bebek istiooooooommm ((( ama olmuo yaaaa

Meraba arkadaşalar sitede yeniyim 3 aylık evliyim ve ben bebek istiooooooommm ((( ama olmuo yaaaa

bu kadar üzülme canım daha üç ay olmuş çok değil inşallah gelir meleğin

canım erken biliyorum ama insan heyecanlanıyo acele ediyoo (( soğan kürü yaptım bu ay faydasıolurmu acaba bu arada ismim hasret ya sizin :)

canım erken biliyorum ama insan heyecanlanıyo acele ediyoo (( soğan kürü yaptım bu ay faydasıolurmu acaba bu arada ismim hasret ya sizin :)

çok haklısın hepimiz aynı durum dayız inşallah çok bekletmezler bizi zaten oğlumla karar aldık geldiği zaman onu mıncık mıncık edeceğiz ay düşünmesi bile güzel benim avatarım daki gerçek adım semra resimdekide oğlum göktuğ soğan kürününde faydasını gören arkadaşlarımız var inşallah faydasını görürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…