Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hee ezeli seviyo cnm ona bakıyor...
ayy playstşnn deme banaaa geçen hafta çıldırıcaktım kayınvaldemlere gidince eşimle kardeşi oynuyo kapıyolar tv yi.bizede cücük kadar tv yi takıyolarr sinir oluyorum.

intarnetten mi oynuyolar belki eşim tanıyodur kaynını

kardelen dua ederiz canım unutmayız seni inşallah olur bebiş gelir
SEMRECIM canım kızım herzaman gelemiyo malum okul var ama sabah gidersem bazen götürüyorum

müsait olduğu zamanlar götür çok mutlu olur fıstığım

yaptım cnm.yedik..mutfagımı parlattım çamaşır sularını kokuttum geldimsen naptın aynımısın sökülmedi mi?
hergün mü çamaşır suyu kullanıyon,çok zararlı haberin olsun.
bu arada diyene bakkkkkkkkkkkkkkk

banu cum,sende mi bu taraflısın,kayınpederinin getirileceği yerden nmisin?

Kızlar inşallah bu yorgunluktan bişey olmaz yorgunluk dediğim sadeca yatmadım oturdum.Kimse bişey yaptırmadı.İnsan böyle durumda gitmeden gönlü rahat olmuyor onca sene beraber geçirmişiz.Allahım inşallah bu bebişi verirde eşimin yüzü güler

Kızlar inşallah bu yorgunluktan bişey olmaz yorgunluk dediğim sadeca yatmadım oturdum.Kimse bişey yaptırmadı.İnsan böyle durumda gitmeden gönlü rahat olmuyor onca sene beraber geçirmişiz.Allahım inşallah bu bebişi verirde eşimin yüzü güler

inşallah canım inşallah

hergün mü çamaşır suyu kullanıyon,çok zararlı haberin olsun.
bu arada diyene bakkkkkkkkkkkkkkk

banu cum,sende mi bu taraflısın,kayınpederinin getirileceği yerden nmisin?

Yok kardelencim ben edirneliyim eşim ünyeli bugece Allahın izniylen yoldalar sen oralardamı oturuyorsun.

banu cum,oturmak zarar etmez canım,zaten normal hayatınıza devam edin,kendinizi yormadan ve yorulcak şeylere kendişniz karar verin diyo uzmanlar.
derincim,henüz sökülmedi,yada ben hissetmiyom,wc ye gitmedim yakında.

banu cum,oturmak zarar etmez canım,zaten normal hayatınıza devam edin,kendinizi yormadan ve yorulcak şeylere kendişniz karar verin diyo uzmanlar.
derincim,henüz sökülmedi,yada ben hissetmiyom,wc ye gitmedim yakında.
Ay canım ya alla biraz içim rahatladı.
ben ordu luyum canım,samsun dayım ama şu an

OOo genede koca tarafından hemşeriyiz canım

2. sevtun2+
3. candann
4. banu145145
5. ugurboncugum+
6. kardelen5233+
7. semraozsoy
8. KK Pro ÜyeDerinSu+
9. hasretim_baby
kızlar hepinize iyigeceler kendinize iyi bakın herkese selam şekerler byee

sevtun buraya yumruk havayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaözledim kız seni

canım geçmiş olsun bebem allahım şifa versin mercimegine:16
# ugurboncugum
# birsen29+
# banu145145
# kardelen5233+
# semraozsoy
# candann
# KK Pro ÜyeDerinSu
# hasretim_baby
bu arada beni sorarsanız ben iyi degilim ya eşim çok hasta grip oldu bir yandan gözleri agrıyo bir yandan gözlük takması gerekiyo ama o kargasalıkta nerdeki gözlügü bilemedim sigortada olsa çok pahalı kız bulamzsak alcez başka çaresi yok patates sardım gözlerine bugün sevtuna gene uyku yok ya eşim hasta olsa çocugum olmadıgındanmı bilinmez başında çok aglıyorum birşey olucak diye korkuyorum allahım başımdan eksik etmesin işşallah sizinkileride tabi
kardeşim işten yeni geldi karnını doyurdum mutfagı toplucem size iyi muhabbetler ben çıkıyorum bir baktım ne yapıyosunuz diye bu arada kayracık nerde acaba bugün topige ugramış karşılaşamadık yavruyla allaha emanet olun kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…