Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ay çok sevindim kuzum oğluşun olucak demek sağ sağlim doğsun inşallah

bizde seni özledik canım nerelerdesin sen

merhaba kızlar ben gürcü bende hamişim 3 aylık çok istediğim şeydi annelik şimdi yarı anneym allahm tamamını nasip etsin ve herkeze nasip etsin bende aranıza katılmak istiyorum

amin canım inşallah sağlıklıklı sıhhatli doğsun bebeğin

hoşbuldum kızlar.ben de sizin gibi aynı sorundan yakınıyorum.ilk bebeğimi kaybettim şimdi ikinci için uğraşıyorum.allah hepimize yardım etsin

başın sağ olsun arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın

bende seninle aynı durum dayım cuma günü kahvaltıya misafirim var iş yaparken donuyorum çok soğuk sanada kolay gelsin canım kuzum da iyileşti teyzesi çok teşekkür ederiz ilgine

kız mesajını okurken çok güldüm allah iyiliğini versin inşallah

yazını okurken haberlerde gördüm dünyanın çivisi çıkmış :84:

yeteeeeer,semraozsoy,ugurboncugum,egal,nihanca,derdanur,way,elixsir

HATUNLARRRRRRRRRRRRRR:92::92::92::92::92:

geçmişten anca çıktım iyisinizdir inaşallah

bencede bunlar kacaklar olmalı ama nıye kacıyolarsa bende anlamadım eger onlarsa benı özlemeyenı bende özlemem madem nete gırme sansları var buraya yazmak zor ısmı boşver kardelenım cokta tınnnnnnnnnnn

bızde senı özledık cnm sen nasılsın nerelerdesın bı sorun yoktur umarım

unuttum alıntıda yazmayı haftaya dua ELİXSİR ve SUNGERE olucak
istersen sen 20 şer tane oku tatlım
tamam tatlım sen bıttı yaz benımkılere

evet cnm hersey allahtan ınsallah rabbım en kısa zamanda yıne sevındırır senı ve saglıklı bı hamılelık gecırırsın

aılemı oturuyor allah allah ılgınc.....buarada sıfa olsun ıncır kürün tatlım
kizlar bu arada ben sogan suyu icmeye karar verdim,ama tadi beni dusunduruyor
acaba aranizda sogan suyu icen yada icmis var mi:26::26::26::26:tecrubeleri ve tavsiyelerini paylasabilirmi benimle:26::26::26::26::26:
tatlım sıfa olsun tadı kötü degıl koklamadan bırden ıcersın

cnm cok üzüldüm ınsallah en kısa zamanda gelır melegın tekrar güçlü ol

iyilik valla benim kız gitara merak sardı babasıda almış dün kafamızı beynimizi s..... anla işte o ne lan öyle o nası bi çizelge piiiiiiiiii sana ayıpsız
kız beynımızı s...... nedemek çözemedım buarada ıyıdır gıtar calması negüzel

tatlım ıcını ferah tut umarım yerlesme kanamasıdır ınsallah bebişin sıkı sıkı tutunmustur
tutişim bende seve seve okurum cnm rabbım onada en kısa zamanda gönderır melegını ınsallah
pelınım nanelım aleynam avatarlarınızı cok begendım sekerler
kayram ıcın dekı umut ınsallah ınsallah ıyı seylere vesıle olcak ınsallah
kardelen49 demek ders calısıyorsun ınsallah ıyı gecer cnm sınavların basarılar sana
tugcem oglusun gelıyor demek hayırlı olsun cnm saglıcakla hayırlısıyla gelsın
derdamda doktora gıdıcektı sanırım bgn neoldu acaba
derınım pabucu yrm cık dısarıya oynayalım sana takılmadan cıkmım dedım fıstıgım:76:
kacırdıgım varsa kusura bakmayın canlarım

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************

Son düzenleme:

evet dünyanın çivisi çıkmış
Ama ayrıca allahın işi(emrinden sual olunmaz ) isteyen vermiyor
istemeyene veriyor

NANELİŞEKER*********************4 OCAk
GUL TAMER***********************9 OCak
ALEYNA*************************10 OCAK
FLAN***************************14 OCAK
SAMYELİ26**********************17 OCAK
kızlar sızden haber yok umarım güzel haberler verırsınız

uğurboncuğum mızmız da vardı o nasıl hamileymiş çok sevindim nekadarlık ay ya sizden baya uzak kalmışım

uğurboncuğum mızmız da vardı o nasıl hamileymiş çok sevindim nekadarlık ay ya sizden baya uzak kalmışım

evet cnm mızmızda hamıle tam rahım fılmı cektırıcekken hamıle oldugunu öğrendı yalnıs hatırlamıyorsam suan 3 yada 4 aylık olması gerek

ebrar canım nasılsın gelince bana yaz ok ya benide listeye eklermisin şubat 3 diye öptüm :103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…