pelincim beeen 3 aylık evliyim 24 yaşındayım sivasta yaşıyorum ya sen:)))
ben yaptırdım canım sormak istediğin varsa sor elimden geldiği kadar yardımcı olurummerabalar arkadaslar ben bu ay asılama yapıcamda bana yaptıran varsa yardımcı olabılırmı acaba rıca etsem
amin elacım Allahım sanada tez zamanda versinyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bebek bekleyenler ALLAH tamamına erdirsin yavrularınızı sağsalim alın kucagınıza,bebek isteyenler RABBİM tez zamnda gönlünüzün muradını versin güzel haberler alın işallah
olabilir canım hafif bi tıkanma vardır belki ama yumoşlarada baktırdınmı nasıl tembelleşmiş olmasın bende öyle oldu 2,5 sene uğraştım ama rahim filminden korkma muayene olmak gibi tabii kendini kasmazsan bide doğum yaptığın için zorlanmazsınkızlar slm çok yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri...dr benden rahim filmi istedi bi dahaki ay bilgisi olan var mı??? hee şunuda söyliyim bi tane 5 yaşında oğlum var yumurta takibiyle gebe kalıp normal doğum yapmıştım 1,5 senedir 2.ye çalışıoz olmuoooo... rahim filmi deyince çok korktum bilgi verin lütfen
yaa kardelen49 demek kardelenbhr testmi yaptı üzüldüm olmadığına ama hayırlısı olsun canım slm söyletktk turkuaz kardelen5233 pelin67
nasılsınız hanımlar merhaba.
Kardelen test negatifmiş inşallah baharda patlıycaz hep beraber ben inanıyorum
ebrarım naneli okumuş ekledimSEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
GARİP.......................20
ELAEZEL...................20bitti
SELİNA....................20bitti
KARDELOŞ................20
DERYA.....................15bitti
TURKUAZ..................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
DAİSY......................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
YETER......................15bitti
SUNGER....................10bitti
KARDELENBHR............10
NANELİŞKR................10bitti
DERDA......................10bitti
PELİN.......................10
TOSTİ......................10bitti
HATİCE.....................10bitti
BİRSEN.....................10
TUĞÇE......................13
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
SEVTUN....................20bitti
ELAEZEL....................20bitti
KARDELOŞ.................20
SELİNA.....................20bitti
DERYA......................15bitti
DAİSY.......................15bitti
TURKUAZ...................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
YETER.......................15bitti
SUNGER.....................10bitti
KARDELENBHR.............10
NANELİŞKR.................10bitti
TOSTİ.......................10bitti
PELİN........................10
DERDA.......................10bitti
BİRSEN......................10
HATİCE......................10bitti
TUĞÇE.......................13
naneli nasılsın eşin nasıl oldu iyileştimi bari en azından ağrıları geçmiştir umarım kendine iyi bakebrarcımmmmmm canım ben duayı okudum, Allah dualarımızı kabul etsin
üzülme canım ya inşallah yakında gelir bebişinyokmuş ..sonuç negatif(
pelin nasılsın bakemcanım hoşgeldin nerelerdesin sen ya özlettin kendini...
bende grip olmuştum ama şimdi daha iyiyim allaha şükür canım...bende senin dedigin gibi bebegimi bekliyorum hayırlısıyla... kendinden bahsetsene biraz kac yıllık evlisin...
niye sadece bakmayamı geldin yeterslmmmmmm fıstıklar
size bakmaya geldim
bu aralar herkes yorgun ve hasta canım ondandır sen anlat neyin var konuşmak istiyorum demiştin anlat derdini yorum yapalım istersenkızlar çok suzkunsunuz ya burası bukardar sessiz değildi
nasılsnız bebğim
turkuaz+ KAYRAM29+ egal birsen29 way hasretim_baby
selam kıslaar nasılsınızz
aleynamm sağol bitanem Allah razı olsun...turkuaz ben kendi adıma okurum canım arkadaşına şu an adetliyim bitsin hemen okurum canım
Ablacım çok tşk ederim,Allah razı olsun hepinizden yaatutişim öncelikle arkadaş için tabiki okuruz kimlere okundu biliyosun sen istersinde okumazmıyız inşallah vesile olur hasreti biter arkadaşın .
ben kuzum artık nekür nede başka bişey düşünemiyorum okadar iğrenç otlar içtimki bu bebiş için hep kendime yaptım artık yok bişey yoruldum saol beni düşündüğün için ALLAHIM sizin yüzünüzü güldürsün
buarada hayırdır karışık rüyalar görmüşsün bende öyleydim bugece nedense
cnm aslında tadı o kadar kötü değil bi ikidefadan sonra alışırsınkizlar bu arada ben sogan suyu icmeye karar verdim,ama tadi beni dusunduruyor
acaba aranizda sogan suyu icen yada icmis var mi:26::26::26::26:tecrubeleri ve tavsiyelerini paylasabilirmi benimle:26::26::26::26::26:
tktk cnm üzülme inşaallah önümüzdeki ay gelir bebeğin...yokmuş ..sonuç negatif(
iyiyim bebeikimm cok hastaydımAma iyileştim
ben yaptırdım canım sormak istediğin varsa sor elimden geldiği kadar yardımcı olurum
amin elacım allahım sanada tez zamanda versin
olabilir canım hafif bi tıkanma vardır belki ama yumoşlarada baktırdınmı nasıl tembelleşmiş olmasın bende öyle oldu 2,5 sene uğraştım ama rahim filminden korkma muayene olmak gibi tabii kendini kasmazsan bide doğum yaptığın için zorlanmazsın
yaa kardelen49 demek kardelenbhr testmi yaptı üzüldüm olmadığına ama hayırlısı olsun canım slm söyle
ebrarım naneli okumuş ekledim
naneli nasılsın eşin nasıl oldu iyileştimi bari en azından ağrıları geçmiştir umarım kendine iyi bak
üzülme canım ya inşallah yakında gelir bebişin
pelin nasılsın bakem
niye sadece bakmayamı geldin yeter
bu aralar herkes yorgun ve hasta canım ondandır sen anlat neyin var konuşmak istiyorum demiştin anlat derdini yorum yapalım istersen
sağol canm bende iyiyimmslm canım ben ii olmaya calısıyorum sen nasılsın
gel kuzum ablana ben bakarım sana
sağol canm bende iyiyimm
Bakan baktı bana ablacım iğleştim kocişim iyi baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?