bekliyorumm iştee ne olsunn güzelimm ya beklemek zor ama bekleemeden de olmuyobende kucağıma alıp sevmek istiyorumm
iyi geceler hanımlar,bir süredir giremiyorum kusura bakmayın lütfen kardeşim ve eşi hastaydı 3 gün onların yanında kaldım bugün ewe geldim ama banada geçti sanırım çok halsizim öksürük,ateş mahvoldumsizler nasılsınız_?geçmişe gidemiyorum lütfen kusura bakmayınn çok fazla kalamıcam duramıyorum çünkü.
kız kaç gündür yatıyorum evde anca bugüne kalktım walla... iyileştim çok şükür sakın ama sakın hasta olma emi ilaçsız çok ağrı oluyo mahvoldum 5 gündür.... dr gittim bel ağrım wardı bebek iyi çok şükür... yarın da 3lü test için gidicem... sen naptın yaptırdın mı testi cinsiyeti belli mi???? benimkine erkek dedi dr....
ablacımmmmm(ebrar), KAYRAM, sevtunumm, yeteeeeer, elixsir, ugurboncugum,DerinSu,sunger,tosti,pelinimm,elaezel,garip,kardelenbhr,selina,semraa,naneli, turkuaz......kızlar unuttuğum warsa lütfen kusura bakmayınn... nasılsınız_?hepinizi çok özledimmmmm...:13::13::13:
merhaba kızlar ben gürcü bende hamişim 3 aylık çok istediğim şeydi annelik şimdi yarı anneym allahm tamamını nasip etsin ve herkeze nasip etsin bende aranıza katılmak istiyorum
hoşbuldum kızlar.ben de sizin gibi aynı sorundan yakınıyorum.ilk bebeğimi kaybettim şimdi ikinci için uğraşıyorum.allah hepimize yardım etsin
kızlar nasılsınız cok gecmişe gidemedim cok işlerim var büyük temizliye kalktım bu sogukta
bagnucum başınız sagolsun ölümlü dünya işte hepimizin gideceyi yer orası ALLAHIM mekanını cennet etsin
kardelen test yaptırmışsın negetif cıkmış hayırlısı olsun canım
abla adet olmuşsun ben cok ümitiydim İNŞALLAH bu ay olur canım
semra ,birsen cocuklar hasta olmuş cok gecmiş olsun kızlar ALLAHIM şifa versin
pelin sende grip olmuşsun bende de var bi kırgınlık bende yakında olurum sanada cok gecmiş olsun canım
tugce bebek erkekmişyanıldım kız ben kız tahmin ediyodum cünkü bizde cok migdesi bulana kız derlerdi ama yanıldık kız hayırlı saglıklı olsunda erkek kız farketmez dimi canım ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin İNŞALLAH
turkuaz ben kendi adıma okurum canım arkadaşına şu an adetliyim bitsin hemen okurum canım
vallami?? ama bu test 7 gündür hep ayni gösteriyor yani ben yedi gündürmü yumurtluyom ?
o degilde bisi anlatcam simdi szee .. simdi ben test yapiyorum yaa onla ilgili.. simdi ben ovulasyon testi yaptim pozitif gibi bisi cikti sonra esime dedim ondansonra odaya gittik. ertesi gun acaba haladevam ediyomu diye gene test yaptim gene pozitif esime dedim gene aynisi oldu ertesi gün tekrara derken derken 6 gün oldu esimde artik gelmiss bana ne diyor cok güldüm bunu duyunca " askim sen tavukmusun? dedi niye dedim benim bildigim bu yumurtlama isi 1 gün sürer sen tavuk gibi hergün yumurtluyon dedi yaaay yikildim resmenn bi tavuk olmadigim kalmiistiii
babere bakın kızlarrrrrrrrr
LİSELİ KIZ SINIF ARKADAŞINDAN HAMİLE KALMIŞ VE
DOĞURDUĞU BEBĞİ ÇÖPE ATMIŞ
RABBİM SEN HER ŞEYİN İYİSİNİ BİLİRİSN
BURADA İNSANLAR BEBK DİYE BEKLERKEN
BAZILARI DOĞURUP ÇÖPE ATIYORLAR
yeteeeeer,semraozsoy,ugurboncugum,egal,nihanca,derdanur,way,elixsir
HATUNLARRRRRRRRRRRRRR:92::92::92::92::92:
bencede bunlar kacaklar olmalı ama nıye kacıyolarsa bende anlamadım eger onlarsa benı özlemeyenı bende özlemem madem nete gırme sansları var buraya yazmak zor ısmı boşver kardelenım cokta tınnnnnnnnnnnToplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 5 ziyaretçi)
kardelen5233 birsen29+ tugcal+ gul_tamer+ hasretim_baby Gamzelim_38
ne kadan çok ziyaretçi var
bunlar eğer bizim eski kaçaklarsa,neden açıktan gelmediklerini sormak istiyorum onlara
hem merak ediyoz,hem özlüyoz,en azından ben şu sebeple gelmiyorum diye bişey yazıcak kadar hatrımız olmadı mı aramızda kızlar?
bızde senı özledık cnm sen nasılsın nerelerdesın bı sorun yoktur umarımablacımmmmm(ebrar), KAYRAM, sevtunumm, yeteeeeer, elixsir, ugurboncugum,DerinSu,sunger,tosti,pelinimm,elaezel,garip,kardelenbhr,selina,semraa,naneli, turkuaz......kızlar unuttuğum warsa lütfen kusura bakmayınn... nasılsınız_?hepinizi çok özledimmmmm...:13::13::13:
tamam tatlım sen bıttı yaz benımkılereunuttum alıntıda yazmayı haftaya dua ELİXSİR ve SUNGERE olucak
istersen sen 20 şer tane oku tatlım
evet cnm hersey allahtan ınsallah rabbım en kısa zamanda yıne sevındırır senı ve saglıklı bı hamılelık gecırırsınbende geçtiğmiz ağustos ayın da 8 haftalık hamileyken dış gebelik ameliyatı oldum.ve sağ tüpümü de kaybettim.şimdi yeni yeni toprlıyorum kendimi.ama çok zorlu bi süreç.bizi çok yıprattı .ilk bebek olunca.ama herşey allahtan
aılemı oturuyor allah allah ılgınc.....buarada sıfa olsun ıncır kürün tatlımSelam pelincim,tutişim,nasılsınız?
Ben iyiyim,incir kaynatıyorum,onu içecem.
Bu arada saraçoğluna mail. Attım,bana aramam için gönderdikleri numaralarda aile oturuyo,anlamadım
Kayracım,hani beni takip ediyodun,bak sen gelmeyince,bende salladım,az daha bugünde unutcaktım,bak olmuyo söylim:86::86:
tatlım sıfa olsun tadı kötü degıl koklamadan bırden ıcersınkizlar bu arada ben sogan suyu icmeye karar verdim,ama tadi beni dusunduruyor
acaba aranizda sogan suyu icen yada icmis var mi:26::26::26::26:tecrubeleri ve tavsiyelerini paylasabilirmi benimle:26::26::26::26::26:
cnm cok üzüldüm ınsallah en kısa zamanda gelır melegın tekrar güçlü olbirsen canım iki hafta önce sanki dünya basıma yıkıldı sandım bundan 1 bucuk 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim çok sevindim ve çok mutlu oldum tamda olmuyo diye tedaviye baslıyorduk tedavi için test yaptırmaya gidecektim adetim sadece lekelenme oldu hastanede test yaptırdı doktor ve hamile olduğumu söyle çok mutlu olmuştuk eşim hemen beşikler filan almaya baslamiştı ama iki hafta önce pazartesi düşük yaptım çok üzüldüm adeta yıkıldım sizile konuşmak istedim ama internet kapalı olduğu için yazamadım artık hiçbirşey beni mutlu etmiyor
kız beynımızı s...... nedemek çözemedımiyilik valla benim kız gitara merak sardı babasıda almış dün kafamızı beynimizi s..... anla işte o ne lan öyle o nası bi çizelge piiiiiiiiii sana ayıpsız
tatlım ıcını ferah tut umarım yerlesme kanamasıdır ınsallah bebişin sıkı sıkı tutunmusturKızlar bugün biraz kanamam oldu.Kasıklarımda ağrıyor doktoru aradım ilaçları çoğalttı dinlen dedi.İnşallah bişey olmaz bolbol dua edin kızlar çok üğzüldüm ağlaağla gözlerim acıdı birde idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 6. günüm ama ne biliyim işte acaba kanda baktırsammı napsam
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ay çok sevindim kuzum oğluşun olucak demek sağ sağlim doğsun inşallah
bizde seni özledik canım nerelerdesin sen
amin canım inşallah sağlıklıklı sıhhatli doğsun bebeğin
Başın sağ olsun arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın
bende seninle aynı durum dayım cuma günü kahvaltıya misafirim var iş yaparken donuyorum çok soğuk sanada kolay gelsin canım kuzum da iyileşti teyzesi çok teşekkür ederiz ilgine
kız mesajını okurken çok güldüm allah iyiliğini versin inşallah
yazını okurken haberlerde gördüm dünyanın çivisi çıkmış :84:
Geçmişten anca çıktım iyisinizdir inaşallah
ya canım öyle oldu anlattım neden olmadığımı pek ii değilim gecmişte görürsün neyse sen nasılsın
nasılolum cnm ugrasıp duruyoruz ıste bı ümıt bızde
allah sabır versın emınım cok zordur ama yakındr tekrar müjde vermen ınsallah
uğurboncuğum mızmız da vardı o nasıl hamileymiş çok sevindim nekadarlık ay ya sizden baya uzak kalmışım
kzlar yaa benide subat ayi listenize ekleyinn lütfennn
cnm tarıh verırsen eklerım
sağol canım inşallah
evet dünyanın çivisi çıkmış
Ama ayrıca allahın işi(emrinden sual olunmaz ) isteyen vermiyor
istemeyene veriyor
evet cnm mızmızda hamıle tam rahım fılmı cektırıcekken hamıle oldugunu öğrendı yalnıs hatırlamıyorsam suan 3 yada 4 aylık olması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?