Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

allah bağışlasın canım ya çok tatlı maşallah :) Allah gözümüzüyoldakoymasınnn inşallah çok istiyorum ya adetime 1 hafta var hafif kasık ağrım varbaşka belirti yok semracım ya hangi belirtileri yaşarım hamileysem adet günüme kadar bi belirtiolurmu ((

canım Allah senden de razı olsun..zordur mutlaka anne baba olmak böyle durumlarda acı verir insana..inşşş hemen iyileşirr...aynen kardeloşa katılıyorum ogluşunu çok öpüyorum ve çiçek yolluyorum bende
he kıs uyudum..arayanlar olmasaydı dahada uyuyacaktımm

amin canım allah rağzıolsun ben doğum yapalı 7.5 sene oldu baya zaman geçti ama belirtilerde bebeğin cinsiyetine göre senin bedenine göre değişir kimilerinde ilk günden başlar belirtiler kilerinde hiç bir belirti olmaz mesela en iyi hatırladığım hamileliğimden ikinci üçüncü aydan sonra çok kısa bir zaman miğde bulantısı yaşadım okadar dediğim gibi kişiye göre değişir inşallah gelmiştir minişin

inşallaaaaaaahhhhh semracım sağolll daha yeni evli olduğum için etrafımdakilerle konuşamıyorum pek bu konuyuu böyle bir yere ihtiyacım vardııı :)))

inşallaaaaaaahhhhh semracım sağolll daha yeni evli olduğum için etrafımdakilerle konuşamıyorum pek bu konuyuu böyle bir yere ihtiyacım vardııı :)))

evt insanlarda kılasiktir ne zaman evlendin ne zaman doğuracan ikinciyi yapıcanmı falan filan neyse evet topiğimiz çok güzel çok güzel paylaşımlar yapıyoruz iyiki gelmişsin

derinsuuuuu hoşgeldinn kızzzz :) ben hasret memnun olak mıııı :))))
ay birden böyle yazınca beni önceden tanıdıgını sandımhoşbulduk ,,memnun oldum cnm bende derin:)

okut canım mutlu olur dedigin gibi...hastalıgın unutur az da olsa...yavyum benim kıyamam.

Son düzenleme:
Kızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye
başınız sağolsun canım inşallah bebeğin tutunurda gitmediğine çektiğin dertlere değer
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakamadım bikaçgün giremeyebilirim eşimle sorunlarımız var.konuşmuyoruz şuan moralim çok bozuk.kendinize iyi bakın hoşçakalın.
hayırdır selinam ne oldu kız neyi paylaşamadınız bakem
birsencim minik kaç aylık oldu kıpırtılar varmı
canım bugün gittim dr 16 haftalık olmuş bebiş 3 lü test yaptırdım bakalım cuma alacam sonucu
canım daha yeni evliymişsin biraz sabret bak burda kaç senedir bebiş bekleyenler var birde stres yapma

ay birden böyle yazınca beni önceden tanıdıgını sandımhoşbulduk ,,memnun oldum cnm bende derin:)

okut canım mutlu olur dedigin gibi...hastalıgın unutur az da olsa...yavyum benim kıyamam.

evet yaa çok mutsuz okulada gidemiyorya çok sıkılıyor

kardeloşşş nereee gittin bakim kısss..hazır kociş ezeli izlerken az konuşalım cano ya.

kız eşin dizimi izliyor benimkide plesteyşında oyun oynuyor arkadaşlarıyla hahahahhaaaaaaaa

ay ay negüzel kızında seninle geliyormu doktora benimki şimdiden pazarlık yapıyor sen hastaneye giderken bende gelicem kardeşimi görücem daha meydanda kardeş yok ama hayaller var ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hee ezeli seviyo cnm ona bakıyor...
ayy playstşnn deme banaaa geçen hafta çıldırıcaktım kayınvaldemlere gidince eşimle kardeşi oynuyo kapıyolar tv yi.bizede cücük kadar tv yi takıyolarr sinir oluyorum.

evet gerçekten öyle herkes soruyo bebek var mı die sanki halen yokmuş der gibigıcıkoluom yaaaa ((

sorular sorular bitmk bilmez bnede evlendiğim de 4 yıl bebek yapmadım ama insanlardan bıkmıştım çok haklısın yaşın kaçtı canım

evet,çok güzel,candan,samimi,kısaca şahane bi yer

Canım ya dün babam kaldı bugünde yiğenim geldi Allahtan yok eve gittim ama hiçbirşey yapmadım oturdum .şimdi daha yeni uzanıcam

Sağol canım dostlar sağolsun
başınız sağolsın banu Allah rahmet etsin.

merhaba canım nasılsın

kardelen naptın yaa merak ettim aşılama olucakmı

Sağol canım yapcak bişey yok duadan başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…