hiç gecikmen olmuyosa bence yap.Her ikisinide deneyebilirsin.YAni sabah ilk idrarda olur 4 saat beklemende.Varsa çıkar zaten geçen bi arkadaşa akşam çay içerken yaptık hemde 3 gün geçmişti çıktı.Yani varsa öyle yada böyle çıkar
sıkma canını gelecek ay olur inşallah((
cok sagol aleynacım temizlikyapıyomuşsun kolay gelsin bu arada cok dikkat et kendine hasta olmadan önce ıhlamur filan ic canım...kızlar nasılsınız cok gecmişe gidemedim cok işlerim var büyük temizliye kalktım bu sogukta
bagnucum başınız sagolsun ölümlü dünya işte hepimizin gideceyi yer orası ALLAHIM mekanını cennet etsin
kardelen test yaptırmışsın negetif cıkmış hayırlısı olsun canım
abla adet olmuşsun ben cok ümitiydim İNŞALLAH bu ay olur canım
semra ,birsen cocuklar hasta olmuş cok gecmiş olsun kızlar ALLAHIM şifa versin
pelin sende grip olmuşsun bende de var bi kırgınlık bende yakında olurum sanada cok gecmiş olsun canım
tugce bebek erkekmişyanıldım kız ben kız tahmin ediyodum cünkü bizde cok migdesi bulana kız derlerdi ama yanıldık kız hayırlı saglıklı olsunda erkek kız farketmez dimi canım ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin İNŞALLAH
turkuaz ben kendi adıma okurum canım arkadaşına şu an adetliyim bitsin hemen okurum canım
canım seni görmeden cıkmışım kusura bakma şimdi daha iyiyim allaha şükür sen nasılsın...tktk turkuaz kardelen5233 pelin67
nasılsınız hanımlar merhaba.
Kardelen test negatifmiş inşallah baharda patlıycaz hep beraber ben inanıyorum
canım benim dualarım seninle inan tabiki inanmanın yarısı başarmaktır kuzum tabi allahımın izniylecanım olabiliyomuş malesef doktor ondan istemiş olabilir .inşallah hiçbir sorun yoktur
canom iyi yapmışsın uyumakla bende dün gece çıkınca biraz kitap okudum sonra baktımki kociş kaldırmaya uğraşıyo ama sabah okadar dinç uyandımkibiz geç yatarak kendimize işkence ediyoruz canom .
peloşum alıştık artık kuzum hayırlısı nediyeyim nasip olmayınca herşey boş .dua edin bana bende inanıyım yaa
tutişim öncelikle arkadaş için tabiki okuruz kimlere okundu biliyosun sen istersinde okumazmıyız inşallah vesile olur hasreti biter arkadaşın .
ben kuzum artık nekür nede başka bişey düşünemiyorum okadar iğrenç otlar içtimki bu bebiş için hep kendime yaptım artık yok bişey yoruldum saol beni düşündüğün için ALLAHIM sizin yüzünüzü güldürsün
buarada hayırdır karışık rüyalar görmüşsün bende öyleydim bugece nedense
kuzu gelmiş zatende sınavları olduğunu unutmuşum ben saol hatırlattığın için eboşunda akılmı var yaa :26:
buarada mailde gelen tel yanlışmış sitedekilerle aynımı tel ?
demek gidiyosun cano hayırlısıyla gidip gel özletme kendini
öyle tabiki arkadaşım herşey nasip kısmet zamanı gelmeden hiçbir iş olmuyo malesef
inşallah hepimizin hayırlı evlatları olur
kuzu nerdesin sen ya özledimmmm
aleynam öncelikle avatarına bayıldım çok hoş kız yeni biri geldi sandım topice
canım inanki ben üzülmedim tedavi olmadan zor benim işimsaol güzel düşüncelerin için
bende merak ettim derdamı hayırlı haberle gelir inşallah
sevindim canım
saol canım sen nasılsın?
merhaba kizlar ben geldim
dun hic ugrayamadimtum gun temizlik yatim,sonrasinda kocisle alisverise gitttik.sonrada bir arkadasimin isleri vardi ve cocuklarini bana birakti,onlara baktim
kizlar görseniz öyle tatlilardi yaaa
gecede yorgunluktan uyuyup kalmisim,siteye giremedim tabisii
sizler neler yaptiniz:26::26::26::26::26::26:
pelin merabaaa :)))) tktk canım Allah büyüktür sen kalbini ona yönlendir inşalah kapısından cevirmez :)))
evet pelincim yeniyim ben daha iiyim bebeğimi beklemekten başka bşiy yaptığım yok(( sen nasılsın tatlım :))
canım hoşgeldin nerelerdesin sen ya özlettin kendini...slm kızlar ben geldim herkesi çok özledim nasılsınız
evet pelincim yeniyim ben daha iiyim bebeğimi beklemekten başka bşiy yaptığım yok(( sen nasılsın tatlım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?