kolay gelsin kardeloşumm,aminn inşaallahhhkızlar,ben çıkayım,yarın annemlere gitcem ALLAH NASİB EDERSE,İŞLERİMİ HALLEDİM,ÖĞLEDEN SONRADA Bİ YERE GİTCEM ÇÜNKÜ.
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM,GÜZEL HABERLERİNİZLE KARŞILAŞMAYI DİLİYORUM.
BU ARADA KARDELENBAHAR UĞRAMADI HERALDE,ACABA NAPTI Kİ?
biliyorum canım adetli oldugunu oyüzden dedim adetliyken yapılıyo diye ben şimdi yapamam o zaman bende gecen aylarda yapıp icmiştim evet tadı güzel oluyo...
önemli degil canım ne demek senden de allah razı olsun tatlım inş dualarımız vesile olur bebişi gelir hayırlısıyla ....
kızlar ben cıkıyorum işlerim var sonra görüşürüz hepinizi cok öpüyorum
bu arada kızlar benim 15.inde olmam gereken adet hala olmadı. Test mi yapsam acaba ?
erken gebelik testini 15 inde yaptım negatifti. acaba şimdi normal test yapsam çıkar mı ? ilk defa gecikme oluyor,o yüzden nasıl yapılır bilmiyorum. Sabah ki ilk idrarla yazıyor bir sitede,diğer bir sitede ise yapmadan önce 4 saat idrar yapılmaması gerekiyormuş.
ya da bugünde bekleyeyim mi ? regl ya da gebelik belirtileri hiç bir şey yok.
hiç gecikmen olmuyosa bence yap.Her ikisinide deneyebilirsin.YAni sabah ilk idrarda olur 4 saat beklemende.Varsa çıkar zaten geçen bi arkadaşa akşam çay içerken yaptık hemde 3 gün geçmişti çıktı.Yani varsa öyle yada böyle çıkar
canım olabiliyomuş malesef doktor ondan istemiş olabilir .inşallah hiçbir sorun yoktursağol cnm ALLAH razı olsun ama aklıma takılan şu ki bi kere gebe kalıp doğum yaptıktan sonra tüplerin kapanması yada yapışıklık olurmu yada olan varmı????
canom iyi yapmışsın uyumakla bende dün gece çıkınca biraz kitap okudum sonra baktımki kociş kaldırmaya uğraşıyo ama sabah okadar dinç uyandımkiselam cnm benim iyyim nolsun..seni merak ettim çok ..demek negatifama adetinde minik minik geliyomuş o neden acep..sökülemiyo demekki cnm...hayırlısı RAbBİMDEN napalım..
bişey dgl cnm..bu arada bende geçmişte yazdım sana okumadın galiba..gerçekten boşa şimdiden stres yapıyosun..bak bana 6ıncı yılıma girdim olmuyo..ebrarım desen 10 yıl..3 ay diye okuyunca inan diyorumki keşke bende 3 aydır bekliyo olsam hiç aklıma kötü şeyler getirmem..şimdiden kürler falan gereksiz bence sen bilirsin yinede..Allah gönlüne göre versin...yani tıbbende 1 yıldan önce tedavi olmuyo haberin olsun...
iyiym cnm sagol..test sonuçlarını ne zaman alıcan taklım inşallah çok çok güzel çıkar birsencim...
hay Allah..geçmiş olsn cnm..digerlerini iyileştiriyim derken kendin hastalandın tüh..dinlen bol bol..öyle çok da üzülme..aglayan smileler görmek istemiyom ben yaa..yüregimi agzıma getiriyonuz daha okumadan((
tugçemmm üçlü test inşallahhh çok güzel çıkar canım..ogluşun hayırlı olsunnn:))
sagol cnm unutmadıgın için..iyiym sende iyi ol ama emi öptüm
canım,rahim filmi korkulacak bişey degil...ben acı çekmemiştim çekilirken..agrısı olanlarda oluyo ama normladir benimde hafiften olmuştu..anesteziye falan gerek olmuyo çok rahat bi işlem..2 dk da bitiyo...inşallah temiz çıkar.
oyy kaçırdım canımı...neyse bitanem ALLAH RAHATLIK VERSİN...
çok öpüyorum seni iyi bak kendine...
herkese hayırlı geceler kızlar bende yatıyım artık..biraz yattım dinlendim aslında..uyukladım hatta..ama çok degil.. o bile iyi geldi..bide duş aldım şimdide uyucam..hadiin görüşürz.
peloşum alıştık artık kuzum hayırlısı nediyeyim nasip olmayınca herşey boş .dua edin bana bende inanıyım yaacok sagol buncugum evet canım ya nazar degdi heralde salgında var sende kendine cok dikkat et amin tatlım
cok sagol bitanem bugun daha iyiyim derinim
canım inş sonucların temiz cıkar....
kardelencim hayırlısı olsun canım umursamayınca daha cabuk geliyo bu minişler inş senin bebişinde umursamadıgın zamanda hayırlısıyla saglıklı gelir...
tugcalcım bebişin erkekmiş hayırlı olsun canım...darısı başımıza...
caanım ya sendemi hasta oldun bende bir haftadır cok kötüydüm ama bişey söyliyim doktora gitmeden gecmiyo kesinlikle doktora git cok gecmiş olsun allah şifa versin bizde seni cok özledik kendine iyi bak
eboşum cok sagol canım allah razı olsun şimdi daha iyiyim canım allaha şükür...üzülmemene sevindim canım inş hayırlısıyla saglıklı en kısa zamanda gelecek bebişin ben buna inanıyorum allahımın izniyle cok öpüyorum seni
tutişim öncelikle arkadaş için tabiki okuruz kimlere okundu biliyosun sen istersinde okumazmıyız inşallah vesile olur hasreti biter arkadaşın .Günaydın kızlar,nasılsınız?Bn kendimi aptal gibi hissediyorum ya hiçbişe yapmak istemiyorum sabah zor kalktım yataktan,gecede sürekli uyandım,garip garip rüyalar gördümAllah hayra çıkarsın...
Tugcem erkeğimizz geliyormuş hadi bakalım gözünüz aydın,sağlıcakla al kucağına inşaallah...
Birsenim,tugcem üçlü testlerinizde temiz çıkar inşaallahh,derdam da yaptırdı mı acaba testlerini ?
Kardeloşum testi yaptırmışsın cano hayırlısı olsun madem yumoşların kalitesizliğinden şüphleniyorsun sen incir kürüne devam et bencede inş önümüzdeki ay olacak inşaallahhhh
Eboşumm sende adet olmuşsun kuzu hayırlısı artık ne yapalım sende incir kürü yapsana dicektim ki ara kanama yaptıgı geldi aklıma o zaman arısütü kullansan o da çok faydalı hapı varya ondan alın eşinde sende kullanın olmaz mı?Kardeşin gelmiş hadi gözünaydın...Bu arada tutiş dün izinliydi evin altını üstüne getirdi:)güya bu hafta ince temizlik yapmayacaktım,pazar günü habersiz misafirlerim,anca dün yapabildim inceden inceden
güya bu salı dışarı çıkacaktım gezmeye kafa dagıtacaktım
Gülcüm cnm sende hastasın sanırım geçmiş olsun,dikkat et kendinee...
Yeterrr tüpe başlıyormuşsun hayırlısıyla gelsin miniklerin inşaallahh
Banucum başınız sağolsun,Rabbim sabır versinn...
Daisy oğlun hastaymış umarım en kısa zamanda iyileşir,Rabbim şifa versin...
Pelinimm cnm sinüzit mi var sende de çok geçmiş olsun cnm yaa,ilaçlarını ihmal etme kuzu
Bocugummm,sevoşum eşleriniz hastaymış geçmiş olsun Rabbim şifa versinn...
Kızlar sizden bişe istesem yapar mısınız,duaya yeniden başlanacak ya bnm yerime bi başkasına okur musunuz?Ne zamandır aklımda ama söylemeye çekindim açıkcası,kız hemen hemen 10senelik evli durumları iyi değil doktora gidemiyor tedavi için doktor rahmin çok kötü demiş,sizden bunu istediğimi kendi de bilmiyor belki Rabbim dualarımızı kabul eder onun o çaresizliğini gördükçe duydukca cok üzülüyorum,ister onun için liste yaparsınız istersenizde okumak isteyen bana söyler,ben de kalanı okurum,Allah razı olsun cümlenizdenn...
kuzu gelmiş zatende sınavları olduğunu unutmuşum ben saol hatırlattığın için eboşunda akılmı var yaa :26:canım,altta değildim,ondan görmemişindir.
Sende yap istersen,biliyosun değil mi uygulamayı?gerçi saraçoğlunun sitesinde var.
Gene yardımcı olurum istersen,banada kayracım yardım etti,sağolsun.
Tutişim,canım,selam,ben kendi adıma arkadaşın için okurum canım,sanada okunur gene,öyle olmasss,burda nice darda kalanlara okundu,bak kısmetler bile çaıldı okunan dualar hürmetine.
Hem arkadaışan okicamız,tamamen karşılıksız ve hiççç tanımadan olcak ve eminim ki,kesin kabul olcak.
Bu arada rahim içinde kürü var saraçoğlu nun.
Eboşum,kardelen 49 u sormuşun,galiba kuzu dersten başını kaldıramıyo,sınavı var ya o nun.
Başarılar akedeşime.kupalar alsın inşallah
demek gidiyosun cano hayırlısıyla gidip gel özletme kendinikızlar,ben çıkayım,yarın annemlere gitcem ALLAH NASİB EDERSE,İŞLERİMİ HALLEDİM,ÖĞLEDEN SONRADA Bİ YERE GİTCEM ÇÜNKÜ.
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM,GÜZEL HABERLERİNİZLE KARŞILAŞMAYI DİLİYORUM.
BU ARADA KARDELENBAHAR UĞRAMADI HERALDE,ACABA NAPTI Kİ?
öyle tabiki arkadaşım herşey nasip kısmet zamanı gelmeden hiçbir iş olmuyo malesefyok be canım hamilelik nerde ben 10 yıldır bekliyorum hemde
hayırlısı neyse o olsun inşallah
ebrarcımm öyle deme,benim kuzenim 11.yılında hamile kaldı,onun ananesi de enlendikten 8 yıl sonra...yine eşimin amcasının eşi 9-10 sene beklemişler..
galiba stres faktörü olduğu için ya da rıskının zamanı belli olduğu için nazlanıyorlar..
arkadaşlarımız var onlarda 4-5 kere tüp bebek denediler olmadı sonra kendiliğinden oldu..yani umudu kaybetmemek gerekir.... hayırlı zamanda hayırlı bir evladın olur inşş
kuzu nerdesin sen ya özledimmmmtktk turkuaz kardelen5233 pelin67
nasılsınız hanımlar merhaba.
Kardelen test negatifmiş inşallah baharda patlıycaz hep beraber ben inanıyorum
aleynam öncelikle avatarına bayıldım çok hoş kız yeni biri geldi sandım topicekızlar nasılsınız cok gecmişe gidemedim cok işlerim var büyük temizliye kalktım bu sogukta
bagnucum başınız sagolsun ölümlü dünya işte hepimizin gideceyi yer orası ALLAHIM mekanını cennet etsin
kardelen test yaptırmışsın negetif cıkmış hayırlısı olsun canım
abla adet olmuşsun ben cok ümitiydim İNŞALLAH bu ay olur canım
semra ,birsen cocuklar hasta olmuş cok gecmiş olsun kızlar ALLAHIM şifa versin
pelin sende grip olmuşsun bende de var bi kırgınlık bende yakında olurum sanada cok gecmiş olsun canım
tugce bebek erkekmişyanıldım kız ben kız tahmin ediyodum cünkü bizde cok migdesi bulana kız derlerdi ama yanıldık kız hayırlı saglıklı olsunda erkek kız farketmez dimi canım ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin İNŞALLAH
turkuaz ben kendi adıma okurum canım arkadaşına şu an adetliyim bitsin hemen okurum canım
bende merak ettim derdamı hayırlı haberle gelir inşallahslm kızlar nasılsınız ama hemen çıkacam kızımı okula götürecem derdayı merak ettim ona bakmak için geldim hastaneye gidecekti ne yaptı bakayım dmiştim hepinizi öptüm kendinize iyi bakın sonra gelirim # aleyna84+
# kardelen49
# tktk
sevindim canımsemracım ebrarım sağolun cok teşekkür ederim bugun daha iyiyim
mrhb kızlarrrrrrrrrrrrr
nasılsnızı
ebrarcımmmmmm canım ben duayı okudum, Allah dualarımızı kabul etsin
ben kaçıyorum görümcem çağırdı çok sıkıldım gel dedi oraya gidicem .kocişde gelip alır gece geç gelirim heralde merak etmeyin beni .hepinizi öpüyorum görüşmek üzere :80:
arada listeyi öne çekerseniz sevinirim
canım çok saol ağzına yüreğine sağlık
buarada biz duaya devam etmeyi düşünüyoruz sende istermisin tatlım devam etmek
arkadaşlar onay verdide sen olmadığın için sorma gereği duydum
buarada avatarına bayıldım
DAİSY canım böyle duyarlı davrandıgın için teşekkür ederim kendi adıma...çünkü dua işinde bazı arkadaslar bişey demeden kaybolabiliyo ortadan,okudumu okumadımı bekleyip duruyoruz çok geldi başımıza....yeni katılmış olmana ragmen herşeyden haberdar ediyosun,dualar içinde sagol agzına saglık Allah kabul etsin...arkadasına şimdiden geçmiş olsun canım...
canım ben daha önce senin yaptığını yapıyordum artık yapmamaya başladım akşam iş çıkışı aldım test ama ne test çizgisi çıktı ne de diğeri ben de sinirlendim yapmıcam olursa olur daha bir kaçgün bekleyim dedim
kızlar slm çok yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri...dr benden rahim filmi istedi bi dahaki ay bilgisi olan var mı??? hee şunuda söyliyim bi tane 5 yaşında oğlum var yumurta takibiyle gebe kalıp normal doğum yapmıştım 1,5 senedir 2.ye çalışıoz olmuoooo... rahim filmi deyince çok korktum bilgi verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?