hoşbuldum canım nasılsın herşey yolunda inşallah
canım uzakdanda olsa aldım öpücüğünü bende seni öpüyorum
perşembe hayırlı haberlerle gel canım
Canım ya kariyerde yapıcan çocuktaaaaa.Sizde sorun bellimi kuşum
Geçmiş olsun canımmmmm
eboşum,selam,hoş geldin,neler yaptınız kardeşcezinle?
ALLAH sabır versin canım inşallah enkısa zamanda gelir meleğinhoşbuldum kızlar.ben de sizin gibi aynı sorundan yakınıyorum.ilk bebeğimi kaybettim şimdi ikinci için uğraşıyorum.allah hepimize yardım etsin
inş.ablacım...ben çıkıyorum artık duramıyorum çünkü iyi geceler canım ablam hoşçakal...
banucuğum nasılsın nasıl gidiyor burada yakaladım seni
başınız sağ olsun canım üzme çok kendini emi
sen ii ol ki ii haberler ver
ii haberler ver ki ailedeki yaraları sar hemencik
düşüğünmü varaycanım benim inşallah rabbim sabrınıardındanda mükafatını verirrr((
gülcüm ben 3 aya çok diodum demek 5 yıl rabbim sana çok hayırlı bi evlat verecek demekki bukadar beklettiğne göre :)))
Canım iyikide yakaladın sağol canım ya öyle üzmemeye çalışıyorum inşallahh iyi haberler vericem.<sen naptın
banu cum,biz sebepsiz gruptayız güyaaaaa,ama yumurtalarım kalitesiz olabilirmiş,tabi kan testlerinde falan güzel çıkıyo ama bi yerde eksiklik olmalı ki,kimyasal yaşıyosun diyo dr um,tabiki pıhtılaşmadanda olabilirmiş,onu yeni keşfettik,yada vucudum,yani bağışıklık sistemimin saçmalığından,bebeği yabancı madde görüp,atabilirmiş.
işlte bu üç sebebin birinden sebepsiziz canım
Canım yan nedir bu dert anlamadım bende pıhtılaşmaları yaptırdım birtek fibronejen yüksek oda o kadar önemli değil bir tane ilaç verdi.yumurtlamanda sorun yoktur tahliller gösteriyor yaşın kaç kız senden çapaya gitsene hatice gitti belki sende rapor alırsın.banu cum,biz sebepsiz gruptayız güyaaaaa,ama yumurtalarım kalitesiz olabilirmiş,tabi kan testlerinde falan güzel çıkıyo ama bi yerde eksiklik olmalı ki,kimyasal yaşıyosun diyo dr um,tabiki pıhtılaşmadanda olabilirmiş,onu yeni keşfettik,yada vucudum,yani bağışıklık sistemimin saçmalığından,bebeği yabancı madde görüp,atabilirmiş.
işlte bu üç sebebin birinden sebepsiziz canım
bişi yapmadım kuzu
regl olmayı bekliorum öle kurbanlık koyun gibi :)
cano yirim senin vücudunu oyyy bebeği kabul etömezmiş biz ettiririz bigün cano sıkma canını
cano yirim senin vücudunu oyyy bebeği kabul etömezmiş biz ettiririz bigün cano sıkma canını
Canım yan nedir bu dert anlamadım bende pıhtılaşmaları yaptırdım birtek fibronejen yüksek oda o kadar önemli değil bir tane ilaç verdi.yumurtlamanda sorun yoktur tahliller gösteriyor yaşın kaç kız senden çapaya gitsene hatice gitti belki sende rapor alırsın.
Hadi hayırlısı kuzucuk memorialda başlıyosun dimi allahım inşallah ilkinde verirrrr....
kaç yaşındasın canım ?ebrarcım bilmiorum ya sanırım yaşımın verdiği heyecanda var amakorkuyorum olmucak die bu ay soğan kürüde kullandım adetime 5 gün kaldı kasık ağrım var başka bi belirti yok gebeliğe dair(( bilmiorum erken ama üzülüorum yinede
canım çok geçmiş olsun.ne kadar çok bu konu da dertli olanımız var.gerçekten çok zor.allah herkese sabır versin.bende bi macun tarifi.hamile kalmaya yardım ediyomuş.bi kadın 10 yıldan sonra bu macunla hamile kalmış:107:
canım,benim raporum var zatende,ben yaptırmıyom,aşılama raporu,onlar bitincede tüpü vercekler hemen.
çapaya gelemem ki,ben samsun dayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?