hee ezeli seviyo cnm ona bakıyor...
ayy playstşnn deme banaaa geçen hafta çıldırıcaktım kayınvaldemlere gidince eşimle kardeşi oynuyo kapıyolar tv yi.bizede cücük kadar tv yi takıyolarr sinir oluyorum.
kardelen dua ederiz canım unutmayız seni inşallah olur bebiş gelir
SEMRECIM canım kızım herzaman gelemiyo malum okul var ama sabah gidersem bazen götürüyorum
hergün mü çamaşır suyu kullanıyon,çok zararlı haberin olsun.yaptım cnm.yedik..mutfagımı parlattım çamaşır sularını kokuttum geldimsen naptın aynımısın sökülmedi mi?
Canım ya dün babam kaldı bugünde yiğenim geldi Allahtan yok eve gittim ama hiçbirşey yapmadım oturdum .şimdi daha yeni uzanıcam
Sağol canım dostlar sağolsun
Sağol canım yapcak bişey yok duadan başka
kızlar inşallah bu yorgunluktan bişey olmaz yorgunluk dediğim sadeca yatmadım oturdum.kimse bişey yaptırmadı.insan böyle durumda gitmeden gönlü rahat olmuyor onca sene beraber geçirmişiz.allahım inşallah bu bebişi verirde eşimin yüzü güler
hergün mü çamaşır suyu kullanıyon,çok zararlı haberin olsun.
bu arada diyene bakkkkkkkkkkkkkkk
banu cum,sende mi bu taraflısın,kayınpederinin getirileceği yerden nmisin?
Kızlar inşallah bu yorgunluktan bişey olmaz yorgunluk dediğim sadeca yatmadım oturdum.Kimse bişey yaptırmadı.İnsan böyle durumda gitmeden gönlü rahat olmuyor onca sene beraber geçirmişiz.Allahım inşallah bu bebişi verirde eşimin yüzü güler
Yok kardelencim ben edirneliyim eşim ünyeli bugece Allahın izniylen yoldalar sen oralardamı oturuyorsun.
Ay canım ya alla biraz içim rahatladı.banu cum,oturmak zarar etmez canım,zaten normal hayatınıza devam edin,kendinizi yormadan ve yorulcak şeylere kendişniz karar verin diyo uzmanlar.
derincim,henüz sökülmedi,yada ben hissetmiyom,wc ye gitmedim yakında.
ben ordu luyum canım,samsun dayım ama şu an
2. sevtun2+
3. candann
4. banu145145
5. ugurboncugum+
6. kardelen5233+
7. semraozsoy
8. KK Pro ÜyeDerinSu+
9. hasretim_baby
kızlar hepinize iyigeceler kendinize iyi bakın herkese selam şekerler byee
Ay canım ya alla biraz içim rahatladı.
OOo genede koca tarafından hemşeriyiz canım
sevtun buraya yumruk havayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaözledim kız seni
benı gören yok zaten
ben cızelge yapmak ıstıyorum yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?