canım Allah senden de razı olsun..zordur mutlaka anne baba olmak böyle durumlarda acı verir insana..inşşş hemen iyileşirr...aynen kardeloşa katılıyorum ogluşunu çok öpüyorum ve çiçek yolluyorum bendeayy canım yaaa..kıyamam...Allahım şifa versin..üzme canını semracım...insanlar cahil işte dedigin gibi boşver..İnşallah çabucak iyileşsin oglun canım...acil şifalar diliyorum...
allah rağzı olsun canıminşallah çok canı yanıyor ayağını hiç kıpırdatamıyor onun canı yanınca e haliyle bizimde canımız yanıyor elimizden birşey gelmiyor çok teşekkür ederim rabbim hiç bir anne babayı evladıyla sınamasın
he kıs uyudum..arayanlar olmasaydı dahada uyuyacaktımmsemracım,çok çok çok geçmiş olsun yavruşuna,sen bakma öyle abuk insanların dediğine,inşallah çok kısa sürede herşey düzelir,oğluşuna teyzelerinden selam söyle ve ona çiçek gönderdiğimizi,tabi sanal
birsen cim selam.
derincim,dimek çok uyudun heeee
anaa kıss seninkide hastalanmış çok..geçmiş olsun valla ne zor bee..kız daha zatürre oldu bide böcek ilacı ile zehirlenmişti normalleri hiç saymıyom
ahh kuşumm öyle isterim kiiikızlar yaaaaa,benim adetim sökülmedi hala,ay bende ümitlenmeye başladım,hayal kırıklığına uğricamı bile bile,hofffffffffffffffffffffffffffff.
gözlerimin altı morarık bide,baya hemde,sebebi ne olabilir ki,bilen var mı?
n olur biri hamilelik belirtisi desininşallah sökülmez cano ve inşallah hamilesindir.sende ebroşum da aminnnn.ya bi ellerini göğe açmış dua eden smile koyamadılar şu siteye yaaaaa:95:
allah bağışlasın canım ya çok tatlı maşallah :) Allah gözümüzüyoldakoymasınnn inşallah çok istiyorum ya adetime 1 hafta var hafif kasık ağrım varbaşka belirti yok semracım ya hangi belirtileri yaşarım hamileysem adet günüme kadar bi belirtiolurmu((
canım Allah senden de razı olsun..zordur mutlaka anne baba olmak böyle durumlarda acı verir insana..inşşş hemen iyileşirr...aynen kardeloşa katılıyorum ogluşunu çok öpüyorum ve çiçek yolluyorum bende
çok teşekkür ederim oğlum adına yarın herşeyi ona okutacam çok mutlu olur iyiki varsınız derincim
inşallaaaaaaahhhhh semracım sağolll daha yeni evli olduğum için etrafımdakilerle konuşamıyorum pek bu konuyuu böyle bir yere ihtiyacım vardııı :)))
ay birden böyle yazınca beni önceden tanıdıgını sandımderinsuuuuu hoşgeldinn kızzzz :) ben hasret memnun olak mıııı :))))
canım Allah senden de razı olsun..zordur mutlaka anne baba olmak böyle durumlarda acı verir insana..inşşş hemen iyileşirr...aynen kardeloşa katılıyorum ogluşunu çok öpüyorum ve çiçek yolluyorum bende
çok teşekkür ederim oğlum adına yarın herşeyi ona okutacam çok mutlu olur iyiki varsınız derincim
başınız sağolsun canım inşallah bebeğin tutunurda gitmediğine çektiğin dertlere değerKızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye
hayırdır selinam ne oldu kız neyi paylaşamadınız bakemgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakamadım bikaçgün giremeyebilirim eşimle sorunlarımız var.konuşmuyoruz şuan moralim çok bozuk.kendinize iyi bakın hoşçakalın.
canım bugün gittim dr 16 haftalık olmuş bebiş 3 lü test yaptırdım bakalım cuma alacam sonucubirsencim minik kaç aylık oldu kıpırtılar varmı
canım daha yeni evliymişsin biraz sabret bak burda kaç senedir bebiş bekleyenler var birde stres yapmainşallaaaaaaahhhhh semracım sağolll daha yeni evli olduğum için etrafımdakilerle konuşamıyorum pek bu konuyuu böyle bir yere ihtiyacım vardııı :)))
he kıs uyudum..arayanlar olmasaydı dahada uyuyacaktımm
ah canım ahhh,inşallah hepimiz olalımanaa kıss seninkide hastalanmış çok..geçmiş olsun valla ne zor bee..
ahh kuşumm öyle isterim kiiiinşallah sökülmez cano ve inşallah hamilesindir.sende ebroşum da aminnnn.ya bi ellerini göğe açmış dua eden smile koyamadılar şu siteye yaaaaa:95:
dimek uyandırdılar,ah hainler sizi sizi
selam hasret,bende kardelen,namı diğer kardeloş,çok kardelen varda bu topicte.derinsuuuuu hoşgeldinn kızzzz :) ben hasret memnun olak mıııı :))))
evt insanlarda kılasiktir ne zaman evlendin ne zaman doğuracan ikinciyi yapıcanmı falan filan neyse evet topiğimiz çok güzel çok güzel paylaşımlar yapıyoruz iyiki gelmişsin
evet,çok güzel,candan,samimi,kısaca şahane bi yer:79::79::79:
ay birden böyle yazınca beni önceden tanıdıgını sandımhoşbulduk ,,memnun oldum cnm bende derin:)
okut canım mutlu olur dedigin gibi...hastalıgın unutur az da olsa...yavyum benim kıyamam.
kardeloşşş nereee gittin bakim kısss..hazır kociş ezeli izlerken az konuşalım cano ya.
başınız sağolsun canım inşallah bebeğin tutunurda gitmediğine çektiğin dertlere değer
hayırdır selinam ne oldu kız neyi paylaşamadınız bakem
canım bugün gittim dr 16 haftalık olmuş bebiş 3 lü test yaptırdım bakalım cuma alacam sonucu
canım daha yeni evliymişsin biraz sabret bak burda kaç senedir bebiş bekleyenler var birde stres yapma
evet yaa çok mutsuz okulada gidemiyorya çok sıkılıyor
kız eşin dizimi izliyor benimkide plesteyşında oyun oynuyor arkadaşlarıyla hahahahhaaaaaaaa
ay ay negüzel kızında seninle geliyormu doktora benimki şimdiden pazarlık yapıyor sen hastaneye giderken bende gelicem kardeşimi görücem daha meydanda kardeş yok ama hayaller var ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
derincim,burdayım datlum,yaptın mı salatayı falan,yediniz mi yemek?
kardelen dua ederiz canım unutmayız seni inşallah olur bebiş gelirkızlar hepinizi öpüyorum benim için dua edin lütfen
evet gerçekten öyle herkes soruyo bebek var mı die sanki halen yokmuş der gibigıcıkoluom yaaaa((
Canım ya dün babam kaldı bugünde yiğenim geldi Allahtan yok eve gittim ama hiçbirşey yapmadım oturdum .şimdi daha yeni uzanıcammalesef kaçırdın,zatı şahanemle sohbet edemedin bu gece
demek sana doğum günüsü hediyesi vercem,hemide kendim hamile kalarak,kız delüüü,kendin hamile kalsanda,daha güzel hediye olsa ya.
olsun tatlım,görüşürüz gene ALLAHIM ÖMÜR VERDİKÇE
inşallah
rabbim sabırlar versin inşallah.
bu arada bende ordu luyum,sanırım eşin ordu lu.
sakın çıkma yola,yanında kim kalabilir peki eşin gidince?
kız,saat üçte niden ayaktasın sen?
Sağol canım dostlar sağolsuncanım moralini bozma bebem ya barışırsınız inan dün kaynanamla kavga ettik eşimle eve gelene kadar başladık yolda çekişmeye birde annem bana çıkışınca zaten hırsımı yenemedim birde burda bagırdım agladım yeter kaynanam zaten haşladı birde sen haşla tamam dedimben dışarı çıktım beni gitti zannetti hadi anne gel öpüyüm seni dedi ne yanına yanaştırdı eşimi nede yzüzüne baktı çekişti durdu birede kulanlarımla duydum şok oldum dedim kendi kendime bu benim kaynanam olamaz nekadar kötü oldum onu duyunca ben gidiyorum anne dedi garibimin yüzüne demezmi sen ananın yanına git ben senin ananmıyım dedi çok kırıldım yani bende sinirim le çıktım yanın dedim sen anamımı istemiyosum garibim memeleketten geliyo orda kalıyorum diye kızıyosun dedim sanada sık geliyorum her işini yapıyorum nankörleşemezsin dedim hiç bir şey diyemedi anamı çok biliyosunda 3 hafta oldu geleli neden bir telefon açıp hoş geldin dünür diyemedin eve niye gelmedin dedim annem anjiyo oldu neden geçmiş olsuna gelmedin hadi onu bırak telefon bile açmadın dedim mosmor oldu ben dedim artık gelmiyorum buraya oglun isterse gelsin yeter artık sizin yüzünüzden kafayı yedim be ddeim bebegim olursada kimseye müdare etmem sana zahmet vermem neme lazım başıma kalkarsın dedim verende allah alanda allah boynum kıldan ince yaradan neyi hahşettiyse onu yaşarım ben dedim evlat acısı görmemişinki beni nerden anlıcaksın dedim bize bedua ediyo dün allahım size öyle evlat versinki çekin böyle beni üzüyosunuz dedi bende dedim adam ol üzmeki bizi bizde seni üzmüyelim sag ol çok güzel iltifat ettin deddim kadın resmen beddua ediyo hayır duası edicegine canım eşinle konuş bencebak bakalım ne diyo allahım yardımcın olsun beninde eşimle kavgam olsa küssek içim içimi yer :18::18::18::18::18:
başın sagolsum canım ya allahım mekanını cennet etsin işşallah
kız sende taktın he patatese sen patatesin kilosu kaç biliyonmu
evet canım eşim inanıyo çünkü hep dinledi o ne dediyse dün gece kendi annem dedi oglum o kız çekemiyo yılanın teki kulaklarımla duydum dedi annen gelsin bize işşallah onada söylücem ben dedi kızımı sana mutlu olsun diye verdim üzülsün diye vermedim dedim yoksa anacın gelirse önce onu sonrada hiç erinmem eltisini halled,cem haberin olsun dedi:
kız yeter seni üryamda gördüm kız haberin ola sözde ben seni tanıyomuşum size gitmişim erkek kardeşin anne var saçları betaz siyah karışımı kapalı vs topluca böyle biri erkek kardeşin topige girip senin adına yazıyomuş karıştırıyodu kızdedim telefonunla arayın dedim aradılar küçük bir oda var camdan bakıyorum aradın sen çıktın beni tanıdınmı dedim yok dedin sonra ben sevtun deyince hadi be nasıl olur inanmam dedin annede bagırdı ordan kızım gerçekten burda dedi gel dedim tamam geliyorum zaten seni çok merak ediyorum bekle dedin bekleye bekleye bir hal oldum kız tam gelicektin hatlar koptu göremedik birbirimizi
kardelen profum hoş geldin bebem ne var ne yok kız gece ne çok kaynatmışınız he gece 3 lere kadar kıskandım bak benisiz muhabetmi olur kızlar yabaşım agrıyoduya dün tansiyonumu ölçtüm normal meyerse burası esiyoya migrenim azdı herhalde çünkü gözlerimin altı acıyodu sanki surtımı sıkıyolardı be çok şükür agrım yok uyudum erkenden geçti
günaydım canlarım uyuyamı kaldınız bakem eeeeee malun gece yatmazsanız kalkamazsınız benim yavru yatıyo başında bir yakalarsa
başınız sağolsın banu Allah rahmet etsin.
merhaba canım nasılsın
kardelen naptın yaa merak ettim aşılama olucakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?