Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

önemli değil canım yaaaaa.
evet,bende fakülteden çıkarttım,aşılama sıfır ücret
sadece ilaçların yarısı,tüptetede cüz iii bi miktar.
ben düşünüyorm vermeyide,tedavim başarıyla sonuçlanmıyo malesef.
bu arada,ebroş bana yolladı ilacını,tekrardan teşekkürler canım arkedeşime.

slm hanımlar valla bende gebe kalmak istiyorum ama yumurtalarım tembel tık yok 1 buçuk yıllık evliyım hiç korunmadım ama olmuyo deşirmek üzereyim millet bi yandan kaynanam kayınbabam bir yandan evden çıkmaz oldum delirmek üzereyim

ebrarcım yazını yeni gördüm geçmişe bakıyom anca yetişiyorum yazılara bide tekraralayan düşüklerin sebeblerini araştırıyom nette sayfam açık ara ara geliyorum,canım nasılsın anlat bakem

slm kayracım hoşgeldin rahim filminde korkulcak hiçbişey yok burda hemen hemen hepimiz çektirdik rahimde ,tüplerde ve yumurtalıkda sorun varmı ona bakıcaklardır
buarada allah bağışlasın oğlunu
çok güzel bir fikir hatta derin arkadaşımız öyle bir konu açmıştı
şuan elimde hiç ilacım yok ama yardımlaşmak süper olurdu

bende geçtiğmiz ağustos ayın da 8 haftalık hamileyken dış gebelik ameliyatı oldum.ve sağ tüpümü de kaybettim.şimdi yeni yeni toprlıyorum kendimi.ama çok zorlu bi süreç.bizi çok yıprattı .ilk bebek olunca.ama herşey allahtan

inşallah en kısa zamanda olur bebeğin,sen daha öncede gelmiştin sanırım,öyle değil mi?

nidemek kuzum ya seve seve keşkem bebiş gelseydi ama nasip
hayırlısı olsun canım inşallah çok bekletmeden gelir stres yapma bence bırak insanlar ne düşünürse düşünsün
ebrarcım yazını yeni gördüm geçmişe bakıyom anca yetişiyorum yazılara bide tekraralayan düşüklerin sebeblerini araştırıyom nette sayfam açık ara ara geliyorum,canım nasılsın anlat bakem
olsun tatlım sorun değil
ne olsun aynı işte tatlım değişiklik yok hayat gaylesi

ben 24 yaşındayım ebracım (((( bilmiorum elide değil ve bide durmadan bebeeeek dien bi kayınvalidem ((

canım belki duymuşundur ama yinede sölemek istedim bal çörekotu ve tarçın karışımı hamile kalmaya yardımcıymış,,hoş bunlar vesile RABBİM istemezse sapasağlamda olsan hersey dörtdörtlükte olsa herkez senin bebeğin olur desede ALLAHIM olmıycak derse olmaz,ama heryerinden bi problem çıksa cümle alem boşa uğraşma artık olmazda dese RABBİM siz bilemezsiniz ben ol diyorum ve o kuluma bi evlat veriyorum derse olmayacak anda olur ve o olmaz diyenler şaşar kalır onun için bebek diye tutturan kayınvaliden anlasın bizim elimizde hiç bişey yok sadece duadan ve yapılacakları yapmaktan başka yaaaaaaaa uzun yazdım bak yine kızdım şu insanlar beni öldürecek hayret bişey ya elimizde hiçbişey yok biz istermiyiz böyle sıkıntı çekelim ama RABBİM verdiyse çekerim of bile demem işallah,çünkü inanıyorum ALLAHIM bizleride görecek hemde çok yakında işallah

sağol cnm ALLAH razı olsun ama aklıma takılan şu ki bi kere gebe kalıp doğum yaptıktan sonra tüplerin kapanması yada yapışıklık olurmu yada olan varmı????

ben kaçtım arkadaşlar hepinize iyi geceler
ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin
KARDELEN49UM merak ettim cano nerelerdesin sorun yok inşallah

cümleten hayırlı geceler :79:

aynen ebrarım hayat telaşı

elaezel sağol canım vakita ayırıp bana moral verdiğin için :))) canım daha yenisoğan kürü yaptım hiç bişiy olmadı yani sanırım :))adet olmadım henüzumutluyum ama hiç belirti yok belirti için adet geçmesi lazım dimi yanişimdimi olur bulantı falan regl ertelenmesinden sonramı :??? bal ve tarcını hiç denmedimyan etkisi var mıııı

selam cnm benim iyyim nolsun..seni merak ettim çok ..demek negatif ama adetinde minik minik geliyomuş o neden acep..sökülemiyo demekki cnm...hayırlısı RAbBİMDEN napalım..
teşekkürler derinsu :))) ben 3 aylık evliyim daha bebek istiyorum ama gereken arkadaşlar için ayetel kursi okurum :))) meraba kardelen :))
bişey dgl cnm..bu arada bende geçmişte yazdım sana okumadın galiba..gerçekten boşa şimdiden stres yapıyosun..bak bana 6ıncı yılıma girdim olmuyo..ebrarım desen 10 yıl..3 ay diye okuyunca inan diyorumki keşke bende 3 aydır bekliyo olsam hiç aklıma kötü şeyler getirmem..şimdiden kürler falan gereksiz bence sen bilirsin yinede..Allah gönlüne göre versin...yani tıbbende 1 yıldan önce tedavi olmuyo haberin olsun...
kız derin geldin gittin demek ama iyisin ya o önemli olan

kardeloşum üzülmemene sevindim bu sıpalar bekleyince kendilerini önemsediğimizi bilince gelmiyolar sen kariyer yap sonra kıskanıp gelir
iyiym cnm sagol..test sonuçlarını ne zaman alıcan taklım inşallah çok çok güzel çıkar birsencim...
hay Allah..geçmiş olsn cnm..digerlerini iyileştiriyim derken kendin hastalandın tüh..dinlen bol bol..öyle çok da üzülme..aglayan smileler görmek istemiyom ben yaa..yüregimi agzıma getiriyonuz daha okumadan((
tugçemmm üçlü test inşallahhh çok güzel çıkar canım..ogluşun hayırlı olsunnn:))
sagol cnm unutmadıgın için..iyiym sende iyi ol ama emi öptüm
canım,rahim filmi korkulacak bişey degil...ben acı çekmemiştim çekilirken..agrısı olanlarda oluyo ama normladir benimde hafiften olmuştu..anesteziye falan gerek olmuyo çok rahat bi işlem..2 dk da bitiyo...inşallah temiz çıkar.
ben kaçtım arkadaşlar hepinize iyi geceler
ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin
KARDELEN49UM merak ettim cano nerelerdesin sorun yok inşallah

cümleten hayırlı geceler :79:

oyy kaçırdım canımı...neyse bitanem ALLAH RAHATLIK VERSİN...
çok öpüyorum seni iyi bak kendine...

herkese hayırlı geceler kızlar bende yatıyım artık..biraz yattım dinlendim aslında..uyukladım hatta..ama çok degil.. o bile iyi geldi..bide duş aldım şimdide uyucam..hadiin görüşürz.

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
GARİP.......................20
ELAEZEL...................20bitti
SELİNA....................20bitti
KARDELOŞ................20
DERYA.....................15bitti
TURKUAZ..................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
DAİSY......................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
YETER......................15bitti
SUNGER....................10bitti
KARDELENBHR............10
NANELİŞKR................10
DERDA......................10bitti
PELİN.......................10
TOSTİ......................10bitti
HATİCE.....................10bitti
BİRSEN.....................10
TUĞÇE......................13

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
SEVTUN....................20bitti
ELAEZEL....................20bitti
KARDELOŞ.................20
SELİNA.....................20bitti
DERYA......................15bitti
DAİSY.......................15bitti
TURKUAZ...................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
YETER.......................15bitti
SUNGER.....................10bitti
KARDELENBHR.............10
NANELİŞKR.................10
TOSTİ.......................10bitti
PELİN........................10
DERDA.......................10bitti
BİRSEN......................10
HATİCE......................10bitti
TUĞÇE.......................13

Son düzenleme:
derin cim çok teşekkür ederim cnm...benim korktuğum ağrıdan çok bi problem çıkması ve benim daha önce kalıp doğum yapmış olmam :2:hani olurmu ki ilk başta sorun olmadan gebe kal normal doğur sonra tüpler tıkansın yada yapışıklık vs olsun ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…