Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler herkese kendinize çokkk iyi bakın aman dikkat edin hastalanmayın.A.E.OLUN öptümmmm hoçakalınnn:79::79::79::79:

düşüğünmü varaycanım benim inşallah rabbim sabrınıardındanda mükafatını verirrr ((

gülcüm ben 3 aya çok diodum demek 5 yıl rabbim sana çok hayırlı bi evlat verecek demekki bukadar beklettiğne göre :)))

hoşbuldum kızlar.ben de sizin gibi aynı sorundan yakınıyorum.ilk bebeğimi kaybettim şimdi ikinci için uğraşıyorum.allah hepimize yardım etsin
ALLAH sabır versin canım inşallah enkısa zamanda gelir meleğin
inş.ablacım...ben çıkıyorum artık duramıyorum çünkü iyi geceler canım ablam hoşçakal...

canım çok öptüm git dinlen sen kuzum :80:

banu cum,biz sebepsiz gruptayız güyaaaaa,ama yumurtalarım kalitesiz olabilirmiş,tabi kan testlerinde falan güzel çıkıyo ama bi yerde eksiklik olmalı ki,kimyasal yaşıyosun diyo dr um,tabiki pıhtılaşmadanda olabilirmiş,onu yeni keşfettik,yada vucudum,yani bağışıklık sistemimin saçmalığından,bebeği yabancı madde görüp,atabilirmiş.
işlte bu üç sebebin birinden sebepsiziz canım

banucuğum nasılsın nasıl gidiyor burada yakaladım seni
başınız sağ olsun canım üzme çok kendini emi
sen ii ol ki ii haberler ver
ii haberler ver ki ailedeki yaraları sar hemencik

Canım iyikide yakaladın sağol canım ya öyle üzmemeye çalışıyorum inşallahh iyi haberler vericem.<sen naptın

ya canım demek 3 aya çok diyosun ben 10 yıldır bekliyorum desem nasıl olursun
sen bence boşa stres yapıyosun geçmiştede yazdım ama okudunmu bilmiyorum daha çok erken olur ALLAHIN izniyle

ebrarcım bilmiorum ya sanırım yaşımın verdiği heyecanda var amakorkuyorum olmucak die bu ay soğan kürüde kullandım adetime 5 gün kaldı kasık ağrım var başka bi belirti yok gebeliğe dair (( bilmiorum erken ama üzülüorum yinede

canım çok geçmiş olsun.ne kadar çok bu konu da dertli olanımız var.gerçekten çok zor.allah herkese sabır versin.bende bi macun tarifi.hamile kalmaya yardım ediyomuş.bi kadın 10 yıldan sonra bu macunla hamile kalmış:107:

cano yirim senin vücudunu oyyy bebeği kabul etömezmiş biz ettiririz bigün cano sıkma canını

Canım yan nedir bu dert anlamadım bende pıhtılaşmaları yaptırdım birtek fibronejen yüksek oda o kadar önemli değil bir tane ilaç verdi.yumurtlamanda sorun yoktur tahliller gösteriyor yaşın kaç kız senden çapaya gitsene hatice gitti belki sende rapor alırsın.
bişi yapmadım kuzu
regl olmayı bekliorum öle kurbanlık koyun gibi :)

Hadi hayırlısı kuzucuk memorialda başlıyosun dimi allahım inşallah ilkinde verirrrr....

canım,benim raporum var zatende,ben yaptırmıyom,aşılama raporu,onlar bitincede tüpü vercekler hemen.
çapaya gelemem ki,ben samsun dayım.

kaç yaşındasın canım ?
bak stres yapınca herşey çok daha zor oluyo oyüğzden takmamaya çalış ben 32 yaşındayım ama stres yok relaksım olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil bunu kabul etmeliyiz yeterki sağlık olsun

ben nemacunlar ne kürler yaptım sonuç sıfır ya
onlar vesile elbetteki ama inanki inancım kalmadı hiçbişeye

kızlar slm çok yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri...dr benden rahim filmi istedi bi dahaki ay bilgisi olan var mı??? hee şunuda söyliyim bi tane 5 yaşında oğlum var yumurta takibiyle gebe kalıp normal doğum yapmıştım 1,5 senedir 2.ye çalışıoz olmuoooo... rahim filmi deyince çok korktum bilgi verin lütfen

canım,benim raporum var zatende,ben yaptırmıyom,aşılama raporu,onlar bitincede tüpü vercekler hemen.
çapaya gelemem ki,ben samsun dayım.

Ay be kuşum biliyotrumda kafamı var bu ara bende kusura bakma iyi bari en azından çok uygun fiyatlara çıkıyor.
Kızlar burda bir kampanya yapalım kullandığımız ilaçları işimiz Allahın izniyle hallolunca parasız verelim.Tüp yada Aşılama ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…