Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derincim burdamısın bişiy sorcam :)))
cnm yazını bugün gördüm...siteden direk çıktım çıkışa tıklamadan..öyle olunca bi süre burdaymış gibi gösteriyoda..hayırdır ne soracaktın?
canım hiç korkma..önemli bir sorun olsaydı ilk hamilelikte sorun olurdu bence..yapışıklıga gelince eger sonradan olmuş olsa bile hafif yapışıklıklar açılıyor..hatta bişeyde yoksa kanalları iyice açtıgı için daha kolay hamile kalırsın filmden sonra cnm.
günaydın kızlar turkuazım bi tek sen varsın galiba nasılsın canım...
pelincim daha iyi olmana sevindim canım benim...
cnmm inşallah incirler vesilen olur kısss..hadi bakalım hayırlısı..saraçoglunun siteye bende çok bakıyodum daha önce..sogan kürünü incelerken.1 kere mail attım cevap alamadım ama..
Derincim,arayamadım kuzu yaaaa,tlf şarjı bitmişti,takayım ararım dedim,unutmuşum kısss,kusura bakma,zaten önemli bir sonuç yoktu:111::111:
olsun cnm merak etmiştim çok ondan..inşallah o pozitif sonuç önümüzdeki aya çıkar cano...
hayır olsun turkuazım inşallah..bende biçok rüya gördüm ama hiçbirini hatırlamıyorum
dua işine gelince hem arkadasına hem sana okuruz merak etme canım..inşallah rabbim geri çevirmez..hem karloşun dedigi gibi onun haberi olmayacagı için belkide hemencik kabul olur inşallahhhhhh.

semracım ebrarım sağolun cok teşekkür ederim bugun daha iyiyim
iyi MAAŞALLAH daha iyi olursun inş canım..
cano kısayı sectim idare et
evet uyukladım bitanem ama sabahta çok geç kalktım işe nasıl koşacagımı şaşırdım yaa.bugünlerde hep gereginden geç açıyorum dükkanı(
bu arada kendin için söyledigin olumsuz ötesi kelimeleri es geçmiyorum kzıcam ama hee...Allah büyük canım benim..ben öyle inanıyorum ki içimi Allahım biliyo...görürsün çok yakın...
evet canım bi ara çok aksaklık oluyordu...sagol tekrar taklım
canım eve alıntılardan dolayı öyle anlaşıldı sanırım..olsun..inşallah arkadaslara Allah söyletmiştir...bi oglun veya kızın olur inş yakında...hee unutuyodum bide test yapmışsın..aman ya nedir bu testlerden çektigimiz..bende çok yaparım cnm..ama en saglıklısı adet geçerse yapmak...
kizlar bu arada ben sogan suyu icmeye karar verdim,ama tadi beni dusunduruyor
acaba aranizda sogan suyu icen yada icmis var mi:26::26::26::26:tecrubeleri ve tavsiyelerini paylasabilirmi benimle:26::26::26::26::26:
canım iç tabi..adetlerinde düzensizlik varsa özellikle tavsiye ederim..içerken burnunu kaparsan bişey olmaz..içtikten sonra mideyi rahatsız etmiyo asla..benim mide hassastır mesela..hatta çig sogan hiç yiyemem kaynar hemen..o yüzden yapmadan önce bende çok düşünmüştüm kimbilir midem ne hale gelecek diyodum ama hiçbişey olmadı 3 ay yaptım..hiç aksatmadan günde 2 defa yap canım..adetle birlikte başlayanlarda var..ama ben saraçoglunun sitesinde adete 10 gün kala başlanıyo diye okudum öyle yaptım...
slm kızlar ben geldim herkesi çok özledim nasılsınız

deryacım inşallah umutlar hep sürer ve boşa çıkmaz canım...
cnm yaaa çok geçmiş olsun üzüldüm...bayadır yoktun...şimdi daha iyisindir inşallah...
hay Allah..keşke ters davranmasaydın sonuçları almadan..saglık olsun cnm napıcan...
yaa..korkma hemen cnm..ama test içinde erken degil mi zaten..biraz sabret bence..dinlen dikkat et kendine...
ahhh ahh.bişey diyemiyorum..Allah ıslah etsin...

takıl annemmmöptüm seni görüşürüz...

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
GARİP.......................20
ELAEZEL...................20bitti
SELİNA....................20bitti
KARDELOŞ................20
DERYA.....................15bitti
TURKUAZ..................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
DAİSY......................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
YETER......................15bitti
SUNGER....................10bitti
KARDELENBHR............10
NANELİŞKR................10bitti
DERDA......................10bitti
PELİN.......................10
TOSTİ......................10bitti
HATİCE.....................10bitti
BİRSEN.....................10
TUĞÇE......................13

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
SEVTUN....................20bitti
ELAEZEL....................20bitti
KARDELOŞ.................20
SELİNA.....................20bitti
DERYA......................15bitti
DAİSY.......................15bitti
TURKUAZ...................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
YETER.......................15bitti
SUNGER.....................10bitti
KARDELENBHR.............10
NANELİŞKR.................10bitti
TOSTİ.......................10bitti
PELİN........................10
DERDA.......................10bitti
BİRSEN......................10
HATİCE......................10bitti
TUĞÇE.......................13

Son düzenleme:
kızlar altta görüyom sizleri ama çıkıyorum şuanda..anca geçmişi okuyup yazdım...
kociş gleir birazdan..öptüm hepinizi kocaman

canım iç tabi..adetlerinde düzensizlik varsa özellikle tavsiye ederim..içerken burnunu kaparsan bişey olmaz..içtikten sonra mideyi rahatsız etmiyo asla..benim mide hassastır mesela..hatta çig sogan hiç yiyemem kaynar hemen..o yüzden yapmadan önce bende çok düşünmüştüm kimbilir midem ne hale gelecek diyodum ama hiçbişey olmadı 3 ay yaptım..hiç aksatmadan günde 2 defa yap canım..adetle birlikte başlayanlarda var..ama ben saraçoglunun sitesinde adete 10 gün kala başlanıyo diye okudum öyle yaptım...

derincim öncelikle cevabin icin allah razi olsun canim...ben 15 gun yapiliyor diye biliyordum:26::26::26:3 aymi yaptinsabah ve aksam mi iciliyor:26:tok karninami:26::26::26:birde sogan suyu icenlerin yogun akintisi oldugu söyleniyor dogrumu:26::26:ayyy cok sordum derinim yaa kusura bakma

hee bu arada kendi avatarımı görünce ESNART arkadasımız geldi aklıma...inş iyidir..kaç gündür ugramadı..bebişle ilgili bi sorun yoktur inşallah...

ebrarcim geldiginde muhakkak görursun,bugun ugramamissin hasta falan degilsin insallah:26::26::26::26:ben dualari arkadasima okuttum bu aradaallah kabul etsin insallah

GARİPÇİM estafurullah sorucan tabi..kociş gelmeden yazsam bari hızlıca

bak canım..ilk başlayanlar için ilk ay adete 15 gün kala 15 gün içiliyor günde iki defa ikisinde de taze yapıcan ama...siteye gir oku daha detaylı...
sonraki 2 ay adete 10 gün kala canım...yani benim 3 ayptım dedigim her ay adete 10 gün kala yapıp bıraktım onu demek istedim..yoksa 3 ay hergün degil:)ilk ay 15 yaptım ama..evet akıntıda bende 7 gün içtikten sonra sarı sarı başlamıştı valla..aslında bende bi daha yapsam hiç fena olmayacak..kaçtım şimdi gene konusuruz taklım

ewet cnm aldim. sprechende kaybetttim lesen hören und sschereiben kazandim.. kadin mündlichte 17 yasindami ewlendi niye evlendin erken degilmiydi ailen zorlami evlendirdi dedi benimde kafamin tasini attirdi cünkü bu sorulardan inan cok sIkIldim burda her gittigim yerde soruyorlar zaten.. neyse sonucu görünce ögretmenime gittim oda benim icin itiraz edecek yani chefini ariyacak yarin ögrenirim artik nedediler.. birde benim sinav hocasi alman degil inana biliyormusunn ben hoch deutsch ögrendim kadinda yabanci bayriscs mi artik degisik bisi konusuyodu hic bisi anlamamistim zaten neyseee bana dua et tekrar giriyim su sinava zaten ögretmenim cok sinirlendirdi sen cok iyisin yaparsin zorunu basirdin ben halletmeye caliscam falan die bisi dedii

canim benim yaa,allah razi olsun anladim canim..o zaman ben su an adetime 15 gun kala baslamaliyim..henuz adetli olduguma göre biraz daha beklemem gerekiyor sanirim..bende de duzensizlikler var canim,onun icin istedim,birde malum sebepten iste rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

insallah canim hersey ümit ettigin gibi olur..rabbim emeklerini bosa cikarmasinseni uzmek istemem ama cok itirazi kabul etmiyorlar,ayni durumda olan tanidiklarim vardi hatta yarim puanla hakki yenmisti ama yinede kabul etmediler..ama sende istisnai bir durum olur insallah guzel haber gelir ve kabul ederler insallah canim..

bende schreiben,lesen, da iyiyim,gramerde de,ama hören da iyi degilim..hizli konustuklari icin kacirdiklarim oluyor..sprechen da yanlis konusmaktan korktugum icin kasiyorum kendimi..onda da rahat degilim yaniii..hayirlisi olsun hakkimizda insallah kazaniriz

:92::92::92::92::92:
kızlar hüreme takıldılar galiba

sllmm yeterr cımm hosgeldinn sanırımm herkes hürrreme takılmıss ya ama tatlı kız ha allh varr:))nasıll gidiyorr ya bişe sorcam hiçmi arkadslsrının arasında yada cevrende benm gibi durumu oln yokmu bende kanama oldu ve durdu asılama yapmıstım ben idrar testi yaptım ama sonuc negatif 3 defa yaptım 3 günde aynı

kuzum yok yaaa kandan bir baktırsaydın iyi olur :26::26::26::26::26:

# hasretim_baby
# savarona_+
# egal
# birsen29
# kardelen49

kizlar neden konusmuyorsunuz yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım kusura bakma acil çıktım okula kızımı almaya gittim inan üzüldüm bende martta düşük yaptım tedaviye başlamışken hemile olduğumu öğrendim ama 1a ya sürdü sevincim sonra kalp atışı olmadığını öğrendim 11 haftaya kadar bekledik ve sonuçta alındı bebişim 6 ay bekledim korunmadım ama olmadı ekimde aşılama ile hamile kaldım şimdi 16 haftalık hamileyim canım ama kanama alanı var hala riskliyim ve iğne kullanıyorum pıhtılaşma var düşük sebebini araştırdınmı belki pıhtılaşma vardır ona göre önlemini al hamile kalmaya engelmiş canım sen üzülme desekte boş elimizde olmuyo geçmiş olsun
sağlık olsun cnm üzülme
kız elixsir sen ne kadarlık evliydin bide kaç düşük yapmıştın unutmuşumda kusura bakma
yok canım yeni değilim 1 kac aydır gelemiyordum onun için yeni görmüşsündür sen yenimisin bir kac aydır olmadığım için çok katılan olmuş
evet bayadır gelmiyodun ama artık gelirsin umarım
anım dikkat et belki yerleşme kanaması olabilir dua edelim inşallah tutunur bebişin
Ekledım kızlar sızı umarım ugurlu gelır ben kactım sımdılık görüşürüz yıne
boncuğum kusura bakma ya bişey diyecem ben yanlışlıkla naneliye eşin nasıl oldu demişim yazarken alıntılar karışmış kız kusura bakma bu arada eşin nasıl iyileştimi
semracım niye dikkat etmiyosun ya ikisi karışınca zehirler dikkat et kendine Allahtan kapalı yerde yapmamışsın
kızlar altta görüyom sizleri ama çıkıyorum şuanda..anca geçmişi okuyup yazdım...
kociş gleir birazdan..öptüm hepinizi kocaman
evet bende gördüüm derinim nasılsın

insallah cnmm :13:
birde kim itiraz etti yani kendisimi yoksa ögretmele birliktemi?? insallah sen kazanirsin tatliim okadar zor deil hatta bana kolay ^geldi ama iste zitlasincada durum malumm ahhh ahh yarinda orientierung kursun sinavi varr .. birde 300 saat veriyorlar demi ama parasini bezahlen yapmiyoruz demi sadece sinav parasini ödüyoruz herhaldee uffff . gitmek istemiyorum tekrarr.

# hasretim_baby
# savarona_+
# egal
# birsen29
# kardelen49

kizlar neden konusmuyorsunuz yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım ya 2 saat girme geçmişten çıkamıyon neyse anca gelidm ama bulaşıkları yıkayıp geliyim

güzelmm incirr kürünüü kullann tavsiye edrmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…