cnm yazını bugün gördüm...siteden direk çıktım çıkışa tıklamadan..öyle olunca bi süre burdaymış gibi gösteriyoda..hayırdır ne soracaktın?derincim burdamısın bişiy sorcam :)))
canım hiç korkma..önemli bir sorun olsaydı ilk hamilelikte sorun olurdu bence..yapışıklıga gelince eger sonradan olmuş olsa bile hafif yapışıklıklar açılıyor..hatta bişeyde yoksa kanalları iyice açtıgı için daha kolay hamile kalırsın filmden sonra cnm.derin cim çok teşekkür ederim cnm...benim korktuğum ağrıdan çok bi problem çıkması ve benim daha önce kalıp doğum yapmış olmam :2:hani olurmu ki ilk başta sorun olmadan gebe kal normal doğur sonra tüpler tıkansın yada yapışıklık vs olsun ?????
pelincim daha iyi olmana sevindim canım benim...günaydın kızlar turkuazım bi tek sen varsın galiba nasılsın canım...
cnmm inşallah incirler vesilen olur kısss..hadi bakalım hayırlısı..saraçoglunun siteye bende çok bakıyodum daha önce..sogan kürünü incelerken.1 kere mail attım cevap alamadım ama..Selam pelincim,tutişim,nasılsınız?
Ben iyiyim,incir kaynatıyorum,onu içecem.
Bu arada saraçoğluna mail. Attım,bana aramam için gönderdikleri numaralarda aile oturuyo,anlamadım
Kayracım,hani beni takip ediyodun,bak sen gelmeyince,bende salladım,az daha bugünde unutcaktım,bak olmuyo söylim:86::86:
olsun cnm merak etmiştim çok ondan..inşallah o pozitif sonuç önümüzdeki aya çıkar cano...Derincim,arayamadım kuzu yaaaa,tlf şarjı bitmişti,takayım ararım dedim,unutmuşum kısss,kusura bakma,zaten önemli bir sonuç yoktu:111::111:
hayır olsun turkuazım inşallah..bende biçok rüya gördüm ama hiçbirini hatırlamıyorumGünaydın kızlar,nasılsınız?Bn kendimi aptal gibi hissediyorum ya hiçbişe yapmak istemiyorum sabah zor kalktım yataktan,gecede sürekli uyandım,garip garip rüyalar gördümAllah hayra çıkarsın...
Tugcem erkeğimizz geliyormuş hadi bakalım gözünüz aydın,sağlıcakla al kucağına inşaallah...
Birsenim,tugcem üçlü testlerinizde temiz çıkar inşaallahh,derdam da yaptırdı mı acaba testlerini ?
Kardeloşum testi yaptırmışsın cano hayırlısı olsun madem yumoşların kalitesizliğinden şüphleniyorsun sen incir kürüne devam et bencede inş önümüzdeki ay olacak inşaallahhhh
Eboşumm sende adet olmuşsun kuzu hayırlısı artık ne yapalım sende incir kürü yapsana dicektim ki ara kanama yaptıgı geldi aklıma o zaman arısütü kullansan o da çok faydalı hapı varya ondan alın eşinde sende kullanın olmaz mı?Kardeşin gelmiş hadi gözünaydın...Bu arada tutiş dün izinliydi evin altını üstüne getirdi:)güya bu hafta ince temizlik yapmayacaktım,pazar günü habersiz misafirlerim,anca dün yapabildim inceden inceden
güya bu salı dışarı çıkacaktım gezmeye kafa dagıtacaktım
Gülcüm cnm sende hastasın sanırım geçmiş olsun,dikkat et kendinee...
Yeterrr tüpe başlıyormuşsun hayırlısıyla gelsin miniklerin inşaallahh
Banucum başınız sağolsun,Rabbim sabır versinn...
Daisy oğlun hastaymış umarım en kısa zamanda iyileşir,Rabbim şifa versin...
Pelinimm cnm sinüzit mi var sende de çok geçmiş olsun cnm yaa,ilaçlarını ihmal etme kuzu
Bocugummm,sevoşum eşleriniz hastaymış geçmiş olsun Rabbim şifa versinn...
Kızlar sizden bişe istesem yapar mısınız,duaya yeniden başlanacak ya bnm yerime bi başkasına okur musunuz?Ne zamandır aklımda ama söylemeye çekindim açıkcası,kız hemen hemen 10senelik evli durumları iyi değil doktora gidemiyor tedavi için doktor rahmin çok kötü demiş,sizden bunu istediğimi kendi de bilmiyor belki Rabbim dualarımızı kabul eder onun o çaresizliğini gördükçe duydukca cok üzülüyorum,ister onun için liste yaparsınız istersenizde okumak isteyen bana söyler,ben de kalanı okurum,Allah razı olsun cümlenizdenn...
dua işine gelince hem arkadasına hem sana okuruz merak etme canım..inşallah rabbim geri çevirmez..hem karloşun dedigi gibi onun haberi olmayacagı için belkide hemencik kabul olur inşallahhhhhh.
iyi MAAŞALLAH daha iyi olursun inş canım..semracım ebrarım sağolun cok teşekkür ederim bugun daha iyiyim
cano kısayı sectim idare etben kaçıyorum görümcem çağırdı çok sıkıldım gel dedi oraya gidicem .kocişde gelip alır gece geç gelirim heralde merak etmeyin beni .hepinizi öpüyorum görüşmek üzere :80:
arada listeyi öne çekerseniz sevinirim
evet uyukladım bitanem ama sabahta çok geç kalktım işe nasıl koşacagımı şaşırdım yaa.bugünlerde hep gereginden geç açıyorum dükkanı
bu arada kendin için söyledigin olumsuz ötesi kelimeleri es geçmiyorum kzıcam ama hee...Allah büyük canım benim..ben öyle inanıyorum ki içimi Allahım biliyo...görürsün çok yakın...
evet canım bi ara çok aksaklık oluyordu...sagol tekrar taklımNedemek ben teşekkür ederim dua okuyacağına söz verip okumayan kaçan insanlar ne kadar büyük bir vebal üzerine aldığının farkında olmayan insanlar var demek Allah affetsin ne diyebilirim bu çok büyük bir borç madem söz verdiysen demi ama.Arkadaşım dün ameliyat oldu başarılı geçti ama ağrıları var epey bu akşam üstüde gideceğim yanında kalacağım teşekkürler canım yarın akşam eve dönünce girerim artık nete
BU ARADA bazı arkadaşlar beni yanlış anlamış ama haklısınız tabi adam gibi alıntı yapmayı başaramadığım için böyle oldu benim oğlum yok ben başka bir arkadaşın hastalanan oğluna geçmiş olsun dileklerimi sunmak istemiştim :78:benim oğlum hasta gibi algılanmış ama ne yazıkki benim hala ne oğlum nede kızım olabildi
canım eve alıntılardan dolayı öyle anlaşıldı sanırım..olsun..inşallah arkadaslara Allah söyletmiştir...bi oglun veya kızın olur inş yakında...hee unutuyodum bide test yapmışsın..aman ya nedir bu testlerden çektigimiz..bende çok yaparım cnm..ama en saglıklısı adet geçerse yapmak...
canım iç tabi..adetlerinde düzensizlik varsa özellikle tavsiye ederim..içerken burnunu kaparsan bişey olmaz..içtikten sonra mideyi rahatsız etmiyo asla..benim mide hassastır mesela..hatta çig sogan hiç yiyemem kaynar hemen..o yüzden yapmadan önce bende çok düşünmüştüm kimbilir midem ne hale gelecek diyodum ama hiçbişey olmadı 3 ay yaptım..hiç aksatmadan günde 2 defa yap canım..adetle birlikte başlayanlarda var..ama ben saraçoglunun sitesinde adete 10 gün kala başlanıyo diye okudum öyle yaptım...kizlar bu arada ben sogan suyu icmeye karar verdim,ama tadi beni dusunduruyor
acaba aranizda sogan suyu icen yada icmis var mi:26::26::26::26:tecrubeleri ve tavsiyelerini paylasabilirmi benimle:26::26::26::26::26:
slm kızlar ben geldim herkesi çok özledim nasılsınız
deryacım inşallah umutlar hep sürer ve boşa çıkmaz canım...ay 1 de kalktım ve temıslık yapıyorum guya bı yapıyorum bı oturuyorum neyse kı sadece banyo tuvalet kaldı onları da hallderım bırazdam aksam evde degılım kuzular bılgınız olsun
kardelosum dun bı test dedın aklım gıttı kız onu mu dusundum bende gecmısı okurken tam sana kuru soracaktım kı bı baktım sıtemı yemısızunuturmuyum hıc delım benım yap bak tamammı ama dedıgın gıbı kendını de karıyere var kı daha cabuk gelsın bebıs ama 3gune bır ılıskı lazım solemesı ayıp afedrsınız kızlar ama dr bana bebek calısmaları ıcın bole demıstı
gulummm nerelerdesın kzuum sen yaa gecmısler olsun tatlım en kısa zamanda gruselım olurmuuuu
ablacım gorumcene gdıyomusun ıyı eglenceler sana
elaezelcım yazın cok guseldı ve bır okadar da dogruydu rabbım ol derse olacak ve ınanıyorum ol dıyecek
turkuazım ben kendı adıma okurum kuzum bu arada ruyaların hayra cıksın ınsallah bu hafta adetım ama pazar gun u bter herhalde sonra okurum bebısım
tktk arkadasım uzulme ınsallah bır dahakı ay olur beklemek cok zro bılıyorum
ya kızlar bılıyomusunuz ıcımde bır umut var bır o kadar da korku cok degısık bı duygu hayrdır ınsallah
ben ısıme bakayım hade allaha emanetsınız
cnm yaaa çok geçmiş olsun üzüldüm...bayadır yoktun...şimdi daha iyisindir inşallah...birsen canım iki hafta önce sanki dünya basıma yıkıldı sandım bundan 1 bucuk 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim çok sevindim ve çok mutlu oldum tamda olmuyo diye tedaviye baslıyorduk tedavi için test yaptırmaya gidecektim adetim sadece lekelenme oldu hastanede test yaptırdı doktor ve hamile olduğumu söyle çok mutlu olmuştuk eşim hemen beşikler filan almaya baslamiştı ama iki hafta önce pazartesi düşük yaptım çok üzüldüm adeta yıkıldım sizile konuşmak istedim ama internet kapalı olduğu için yazamadım artık hiçbirşey beni mutlu etmiyor
hay Allah..keşke ters davranmasaydın sonuçları almadan..saglık olsun cnm napıcan...slm hanimlar nasilsiniz... benim cnm cok sIKKIn yaa bugün bi sinava girmisim onun sonucunu aldim ve kaybetmisss morelman eksilerdeyimm 5 puanla kacirmisim yaa inannamiyom zaten tahmi ediyodumm ben almanyadayim yababnciyim yaa burda disladilar zaten sinavdada tuaf tuaf sorular sordular bende sizi ilgilendirmez benim özel hayatim dedim deli kariii eksiyi vermiss
yaa..korkma hemen cnm..ama test içinde erken degil mi zaten..biraz sabret bence..dinlen dikkat et kendine...Kızlar bugün biraz kanamam oldu.Kasıklarımda ağrıyor doktoru aradım ilaçları çoğalttı dinlen dedi.İnşallah bişey olmaz bolbol dua edin kızlar çok üğzüldüm ağlaağla gözlerim acıdı birde idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 6. günüm ama ne biliyim işte acaba kanda baktırsammı napsam
ahhh ahh.bişey diyemiyorum..Allah ıslah etsin...babere bakın kızlarrrrrrrrr
LİSELİ KIZ SINIF ARKADAŞINDAN HAMİLE KALMIŞ VE
DOĞURDUĞU BEBĞİ ÇÖPE ATMIŞ
RABBİM SEN HER ŞEYİN İYİSİNİ BİLİRİSN
BURADA İNSANLAR BEBK DİYE BEKLERKEN
BAZILARI DOĞURUP ÇÖPE ATIYORLAR
bencede bunlar kacaklar olmalı ama nıye kacıyolarsa bende anlamadım eger onlarsa benı özlemeyenı bende özlemem madem nete gırme sansları var buraya yazmak zor ısmı boşver kardelenım cokta tınnnnnnnnnnn
derınım pabucu yrm cık dısarıya oynayalım sana takılmadan cıkmım dedım fıstıgım:76:
kacırdıgım varsa kusura bakmayın canlarım[/COLOR]
takıl annemmm