Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende 3 yıllık evliyim işte bi yıl evlilik otursun diye bekledik gezdik hep bi yıl tatil olcak evlilik oturmadı diee yapmadık bu yıl yazında yurtdışına gittik die oralarda bişi olmasın nede olsa korunmayı bırakınca olur dedikkk ama olmuyo işte 4-5 ay oldu doktora gitsen zaten önemsemiyoo çok yeni bekle olur diyor diyor yane beklemekten başka sansımız yok cnm stresdende olmama olasılığı olduğu için stres yapmamaya çalışıyorum bakalımmmmm ama iş yerindede iki arkadaş karar verdik birinin hemen oldu karar verir vermez o ay içinde olduu şuanda 4 aylıkkkk sende inşallah hamilesindeiirrrrrrr allahtan hayırlısıyla bir evlat nasip etmesini dilemeklten başkada bişi gelmiyor elimizden
hayırlısı cnnm

canım seninde çok yeniymiş denemelerin :S drlar haklı fakat beklemek zor.. bir de şöyle düşünmek lazım aslında ama yapamıyoruz:sonucta bir hayattan bahsediyoruz onun gelecek vakti saati vardır diye düşünmek lazım ...
senin yazını okudugumda aa daha çok yeniymiş diyorum :) yani dışarıdan bakınca herşey doğal :)) fakat beklerken çok zor..
inş tez zamanda bebişin olur :)) bizim gibi sabırsız insanlara Allah sabrı öğretmeye çalışıyor sanırım :))
drlar öyle diyor ama zaman kaybı olmaması için eşler dr a gidip,sperm ölçüttürmeli diye düşünüyorum.. eğer öyle bir problem varsa hemen ilaçlı tedavi ..gereksiz kadınlarda yıpranmaz..
eğer sorun o ise çözülür o değilse , zaten 1 yıl sonunda derin tedaviye geçilir diye düşünüyorum..

canom belli olmazki hayırlısı olsun inşallah demek teste gittin ay helecanlandım
sen hiç erken kalkma bence yoksa halimiz ne olur düşünemiyporum
2 gün yedimde sonra yiyemedim canım

İnşallah canım ya biraz kasıklarım ağrıdı bende tedirgin oldum artık hayırlısı
inşallah tutuncak minişin tatlım hayırlısı olsun endişelenme

inşallah daha fazla bekletmez minişin beklemek çok zor çünlkü

alıntın karışmış almadım oyüzden geçmiş olsun tekrardan doktora git bence kuzum büyük ihtşmal sinüzit oldun .ALLAHIMşifa versin

neyse ben kaçtım kimsecikler yok zaten işlerimi bitirip annemlere geçicem
sonra görüşürüz hanımlar
kardeloşum inşallah müjdeyle gelirsin canom
buarada tutişim yok iki gündür gerçi bugün izinli oyaa

alıntın karışmış almadım oyüzden geçmiş olsun tekrardan doktora git bence kuzum büyük ihtşmal sinüzit oldun .ALLAHIMşifa versin

cok sagol ebrarım gitcem canım bügün... gercekten kulaklarıma vurdu şimdi... cok kötü oldum ya sen nasılsın tatlım:2::2:

canım benim iyiki aramamışsın gerçi arasanda öbür odadaydı telefonum duymazdım...ama inan niye iyiki aramadın diyom çünkü her izin günümde kapı çalar tel çalar birsürü bölünür uykum..zaten 3de uyudum..11de kalktım 8 saat uyudum yetti...yat kalk yapınca basım agrıyo çok.
ay kıs gelmemişsinde daha ALLAHIM NOLURR NOLURRR hamilesindir inşallah canım...
bende rüyalar gördüm karışık ama sabahleyin kalkmadan gördüm.hatta korayın yüzünde uyandım dolanıyodu.iyi şeyler gördüm galiba..hayıra çıksın inşallah...
canım hadi hayırlısı 4 gün geçmiş inş hamilesindir..
ayy geciken gecikene yaa bugün birsürü hamile haberi alsak ne iyi olarrinşallah sende hamilesindir cnm...

ayyy cano yaa ben girdim seni gördüm sevindim ama sadece 2 dk için kaçırdım seni..çıkıyodun o sıra heraldeneyse akşam görüşürüz inşallah..kardeloşta glemedi yaaaa meraktan çatlıcam şimdik...:26:

canım aynen ebuşun dedigi gibi alıntı karışıktı böyle yazim dedim bende...
yaa kıyamam başında agrıyo demek..gerçekten sinüzit olmaya kıss..hemen git bence doktora..sinüs ilacı verir öyleysen hemen akıtır iltahap varsa...

oncelıkle herkese merhaba
ebosum testmı yaptın yıne yanlıs mı anladım cıkmadımı kuzu hayırlısı olsun ama yınede umıt kaybetmemek gerekıyor degılmı bu sen ogrettın bana ablacım yaaaa ama bence bı dr a gıt nolur en azından adet olmanı saglasın bu arada ezel nasıldı yaaaa her seferınde bolumun sonunda saskına donuyom esımde ne safsın yaa bellıydı bole olcagı dıyo ama sasrımıcaksam ne geregı var ızlemenın kardesın gelmıs balım ıyı vakıt gecırmıssınızdır umarım annene gdecen her halde selamlar kuzummmmm:80::80:
derınım ızın gununun ıyı gecmesını dılıyorum balım oh gusel bı uyku cekmıssın canımcım basın yıne mı agrıyo yaaaa allahım her derdıne sıfa versın :26::26:
boncugum bu avtarını cok begendım balım esın hastalanmıs ılerletmemeye calıs sonucta anestesı aldı ya vucud dırencı azalmıstır ınsallah bısey olmaz kuzu sen sımdı gun sayıyonnn dımııı ben olsam bende sayardım dusunsene 3 ay sonra karnına mınık bır fasulye konacak
kardelosummmmm cok heyecanlandım balım yaaaa test mı aptırcak gercekten ınsallah hamılesındır kuzum yaaaaa valla senı bekleye kadar kurd esen cıkarmassam ıyıdır cabukk gelllllllllllllllll
semram kuzum bunu da okut yakısıklıma gecmıs olsun kıyamam ben onaaaaaa bakmayın baskalarının lafına okul cagı bu daha ne hastalıklar olacak ama sımdı cıkarması daha ıyı kızılcık su cıcegı kızamık kabakulak falan bunlar kucukken daha cabuk atlatılıyo uzulmeyın yanı oyyy kuzum benımgozumde canlandı da kıyamaz ona teyzesı allah dermansız dert vermesın benden de demet demet cıcekler ona
sevtunum senın esıne de gecmıs olsun kuzum ben gelemedım vete once ezelı ısledık daha sonra da esım bırakmadı bensız uyumak ıstemıyomus e bende uyumak ıstemedım aldım pcyı yatagın ıcıne yanımda uyudu bende oyun oynadım keske kablosuz ıneternetımız olsaydı da heryerden grebılseydım o zaman yatakta bıle baglanırdım sıze :84::84::84::84:
pelınım bence dr a gıt annem alerjıktır ve grıpsonrası her zaman oksuruk olur ve uzun surer ama gecen daha yenı baslarken dr a goturdum zorla ınanırmısın cok cabuk atlattı canım bence hemen gıt gecmıs olsun
elıksırcım bencede kendını yorma canım sonra boynun agrıyo bak bana elım hıc ıse gıtmıyo evı pıslık goturuyo sormayın ama hıc halım yok offfff

KAYRAM SAGOL CNM..VALLA TEMİZLİK YAPTIM BENDE..AMA UNUTMA BENİ BAŞLADIGINDA OTURDUM DİNLENMEYE ÇALIŞIYORUM:))KOCİŞ MAKARNA İSTEDİ YAPTIM YİDİK OTURDUM GENE...BİRAZDAN DIŞARI ÇIKARIZ BELKİM..SEn naptın cnm...ay gene kalvyeden kafamı kaldırmadan yazmışım yaaa

yaaa kardeloşş gelmemişsin cano ya iyice merak ettirdin.arıyamıyorum da((inşallah ben çıkmadan ugrarsın canom..

Ne münasebet
Ablam evlenmeden önce saatlerce odamıza kapanır, sigara ve kahve ikilisi eşliğinde sırlarımızı dökerdik. Böyle anlardan birinde, kısık sesle "Müzik açalım mı? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilir." dedim. Yan odadan gelen ve hala hatırladığımızda bizi kahkahalara boğan ses: "Ne dinleyecem sizi beee!"

Yanlış telefon
İşe giderken cep telefonumu evde unutmuşum, ama televizyon kumandasını almayı ihmal etmemişim.

Çocuklar kimden?
Annemle babam tartışıyor. Tartışma esnasında annemin kafası o kadar çok karışıyor ki, kendisini aldatmakla suçladığı babama "O çocuklar benden mi??" diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gülmekten tabii.

Doğalgaz
Doğalgaz bağlantısı için bahçemizi kazan sevgili amele kardeşler, kendi evimin önünde bana laf atarsanız babam da size "O boruları g.tünüze döşerim, gazın en doğalıyla ısınırız!" der tabii ki.

Nur topu
İşyerinde küpe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum: "Bir zamanlar nur topu gibi oğlum vardı; nuru gitti, topu kaldı!"

Düz mantık
Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız.

Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.

Helallik
Tatile giden, hayat dolu yaşlı teyzemiz güya helalleşiyor. "Hadi çocuğum, hakkınızı helal edin, hayat bu; siz ölürsünüz ben göremem, veya siz kör olursunuz beni göremezsiniz..."

Köpük köpük
8 yaşımdaki yeğenim "Dayı nasıl oluyor da renkli sabundan beyaz köpük çıkıyor?" diye sordu. "Dur bir düşüneyim." dedim, hala düşünüyorum...

Araba sevdası
Annem arabasını torpidosu için dantel örecek kadar çok seviyor. Geçenlerde arabayı çarpmış ve farı kırılmış. Babamın anlattığına göre trafik polisinin önünde "Yavrumun gözü çıktııııı!" diye ağladığı için polisler heyecanlanıp ambulans çağırmışlar.

Hevesli
Kardeşime araba kullanmayı öğretiyorum. Çok hevesli... Bana; "Abi çok kolay yaa, aynı bilgisayar oyunu gibi!" diyor. Cevabım; "Hııı... Ama tek canın var..."

Potansiyel müşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi.

Komşuluk ilişkilerimiz
Duvarlar kağıt gibi ve yan evde olan biten aynen duyuluyor. Duştayım, yan taraf kendinden geçmiş sarsılıyor! Nefes sesleri, iniltiler vs. dayanamayıp bağırıyorum "Hoopp aile var aileee..." Cevap gecikmiyor. "Ailecek mi giriyorsunuz banyoya?"

Un merakı
Komşumuzun kızı ilk fırıncıya kaçtı. Geri geldi, 5 ay sonra un fabrikasının sahibine kaçtı. Bunlara annesinin yorumu; "Ben bu gızı una doyaramadım!"

Sütün faydaları
Sabah erken okula gidecek oğlumu uyandırmadan önce, kalkar kalkmaz içsin diye hazırladığım sütün bardak ebadını o kadar abartmışım ki, henüz uyanmaya çalışan, tek gözü açık oğlumdan gelen cümle: "İneğin kendisini getirseydin bari."

Emniyet kemeri
Nişantaşı-Kadıköy dolmuşu için bekliyoruz. Bir taksi geliyor dolmuş yerine. Ön koltuğa oturan kadın her normal insan gibi emniyet kemerini takıyor. Ancak şoför amcamız emniyet kemerinin iyice ortaya çıkardığı dekolteye bakmaktan yola bakamadığı için bir müddet düşünüyor ve içini çekerek kadına sesleniyor. "Abla, çıkar emniyet kemerini, böylesi daha emniyetli hepimiz için."

Arabam çalındı
2 gece önce arabasını otoparkta unutup eve dolmuşla dönen ve sabah "Arabam çalındı!" diye ortalığı kasıp kavuran salak benim.

Kayıp aranıyor
Çok sevdiğimiz dedemi kalp krizi sonucu kaybettik. Sevilen bir esnaf olması sebebiyle cenazesine oldukça büyük bir kalabalık katıldı. Biz taziyeleri kabul ederken uzun süredir görmediğim bir arkadaşım beni gördü ve geldi. "Bu kalabalık da ne böyle?" diye sorunca gayet normal bir şekilde "Dedemi kaybettik." dedim. Cevabı beni o an bile krize sokmaya yetti: ''Bu kadar insan hala bulamadınız mı?''

Giyim kuşam
Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!"

Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."

Direksiyon eğitimi
Sene 1993. Sevgilime (şu an karım olur kendileri) araba kullanmayı öğretiyorum. İzmir'in o zamanki halini bilenler bilir. Üçkuyular-Narlıdere yolu şimdiki gibi değil. Sakin... Stres olmasın, panik yapmasın diye çok karışmamaya çalışıyorum. Ayrıca çok sakin bir ses tonuyla konuşuyorum. Direğe 3 santim farkla geçiyor benim güzel sevgilim. "Direğe çok yakın geçtin hayatım." diyorum. Cevap "Hangi direğe?"

Teravih namazı
Teravih namazına gidilir. Kadınlar caminin 2. katında kılmaktadırlar. Tam kaptırmışken atmosfere, bir ara secdeye gidildiğinde sessizliği 2. kattan bir çocuk sesi bozar. "Anneeee, aşağıda kocaman kocaman bir sürü g.t var!" Sessizlik, kafalar cümleyi çözümleyinceye kadardır. En sonunda imam dahil herkes kopar. Ne namaz kalır, ne abdest...

Çocuktan al haberi
Asker arkadaşımın evine akşam çay içmeye gittik. Arkadaşın babası oturduğumuz odanın bir köşesinde namaz kılarken, rükuya eğildiğinde arkadaşın yeğeni dedesinin arkasına geçip baş parmağını araya sokup "Düüt!" derken mi, yoksa dedesinin başını yana çevirip "Namaz bitsin ben senin bacagına s.çacağım!" derken mi, yoksa namazdan sonra dedesinin elinden kurtulmaya çalısan çocuk "Ama babam da anneme yapıyordu dede ya!" derken mi, dudağımı ısırmaktan kanattım bilmiyorum

kızlar bir kaç gündür gelemiyorum
yeni bir tüp bebek merkezine gittim
görüştük konuştuk bir sürü tekik istediler onları yaptırmaya çalışyorum
o yüzdende gelemiyorum

nanelim nerden kopyaladın bunu taklım kocişle koptuk gülerken..kk da var böyle bi konu bende yazmıştım hatta bikaç anı:))çok komikler yaa..sagol cnm...ama bizi sormayı unutmuşsun nasılsın diye

ay kusum afıyet olsun bende kkyı acık bırakmısım esım geldı onla ılgılenıyodum goremedım kuzu yazdıklarını bende cok merak ettım yaaa kardelosu offf catlıcammm ben sımıd cıkıyorum bugun balık yemege gdecez ben evde yapamıyom da cok becerıklı!!!!!!!!!!!!!! oldugum ıcın ondan yanı hadı kzum ben kactıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…