insallah cnmm :13:
birde kim itiraz etti yani kendisimi yoksa ögretmele birliktemi?? insallah sen kazanirsin tatliimokadar zor deil hatta bana kolay ^geldi ama iste zitlasincada durum malumm ahhh ahh yarinda orientierung kursun sinavi varr .. birde 300 saat veriyorlar demi ama parasini bezahlen yapmiyoruz demi sadece sinav parasini ödüyoruz herhaldee uffff . gitmek istemiyorum tekrarr.
canım ya 2 saat girme geçmişten çıkamıyon neyse anca gelidm ama bulaşıkları yıkayıp geliyim
güzelmm incirr kürünüü kullann tavsiye edrmmm
güzelmm incirr kürünüü kullann tavsiye edrmmm
incir kürü yumurtalıklara cok iyi gliyor kalitesini arttırıyor
Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.
Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.
Not:Aynı anda birden fazla kür uygulanmasını önermiyoruz.
garıpcım bu senın ıcın canım sanırım sende pko vardı bu saracoglunun sıtesınden bana gelen cevap bende 1 ay sonra baslayacagım bu kure ınsallah sıfa olur canım
cok sagol kayracim yaa,bende duzensizlik var pko vermi bilmiyorum:26::26::26::26:ama ben yineden yapmak istiyorumallah razi olsun canim
yap guselım ama gunlerını karıstırma onemlı bı de taze hazrlıcan bıde kahverengı kabuklu sogan olcak
amin canım inşallah benim oğlan yedi yaşında haziranda nasipse sekiz olucak teyzesi
benimki daha yeniydi canım tutunamadı kendiliginden düştü zaten kimyasal gebelikmiş ...
canım ikisini birlikte karıştırma bidaha sakın gecmiş olsun cok kötü yapar insanı ben dikkat ediyorum sende dikkat et ...
evet canım,napalım,alıştık artık.tktk turkuaz kardelen5233 pelin67
nasılsınız hanımlar merhaba.
Kardelen test negatifmiş inşallah baharda patlıycaz hep beraber ben inanıyorum
ay,kız avatarın ne datlu yaaa,bayıldım,kış kış delirdin mi,ne temizliği acaba,senin bu hastalığın beni öldürcek bigün.kızlar nasılsınız cok gecmişe gidemedim cok işlerim var büyük temizliye kalktım bu sogukta
bagnucum başınız sagolsun ölümlü dünya işte hepimizin gideceyi yer orası ALLAHIM mekanını cennet etsin
kardelen test yaptırmışsın negetif cıkmış hayırlısı olsun canım
abla adet olmuşsun ben cok ümitiydim İNŞALLAH bu ay olur canım
semra ,birsen cocuklar hasta olmuş cok gecmiş olsun kızlar ALLAHIM şifa versin
pelin sende grip olmuşsun bende de var bi kırgınlık bende yakında olurum sanada cok gecmiş olsun canım
tugce bebek erkekmişyanıldım kız ben kız tahmin ediyodum cünkü bizde cok migdesi bulana kız derlerdi ama yanıldık kız hayırlı saglıklı olsunda erkek kız farketmez dimi canım ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin İNŞALLAH
turkuaz ben kendi adıma okurum canım arkadaşına şu an adetliyim bitsin hemen okurum canım
niye kız,niye haksızlık ediyon kendine,gelmim oraya.canım olabiliyomuş malesef doktor ondan istemiş olabilir .inşallah hiçbir sorun yoktur
canom iyi yapmışsın uyumakla bende dün gece çıkınca biraz kitap okudum sonra baktımki kociş kaldırmaya uğraşıyo ama sabah okadar dinç uyandımkibiz geç yatarak kendimize işkence ediyoruz canom .
peloşum alıştık artık kuzum hayırlısı nediyeyim nasip olmayınca herşey boş .dua edin bana bende inanıyım yaa
tutişim öncelikle arkadaş için tabiki okuruz kimlere okundu biliyosun sen istersinde okumazmıyız inşallah vesile olur hasreti biter arkadaşın .
ben kuzum artık nekür nede başka bişey düşünemiyorum okadar iğrenç otlar içtimki bu bebiş için hep kendime yaptım artık yok bişey yoruldum saol beni düşündüğün için ALLAHIM sizin yüzünüzü güldürsün
buarada hayırdır karışık rüyalar görmüşsün bende öyleydim bugece nedense
kuzu gelmiş zatende sınavları olduğunu unutmuşum ben saol hatırlattığın için eboşunda akılmı var yaa :26:
buarada mailde gelen tel yanlışmış sitedekilerle aynımı tel ?
demek gidiyosun cano hayırlısıyla gidip gel özletme kendini
öyle tabiki arkadaşım herşey nasip kısmet zamanı gelmeden hiçbir iş olmuyo malesef
inşallah hepimizin hayırlı evlatları olur
kuzu nerdesin sen ya özledimmmm
aleynam öncelikle avatarına bayıldım çok hoş kız yeni biri geldi sandım topice
canım inanki ben üzülmedim tedavi olmadan zor benim işimsaol güzel düşüncelerin için
bende merak ettim derdamı hayırlı haberle gelir inşallah
sevindim canım
saol canım sen nasılsın?
ooo,kimler gelmiş kimler.slm kızlar ben geldim herkesi çok özledim nasılsınız
canımcım,sadece şaka yaptım ben,inşallah bu sefer olcakay 1 de kalktım ve temıslık yapıyorum guya bı yapıyorum bı oturuyorum neyse kı sadece banyo tuvalet kaldı onları da hallderım bırazdam aksam evde degılım kuzular bılgınız olsun
kardelosum dun bı test dedın aklım gıttı kız onu mu dusundum bende gecmısı okurken tam sana kuru soracaktım kı bı baktım sıtemı yemısızunuturmuyum hıc delım benım yap bak tamammı ama dedıgın gıbı kendını de karıyere var kı daha cabuk gelsın bebıs ama 3gune bır ılıskı lazım solemesı ayıp afedrsınız kızlar ama dr bana bebek calısmaları ıcın bole demıstı
gulummm nerelerdesın kzuum sen yaa gecmısler olsun tatlım en kısa zamanda gruselım olurmuuuu
ablacım gorumcene gdıyomusun ıyı eglenceler sana
elaezelcım yazın cok guseldı ve bır okadar da dogruydu rabbım ol derse olacak ve ınanıyorum ol dıyecek
turkuazım ben kendı adıma okurum kuzum bu arada ruyaların hayra cıksın ınsallah bu hafta adetım ama pazar gun u bter herhalde sonra okurum bebısım
tktk arkadasım uzulme ınsallah bır dahakı ay olur beklemek cok zro bılıyorum
ya kızlar bılıyomusunuz ıcımde bır umut var bır o kadar da korku cok degısık bı duygu hayrdır ınsallah
ben ısıme bakayım hade allaha emanetsınız
demekki sen hep yumurtluyon,her gün fırsat senin için.hanimlarr yaa bide benim ovulasyon testleri hep pozitift cikiyor yani hafif belrgin ben anlamadim simdicik bu olayii bilen biri varsa anlatsin bana lütfeeenn nasil oluyomus bu testcik bakem:61
Eki Görüntüle 129219 iste hep böle oluyo
kizlar benim cikmam gerek,islerim var biraz.yarinda erken kalkmam gerekiyor,islerimi halledip yatarim heralde..hepinize iyi geceler
sevtun ve ebrar bugun hic gelmemisler yada ben farketmedimmi acaba, insallah iyilerdir
canım kusura bakma acil çıktım okula kızımı almaya gittim inan üzüldüm bende martta düşük yaptım tedaviye başlamışken hemile olduğumu öğrendim ama 1a ya sürdü sevincim sonra kalp atışı olmadığını öğrendim 11 haftaya kadar bekledik ve sonuçta alındı bebişim 6 ay bekledim korunmadım ama olmadı ekimde aşılama ile hamile kaldım şimdi 16 haftalık hamileyim canım ama kanama alanı var hala riskliyim ve iğne kullanıyorum pıhtılaşma var düşük sebebini araştırdınmı belki pıhtılaşma vardır ona göre önlemini al hamile kalmaya engelmiş canım sen üzülme desekte boş elimizde olmuyo geçmiş olsun
kız elixsir sen ne kadarlık evliydin bide kaç düşük yapmıştın unutmuşumda kusura bakma
evet bayadır gelmiyodun ama artık gelirsin umarım
anım dikkat et belki yerleşme kanaması olabilir dua edelim inşallah tutunur bebişin
boncuğum kusura bakma ya bişey diyecem ben yanlışlıkla naneliye eşin nasıl oldu demişim yazarken alıntılar karışmış kız kusura bakma bu arada eşin nasıl iyileştimi
semracım niye dikkat etmiyosun ya ikisi karışınca zehirler dikkat et kendine Allahtan kapalı yerde yapmamışsın
evet bende gördüüm derinim nasılsın
kardelencim nasılsın neler yapıyorsun canım orası da öyle allah birdaha nasip eder inşallah allah inşallah istiyen herkese nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?