Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm hanimlar nasilsiniz... benim cnm cok sIKKIn yaa bugün bi sinava girmisim onun sonucunu aldim ve kaybetmisss morelman eksilerdeyimm 5 puanla kacirmisim yaa inannamiyom zaten tahmi ediyodumm ben almanyadayim yababnciyim yaa burda disladilar zaten sinavdada tuaf tuaf sorular sordular bende sizi ilgilendirmez benim özel hayatim dedim deli kariii eksiyi vermiss

gecmiş olsun canım o cok büyük acı düşük yapmak cok fena tam 3 kes yasadım
kocişin Devreye gidiyse
başkasına gerek kalmaış demektir

öle tbi anlarsın yaaaaaaaa:92::92::92::92:

sağlık olsun cnm üzülme

gecmiş olsun canım o cok büyük acı düşük yapmak cok fena tam 3 kes yasadım

öle tbi anlarsın yaaaaaaaa:92::92::92::92:

evet canım hele ilk zamanlar hiç inanamadım şimdi bile hala rüyama giriya bazen dayanamıyorum ne yapsam boş geliyor

evet canım hele ilk zamanlar hiç inanamadım şimdi bile hala rüyama giriya bazen dayanamıyorum ne yapsam boş geliyor

zamanlar gebe kaldıgıma sevinemez oldum yine düşerse diye cok acı coook gebe kalsam bile hiç ümitlenmedim sonucunu tahmin ediyordum

zamanlar gebe kaldıgıma sevinemez oldum yine düşerse diye cok acı coook gebe kalsam bile hiç ümitlenmedim sonucunu tahmin ediyordum

inşallah canım bundan sonra düşük yapmazsın inşallah kimse yapmaz hiç görmesen bile içinde olduğunu bilmek yetiyordu ve sevgisi artıyordu evlat kaybetmek çok zormuş

hanimlarr yaa bide benim ovulasyon testleri hep pozitift cikiyor yani hafif belrgin ben anlamadim simdicik bu olayii bilen biri varsa anlatsin bana lütfeeenn nasil oluyomus bu testcik bakem:61

iste hep böle oluyo

canım benimde öyle olmuştu ama kan testinde negatif çıkmıştı bazen öyle olyo ama sen yinede kandan baktır birşey sorcem adetin geciktimi

canım benimde öyle olmuştu ama kan testinde negatif çıkmıştı bazen öyle olyo ama sen yinede kandan baktır birşey sorcem adetin geciktimi

benim adetim 11 12 gün önce bitti. sonra ben hergün yumurtalama testi yani ovulasyon testi yapmaya basladim ve 7 gündür benim böyle cikiyo benim simdi yumurtalama gerceklestimi yoksa daha varmi ben anlamadim da bi soruyum dedim..

selaaaaaam cömaaaaat ne yapıyonuzzzzzzz
wayyyyyyyy dünürüm nbrsinn
inşallah canım bundan sonra düşük yapmazsın inşallah kimse yapmaz hiç görmesen bile içinde olduğunu bilmek yetiyordu ve sevgisi artıyordu evlat kaybetmek çok zormuş

amin inş canım sende yapmazsın inş ALLAH kucamıza almayı nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…