ya bekle beni hemen geleyom vücudunun canına okumayaettir cano,ettir,canına oku canımın,ayyy,vicudumun
Valla kızlar sonunda zaten bu işi çözersek biz çözücez
Ay be kuşum biliyotrumda kafamı var bu ara bende kusura bakma iyi bari en azından çok uygun fiyatlara çıkıyor.
Kızlar burda bir kampanya yapalım kullandığımız ilaçları işimiz Allahın izniyle hallolunca parasız verelim.Tüp yada Aşılama ne dersiniz
slm kayracım hoşgeldin rahim filminde korkulcak hiçbişey yok burda hemen hemen hepimiz çektirdik rahimde ,tüplerde ve yumurtalıkda sorun varmı ona bakıcaklardırkızlar slm çok yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri...dr benden rahim filmi istedi bi dahaki ay bilgisi olan var mı??? hee şunuda söyliyim bi tane 5 yaşında oğlum var yumurta takibiyle gebe kalıp normal doğum yapmıştım 1,5 senedir 2.ye çalışıoz olmuoooo... rahim filmi deyince çok korktum bilgi verin lütfen
çok güzel bir fikir hatta derin arkadaşımız öyle bir konu açmıştıAy be kuşum biliyotrumda kafamı var bu ara bende kusura bakma iyi bari en azından çok uygun fiyatlara çıkıyor.
Kızlar burda bir kampanya yapalım kullandığımız ilaçları işimiz Allahın izniyle hallolunca parasız verelim.Tüp yada Aşılama ne dersiniz
slm hanımlar valla bende gebe kalmak istiyorum ama yumurtalarım tembel tık yok 1 buçuk yıllık evliyım hiç korunmadım ama olmuyo deşirmek üzereyim millet bi yandan kaynanam kayınbabam bir yandan evden çıkmaz oldum delirmek üzereyim
nidemek kuzum ya seve seve keşkem bebiş gelseydi ama nasipönemli değil canım yaaaaa.
evet,bende fakülteden çıkarttım,aşılama sıfır ücret
sadece ilaçların yarısı,tüptetede cüz iii bi miktar.
ben düşünüyorm vermeyide,tedavim başarıyla sonuçlanmıyo malesef.
bu arada,ebroş bana yolladı ilacını,tekrardan teşekkürler canım arkedeşime.
hayırlısı olsun canım inşallah çok bekletmeden gelir stres yapma bence bırak insanlar ne düşünürse düşünsünslm hanımlar valla bende gebe kalmak istiyorum ama yumurtalarım tembel tık yok 1 buçuk yıllık evliyım hiç korunmadım ama olmuyo deşirmek üzereyim millet bi yandan kaynanam kayınbabam bir yandan evden çıkmaz oldum delirmek üzereyim
olsun tatlım sorun değilebrarcım yazını yeni gördüm geçmişe bakıyom anca yetişiyorum yazılara bide tekraralayan düşüklerin sebeblerini araştırıyom nette sayfam açık ara ara geliyorum,canım nasılsın anlat bakem
ben 24 yaşındayım ebracım(((( bilmiorum elide değil ve bide durmadan bebeeeek dien bi kayınvalidem ((
slm kayracım hoşgeldin rahim filminde korkulcak hiçbişey yok burda hemen hemen hepimiz çektirdik rahimde ,tüplerde ve yumurtalıkda sorun varmı ona bakıcaklardır
buarada allah bağışlasın oğlunu
çok güzel bir fikir hatta derin arkadaşımız öyle bir konu açmıştı
şuan elimde hiç ilacım yok ama yardımlaşmak süper olurdu
nidemek kuzum ya seve seve keşkem bebiş gelseydi ama nasip
hayırlısı olsun canım inşallah çok bekletmeden gelir stres yapma bence bırak insanlar ne düşünürse düşünsün
olsun tatlım sorun değil
ne olsun aynı işte tatlım değişiklik yok hayat gaylesi
selam cnm benim iyyim nolsun..seni merak ettim çok ..demek negatifselam derincim,nasılsın kuzu,beni merak etmişsiniz,işlerim vardı,gelemedim,malum iş kadınıyım ben artık
baktım ki,çocuk yapamıyorum,kariyer yapmaya karar verdim
malesef negatif kuşum,hayırlısı,hala minnacıktanda minnacık oluyom ama
kayracım,pelincim,teşekkür ederim,beni merak etmişsiniz,ama olmadı,napalım,olmasın,kendi bilir,artık umrumda değil.
ebroşum,niye üzüldün cano,ben üzülmedim inan kki,zaten biliyodum,ben hamile olmam ki,napalım,kaderim bu benim.
sende regl olmuşsun,sevindim cano,en azından yeni aya umudun var demektir bu.
bişey dgl cnm..bu arada bende geçmişte yazdım sana okumadın galiba..gerçekten boşa şimdiden stres yapıyosun..bak bana 6ıncı yılıma girdim olmuyo..ebrarım desen 10 yıl..3 ay diye okuyunca inan diyorumki keşke bende 3 aydır bekliyo olsam hiç aklıma kötü şeyler getirmem..şimdiden kürler falan gereksiz bence sen bilirsin yinede..Allah gönlüne göre versin...yani tıbbende 1 yıldan önce tedavi olmuyo haberin olsun...teşekkürler derinsu :))) ben 3 aylık evliyim daha bebek istiyorum ama gereken arkadaşlar için ayetel kursi okurum :))) meraba kardelen :))
iyiym cnm sagol..test sonuçlarını ne zaman alıcan taklım inşallah çok çok güzel çıkar birsencim...kız derin geldin gittin demek ama iyisin ya o önemli olan
kardeloşum üzülmemene sevindim bu sıpalar bekleyince kendilerini önemsediğimizi bilince gelmiyolar sen kariyer yap sonra kıskanıp gelir
hay Allah..geçmiş olsn cnm..digerlerini iyileştiriyim derken kendin hastalandın tüh..dinlen bol bol..öyle çok da üzülme..aglayan smileler görmek istemiyom ben yaa..yüregimi agzıma getiriyonuz daha okumadaniyi geceler hanımlar,bir süredir giremiyorum kusura bakmayın lütfen kardeşim ve eşi hastaydı 3 gün onların yanında kaldım bugün ewe geldim ama banada geçti sanırım çok halsizim öksürük,ateş mahvoldumsizler nasılsınız_?geçmişe gidemiyorum lütfen kusura bakmayınn çok fazla kalamıcam duramıyorum çünkü.
tugçemmm üçlü test inşallahhh çok güzel çıkar canım..ogluşun hayırlı olsunnn:))kız kaç gündür yatıyorum evde anca bugüne kalktım walla... iyileştim çok şükür sakın ama sakın hasta olma emi ilaçsız çok ağrı oluyo mahvoldum 5 gündür.... dr gittim bel ağrım wardı bebek iyi çok şükür... yarın da 3lü test için gidicem... sen naptın yaptırdın mı testi cinsiyeti belli mi???? benimkine erkek dedi dr....
sagol cnm unutmadıgın için..iyiym sende iyi ol ama emi öptümablacımmmmm(ebrar), KAYRAM, sevtunumm, yeteeeeer, elixsir, ugurboncugum,DerinSu,sunger,tosti,pelinimm,elaezel,garip,kardelenbhr,selina,semraa,naneli, turkuaz......kızlar unuttuğum warsa lütfen kusura bakmayınn... nasılsınız_?hepinizi çok özledimmmmm...:13::13::13:
canım,rahim filmi korkulacak bişey degil...ben acı çekmemiştim çekilirken..agrısı olanlarda oluyo ama normladir benimde hafiften olmuştu..anesteziye falan gerek olmuyo çok rahat bi işlem..2 dk da bitiyo...inşallah temiz çıkar.kızlar slm çok yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri...dr benden rahim filmi istedi bi dahaki ay bilgisi olan var mı??? hee şunuda söyliyim bi tane 5 yaşında oğlum var yumurta takibiyle gebe kalıp normal doğum yapmıştım 1,5 senedir 2.ye çalışıoz olmuoooo... rahim filmi deyince çok korktum bilgi verin lütfen
ben kaçtım arkadaşlar hepinize iyi geceler
ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin
KARDELEN49UM merak ettim cano nerelerdesin sorun yok inşallah
cümleten hayırlı geceler :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?