Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

uzun zamandır yoktun canım nasılsın neler yaptın görüşmeyeli

haklısın ama çok üzücü bir durum hem kız için hemde bebek için çok yazık

evet canım yoktum neler yaptığımı kısaca anlattım geçmişte hamile keldım düşük yaptım onlarla uğraştım sen nasılsın neler yapıyorsun

evet canım yoktum neler yaptığımı kısaca anlattım geçmişte hamile keldım düşük yaptım onlarla uğraştım sen nasılsın neler yapıyorsun

çok geşmiş olsun canım rabbim tekrarını göstermesin bende yiyim canım ne olsun iş güç oğlan derken zaman geçip gidiyor bebek dersen hala yok kısmet gelmene sevindim birdaha bu kadar uzak kalma

selam canım hoş geldin nasılsın
hoşbulduk canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın
hsg canım nasılsın

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın bu arada düşük yapmışsın gecmiş olsun bende gecen ay düşük yapmıştım inş cok beklemeden yine hamile kalıp bebişini saglıklı alırsın kucagına hayırlısıyla canım...

çok geşmiş olsun canım rabbim tekrarını göstermesin bende yiyim canım ne olsun iş güç oğlan derken zaman geçip gidiyor bebek dersen hala yok kısmet gelmene sevindim birdaha bu kadar uzak kalma

yok canım birdaha bu kadar uzuk kalmaya niyetim amin canım allahım bir daha böyle acı göstermesin allahım enkısa zamanda bebeş nasip eder hepimize inşallah senin oğlan kac yasındaydı ya

inşallah canım gecmiş olsun kac aylıktı

neyse kızlar bende kacıyorum artık k.i.b. öpüldünüz

güle güle canımmmmmmmmmmmmmmm:79::79::79::79:

çok şükür bende iyiyim ama azdaha zehirleniyordum balkonuma tuz ruhu döktüm durulamadan çamaşır suyu döktüm boğazım çok kötü oldu eşimde eline yoğurtla başımda dikiliyor

yok canım birdaha bu kadar uzuk kalmaya niyetim amin canım allahım bir daha böyle acı göstermesin allahım enkısa zamanda bebeş nasip eder hepimize inşallah senin oğlan kac yasındaydı ya

amin canım inşallah benim oğlan yedi yaşında haziranda nasipse sekiz olucak teyzesi

inşallah canım gecmiş olsun kac aylıktı
benimki daha yeniydi canım tutunamadı kendiliginden düştü zaten kimyasal gebelikmiş ...

canım ikisini birlikte karıştırma bidaha sakın gecmiş olsun cok kötü yapar insanı ben dikkat ediyorum sende dikkat et ...

hep dikkat ediyoeum ama nasıl oldu bende anlamadım şimdi daha iyiym ama çok şükür boğazım çok kötü yandı amanım çok kötüydü

Ya valla bende bugün kanamam olunca öyle ağladım.Rabbim biz istiyoruz nasıl şeybu diye sonrada isyanıma daha çok üzüldüm Allah beni affetsin.
Uğurboncuğum inşallah yerleşme kanamasıdır.

ayy ne guldum kizzz,allahta seni guldursun insallah

canim uzulme yerlesme kanamasidir insallah,takmamaya calis kafana ve dua et canim.rabbim emeklerini bosa cikarmasin

ahh canim yaa,demek sonuclarini aldin,uzulme olanda hayir vardir.hem dunyanin sonu degilya.simdi sana bir 300 saat daha verecekler bildigim kadari ile,ona devam edersin..hem belki daha cok gelistirirsin almancaniayrica o bayan nasil sorular sordu ki:26::26::26:cok ilgincbirdaha ki sefere kazanirsin insallahbakalim benim ne sonuc gelecek:18::18::18::18::18:

insallah canim,ne bileyim sanki sogan kürunu yaparsam hersey daha guzel olacakmis gibi geliyor..belki benim kuruntum bilmiyorum..ama icimden bir ses öyle diyor yanee..insallah hersey ümit ettigim gibi olur

sagol canim destegin icin..peki icenler genelde yogun bir akintinin oldugunu söyluyor,peki sende oldumu böyle birsey:26::26: insallah bende tiksinti yasamadan icebilirim

evet pelincim dun baya yogundum..evet dun bende arkadasim cocuguna bakinca degisik duygular hissettiminsallah pelinim rabbim hepimize hayirli evlatlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…