Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

offfffffffff allah uzunsüredir çocuk bekleyenlereyardım etsin yaaa (( çok zor bi durum bugün bebeğime cici aldım ama bebek falan yok ortada en kafayımı yiyorum acabaa ((

canım ama böyle yaparak daha çok üzülürsün uzak kalmak en iyi çözüm çünkü bende örgüye kafayı takmıştım örgü bir hırka vardı bende saklıyodum hep alıp koklayıp ağlıyodum annem kızdı ve aldı çünkü üzüntü stres bebişe bir adım daha uzaklaşmakmış ben bunu öğrendim sende sabırlı ol canım rabbime sığın ALLAH gönlümüze göre versin hepimizin inş.

iyiym canım sen nasılsın bizde seni çok özledik

tşk edrm cnm ama ben hastayım üşüttüm sanırım:2::2::2::2:

evet eboşum ya bende anladım aslında ama ilac kullanmak istemedigim icin gitmedim doktora neyse şimdi iyileşirim inş cok sagol bitanem sende adet olmuşsun hayırlısı olsun canım üzme kendini tamammı
canım ilaçların şifa olsun sana
ben inanki üzülmüyorum canım oldumya sevindim yani çok saol bitanem
öyle kuzum napalım nasip kısmet inşallah hepimiz kalıcaz hamiş er yada geç cano benim tarihi şubat sonuna doğru at kuzum
selam kıslar ben hastayım giremiyorum

ağrılarım var iyileşince görüşürüz iyi akşamlarr
çok geçmiş olsun canım ALLAHIM şifa versin
cano görüşemedik bugün neyse yarın inşallah
napalım kader canım ben üzülmedim hiç
buarada niye dinlenemedin sen gezmelere gittin değilmi canım
diğer mesajından alıntı alamadım..sağol :)) umarım fazla nazlanmaz..
sen hamile misin , yoksa çalışmalarda mısın
yok be canım hamilelik nerde ben 10 yıldır bekliyorum hemde
hayırlısı neyse o olsun inşallah
canım rutinleri istediler işte hormonar falan
birde yumurta kalitesi ve revervi ile igli amh testi varmış onu istediler oda ücretli yapılacak
canım bakacak dr sonuçlara göre ney yapılacağına karar verecek
yetercim inşallah sonuçların güzel çıkar canım
iyi geceler kızlar ben ayetel kürsileri okudum allah kabul etsin
tostim saol ağzına yüreğine sağlık

öyle demeya offf evet kader cano hayırlısı olsun
çok geçmiş olsun canım ALLAHIM ŞİFA versin dikkat et kendine kuzum bol bol c vitamini al
buarada doktora gidecektin noldu?
tuğçem kuzum çok geçmiş olsun merak ettim seni iyi olmana sevindim
bide bebiş erkekmiş yesin teyzesi onu sağlıkla gelir paşa inşallah .
ev telaşıda varmış hadi şimdiden güle güle oturun canım çok öpüyorum seni
birsenim inşallah 3lü testin den hayırlı sonuçlar alırsın artık cinsiyetide belli olsa ufaklığın ya

kesinlikle cano bende uğramıyanları çok merak ediyorum

canım bizde özledik seni dikkat et kendine ALLAHA emanetsin

selam hanımlar hepinize iyi geceler

canım benim geçmiş olsun herezde var sanırım bu salgın gibi bişey bende sürekli hapşuruyorum valla boğazım agrıdı hapşurmaktan:78:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bebek bekleyenler ALLAH tamamına erdirsin yavrularınızı sağsalim alın kucagınıza,bebek isteyenler RABBİM tez zamnda gönlünüzün muradını versin güzel haberler alın işallah

Son düzenleme:

çok sağol ablam dikkat etmeye çalışıyorum meyve falanda yiyorum....dr'a perşembe günü gidicem ablacım yarın annemde kalırım giremem artık perşembe gelince yazarım sonucu size.....ablammmmmmmm sende ALLAH a emanetsin iyi bak kendine ...hastayım ama uzaktan öpüyüm bişe olmazzz

canım benim geçmiş olsun herezde var sanırım bu salgın gibi bişey bende sürekli hapşuruyorum valla boğazım agrıdı hapşurmaktan:78:

ewet canım yaa bende kardeşimden kaptım zaten ona bakıyım derken bende hasta oldum.aman dikkat edin kendinize canım.öyle bir öksürüyorumki içim sökülüyo sanki kötü bişey bu canım acıyoo

amin canım allha sabırmızı artırsın senin kaç aydır olmuo ((

ewet canım canı gönülden aminnnnnnnnn....ay mııııııııı :106:benim 5 senedir olmuyo

hoşbuldum canım nasılsın herşey yolunda inşallah

canım uzakdanda olsa aldım öpücüğünü bende seni öpüyorum
perşembe hayırlı haberlerle gel canım

banucuğum nasılsın nasıl gidiyor burada yakaladım seni
başınız sağ olsun canım üzme çok kendini emi
sen ii ol ki ii haberler ver
ii haberler ver ki ailedeki yaraları sar hemencik

Canım ya kariyerde yapıcan çocuktaaaaa.Sizde sorun bellimi kuşum

Geçmiş olsun canımmmmm

hoşbuldum kızlar.ben de sizin gibi aynı sorundan yakınıyorum.ilk bebeğimi kaybettim şimdi ikinci için uğraşıyorum.allah hepimize yardım etsin

unuttum alıntıda yazmayı haftaya dua ELİXSİR ve SUNGERE olucak
istersen sen 20 şer tane oku tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…