Ekledım kızlar sızı umarım ugurlu gelır ben kactım sımdılık görüşürüz yıne
selam kızlar ben geldim nasılsınız
uzun zamandır yoktun canım nasılsın neler yaptın görüşmeyeli
haklısın ama çok üzücü bir durum hem kız için hemde bebek için çok yazık
selam kızlar ben geldim nasılsınız
Ekledım kızlar sızı umarım ugurlu gelır ben kactım sımdılık görüşürüz yıne
evet canım yoktum neler yaptığımı kısaca anlattım geçmişte hamile keldım düşük yaptım onlarla uğraştım sen nasılsın neler yapıyorsun
hoşbulduk canım iyiyim allaha şükür sen nasılsınselam canım hoş geldin nasılsın
hsg canım nasılsın
çok geşmiş olsun canım rabbim tekrarını göstermesin bende yiyim canım ne olsun iş güç oğlan derken zaman geçip gidiyor bebek dersen hala yok kısmet gelmene sevindim birdaha bu kadar uzak kalma
hoşbulduk canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın bu arada düşük yapmışsın gecmiş olsun bende gecen ay düşük yapmıştım inş cok beklemeden yine hamile kalıp bebişini saglıklı alırsın kucagına hayırlısıyla canım...
neyse kızlar bende kacıyorum artık k.i.b. öpüldünüz
hoşbulduk canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın bu arada düşük yapmışsın gecmiş olsun bende gecen ay düşük yapmıştım inş cok beklemeden yine hamile kalıp bebişini saglıklı alırsın kucagına hayırlısıyla canım...
yok canım birdaha bu kadar uzuk kalmaya niyetim amin canım allahım bir daha böyle acı göstermesin allahım enkısa zamanda bebeş nasip eder hepimize inşallah senin oğlan kac yasındaydı ya
benimki daha yeniydi canım tutunamadı kendiliginden düştü zaten kimyasal gebelikmiş ...inşallah canım gecmiş olsun kac aylıktı
güle güle canımmmmmmmmmmmmmmm:79::79::79::79:
çok şükür bende iyiyim ama azdaha zehirleniyordum balkonuma tuz ruhu döktüm durulamadan çamaşır suyu döktüm boğazım çok kötü oldu eşimde eline yoğurtla başımda dikiliyor
benimki daha yeniydi canım tutunamadı kendiliginden düştü zaten kimyasal gebelikmiş ...
Canım ikisini birlikte karıştırma bidaha sakın gecmiş olsun cok kötü yapar insanı ben dikkat ediyorum sende dikkat et ...
babere bakın kızlarrrrrrrrr
LİSELİ KIZ SINIF ARKADAŞINDAN HAMİLE KALMIŞ VE
DOĞURDUĞU BEBĞİ ÇÖPE ATMIŞ
RABBİM SEN HER ŞEYİN İYİSİNİ BİLİRİSN
BURADA İNSANLAR BEBK DİYE BEKLERKEN
BAZILARI DOĞURUP ÇÖPE ATIYORLAR
kimse yokkkk mu hatunlar neredesiniz yahuuuuu
vallami?? ama bu test 7 gündür hep ayni gösteriyor yani ben yedi gündürmü yumurtluyom ?
o degilde bisi anlatcam simdi szee .. simdi ben test yapiyorum yaa onla ilgili.. simdi ben ovulasyon testi yaptim pozitif gibi bisi cikti sonra esime dedim ondansonra odaya gittik. ertesi gun acaba haladevam ediyomu diye gene test yaptim gene pozitif esime dedim gene aynisi oldu ertesi gün tekrara derken derken 6 gün oldu esimde artik gelmiss bana ne diyor cok güldüm bunu duyunca " askim sen tavukmusun? dedi niye dedim benim bildigim bu yumurtlama isi 1 gün sürer sen tavuk gibi hergün yumurtluyon dedi yaaay yikildim resmenn bi tavuk olmadigim kalmiistiii
Kızlar bugün biraz kanamam oldu.Kasıklarımda ağrıyor doktoru aradım ilaçları çoğalttı dinlen dedi.İnşallah bişey olmaz bolbol dua edin kızlar çok üğzüldüm ağlaağla gözlerim acıdı birde idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 6. günüm ama ne biliyim işte acaba kanda baktırsammı napsam
slm hanimlar nasilsiniz... benim cnm cok sIKKIn yaa bugün bi sinava girmisim onun sonucunu aldim ve kaybetmisss morelman eksilerdeyimm 5 puanla kacirmisim yaa inannamiyom zaten tahmi ediyodumm ben almanyadayim yababnciyim yaa burda disladilar zaten sinavdada tuaf tuaf sorular sordular bende sizi ilgilendirmez benim özel hayatim dedim deli kariii eksiyi vermiss
aleynamm sağol bitanem Allah razı olsun...
zamanı önemli değil yeterki okunsun :)
Ablacım çok tşk ederim,Allah razı olsun hepinizden yaa
ben preseed konusunda ısrarlıyım aslında ama eşin kızıyor iştesen bu ara eşinle konuşmasan bu konuları artık takmadıgına emin olsa belki en azından buna bişe demez biiliyorum o da sen üzülüyorsun diye istemiyor onuda biliyorum hakkınızda hayırlsı,ama inanki kendimden çok sizin biran önce anne olmanızı istiyorum yaa,aminn aminn inşaallah tez zamanda...
cnm aslında tadı o kadar kötü değil bi ikidefadan sonra alışırsın
inş soğan kürü vesilen olur...
tktk cnm üzülme inşaallah önümüzdeki ay gelir bebeğin...
garip mrb ben hasret . . . soğan suyunuben denedim 15 gün içtim kokusunu almamaya çalış başkabi sorun yok normal ılık su içiyomuşun gibi gelio yani benim midem falan bulanmadı tabi senin bünyen kaldırır kaldırmaz bilmiyorum ama ben pek tiksinti yaşşamadım canım :)))
cok sagol aleynacım temizlikyapıyomuşsun kolay gelsin bu arada cok dikkat et kendine hasta olmadan önce ıhlamur filan ic canım...
canım seni görmeden cıkmışım kusura bakma şimdi daha iyiyim allaha şükür sen nasılsın...
canım benim dualarım seninle inan tabiki inanmanın yarısı başarmaktır kuzum tabi allahımın izniyle
canım baya yogunmuşsun sen ay ne güzel ya bende eltimin kızını alıp bakıyorum bazen insan degişik duygular icine giriyo inş en kısa zamanda kendi bebişlerimize bakmayı nasip eder rabbim
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?