Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kolay gelsin kardeloşumm,aminn inşaallahhh

amin pelinimm,sanada kolay gelsin görüşürüz
Allah'a emanet olun...
bende kimse yokken tariflerie bakiyimm...

yok be canım hamilelik nerde ben 10 yıldır bekliyorum hemde
hayırlısı neyse o olsun inşallah

ebrarcımm öyle deme,benim kuzenim 11.yılında hamile kaldı,onun ananesi de enlendikten 8 yıl sonra...yine eşimin amcasının eşi 9-10 sene beklemişler..
galiba stres faktörü olduğu için ya da rıskının zamanı belli olduğu için nazlanıyorlar..
arkadaşlarımız var onlarda 4-5 kere tüp bebek denediler olmadı sonra kendiliğinden oldu..yani umudu kaybetmemek gerekir.... hayırlı zamanda hayırlı bir evladın olur inşş

tktk turkuaz kardelen5233 pelin67
nasılsınız hanımlar merhaba.

Kardelen test negatifmiş inşallah baharda patlıycaz hep beraber ben inanıyorum

bu arada kızlar benim 15.inde olmam gereken adet hala olmadı. Test mi yapsam acaba ?
erken gebelik testini 15 inde yaptım negatifti. acaba şimdi normal test yapsam çıkar mı ? ilk defa gecikme oluyor,o yüzden nasıl yapılır bilmiyorum. Sabah ki ilk idrarla yazıyor bir sitede,diğer bir sitede ise yapmadan önce 4 saat idrar yapılmaması gerekiyormuş.
ya da bugünde bekleyeyim mi ? regl ya da gebelik belirtileri hiç bir şey yok.

kızlar nasılsınız cok gecmişe gidemedim cok işlerim var büyük temizliye kalktım bu sogukta

bagnucum başınız sagolsun ölümlü dünya işte hepimizin gideceyi yer orası ALLAHIM mekanını cennet etsin

kardelen test yaptırmışsın negetif cıkmış hayırlısı olsun canım

abla adet olmuşsun ben cok ümitiydim İNŞALLAH bu ay olur canım

semra ,birsen cocuklar hasta olmuş cok gecmiş olsun kızlar ALLAHIM şifa versin

pelin sende grip olmuşsun bende de var bi kırgınlık bende yakında olurum sanada cok gecmiş olsun canım

tugce bebek erkekmiş yanıldım kız ben kız tahmin ediyodum cünkü bizde cok migdesi bulana kız derlerdi ama yanıldık kız hayırlı saglıklı olsunda erkek kız farketmez dimi canım ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin İNŞALLAH

turkuaz ben kendi adıma okurum canım arkadaşına şu an adetliyim bitsin hemen okurum canım

hiç gecikmen olmuyosa bence yap.Her ikisinide deneyebilirsin.YAni sabah ilk idrarda olur 4 saat beklemende.Varsa çıkar zaten geçen bi arkadaşa akşam çay içerken yaptık hemde 3 gün geçmişti çıktı.Yani varsa öyle yada böyle çıkar

slm kızlar nasılsınız ama hemen çıkacam kızımı okula götürecem derdayı merak ettim ona bakmak için geldim hastaneye gidecekti ne yaptı bakayım dmiştim hepinizi öptüm kendinize iyi bakın sonra gelirim # aleyna84+
# kardelen49
# tktk

mrhb kızlarrrrrrrrrrrrr
nasılsnızı

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
GARİP.......................20
ELAEZEL...................20bitti
SELİNA....................20bitti
KARDELOŞ................20
DERYA.....................15bitti
TURKUAZ..................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
DAİSY......................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
YETER......................15bitti
SUNGER....................10bitti
KARDELENBHR............10
NANELİŞKR................10
DERDA......................10bitti
PELİN.......................10
TOSTİ......................10bitti
HATİCE.....................10bitti
BİRSEN.....................10
TUĞÇE......................13

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
SEVTUN....................20bitti
ELAEZEL....................20bitti
KARDELOŞ.................20
SELİNA.....................20bitti
DERYA......................15bitti
DAİSY.......................15bitti
TURKUAZ...................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
YETER.......................15bitti
SUNGER.....................10bitti
KARDELENBHR.............10
NANELİŞKR.................10
TOSTİ.......................10bitti
PELİN........................10
DERDA.......................10bitti
BİRSEN......................10
HATİCE......................10bitti
TUĞÇE.......................13

peki deneyecağim :)) ayy heyecanlandım.. o zaman 4 saat olayını uygulayayım :))

sağol cnm ALLAH razı olsun ama aklıma takılan şu ki bi kere gebe kalıp doğum yaptıktan sonra tüplerin kapanması yada yapışıklık olurmu yada olan varmı????
canım olabiliyomuş malesef doktor ondan istemiş olabilir .inşallah hiçbir sorun yoktur
canom iyi yapmışsın uyumakla bende dün gece çıkınca biraz kitap okudum sonra baktımki kociş kaldırmaya uğraşıyo ama sabah okadar dinç uyandımki biz geç yatarak kendimize işkence ediyoruz canom .
peloşum alıştık artık kuzum hayırlısı nediyeyim nasip olmayınca herşey boş .dua edin bana bende inanıyım yaa
tutişim öncelikle arkadaş için tabiki okuruz kimlere okundu biliyosun sen istersinde okumazmıyız inşallah vesile olur hasreti biter arkadaşın .
ben kuzum artık nekür nede başka bişey düşünemiyorum okadar iğrenç otlar içtimki bu bebiş için hep kendime yaptım artık yok bişey yoruldum saol beni düşündüğün için ALLAHIM sizin yüzünüzü güldürsün
buarada hayırdır karışık rüyalar görmüşsün bende öyleydim bugece nedense
kuzu gelmiş zatende sınavları olduğunu unutmuşum ben saol hatırlattığın için eboşunda akılmı var yaa :26:
buarada mailde gelen tel yanlışmış sitedekilerle aynımı tel ?
demek gidiyosun cano hayırlısıyla gidip gel özletme kendini
öyle tabiki arkadaşım herşey nasip kısmet zamanı gelmeden hiçbir iş olmuyo malesef
inşallah hepimizin hayırlı evlatları olur
tktk turkuaz kardelen5233 pelin67
nasılsınız hanımlar merhaba.

Kardelen test negatifmiş inşallah baharda patlıycaz hep beraber ben inanıyorum
kuzu nerdesin sen ya özledimmmm
aleynam öncelikle avatarına bayıldım çok hoş kız yeni biri geldi sandım topice
canım inanki ben üzülmedim tedavi olmadan zor benim işim saol güzel düşüncelerin için
bende merak ettim derdamı hayırlı haberle gelir inşallah
semracım ebrarım sağolun cok teşekkür ederim bugun daha iyiyim
sevindim canım
mrhb kızlarrrrrrrrrrrrr
nasılsnızı

saol canım sen nasılsın?

ebrarcımmmmmm canım ben duayı okudum, Allah dualarımızı kabul etsin

canım çok saol ağzına yüreğine sağlık
buarada biz duaya devam etmeyi düşünüyoruz sende istermisin tatlım devam etmek
arkadaşlar onay verdide sen olmadığın için sorma gereği duydum
buarada avatarına bayıldım

ben kaçıyorum görümcem çağırdı çok sıkıldım gel dedi oraya gidicem .kocişde gelip alır gece geç gelirim heralde merak etmeyin beni .hepinizi öpüyorum görüşmek üzere :80:
arada listeyi öne çekerseniz sevinirim

Nedemek ben teşekkür ederim dua okuyacağına söz verip okumayan kaçan insanlar ne kadar büyük bir vebal üzerine aldığının farkında olmayan insanlar var demek Allah affetsin ne diyebilirim bu çok büyük bir borç madem söz verdiysen demi ama.Arkadaşım dün ameliyat oldu başarılı geçti ama ağrıları var epey bu akşam üstüde gideceğim yanında kalacağım teşekkürler canım yarın akşam eve dönünce girerim artık nete

ah bende bi başarabilsem test yapmamayı kendimle kavga ede ede yaptım yine bu sabah dayanamayıp halbuki daha 4-5 günüm var yani ama benim kafamı karıştıran bir arkadaşım regline 5 gün kala yapmaya başlamıştı testi ve hafif hafif ikinci çizgi çıktı son güne kadar yani regl günü yaptığındada kopkoyuydu ikinci çizgi ben ogün bugündür kafayı yiyorum yani testlerle ama yine totoşumun üstüne oturdum sanırım çünkü test tamamiyle negatif

ben aralık ayında çektirdim canım rahim filmi ama çok korktuğum için anesteziyle çektirdim ve hiç bişey hissetmedim haliyle testten sonrada bir iki damla sadece kanamam oldu ki saatler sonra okadar hiç ağrım sızım olmadı.eğer çok korkuyorsan sende benim gibi anestezi tavsiye ederim canım.tüpler tıkalımı değilmi başka bi sorun varmı ne varsa çıkıyo filmde mutlaka çektir olur mu?benim temiz çıktı sonuçlarım inşallah darısı başına hiç bir sorun çıkmaz inşallah canım..

BU ARADA bazı arkadaşlar beni yanlış anlamış ama haklısınız tabi adam gibi alıntı yapmayı başaramadığım için böyle oldu benim oğlum yok ben başka bir arkadaşın hastalanan oğluna geçmiş olsun dileklerimi sunmak istemiştim :78:benim oğlum hasta gibi algılanmış ama ne yazıkki benim hala ne oğlum nede kızım olabildi

merhaba kizlar ben geldim

dun hic ugrayamadimtum gun temizlik yatim,sonrasinda kocisle alisverise gitttik.sonrada bir arkadasimin isleri vardi ve cocuklarini bana birakti,onlara baktim

kizlar görseniz öyle tatlilardi yaaa

gecede yorgunluktan uyuyup kalmisim,siteye giremedim tabisii

sizler neler yaptiniz:26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…