naber derdacım,nasılsı,bebeiş nasıl,kontrol ne zaman?
iyilik canım ya senden naber
kontrol çarşamba canım ozaman bakıcaz
canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun geçici bir durumdur eminim bende çok penisilin oldum küçükken 1,2 gün yürüyemezdim hatırlıyorum inşallah çabucak toparlanıcak kuzun onu çok öpüyorum mevlam şifa versin kuzucuğuna dualarım sizinle tatlımSELAM BAYANLAR İYİSİNİZDİR İNŞALLAH BEN PEK İYİ DEĞİLİM OĞLUMUN HASTALANDIĞINI YAZMIŞTIM HASTALIĞI İLERLEDİ KIZIL DENEN BİR HASTALIĞA SEBEP OLDU ATEŞİNDEN DOLAYI VİCUDUNUN HERYERİ KIPKIRMIZI OLDU BUGÜNDE DOKTORA GÖTÜRDÜM PENİSİLİN İĞNESİ VURDURMUŞTUM YÜRÜYEMİYORDU İĞNENİN YAPTIĞI ETKİMİ DİYE SORDUM MALESEF ÖYLEYMİŞ BU DURUM UZUN ZAMAN SÜRE BİLİRMİŞ ÇOK CANIM YANIYO İYİKİ VARSINIZ BU KADAR ACI YETMEZMİŞ GİBİ BAYANIN TEKİ YANIMA GELİP OĞLUN AYAKLARINDAN SAKATMI DİYE SORDU İŞTE O YIKILDIĞIM ANDI O SORU CANIMI ÇOK YAKTI VERCEK CEVAP BİLE BULAMADIM RESMEN ŞOK OLDUM BU İNSANLARIN CAĞİLLİĞİ ÇOK ÇOK KÖTÜ OĞLUMDA ÇOK ÜZÜLDÜ NEYSE YAŞADIKLARIM BÖYLE YİNEDE BU GÜNÜMÜZE ŞÜKÜR GEÇMİŞİ OKUYAMIYACAĞIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM
kuzu inşallah hayırlısı ama benden ümit beklemeyin siz verin buay müjde inşallahayy inşallaahhhhhhh bende çok ümitliyim ebuşumdan vallahi yaaa
delüş nolcak...iyi fikir ama
cnm ya anlıyorum seni..takma kafaya inşallah olur yakında..ama çok da içine atma derim bu konuyu..eşinle en azından dertleş..ki dertleşecek bişey yok alsında daha 3 ay olmuş..olur Allahın izniyle..
selam ceylin hoşgelmişsin cnm.inşallah eşinin degerleri yükselmiştir..belkide hamilesindir belli mi olur..yarın bi test yap bence 3 gün geçmiş.
canım,tesstte çift çizgiyi görenler hemen kan testi yaptırdıgı için genelde,kaç haftalık oldugu çıkıyo..kan testinde sayısal degerler var..ona göre anlaşılıyo kaç haftalık oldugu..
canım selam..inşallah bian önce iyileşirsin taklım yaa.nedir bu girp hepinize sardı..aman Allah başka hastalıklardan korusunda çaresizlik vermesin..grip geçen gulüm.gel öpim banada geçsin işe gitmiyomm
o senin güzelligin kısss tatlı anneben kendi adıma idare eder diyim..başım agrıdı bugün hep..
fıstıgım niye tkaıyon kıs kafayı..geçmiş olsun..iyileşir Allahın izniyle..hele bi ameliyatta iyileşsindeee gelsin beibşkoo bian önce
amin cnm Allah dermansız dert vermesin..herşeye razıyız...katından saglıklı güzel evlatlar nasip etsin Allahım...
aaa kardeşçiginmi geliyo..girme canom boşver hasret giderin kardeşçiginlen..ayy insan özlüyo yaa anlıyorum seni..zeyneple 2 gün görüşmeyim nasıl arıyoz birbirimizi
hiç cnm be napim..bugün çok uyudum galibabasım agrıdı hep sen napıyon..
ayy canım yaaa..kıyamam...Allahım şifa versin..üzme canını semracım...insanlar cahil işte dedigin gibi boşver..İnşallah çabucak iyileşsin oglun canım...acil şifalar diliyorum...
kıslar ben kaçıyorum..havuç salatası yapcem gidiyim...eşim gelir birazdan..öptüm hepinizi..yarın izinliyim gece girebilirsem girerim..
kardleoşum kaçtım cano kusura bakma..işten dönüş saati bu saat biliyon...
ebrarımmm yanlıs sen mi ortalıcan bak bende yaptım işte hamile karuuuuu
kuzu senin kızda baya hasta olmuş geçmişler olsun kuzularacanım fazla üzülme ya benim kızımda geçirdi o hastalıktan bide yanında kızamık sonrada suçiçeği dahada astımı var parmağında çıkan iltihaplı yara ama iltihapta mikrop yok nedenini bi türlü bulamadılar dr göre vücutta fazla mikrop yokmuş ama işte gelde anla ana yüreği anlamıyoz kızıldada penisilin olmadan erken iyileşemiyo ama sakın telaşlanma sen üzülürsen oda daha çok üzülür unutma geçmiş olsun
slm kızlar bende geldim nasılsınız
hamile kardeloşkızlar yaaaaa,benim adetim sökülmedi hala,ay bende ümitlenmeye başladım,hayal kırıklığına uğricamı bile bile,hofffffffffffffffffffffffffffff.
gözlerimin altı morarık bide,baya hemde,sebebi ne olabilir ki,bilen var mı?
n olur biri hamilelik belirtisi desin
hayırlısı olsun semroşum sıkma canınıkızlr bengene 4.5 gün önceden ağdet oldum her halde sıkıntıdan
olur olur daha çok yenisiniz azcık sabırMeraba arkadaşalar sitede yeniyim 3 aylık evliyim ve ben bebek istiooooooommm((( ama olmuo yaaaa
canım mevlam sabır versin inşallah bebişin tutuncak sıkı sıkı babasının yüzü gülücek canımCanım ya dün babam kaldı bugünde yiğenim geldi Allahtan yok eve gittim ama hiçbirşey yapmadım oturdum .şimdi daha yeni uzanıcam
Sağol canım dostlar sağolsun
Sağol canım yapcak bişey yok duadan başka
boncukum avatarın çok hoş güle güle kullan çizelgeyle kardeloş ilgileniyo canomya ben çizelgeyı beceremedım bırtürlü
ay geçmiş olsun sevtun bende aynıyım ya kocişim hasta oldumu çok üzülüyorumcanım geçmiş olsun bebem allahım şifa versin mercimegine:16
# ugurboncugum
# birsen29+
# banu145145
# kardelen5233+
# semraozsoy
# candann
# KK Pro ÜyeDerinSu
# hasretim_baby
bu arada beni sorarsanız ben iyi degilim ya eşim çok hasta grip oldu bir yandan gözleri agrıyo bir yandan gözlük takması gerekiyo ama o kargasalıkta nerdeki gözlügü bilemedim sigortada olsa çok pahalı kız bulamzsak alcez başka çaresi yok patates sardım gözlerine bugün sevtuna gene uyku yok ya eşim hasta olsa çocugum olmadıgındanmı bilinmez başında çok aglıyorum birşey olucak diye korkuyorum allahım başımdan eksik etmesin işşallah sizinkileride tabi
kardeşim işten yeni geldi karnını doyurdum mutfagı toplucem size iyi muhabbetler ben çıkıyorum bir baktım ne yapıyosunuz diye bu arada kayracık nerde acaba bugün topige ugramış karşılaşamadık yavruylaallaha emanet olun kendinize iyi bakın
canım çok saol ağzına sağlık buarada arkadaşınada geçmiş olsunkızlar ben yarın giremeyeceğim bir arkadaşım ameliyat olucak onun yanında kalacağım sanırım birgece ama yinede belli olmaz şimdiden yazayım istedim EBRARcım dualarım okudum bağışladım kabul olsun İnşallah sen listeye yazarsın ok.hepinizi çook öpüyorum görüşmek üzere:79:
kuzu kardeşim geç geldi eve bırakıp döndük nasipse yarın gidicem haset gidermeyekızlar,bende çıkim,herkeze hayırlı geceler,kayram niye gelmedi acaba?
eboşumda kardeşini bırakıp gelememiştir zaten.
DAİSY canım böyle duyarlı davrandıgın için teşekkür ederim kendi adıma...çünkü dua işinde bazı arkadaslar bişey demeden kaybolabiliyo ortadan,okudumu okumadımı bekleyip duruyoruz çok geldi başımıza....yeni katılmış olmana ragmen herşeyden haberdar ediyosun,dualar içinde sagol agzına saglık Allah kabul etsin...arkadasına şimdiden geçmiş olsun canım...
he he buluştuk çok şükürebuşum eger gelirsen msn den yaz cano görürüm ben..buralardayım...
heeeee,ben hamileyimde,haberiniz yokcanım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun geçici bir durumdur eminim bende çok penisilin oldum küçükken 1,2 gün yürüyemezdim hatırlıyorum inşallah çabucak toparlanıcak kuzun onu çok öpüyorum mevlam şifa versin kuzucuğuna dualarım sizinle tatlım
kuzu inşallah hayırlısı ama benden ümit beklemeyin siz verin buay müjde inşallah
he buarada hepiniz öğrendiniz ortalamayı
kuzu senin kızda baya hasta olmuş geçmişler olsun kuzulara
hamile kardeloş
sen bana deyonda asıl sen hamişsin inşallah
hayırlısı olsun semroşum sıkma canını
olur olur daha çok yenisiniz azcık sabır
canım mevlam sabır versin inşallah bebişin tutuncak sıkı sıkı babasının yüzü gülücek canım
boncukum avatarın çok hoş güle güle kullan çizelgeyle kardeloş ilgileniyo canom
ay geçmiş olsun sevtun bende aynıyım ya kocişim hasta oldumu çok üzülüyorum
allahım başımızdan eksik etmesin
canım çok saol ağzına sağlık buarada arkadaşınada geçmiş olsun
kuzu kardeşim geç geldi eve bırakıp döndük nasipse yarın gidicem haset gidermeye
çok güzel anlatmışsın saol cano
he he buluştuk çok şükür
buarada ben GÜLÜMÜ çok merak ediyorum uğramadı hiç
DERYAMDA uğramadı bugün hayırdır inşallah
sen bugün izinlisin galiba,gene arıcaktım ama aklıma geldi ALLAHTAN.canoo hoşgeldinnnnn...aşkoll ben ortalamayı biliyodum bi kerem
arkadaşlar bende çok istiyorum ama olmuyo nedenini bilmiyorum ama sanki buay olacak gibi his var içimde ayın 14 hastalanmam gerekiyoduu.ayın 18 hala hastalanmadım.inşallah olmuştur.bana dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin hiç kimseyi evlatsız bırakmasın AMİNNNNNN.beni aydınlatırsaniz sevinirim.
selam bilemiyorum ama inşallah hamişsindir...test yaptın mı?sonuçta daha 2 gün geçmiş çok ümitlendirmek istemem ama bi test al bence.(ben her ay ümitlenip ümitlenip popomun üstüne oturduğum için böyle tedbirli konuşuyorum yanlış anlama cnm)
merhaba hoşgeldiinn kaç yıllık evlisin sende aynı benim gibi hemen olcak sanıyo ama olmuyo işte stres başta olmak üzere bi çok nedeni varr ama 3 ay daha çok erkennnn sabret cnmmmm
2 gün yedimde sonra yiyemedim canımevet canım,hemşeriyiz.
sen kendini stresli tutma yeter
bu arada ananas,yada ananas suyu kullanıyon mu?
bebeğin tutunmasına yardımcıymış
canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun geçici bir durumdur eminim bende çok penisilin oldum küçükken 1,2 gün yürüyemezdim hatırlıyorum inşallah çabucak toparlanıcak kuzun onu çok öpüyorum mevlam şifa versin kuzucuğuna dualarım sizinle tatlım
kuzu inşallah hayırlısı ama benden ümit beklemeyin siz verin buay müjde inşallah
he buarada hepiniz öğrendiniz ortalamayı
kuzu senin kızda baya hasta olmuş geçmişler olsun kuzulara
hamile kardeloş
sen bana deyonda asıl sen hamişsin inşallah
hayırlısı olsun semroşum sıkma canını
olur olur daha çok yenisiniz azcık sabır
canım mevlam sabır versin inşallah bebişin tutuncak sıkı sıkı babasının yüzü gülücek canım
İnşallah canım ya biraz kasıklarım ağrıdı bende tedirgin oldum artık hayırlısı.
boncukum avatarın çok hoş güle güle kullan çizelgeyle kardeloş ilgileniyo canom
ay geçmiş olsun sevtun bende aynıyım ya kocişim hasta oldumu çok üzülüyorum
allahım başımızdan eksik etmesin
canım çok saol ağzına sağlık buarada arkadaşınada geçmiş olsun
kuzu kardeşim geç geldi eve bırakıp döndük nasipse yarın gidicem haset gidermeye
çok güzel anlatmışsın saol cano
he he buluştuk çok şükür
buarada ben GÜLÜMÜ çok merak ediyorum uğramadı hiç
DERYAMDA uğramadı bugün hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?