kız nasıl oldun iyileştinmi biraz olsun dr gittinmi merak ettik seni gelmedin diye
biliyom canım ama bende 10 gün çektim geçirene kadar öldüm cinsiyeti belli değil canım daha göstermedi 3 lü testi dün yaptırdım cuma alacam sonucu bide 2 şubatta başka hastanede yaptıracam ne kadarlık oldun biz 16 haftaya girdikkız kaç gündür yatıyorum evde anca bugüne kalktım walla... iyileştim çok şükür sakın ama sakın hasta olma emi ilaçsız çok ağrı oluyo mahvoldum 5 gündür.... dr gittim bel ağrım wardı bebek iyi çok şükür... yarın da 3lü test için gidicem... sen naptın yaptırdın mı testi cinsiyeti belli mi???? benimkine erkek dedi dr....
merhaba canım... bi< senle tanışmadık heralde???nasılsın????
canım geçmiş olsun ben de daha bugün ancak ayaklandım walla salgın çok fena.... bol bol c vitamini al....
gülcüm sanada geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin
evet canım,napim,üzülsemde aynı,artık yapabileceğim tek şey var,sadece dua etmek.kız derin geldin gittin demek ama iyisin ya o önemli olan
kardeloşum üzülmemene sevindim bu sıpalar bekleyince kendilerini önemsediğimizi bilince gelmiyolar sen kariyer yap sonra kıskanıp gelir
iyi geceler hanımlar,bir süredir giremiyorum kusura bakmayın lütfen kardeşim ve eşi hastaydı 3 gün onların yanında kaldım bugün ewe geldim ama banada geçti sanırım çok halsizim öksürük,ateş mahvoldumsizler nasılsınız_?geçmişe gidemiyorum lütfen kusura bakmayınn çok fazla kalamıcam duramıyorum çünkü.
biliyom canım ama bende 10 gün çektim geçirene kadar öldüm cinsiyeti belli değil canım daha göstermedi 3 lü testi dün yaptırdım cuma alacam sonucu bide 2 şubatta başka hastanede yaptıracam ne kadarlık oldun biz 16 haftaya girdik
biz de 17de yiz canım... inşallah sonuçlarımız iyi çıkar ben korkuyorum bu 3lü den... inşallah tertemiz sonuçlar alırız....
ya merak ettim senin sat 26 eylül benimki 20 eylül biz geç döllenmeyiz heral ondan sen 1 hafta önde gidiyon gerçi ultrason aletleri fark ediyo
evet canım,napim,üzülsemde aynı,artık yapabileceğim tek şey var,sadece dua etmek.
sizlerde bana dua edin olur mu?
gül cüm,çok geçmiş olsun canım,merak etmiştik seni.
geçmiş olsun güllll:))
olabilir canım benim satla uyumlu gidiyor... ya son aya kadar net belli olmuyormuş zaten geriden gelde bile son ay arayı kapatabiliyormuş... sen daha iyi bilirsin zaten....
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 5 ziyaretçi)
kardelen5233 birsen29+ tugcal+ gul_tamer+ hasretim_baby Gamzelim_38
ne kadan çok ziyaretçi var
bunlar eğer bizim eski kaçaklarsa,neden açıktan gelmediklerini sormak istiyorum onlara
hem merak ediyoz,hem özlüyoz,en azından ben şu sebeple gelmiyorum diye bişey yazıcak kadar hatrımız olmadı mı aramızda kızlar?
ablacımmmmm(ebrar), KAYRAM, sevtunumm, yeteeeeer, elixsir, ugurboncugum,DerinSu,sunger,tosti,pelinimm,elaezel,garip,kardelenbhr,selina,semraa,naneli, turkuaz......kızlar unuttuğum warsa lütfen kusura bakmayınn... nasılsınız_?hepinizi çok özledimmmmm...:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?