sagol derinim sünizit var bende malasef doktora gittim ilac verdi onları kullancam şimdi canım...canım aynen ebuşun dedigi gibi alıntı karışıktı böyle yazim dedim bende...
yaa kıyamam başında agrıyo demek..gerçekten sinüzit olmaya kıss..hemen git bence doktora..sinüs ilacı verir öyleysen hemen akıtır iltahap varsa...
oncelıkle herkese merhaba
ebosum testmı yaptın yıne yanlıs mı anladım cıkmadımı kuzu hayırlısı olsun ama yınede umıt kaybetmemek gerekıyor degılmı bu sen ogrettın bana ablacım yaaaa ama bence bı dr a gıt nolur en azından adet olmanı saglasın bu arada ezel nasıldı yaaaa her seferınde bolumun sonunda saskına donuyom esımde ne safsın yaa bellıydı bole olcagı dıyoama sasrımıcaksam ne geregı var ızlemenın kardesın gelmıs balım ıyı vakıt gecırmıssınızdır umarım annene gdecen her halde selamlar kuzummmmm:80::80:
derınım ızın gununun ıyı gecmesını dılıyorum balım oh gusel bı uyku cekmıssıncanımcım basın yıne mı agrıyo yaaaa allahım her derdıne sıfa versın :26::26:
boncugum bu avtarını cok begendım balım esın hastalanmıs ılerletmemeye calıs sonucta anestesı aldı ya vucud dırencı azalmıstır ınsallah bısey olmaz kuzu sen sımdı gun sayıyonnn dımııı ben olsam bende sayardım dusunsene 3 ay sonra karnına mınık bır fasulye konacak
kardelosummmmm cok heyecanlandım balım yaaaa test mı aptırcak gercekten ınsallah hamılesındır kuzum yaaaaa valla senı bekleye kadar kurd esen cıkarmassam ıyıdır cabukk gelllllllllllllllll
semram kuzum bunu da okut yakısıklıma gecmıs olsun kıyamam ben onaaaaaa bakmayın baskalarının lafına okul cagı bu daha ne hastalıklar olacak ama sımdı cıkarması daha ıyı kızılcık su cıcegı kızamık kabakulak falan bunlar kucukken daha cabuk atlatılıyo uzulmeyın yanı oyyy kuzum benımgozumde canlandı da kıyamaz ona teyzesı allah dermansız dert vermesın benden de demet demet cıcekler ona
sevtunum senın esıne de gecmıs olsun kuzum ben gelemedım vete once ezelı ısledık daha sonra da esım bırakmadı bensız uyumak ıstemıyomus e bende uyumak ıstemedım aldım pcyı yatagın ıcıne yanımda uyudu bende oyun oynadım keske kablosuz ıneternetımız olsaydı da heryerden grebılseydım o zaman yatakta bıle baglanırdım sıze :84::84::84::84:
pelınım bence dr a gıt annem alerjıktır ve grıpsonrası her zaman oksuruk olur ve uzun surer ama gecen daha yenı baslarken dr a goturdum zorla ınanırmısın cok cabuk atlattı canım bence hemen gıt gecmıs olsun
elıksırcım bencede kendını yorma canım sonra boynun agrıyo bak bana elım hıc ıse gıtmıyo evı pıslık goturuyo sormayın ama hıc halım yok offfff
sagol derinim sünizit var bende malasef doktora gittim ilac verdi onları kullancam şimdi canım...
gittim canım doktora sinuzlerim azmış doktor ilac yazdı şimdi onları kullanıyorum deryacım sagol beni düşündügün icin
kardeloşu bende merak ettim ya nerdesin canım hadi güzel haberler getir bize
bak ya biz doktor olduk peloşum demedimmi başın ağrıyınca anlamıştım inanki .neyse çok iyi yaptın gimekle allahım şifa versin canım
tatlım dedıklerını yaptım ama olmadı neden bılmıyorum yınede cok sagol senıde yordumkuzum
sen benim dediğim siteye gir
ordan yardımcı olim işte
başka siteleri bilmeyon ben
hadı hayırlısı derdam güzel haberlerle gel ınsallahiyilik canım ya senden naber
kontrol çarşamba canım ozaman bakıcaz
sagol kayram ınsallah cnm buarada afıyet olsun aksama balık varmısboncugum bu avtarını cok begendım balım esın hastalanmıs ılerletmemeye calıs sonucta anestesı aldı ya vucud dırencı azalmıstır ınsallah bısey olmaz kuzu sen sımdı gun sayıyonnn dımııı ben olsam bende sayardım dusunsene 3 ay sonra karnına mınık bır fasulye konacak
:
ınsallah bu sefer hersey senın ıcın cok güzel olur mınısın göbüşüne konar cnmkızlar bir kaç gündür gelemiyorum
yeni bir tüp bebek merkezine gittim
görüştük konuştuk bir sürü tekik istediler onları yaptırmaya çalışyorum
o yüzdende gelemiyorum
hayırlısı olsun ebusum kardelos test yaptı demek ınsallah verıcez cnm toptan müjdelerı ınsallah buarada haftaya dua kımlere okunucak onları bana bıldırırsen hepsını toptan okum dedım haftaya adet olcam çünküherkese iyi akşamlar
öğlen itibariyle kırmızıları gördüm vatana millete hayırlı olsunneyse üstümden biyük kalktı .
derinim ve pelinim benden hemen sonra gelmişsiniz karşılaşamadık üzüldüm hanımlar .
deryam test yapmamıştım ama geldi zaten benimkiler bi ohhçektim diyebilirim .buarada sizde balık yemeye gidiyomuşsunuz afiyetler olsun .yarasın kuzum .
bugün kimseler yok nerdesiniz hanımlar herkes dinleniyor sanırsam
bende annemlerdeyim gece evde olurum görüşürüz öpüyorum sizi
buarada kardeloşumdanda iyi haber yok malesef
tatlım dedıklerını yaptım ama olmadı neden bılmıyorum yınede cok sagol senıde yordum
hadı hayırlısı derdam güzel haberlerle gel ınsallah
sagol kayram ınsallah cnm buarada afıyet olsun aksama balık varmıs
ınsallah bu sefer hersey senın ıcın cok güzel olur mınısın göbüşüne konar cnm
hayırlısı olsun ebusum kardelos test yaptı demek ınsallah verıcez cnm toptan müjdelerı ınsallah buarada haftaya dua kımlere okunucak onları bana bıldırırsen hepsını toptab okum dedım haftaya adet olcam çünkü
canım geçmiş olsun bebem allahım şifa versin mercimegine:16
# ugurboncugum
# birsen29+
# banu145145
# kardelen5233+
# semraozsoy
# candann
# KK Pro ÜyeDerinSu
# hasretim_baby
bu arada beni sorarsanız ben iyi degilim ya eşim çok hasta grip oldu bir yandan gözleri agrıyo bir yandan gözlük takması gerekiyo ama o kargasalıkta nerdeki gözlügü bilemedim sigortada olsa çok pahalı kız bulamzsak alcez başka çaresi yok patates sardım gözlerine bugün sevtuna gene uyku yok ya eşim hasta olsa çocugum olmadıgındanmı bilinmez başında çok aglıyorum birşey olucak diye korkuyorum allahım başımdan eksik etmesin işşallah sizinkileride tabi
kardeşim işten yeni geldi karnını doyurdum mutfagı toplucem size iyi muhabbetler ben çıkıyorum bir baktım ne yapıyosunuz diye bu arada kayracık nerde acaba bugün topige ugramış karşılaşamadık yavruylaallaha emanet olun kendinize iyi bakın
SELAM BAYANLAR İYİSİNİZDİR İNŞALLAH BEN PEK İYİ DEĞİLİM OĞLUMUN HASTALANDIĞINI YAZMIŞTIM HASTALIĞI İLERLEDİ KIZIL DENEN BİR HASTALIĞA SEBEP OLDU ATEŞİNDEN DOLAYI VİCUDUNUN HERYERİ KIPKIRMIZI OLDU BUGÜNDE DOKTORA GÖTÜRDÜM PENİSİLİN İĞNESİ VURDURMUŞTUM YÜRÜYEMİYORDU İĞNENİN YAPTIĞI ETKİMİ DİYE SORDUM MALESEF ÖYLEYMİŞ BU DURUM UZUN ZAMAN SÜRE BİLİRMİŞ ÇOK CANIM YANIYO İYİKİ VARSINIZ BU KADAR ACI YETMEZMİŞ GİBİ BAYANIN TEKİ YANIMA GELİP OĞLUN AYAKLARINDAN SAKATMI DİYE SORDU İŞTE O YIKILDIĞIM ANDI O SORU CANIMI ÇOK YAKTI VERCEK CEVAP BİLE BULAMADIM RESMEN ŞOK OLDUM BU İNSANLARIN CAĞİLLİĞİ ÇOK ÇOK KÖTÜ OĞLUMDA ÇOK ÜZÜLDÜ NEYSE YAŞADIKLARIM BÖYLE YİNEDE BU GÜNÜMÜZE ŞÜKÜR GEÇMİŞİ OKUYAMIYACAĞIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM
kızlar ben yarın giremeyeceğim bir arkadaşım ameliyat olucak onun yanında kalacağım sanırım birgece ama yinede belli olmaz şimdiden yazayım istedim EBRARcım dualarım okudum bağışladım kabul olsun İnşallah sen listeye yazarsın ok.hepinizi çook öpüyorum görüşmek üzere:79:
çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa.Ama geçici bişey çok şükür.En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.Penisilin testi yapmamışlarmıydı acaba.Bide o kızamık gibi bi hastalık değilmi niye öyle ağır bi iğne vermişlerki.
arkadaşlar bende çok istiyorum ama olmuyo nedenini bilmiyorum ama sanki buay olacak gibi his var içimde ayın 14 hastalanmam gerekiyoduu.ayın 18 hala hastalanmadım.inşallah olmuştur.bana dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin hiç kimseyi evlatsız bırakmasın AMİNNNNNN.beni aydınlatırsaniz sevinirim.
oncelıkle herkese merhaba
ebosum testmı yaptın yıne yanlıs mı anladım cıkmadımı kuzu hayırlısı olsun ama yınede umıt kaybetmemek gerekıyor degılmı bu sen ogrettın bana ablacım yaaaa ama bence bı dr a gıt nolur en azından adet olmanı saglasın bu arada ezel nasıldı yaaaa her seferınde bolumun sonunda saskına donuyom esımde ne safsın yaa bellıydı bole olcagı dıyoama sasrımıcaksam ne geregı var ızlemenın kardesın gelmıs balım ıyı vakıt gecırmıssınızdır umarım annene gdecen her halde selamlar kuzummmmm:80::80:
derınım ızın gununun ıyı gecmesını dılıyorum balım oh gusel bı uyku cekmıssıncanımcım basın yıne mı agrıyo yaaaa allahım her derdıne sıfa versın :26::26:
boncugum bu avtarını cok begendım balım esın hastalanmıs ılerletmemeye calıs sonucta anestesı aldı ya vucud dırencı azalmıstır ınsallah bısey olmaz kuzu sen sımdı gun sayıyonnn dımııı ben olsam bende sayardım dusunsene 3 ay sonra karnına mınık bır fasulye konacak
kardelosummmmm cok heyecanlandım balım yaaaa test mı aptırcak gercekten ınsallah hamılesındır kuzum yaaaaa valla senı bekleye kadar kurd esen cıkarmassam ıyıdır cabukk gelllllllllllllllll
semram kuzum bunu da okut yakısıklıma gecmıs olsun kıyamam ben onaaaaaa bakmayın baskalarının lafına okul cagı bu daha ne hastalıklar olacak ama sımdı cıkarması daha ıyı kızılcık su cıcegı kızamık kabakulak falan bunlar kucukken daha cabuk atlatılıyo uzulmeyın yanı oyyy kuzum benımgozumde canlandı da kıyamaz ona teyzesı allah dermansız dert vermesın benden de demet demet cıcekler ona
sevtunum senın esıne de gecmıs olsun kuzum ben gelemedım vete once ezelı ısledık daha sonra da esım bırakmadı bensız uyumak ıstemıyomus e bende uyumak ıstemedım aldım pcyı yatagın ıcıne yanımda uyudu bende oyun oynadım keske kablosuz ıneternetımız olsaydı da heryerden grebılseydım o zaman yatakta bıle baglanırdım sıze :84::84::84::84:
pelınım bence dr a gıt annem alerjıktır ve grıpsonrası her zaman oksuruk olur ve uzun surer ama gecen daha yenı baslarken dr a goturdum zorla ınanırmısın cok cabuk atlattı canım bence hemen gıt gecmıs olsun
elıksırcım bencede kendını yorma canım sonra boynun agrıyo bak bana elım hıc ıse gıtmıyo evı pıslık goturuyo sormayın ama hıc halım yok offfff
Ne münasebet
Ablam evlenmeden önce saatlerce odamıza kapanır, sigara ve kahve ikilisi eşliğinde sırlarımızı dökerdik. Böyle anlardan birinde, kısık sesle "Müzik açalım mı? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilir." dedim. Yan odadan gelen ve hala hatırladığımızda bizi kahkahalara boğan ses: "Ne dinleyecem sizi beee!"
Yanlış telefon
İşe giderken cep telefonumu evde unutmuşum, ama televizyon kumandasını almayı ihmal etmemişim.
Çocuklar kimden?
Annemle babam tartışıyor. Tartışma esnasında annemin kafası o kadar çok karışıyor ki, kendisini aldatmakla suçladığı babama "O çocuklar benden mi??" diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gülmekten tabii.
Doğalgaz
Doğalgaz bağlantısı için bahçemizi kazan sevgili amele kardeşler, kendi evimin önünde bana laf atarsanız babam da size "O boruları g.tünüze döşerim, gazın en doğalıyla ısınırız!" der tabii ki.
Nur topu
İşyerinde küpe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum: "Bir zamanlar nur topu gibi oğlum vardı; nuru gitti, topu kaldı!"
Düz mantık
Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız.
Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.
Helallik
Tatile giden, hayat dolu yaşlı teyzemiz güya helalleşiyor. "Hadi çocuğum, hakkınızı helal edin, hayat bu; siz ölürsünüz ben göremem, veya siz kör olursunuz beni göremezsiniz..."
Köpük köpük
8 yaşımdaki yeğenim "Dayı nasıl oluyor da renkli sabundan beyaz köpük çıkıyor?" diye sordu. "Dur bir düşüneyim." dedim, hala düşünüyorum...
Araba sevdası
Annem arabasını torpidosu için dantel örecek kadar çok seviyor. Geçenlerde arabayı çarpmış ve farı kırılmış. Babamın anlattığına göre trafik polisinin önünde "Yavrumun gözü çıktııııı!" diye ağladığı için polisler heyecanlanıp ambulans çağırmışlar.
Hevesli
Kardeşime araba kullanmayı öğretiyorum. Çok hevesli... Bana; "Abi çok kolay yaa, aynı bilgisayar oyunu gibi!" diyor. Cevabım; "Hııı... Ama tek canın var..."
Potansiyel müşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi.
Komşuluk ilişkilerimiz
Duvarlar kağıt gibi ve yan evde olan biten aynen duyuluyor. Duştayım, yan taraf kendinden geçmiş sarsılıyor! Nefes sesleri, iniltiler vs. dayanamayıp bağırıyorum "Hoopp aile var aileee..." Cevap gecikmiyor. "Ailecek mi giriyorsunuz banyoya?"
Un merakı
Komşumuzun kızı ilk fırıncıya kaçtı. Geri geldi, 5 ay sonra un fabrikasının sahibine kaçtı. Bunlara annesinin yorumu; "Ben bu gızı una doyaramadım!"
Sütün faydaları
Sabah erken okula gidecek oğlumu uyandırmadan önce, kalkar kalkmaz içsin diye hazırladığım sütün bardak ebadını o kadar abartmışım ki, henüz uyanmaya çalışan, tek gözü açık oğlumdan gelen cümle: "İneğin kendisini getirseydin bari."
Emniyet kemeri
Nişantaşı-Kadıköy dolmuşu için bekliyoruz. Bir taksi geliyor dolmuş yerine. Ön koltuğa oturan kadın her normal insan gibi emniyet kemerini takıyor. Ancak şoför amcamız emniyet kemerinin iyice ortaya çıkardığı dekolteye bakmaktan yola bakamadığı için bir müddet düşünüyor ve içini çekerek kadına sesleniyor. "Abla, çıkar emniyet kemerini, böylesi daha emniyetli hepimiz için."
Arabam çalındı
2 gece önce arabasını otoparkta unutup eve dolmuşla dönen ve sabah "Arabam çalındı!" diye ortalığı kasıp kavuran salak benim.
Kayıp aranıyor
Çok sevdiğimiz dedemi kalp krizi sonucu kaybettik. Sevilen bir esnaf olması sebebiyle cenazesine oldukça büyük bir kalabalık katıldı. Biz taziyeleri kabul ederken uzun süredir görmediğim bir arkadaşım beni gördü ve geldi. "Bu kalabalık da ne böyle?" diye sorunca gayet normal bir şekilde "Dedemi kaybettik." dedim. Cevabı beni o an bile krize sokmaya yetti: ''Bu kadar insan hala bulamadınız mı?''
Giyim kuşam
Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!"
Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."
Direksiyon eğitimi
Sene 1993. Sevgilime (şu an karım olur kendileri) araba kullanmayı öğretiyorum. İzmir'in o zamanki halini bilenler bilir. Üçkuyular-Narlıdere yolu şimdiki gibi değil. Sakin... Stres olmasın, panik yapmasın diye çok karışmamaya çalışıyorum. Ayrıca çok sakin bir ses tonuyla konuşuyorum. Direğe 3 santim farkla geçiyor benim güzel sevgilim. "Direğe çok yakın geçtin hayatım." diyorum. Cevap "Hangi direğe?"
Teravih namazı
Teravih namazına gidilir. Kadınlar caminin 2. katında kılmaktadırlar. Tam kaptırmışken atmosfere, bir ara secdeye gidildiğinde sessizliği 2. kattan bir çocuk sesi bozar. "Anneeee, aşağıda kocaman kocaman bir sürü g.t var!" Sessizlik, kafalar cümleyi çözümleyinceye kadardır. En sonunda imam dahil herkes kopar. Ne namaz kalır, ne abdest...
Çocuktan al haberi
Asker arkadaşımın evine akşam çay içmeye gittik. Arkadaşın babası oturduğumuz odanın bir köşesinde namaz kılarken, rükuya eğildiğinde arkadaşın yeğeni dedesinin arkasına geçip baş parmağını araya sokup "Düüt!" derken mi, yoksa dedesinin başını yana çevirip "Namaz bitsin ben senin bacagına s.çacağım!" derken mi, yoksa namazdan sonra dedesinin elinden kurtulmaya çalısan çocuk "Ama babam da anneme yapıyordu dede ya!" derken mi, dudağımı ısırmaktan kanattım bilmiyorum
kızlar bir kaç gündür gelemiyorum
o yüzdende gelemiyorum
selam kıslar ben hastayım giremiyorum
ağrılarım var iyileşince görüşürüz iyi akşamlarr
kızlar bende kacım pelınım tekrar gecmıs olsun cnm
buarada semram dün gözden kacırmısım oglusuna cok gecmıs olsun cnm
sevtunum senın esınede gecmıs olsun cnm
nazar degdı topıge galıba hastalık bırakmıyor pesımızı hepınıze allah sıfa versın ınsallah
gece görüşürüz öptüm
sago lcnm ya bizde yeni geldik.kayınvalideyede ugradık.ay kusum afıyet olsun bende kkyı acık bırakmısım esım geldı onla ılgılenıyodum goremedım kuzu yazdıklarını bende cok merak ettım yaaa kardelosu offf catlıcammm ben sımıd cıkıyorum bugun balık yemege gdecez ben evde yapamıyom da cok becerıklı!!!!!!!!!!!!!! oldugum ıcın ondan yanı hadı kzum ben kactıııı
deme yaa ebuşumherkese iyi akşamlar
öğlen itibariyle kırmızıları gördüm vatana millete hayırlı olsunneyse üstümden biyük kalktı .
derinim ve pelinim benden hemen sonra gelmişsiniz karşılaşamadık üzüldüm hanımlar .
deryam test yapmamıştım ama geldi zaten benimkiler bi ohhçektim diyebilirim .buarada sizde balık yemeye gidiyomuşsunuz afiyetler olsun .yarasın kuzum .
bugün kimseler yok nerdesiniz hanımlar herkes dinleniyor sanırsam
bende annemlerdeyim gece evde olurum görüşürüz öpüyorum sizi
buarada kardeloşumdanda iyi haber yok malesef
çok çok geçmiş olsun peloşum yaa..ilaçlar şifa olsun tatlım..sagol derinim sünizit var bende malasef doktora gittim ilac verdi onları kullancam şimdi canım...
gittim canım doktora sinuzlerim azmış doktor ilac yazdı şimdi onları kullanıyorum deryacım sagol beni düşündügün icin
kardeloşu bende merak ettim ya nerdesin canım hadi güzel haberler getir bize
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlarrrrrrrrrrrr herkes osmanımı izliyorrrrrrrrrrrr
sago lcnm ya bizde yeni geldik.kayınvalideyede ugradık.
Görüşürüz cnm sanada afiyet olsun.
Deme yaa ebuşumolsun napcan...saglık olsun canım benim..üzüldüm ama elden bişi gelmiyo .off kardeloş seni mi aradı ki tüh yaa negatifmi çıkmış gelmedi de kuzum (görüşürüz bitanem..
çok çok geçmiş olsun peloşum yaa..ilaçlar şifa olsun tatlım..
Bencede herkes osmanı izliyo..carolıne dövüyodu osmancıgı yaaaçok üzüldüm görünce...
Bu arada yetercim tüpe bşalıyosun hadi hayırlısı inşallah canım...
Kıslar ben kaçtım yatayım biraz.hiç dinlenemdim.öptüm kismelerde yok zate hadi hoşçakalın
inşallah bebiş vardır canım bizede haber vermeyi unutma sevinelim birazarkadaşlar bende çok istiyorum ama olmuyo nedenini bilmiyorum ama sanki buay olacak gibi his var içimde ayın 14 hastalanmam gerekiyoduu.ayın 18 hala hastalanmadım.inşallah olmuştur.bana dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin hiç kimseyi evlatsız bırakmasın AMİNNNNNN.beni aydınlatırsaniz sevinirim.
yetercim neler istediler eski sonuçlarınada baktırsaydın umarım burda illgilenirlerde bebişine kavuşursun canımkızlar bir kaç gündür gelemiyorum
o yüzdende gelemiyorum
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
GARİP.......................20
ELAEZEL...................20bitti
SELİNA....................20bitti
KARDELOŞ................20
DERYA.....................15bitti
TURKUAZ..................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
DAİSY......................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
YETER......................15bitti
SUNGER....................10bitti
KARDELENBHR............10
NANELİŞKR................10
DERDA......................10bitti
PELİN.......................10
TOSTİ......................10
HATİCE.....................10bitti
BİRSEN.....................10
TUĞÇE......................13
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
SEVTUN....................20bitti
ELAEZEL....................20bitti
KARDELOŞ.................20
SELİNA.....................20bitti
DERYA......................15bitti
DAİSY.......................15bitti
TURKUAZ...................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
YETER.......................15bitti
SUNGER.....................10bitti
KARDELENBHR.............10
NANELİŞKR.................10
TOSTİ.......................10
PELİN........................10
DERDA.......................10bitti
BİRSEN......................10
HATİCE......................10bitti
TUĞÇE.......................13
kız herkes kaçmış bugün kimseler yokkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz
neyse ben kaçtım kimsecikler yok zaten işlerimi bitirip annemlere geçicem
sonra görüşürüz hanımlar
kardeloşum inşallah müjdeyle gelirsin canom
buarada tutişim yok iki gündür gerçi bugün izinli oyaa
yok kuzum yaaaaaa tedvaiye başlamıyorum başlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?