semracım,çok çok çok geçmiş olsun yavruşuna,sen bakma öyle abuk insanların dediğine,inşallah çok kısa sürede herşey düzelir,oğluşuna teyzelerinden selam söyle ve ona çiçek gönderdiğimizi,tabi sanal
birsen cim selam.
derincim,dimek çok uyudun heeee
kız daha zatürre oldu bide böcek ilacı ile zehirlenmişti normalleri hiç saymıyomcanım fazla üzülme ya benim kızımda geçirdi o hastalıktan bide yanında kızamık sonrada suçiçeği dahada astımı var parmağında çıkan iltihaplı yara ama iltihapta mikrop yok nedenini bi türlü bulamadılar dr göre vücutta fazla mikrop yokmuş ama işte gelde anla ana yüreği anlamıyoz kızıldada penisilin olmadan erken iyileşemiyo ama sakın telaşlanma sen üzülürsen oda daha çok üzülür unutma geçmiş olsun
haklısın ama gelde bu yüreğe söz geçir senin kızın da baya bir rahatsızlık geçirmiş çok geçmiş olsun her zaman dediğim gibi bu günümüze şükür çok teşekkür ederim canım
kız daha zatürre oldu bide böcek ilacı ile zehirlenmişti normalleri hiç saymıyom
ay çok kötü yaaaaaa düşünemiyorum bile allah sana bağışlamış fıstığını canım yaaa kıyamam ben ona çok kötü oldum kız bana çocukla ilgili birşey dendiği zaman bir hafta manyak gibi gezerim dayanamam
kızlar yaaaaa,benim adetim sökülmedi hala,ay bende ümitlenmeye başladım,hayal kırıklığına uğricamı bile bile,hofffffffffffffffffffffffffffff.
gözlerimin altı morarık bide,baya hemde,sebebi ne olabilir ki,bilen var mı?
n olur biri hamilelik belirtisi desin
kızlar yaaaaa,benim adetim sökülmedi hala,ay bende ümitlenmeye başladım,hayal kırıklığına uğricamı bile bile,hofffffffffffffffffffffffffffff.
gözlerimin altı morarık bide,baya hemde,sebebi ne olabilir ki,bilen var mı?
n olur biri hamilelik belirtisi desin
kardelencim inşallah hamilesindir canım benim
aaaaaaaaa niye yazmıyonuz geçmiştemisiniz yoksammmmmmmmmmmmmmmmm
h canım yaa,nerde ,hayali bile güzel sadece.
canım,ben çay koymaya gitmiştim mutfağa,gitmişkende topladım orayı,geldim.
demek adet oldun,hayırlısı,napalım,bizimde kaderimiz.
hayel deyip geçme hayalin geleceğin olabilir bencede hayal etmekte güzel
afiyet olsun canım amaa bizede yolla:84::84::84::84:
gel canım,yanınada kepek ekmeği ve peynir ve kuru incir var,yermin?
Meraba arkadaşalar sitede yeniyim 3 aylık evliyim ve ben bebek istiooooooommm((( ama olmuo yaaaa
Meraba arkadaşalar sitede yeniyim 3 aylık evliyim ve ben bebek istiooooooommm((( ama olmuo yaaaa
yememmi kız hemen geliyorum kapıyı çalan benim
bu kadar üzülme canım daha üç ay olmuş çok değil inşallah gelir meleğin
canım erken biliyorum ama insan heyecanlanıyo acele ediyoo(( soğan kürü yaptım bu ay faydasıolurmu acaba bu arada ismim hasret ya sizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?