gecmiş olsun canım o cok büyük acı düşük yapmak cok fena tam 3 kes yasadımbirsen canım iki hafta önce sanki dünya basıma yıkıldı sandım bundan 1 bucuk 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim çok sevindim ve çok mutlu oldum tamda olmuyo diye tedaviye baslıyorduk tedavi için test yaptırmaya gidecektim adetim sadece lekelenme oldu hastanede test yaptırdı doktor ve hamile olduğumu söyle çok mutlu olmuştuk eşim hemen beşikler filan almaya baslamiştı ama iki hafta önce pazartesi düşük yaptım çok üzüldüm adeta yıkıldım sizile konuşmak istedim ama internet kapalı olduğu için yazamadım artık hiçbirşey beni mutlu etmiyor
kocişinDevreye gidiyse
başkasına gerek kalmaış demektir
slm hanimlar nasilsiniz... benim cnm cok sIKKIn yaa bugün bi sinava girmisim onun sonucunu aldim ve kaybetmisss morelman eksilerdeyimm 5 puanla kacirmisim yaa inannamiyom zaten tahmi ediyodumm ben almanyadayim yababnciyim yaa burda disladilar zaten sinavdada tuaf tuaf sorular sordular bende sizi ilgilendirmez benim özel hayatim dedim deli kariii eksiyi vermiss
gecmiş olsun canım o cok büyük acı düşük yapmak cok fena tam 3 kes yasadım
öle tbi anlarsın yaaaaaaaa:92::92::92::92:
gecmiş olsun canım o cok büyük acı düşük yapmak cok fena tam 3 kes yasadım
öle tbi anlarsın yaaaaaaaa:92::92::92::92:
evet canım hele ilk zamanlar hiç inanamadım şimdi bile hala rüyama giriya bazen dayanamıyorum ne yapsam boş geliyor
zamanlar gebe kaldıgıma sevinemez oldum yine düşerse diye cok acı coook gebe kalsam bile hiç ümitlenmedim sonucunu tahmin ediyordum
selaaaaaam cömaaaaat ne yapıyonuzzzzzzz
selam yenimisin benmi yeni görüyom seni aceppppp
hanimlarr yaa bide benim ovulasyon testleri hep pozitift cikiyor yani hafif belrgin ben anlamadim simdicik bu olayii bilen biri varsa anlatsin bana lütfeeenn nasil oluyomus bu testcik bakem:61
Eki Görüntüle 129219 iste hep böle oluyo
yok canım yeni değilim 1 kac aydır gelemiyordum onun için yeni görmüşsündür sen yenimisin bir kac aydır olmadığım için çok katılan olmuş
evet canım o zaman yeni olan benim
iyiliK gözel hatun senden ne haber:92::92::92::92::92:
canım benimde öyle olmuştu ama kan testinde negatif çıkmıştı bazen öyle olyo ama sen yinede kandan baktır birşey sorcem adetin geciktimi
wayyyyyyyy dünürüm nbrsinnselaaaaaam cömaaaaat ne yapıyonuzzzzzzz
inşallah canım bundan sonra düşük yapmazsın inşallah kimse yapmaz hiç görmesen bile içinde olduğunu bilmek yetiyordu ve sevgisi artıyordu evlat kaybetmek çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?