Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

pelin canım hs.b valla sorma dertler peşimi bırakmadı internette kapalıydı bugün actırdık hemen size yazdım valla geçmiş olsun canım hastaymışsın allah şifa versin

slmmmmmm fıstıklar
size bakmaya geldim

merabalar arkadaslar ben bu ay asılama yapıcamda bana yaptıran varsa yardımcı olabılırmı acaba rıca etsem
ben yaptırdım canım sormak istediğin varsa sor elimden geldiği kadar yardımcı olurum
amin elacım Allahım sanada tez zamanda versin
olabilir canım hafif bi tıkanma vardır belki ama yumoşlarada baktırdınmı nasıl tembelleşmiş olmasın bende öyle oldu 2,5 sene uğraştım ama rahim filminden korkma muayene olmak gibi tabii kendini kasmazsan bide doğum yaptığın için zorlanmazsın

tktk turkuaz kardelen5233 pelin67
nasılsınız hanımlar merhaba.

Kardelen test negatifmiş inşallah baharda patlıycaz hep beraber ben inanıyorum
yaa kardelen49 demek kardelenbhr testmi yaptı üzüldüm olmadığına ama hayırlısı olsun canım slm söyle
ebrarım naneli okumuş ekledim
ebrarcımmmmmm canım ben duayı okudum, Allah dualarımızı kabul etsin
naneli nasılsın eşin nasıl oldu iyileştimi bari en azından ağrıları geçmiştir umarım kendine iyi bak
yokmuş ..sonuç negatif (
üzülme canım ya inşallah yakında gelir bebişin
pelin nasılsın bakem
slmmmmmm fıstıklar
size bakmaya geldim
niye sadece bakmayamı geldin yeter
kızlar çok suzkunsunuz ya burası bukardar sessiz değildi
bu aralar herkes yorgun ve hasta canım ondandır sen anlat neyin var konuşmak istiyorum demiştin anlat derdini yorum yapalım istersen

ay 1 de kalktım ve temıslık yapıyorum guya bı yapıyorum bı oturuyorum neyse kı sadece banyo tuvalet kaldı onları da hallderım bırazdam aksam evde degılım kuzular bılgınız olsun
kardelosum dun bı test dedın aklım gıttı kız onu mu dusundum bende gecmısı okurken tam sana kuru soracaktım kı bı baktım sıtemı yemısız unuturmuyum hıc delım benım yap bak tamammı ama dedıgın gıbı kendını de karıyere var kı daha cabuk gelsın bebıs ama 3gune bır ılıskı lazım solemesı ayıp afedrsınız kızlar ama dr bana bebek calısmaları ıcın bole demıstı
gulummm nerelerdesın kzuum sen yaa gecmısler olsun tatlım en kısa zamanda gruselım olurmuuuu
ablacım gorumcene gdıyomusun ıyı eglenceler sana
elaezelcım yazın cok guseldı ve bır okadar da dogruydu rabbım ol derse olacak ve ınanıyorum ol dıyecek
turkuazım ben kendı adıma okurum kuzum bu arada ruyaların hayra cıksın ınsallah bu hafta adetım ama pazar gun u bter herhalde sonra okurum bebısım
tktk arkadasım uzulme ınsallah bır dahakı ay olur beklemek cok zro bılıyorum
ya kızlar bılıyomusunuz ıcımde bır umut var bır o kadar da korku cok degısık bı duygu hayrdır ınsallah
ben ısıme bakayım hade allaha emanetsınız

turkuaz ben kendi adıma okurum canım arkadaşına şu an adetliyim bitsin hemen okurum canım
aleynamm sağol bitanem Allah razı olsun...
zamanı önemli değil yeterki okunsun :)

Ablacım çok tşk ederim,Allah razı olsun hepinizden yaa
ben preseed konusunda ısrarlıyım aslında ama eşin kızıyor iştesen bu ara eşinle konuşmasan bu konuları artık takmadıgına emin olsa belki en azından buna bişe demez biiliyorum o da sen üzülüyorsun diye istemiyor onuda biliyorum hakkınızda hayırlsı,ama inanki kendimden çok sizin biran önce anne olmanızı istiyorum yaa,aminn aminn inşaallah tez zamanda...
kizlar bu arada ben sogan suyu icmeye karar verdim,ama tadi beni dusunduruyor
acaba aranizda sogan suyu icen yada icmis var mi:26::26::26::26:tecrubeleri ve tavsiyelerini paylasabilirmi benimle:26::26::26::26::26:
cnm aslında tadı o kadar kötü değil bi ikidefadan sonra alışırsın
inş soğan kürü vesilen olur...
yokmuş ..sonuç negatif (
tktk cnm üzülme inşaallah önümüzdeki ay gelir bebeğin...

yok sobete geldim ama kimselr yoktu ozaman

birsen canım iki hafta önce sanki dünya basıma yıkıldı sandım bundan 1 bucuk 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim çok sevindim ve çok mutlu oldum tamda olmuyo diye tedaviye baslıyorduk tedavi için test yaptırmaya gidecektim adetim sadece lekelenme oldu hastanede test yaptırdı doktor ve hamile olduğumu söyle çok mutlu olmuştuk eşim hemen beşikler filan almaya baslamiştı ama iki hafta önce pazartesi düşük yaptım çok üzüldüm adeta yıkıldım sizile konuşmak istedim ama internet kapalı olduğu için yazamadım artık hiçbirşey beni mutlu etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…