Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız nasıl oldun iyileştinmi biraz olsun dr gittinmi merak ettik seni gelmedin diye

kız kaç gündür yatıyorum evde anca bugüne kalktım walla... iyileştim çok şükür sakın ama sakın hasta olma emi ilaçsız çok ağrı oluyo mahvoldum 5 gündür.... dr gittim bel ağrım wardı bebek iyi çok şükür... yarın da 3lü test için gidicem... sen naptın yaptırdın mı testi cinsiyeti belli mi???? benimkine erkek dedi dr....

biliyom canım ama bende 10 gün çektim geçirene kadar öldüm cinsiyeti belli değil canım daha göstermedi 3 lü testi dün yaptırdım cuma alacam sonucu bide 2 şubatta başka hastanede yaptıracam ne kadarlık oldun biz 16 haftaya girdik

merhaba canım... bi< senle tanışmadık heralde???nasılsın????

canım geçmiş olsun ben de daha bugün ancak ayaklandım walla salgın çok fena.... bol bol c vitamini al....

çok tşk edrm cnm sanada çok geçmiş olsun aman sen daha dikkatli ol canım bebiş war çünkü ilaçta alamazsınewet c vitamini meyve falan yiyerek karşılıyorum ama fena kaptım sanırım çünkü çokk felaket bir öksürük bide feci belim ağrıyoo

gülcüm sanada geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin

ahhh inş. canım ama yeni bugün böyle kötülendim daha ilerlicek diye korkuyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama vücuda girdiyse bir kere zor...tşk edrm cnm iyi dileklerin için

kız derin geldin gittin demek ama iyisin ya o önemli olan

kardeloşum üzülmemene sevindim bu sıpalar bekleyince kendilerini önemsediğimizi bilince gelmiyolar sen kariyer yap sonra kıskanıp gelir
evet canım,napim,üzülsemde aynı,artık yapabileceğim tek şey var,sadece dua etmek.
sizlerde bana dua edin olur mu?

gül cüm,çok geçmiş olsun canım,merak etmiştik seni.

biz de 17de yiz canım... inşallah sonuçlarımız iyi çıkar ben korkuyorum bu 3lü den... inşallah tertemiz sonuçlar alırız....

benim çıkmam lazım eşim gelecek dışardan ancak yatarız... kızlar hep aklımdasınız hepinizi çok özlüyorum ama vaktim olmuyor inanım... 2 haftaya taşınıcaz inşallahçok işim oluyor evde yavaş yavaş ancak yapıyorum hepinizi öptüm isim yazmıyorum....

biz de 17de yiz canım... inşallah sonuçlarımız iyi çıkar ben korkuyorum bu 3lü den... inşallah tertemiz sonuçlar alırız....

ya merak ettim senin sat 26 eylül benimki 20 eylül biz geç döllenmeyiz heral ondan sen 1 hafta önde gidiyon gerçi ultrason aletleri fark ediyo

ya merak ettim senin sat 26 eylül benimki 20 eylül biz geç döllenmeyiz heral ondan sen 1 hafta önde gidiyon gerçi ultrason aletleri fark ediyo

olabilir canım benim satla uyumlu gidiyor... ya son aya kadar net belli olmuyormuş zaten geriden gelde bile son ay arayı kapatabiliyormuş... sen daha iyi bilirsin zaten....

evet canım,napim,üzülsemde aynı,artık yapabileceğim tek şey var,sadece dua etmek.
sizlerde bana dua edin olur mu?

gül cüm,çok geçmiş olsun canım,merak etmiştik seni.

canım çok tşk edrm.ewet merak ettiğinizi düşündüm ama bırakamadım ki onları o halde ewlerinde b.sayarda yoktu ewe bugün geldim ama işte şimdide bana bakıcak biri lazım eşimde sabah erkenden işe gidiyo sanırım bende anneme giderim başka çarem yoksen nasılsın canım iyisin demi

geçmiş olsun güllll:))

çok tşk edrm canım ALLAH razı olsun

olabilir canım benim satla uyumlu gidiyor... ya son aya kadar net belli olmuyormuş zaten geriden gelde bile son ay arayı kapatabiliyormuş... sen daha iyi bilirsin zaten....

belki küçük doğar kızımda küçük doğmuştu 2.5 kilo doğdu

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 5 ziyaretçi)

kardelen5233 birsen29+ tugcal+ gul_tamer+ hasretim_baby Gamzelim_38
ne kadan çok ziyaretçi var
bunlar eğer bizim eski kaçaklarsa,neden açıktan gelmediklerini sormak istiyorum onlara
hem merak ediyoz,hem özlüyoz,en azından ben şu sebeple gelmiyorum diye bişey yazıcak kadar hatrımız olmadı mı aramızda kızlar?

kızlar hepinize iyi geceler çıkmam lazım kendinize iyi bakın byeee

ablacımmmmm(ebrar), KAYRAM, sevtunumm, yeteeeeer, elixsir, ugurboncugum,DerinSu,sunger,tosti,pelinimm,elaezel,garip,kardelenbhr,selina,semraa,naneli, turkuaz......kızlar unuttuğum warsa lütfen kusura bakmayınn... nasılsınız_?hepinizi çok özledimmmmm...:13::13::13:

offfffffffff allah uzunsüredir çocuk bekleyenlereyardım etsin yaaa (( çok zor bi durum bugün bebeğime cici aldım ama bebek falan yok ortada en kafayımı yiyorum acabaa ((

merhaba kızlar ben gürcü bende hamişim 3 aylık çok istediğim şeydi annelik şimdi yarı anneym allahm tamamını nasip etsin ve herkeze nasip etsin bende aranıza katılmak istiyorum

iyiym canım sen nasılsın bizde seni çok özledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…