Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kizlar bu arada ben sogan suyu icmeye karar verdim,ama tadi beni dusunduruyor
acaba aranizda sogan suyu icen yada icmis var mi:26::26::26::26:tecrubeleri ve tavsiyelerini paylasabilirmi benimle:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
garip mrb ben hasret . . . soğan suyunuben denedim 15 gün içtim kokusunu almamaya çalış başkabi sorun yok normal ılık su içiyomuşun gibi gelio yani benim midem falan bulanmadı tabi senin bünyen kaldırır kaldırmaz bilmiyorum ama ben pek tiksinti yaşşamadım canım :)))

cok sagol aleynacım temizlikyapıyomuşsun kolay gelsin bu arada cok dikkat et kendine hasta olmadan önce ıhlamur filan ic canım...
tktk turkuaz kardelen5233 pelin67
nasılsınız hanımlar merhaba.

Kardelen test negatifmiş inşallah baharda patlıycaz hep beraber ben inanıyorum
canım seni görmeden cıkmışım kusura bakma şimdi daha iyiyim allaha şükür sen nasılsın...
canım benim dualarım seninle inan tabiki inanmanın yarısı başarmaktır kuzum tabi allahımın izniyle

canım baya yogunmuşsun sen ay ne güzel ya bende eltimin kızını alıp bakıyorum bazen insan degişik duygular icine giriyo inş en kısa zamanda kendi bebişlerimize bakmayı nasip eder rabbim

selam kızlar nasılsınız

neyse kimse yok galiba akşam gelirim görüşürüz basıma gelmeyen kalmadı konuşmaya ihtiyacım var çok üzgünüm

evet pelincim yeniyim ben daha iiyim bebeğimi beklemekten başka bşiy yaptığım yok (( sen nasılsın tatlım :))

canım benim şimdi çıkmam lazım akşam gelirsen konuşalım biraz işlerim varda k.i.b

slm kızlar ben geldim herkesi çok özledim nasılsınız
canım hoşgeldin nerelerdesin sen ya özlettin kendini...
evet pelincim yeniyim ben daha iiyim bebeğimi beklemekten başka bşiy yaptığım yok (( sen nasılsın tatlım :))

bende grip olmuştum ama şimdi daha iyiyim allaha şükür canım...bende senin dedigin gibi bebegimi bekliyorum hayırlısıyla... kendinden bahsetsene biraz kac yıllık evlisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…