2 yillik .. aynen öyle hemen olacak sananlardandimne zormus beklemek.
hala reglenemedim,ve umut etmemek icin cabaliyorum.
3gün oldu bugün gecikme.
sen kac yillik evlisin ? ne kadar zamandir korunmuyorsun ?
ve bu bekleyislerde sabirli olmayi nasil basariyorsun?
hayırdır bebem mercimegemi bişey oldu hastaydı hastalıgımı geçmedi yoksam kıyamam
semroşum hayırdır kuzum merak ettim bişeyde yazmamışsın herşey yolunda inşallah
SELAM BAYANLAR İYİSİNİZDİR İNŞALLAH BEN PEK İYİ DEĞİLİM OĞLUMUN HASTALANDIĞINI YAZMIŞTIM HASTALIĞI İLERLEDİ KIZIL DENEN BİR HASTALIĞA SEBEP OLDU ATEŞİNDEN DOLAYI VİCUDUNUN HERYERİ KIPKIRMIZI OLDU BUGÜNDE DOKTORA GÖTÜRDÜM PENİSİLİN İĞNESİ VURDURMUŞTUM YÜRÜYEMİYORDU İĞNENİN YAPTIĞI ETKİMİ DİYE SORDUM MALESEF ÖYLEYMİŞ BU DURUM UZUN ZAMAN SÜRE BİLİRMİŞ ÇOK CANIM YANIYO İYİKİ VARSINIZ BU KADAR ACI YETMEZMİŞ GİBİ BAYANIN TEKİ YANIMA GELİP OĞLUN AYAKLARINDAN SAKATMI DİYE SORDU İŞTE O YIKILDIĞIM ANDI O SORU CANIMI ÇOK YAKTI VERCEK CEVAP BİLE BULAMADIM RESMEN ŞOK OLDUM BU İNSANLARIN CAĞİLLİĞİ ÇOK ÇOK KÖTÜ OĞLUMDA ÇOK ÜZÜLDÜ NEYSE YAŞADIKLARIM BÖYLE YİNEDE BU GÜNÜMÜZE ŞÜKÜR GEÇMİŞİ OKUYAMIYACAĞIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM
geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin
canım cok gecmiş olsun ogluşuna... o bayanda sacmalamış yani densiz pat diye öyle bişey söylenirmi cahil insanlar işte... üzülme canım sen ogluşun cabuk iyileşir inş allah şifa versin...hayırdır bebem mercimegemi bişey oldu hastaydı hastalıgımı geçmedi yoksam kıyamam
semroşum hayırdır kuzum merak ettim bişeyde yazmamışsın herşey yolunda inşallah
SELAM BAYANLAR İYİSİNİZDİR İNŞALLAH BEN PEK İYİ DEĞİLİM OĞLUMUN HASTALANDIĞINI YAZMIŞTIM HASTALIĞI İLERLEDİ KIZIL DENEN BİR HASTALIĞA SEBEP OLDU ATEŞİNDEN DOLAYI VİCUDUNUN HERYERİ KIPKIRMIZI OLDU BUGÜNDE DOKTORA GÖTÜRDÜM PENİSİLİN İĞNESİ VURDURMUŞTUM YÜRÜYEMİYORDU İĞNENİN YAPTIĞI ETKİMİ DİYE SORDUM MALESEF ÖYLEYMİŞ BU DURUM UZUN ZAMAN SÜRE BİLİRMİŞ ÇOK CANIM YANIYO İYİKİ VARSINIZ BU KADAR ACI YETMEZMİŞ GİBİ BAYANIN TEKİ YANIMA GELİP OĞLUN AYAKLARINDAN SAKATMI DİYE SORDU İŞTE O YIKILDIĞIM ANDI O SORU CANIMI ÇOK YAKTI VERCEK CEVAP BİLE BULAMADIM RESMEN ŞOK OLDUM BU İNSANLARIN CAĞİLLİĞİ ÇOK ÇOK KÖTÜ OĞLUMDA ÇOK ÜZÜLDÜ NEYSE YAŞADIKLARIM BÖYLE YİNEDE BU GÜNÜMÜZE ŞÜKÜR GEÇMİŞİ OKUYAMIYACAĞIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM
ayy inşallaahhhhhhh bende çok ümitliyim ebuşumdan vallahi yaaa
delüş nolcak...iyi fikir ama
cnm ya anlıyorum seni..takma kafaya inşallah olur yakında..ama çok da içine atma derim bu konuyu..eşinle en azından dertleş..ki dertleşecek bişey yok alsında daha 3 ay olmuş..olur Allahın izniyle..
selam ceylin hoşgelmişsin cnm.inşallah eşinin degerleri yükselmiştir..belkide hamilesindir belli mi olur..yarın bi test yap bence 3 gün geçmiş.
canım,tesstte çift çizgiyi görenler hemen kan testi yaptırdıgı için genelde,kaç haftalık oldugu çıkıyo..kan testinde sayısal degerler var..ona göre anlaşılıyo kaç haftalık oldugu..
canım selam..inşallah bian önce iyileşirsin taklım yaa.nedir bu girp hepinize sardı..aman Allah başka hastalıklardan korusunda çaresizlik vermesin..grip geçen gulüm.gel öpim banada geçsin işe gitmiyomm
o senin güzelligin kısss tatlı anneben kendi adıma idare eder diyim..başım agrıdı bugün hep..
fıstıgım niye tkaıyon kıs kafayı..geçmiş olsun..iyileşir Allahın izniyle..hele bi ameliyatta iyileşsindeee gelsin beibşkoo bian önce
amin cnm Allah dermansız dert vermesin..herşeye razıyız...katından saglıklı güzel evlatlar nasip etsin Allahım...
aaa kardeşçiginmi geliyo..girme canom boşver hasret giderin kardeşçiginlen..ayy insan özlüyo yaa anlıyorum seni..zeyneple 2 gün görüşmeyim nasıl arıyoz birbirimizi
hiç cnm be napim..bugün çok uyudum galibabasım agrıdı hep sen napıyon..
cok sagol derinim ya evet salgın var ama yakaladımı bırakmıyo bugunde baş agrısıyla uyandım gecmesse doktora gitcem artık...canım ben sana kıyamam gecmesin ya sen hasta takliti yap işe gitmeayy canım yaaa..kıyamam...Allahım şifa versin..üzme canını semracım...insanlar cahil işte dedigin gibi boşver..İnşallah çabucak iyileşsin oglun canım...acil şifalar diliyorum...
kıslar ben kaçıyorum..havuç salatası yapcem gidiyim...eşim gelir birazdan..öptüm hepinizi..yarın izinliyim gece girebilirsem girerim..
kardleoşum kaçtım cano kusura bakma..işten dönüş saati bu saat biliyon...
ebrarımmm yanlıs sen mi ortalıcan bak bende yaptım işte hamile karuuuuu cok öpüyorum seni ama uzaktan
kardelenim inş hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz öptüm seni canımkızlar yaaaaa,benim adetim sökülmedi hala,ay bende ümitlenmeye başladım,hayal kırıklığına uğricamı bile bile,hofffffffffffffffffffffffffffff.
gözlerimin altı morarık bide,baya hemde,sebebi ne olabilir ki,bilen var mı?
n olur biri hamilelik belirtisi desin
canım başınız sagolsun allah mekanını cennet etsin...inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur ve hic bırakmaz hayırlısıylaKızlar inşallah bu yorgunluktan bişey olmaz yorgunluk dediğim sadeca yatmadım oturdum.Kimse bişey yaptırmadı.İnsan böyle durumda gitmeden gönlü rahat olmuyor onca sene beraber geçirmişiz.Allahım inşallah bu bebişi verirde eşimin yüzü güler
canım geçmiş olsun bebem allahım şifa versin mercimegine:16
# ugurboncugum
# birsen29+
# banu145145
# kardelen5233+
# semraozsoy
# candann
# KK Pro ÜyeDerinSu
# hasretim_baby
bu arada beni sorarsanız ben iyi degilim ya eşim çok hasta grip oldu bir yandan gözleri agrıyo bir yandan gözlük takması gerekiyo ama o kargasalıkta nerdeki gözlügü bilemedim sigortada olsa çok pahalı kız bulamzsak alcez başka çaresi yok patates sardım gözlerine bugün sevtuna gene uyku yok ya eşim hasta olsa çocugum olmadıgındanmı bilinmez başında çok aglıyorum birşey olucak diye korkuyorum allahım başımdan eksik etmesin işşallah sizinkileride tabi
kardeşim işten yeni geldi karnını doyurdum mutfagı toplucem size iyi muhabbetler ben çıkıyorum bir baktım ne yapıyosunuz diye bu arada kayracık nerde acaba bugün topige ugramış karşılaşamadık yavruylaallaha emanet olun kendinize iyi bakın
canım gecmiş olsun eşine salgın var zaten sende dikkat et gecmesin sana sevtunum
günaydın herkeze hayırlı günler ben yine kötüyüm ya başım cok agrıyo iyileşcegime kötüye gidiyorum doktora gitcem inş kızlar cok dikkat edin bi yakaladımı bu grip bırakmıyo valla hepinizi cok öpüyorum
bende 3 yıllık evliyim işte bi yıl evlilik otursun diye bekledik gezdik hep bi yıl tatil olcak evlilik oturmadı diee yapmadık bu yıl yazında yurtdışına gittik die oralarda bişi olmasın nede olsa korunmayı bırakınca olur dedikkk ama olmuyo işte 4-5 ay oldu doktora gitsen zaten önemsemiyoo çok yeni bekle olur diyor diyor yane beklemekten başka sansımız yok cnm stresdende olmama olasılığı olduğu için stres yapmamaya çalışıyorum bakalımmmmm ama iş yerindede iki arkadaş karar verdik birinin hemen oldu karar verir vermez o ay içinde olduu şuanda 4 aylıkkkk sende inşallah hamilesindeiirrrrrrr allahtan hayırlısıyla bir evlat nasip etmesini dilemeklten başkada bişi gelmiyor elimizden
hayırlısı cnnm
canom belli olmazki hayırlısı olsun inşallah demek teste gittin ay helecanlandımheeeee,ben hamileyimde,haberiniz yok
ahhhh,keşke balım,keşke,sanmıyom ya,genede teste gidiyom şimdi,çünkü hepten azaldı herşey
ama kistte olabülü yaneeeee,ben bu filmi çokkk gördüm çünküm
sen bugün izinlisin galiba,gene arıcaktım ama aklıma geldi ALLAHTAN.
BEN ERKEN KALKINCA,BENDEN KORKUN ANACIMMM,ACAAAAAİPPP ENERCİK OLEYOMMMM.
HERKEZE HAYIRLI BİR GÜN OLUR İNŞALLAH.
inşallah tutuncak minişin tatlım hayırlısı olsun endişelenme2 gün yedimde sonra yiyemedim canım
İnşallah canım ya biraz kasıklarım ağrıdı bende tedirgin oldum artık hayırlısı
2 yillik .. aynen öyle hemen olacak sananlardandimne zormus beklemek.
3gün oldu bugün gecikme.
alıntın karışmış almadım oyüzden geçmiş olsun tekrardan doktora git bence kuzum büyük ihtşmal sinüzit oldun .ALLAHIMşifa versin
canım benim iyiki aramamışsınheeeee,ben hamileyimde,haberiniz yok
ahhhh,keşke balım,keşke,sanmıyom ya,genede teste gidiyom şimdi,çünkü hepten azaldı herşey
ama kistte olabülü yaneeeee,ben bu filmi çokkk gördüm çünküm
sen bugün izinlisin galiba,gene arıcaktım ama aklıma geldi ALLAHTAN.
BEN ERKEN KALKINCA,BENDEN KORKUN ANACIMMM,ACAAAAAİPPP ENERCİK OLEYOMMMM.
HERKEZE HAYIRLI BİR GÜN OLUR İNŞALLAH.
canım hadi hayırlısı 4 gün geçmiş inş hamilesindir..arkadaşlar bende çok istiyorum ama olmuyo nedenini bilmiyorum ama sanki buay olacak gibi his var içimde ayın 14 hastalanmam gerekiyoduu.ayın 18 hala hastalanmadım.inşallah olmuştur.bana dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin hiç kimseyi evlatsız bırakmasın AMİNNNNNN.beni aydınlatırsaniz sevinirim.
ayy geciken gecikene yaa bugün birsürü hamile haberi alsak ne iyi olarr2 yillik .. aynen öyle hemen olacak sananlardandimne zormus beklemek.
3gün oldu bugün gecikme.
neyse ben kaçtım kimsecikler yok zaten işlerimi bitirip annemlere geçicem
sonra görüşürüz hanımlar
kardeloşum inşallah müjdeyle gelirsin canom
buarada tutişim yok iki gündür gerçi bugün izinli oyaa
KAYRAM SAGOL CNM..VALLA TEMİZLİK YAPTIM BENDE..AMA UNUTMA BENİ BAŞLADIGINDA OTURDUM DİNLENMEYE ÇALIŞIYORUM:))KOCİŞ MAKARNA İSTEDİ YAPTIM YİDİK OTURDUM GENE...BİRAZDAN DIŞARI ÇIKARIZ BELKİM..SEn naptın cnm...ay gene kalvyeden kafamı kaldırmadan yazmışım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?