Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canim arkadas ögretmenle yapmisti.kurs yapti yani.insallah sinavin guzel gecer tatlim dua et,dua oku öyle gir sinava.evet canim b1 sinavini kzanamayanlar icin 300 saat veriyorlar..600 saatte ögrendiklerinin tekrarini göruyorsun ders olarak.canim ucretini senin hakkin oldugu icin bundesamt veriyor.100 euro sunu sen öduyorsun..ama esin arbeitsamda ise,arbeitsam karsiliyor canim..bir sure ara verebilirsin.ama inan ara verincede insan daha cok sogur bence,yinede sen bilirsin..

canım ya 2 saat girme geçmişten çıkamıyon neyse anca gelidm ama bulaşıkları yıkayıp geliyim

evet gelince öyle oluyor.insan gecmisten zor cikiyor,kalabaligiz cok sukurhadi kolay gelsin canim

güzelmm incirr kürünüü kullann tavsiye edrmmm

canim benim adet duzensizliklerim var.onun icin sogan kuru uygulamak istedim..incir kuru nicin uygulaniyor:26::26::26::26::26:

Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.

Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.

Not:Aynı anda birden fazla kür uygulanmasını önermiyoruz.
garıpcım bu senın ıcın canım sanırım sende pko vardı bu saracoglunun sıtesınden bana gelen cevap bende 1 ay sonra baslayacagım bu kure ınsallah sıfa olur canım

kızlar bır suru alıntı yaptım ama hepsı gıttı offfffffffff
boncugum ınsallah canım esın nasıl oldu bu arada ınsallah ıyıdır
way arkadasım gecmıs olsun canım evlat acısı baska bıseyey benzemıyor ama dayanmamız gerek:26:
ablacım derıne bende katılıyorum kendın hakında soledıgın sozlerı her ne kadar gormezden gelmeye calıssam da gelemıcem cunku hıc ama hıc yakısmadı kuzu yaaa sonucta adet olmussun bak ınsallah hersey daha da gusel olur bır dahakı ay bebek beklerız ınsallah
derınım bu arada sen nasılsın agrıların nasıl oldu
pelıncım daha ıyısındır ınsallah kuzum ya
tugcalım pasa gelıyormus masallah ınsallah kucagına da alırsın canım
ben cıkıyom kızlar yatıcam galıbaaa

cok sagol kayracim yaa,bende duzensizlik var pko vermi bilmiyorum:26::26::26::26:ama ben yineden yapmak istiyorumallah razi olsun canim

kizlar benim cikmam gerek,islerim var biraz.yarinda erken kalkmam gerekiyor,islerimi halledip yatarim heralde..hepinize iyi geceler

sevtun ve ebrar bugun hic gelmemisler yada ben farketmedimmi acaba, insallah iyilerdir

yap guselım ama gunlerını karıstırma onemlı bı de taze hazrlıcan bıde kahverengı kabuklu sogan olcak

su an adetliyim,adetimden 7 gun sonra 10,15 gun icecegim.gunde 2 defa..dogru anlamisim dimi..cok sagol kayracim insallah bir faydasini görurum..sifa rabbimden bunlar vesile,rabbim vesile kilsin insallah

iyi geceler canim

ya canım çok üzüldüm allahım inşallah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin

bırsenın kayram sagolun kızlar esım cok şükür ıyı bebiş gelınce dahada ıyı olcak ozaman ıyıkı amelıyat
oldum dıcek
kardelenbhr cnm senın yumoşlar ne alemde haber verdınde benmı göremedım acaba:82:
nihancaydı sanırım cnm eklerım tabıde adet tarıhını vermelısın

tktk turkuaz kardelen5233 pelin67
nasılsınız hanımlar merhaba.

Kardelen test negatifmiş inşallah baharda patlıycaz hep beraber ben inanıyorum
evet canım,napalım,alıştık artık.
ay,kız avatarın ne datlu yaaa,bayıldım,kış kış delirdin mi,ne temizliği acaba,senin bu hastalığın beni öldürcek bigün.
niye kız,niye haksızlık ediyon kendine,gelmim oraya.
slm kızlar ben geldim herkesi çok özledim nasılsınız
ooo,kimler gelmiş kimler.
canım durumuna üzüldüm ama en azından hamile kalabiliyosun,demekki artık kalabilirsin.
canımcım,sadece şaka yaptım ben,inşallah bu sefer olcak

demekki sen hep yumurtluyon,her gün fırsat senin için.
kizlar benim cikmam gerek,islerim var biraz.yarinda erken kalkmam gerekiyor,islerimi halledip yatarim heralde..hepinize iyi geceler

sevtun ve ebrar bugun hic gelmemisler yada ben farketmedimmi acaba, insallah iyilerdir

eboş sabah gelmiş,görümcesine gitcekmiş,geç gelirmiş
selam kızlar,geçmiş çok uzundu,bende yarıdan sonrasını almamaya karar verdim.

canım inşallah birdaha böyle sorunun olmaz ya bizim kan uyuşmazlığımız vardı iğne olmam lazımdı lekelenme olurken olmak lazım mış o zamanlar hamile olduğumu bilmiyordum yine olmadi diye üzülüyordum o sıar iğne zamanı geçmiş bide başka doktor hamileyken iğne vurulmuyo demişti öyle işler karıştı iğne olamadım kanama başlayınca gitti düşük oluyo dediler iğneyi vursalarda iş işden geçti iğne olamadığım için doktor düşük riski var demişti evet üzülmemek elde değil kalp atışlarını duyduğum an herşey çok farklı oldu duygusal anlamda ....... bu arada bir sorun olmadıkca artık her zaman burdayım

derinsu sağol canım sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli

kardelencim nasılsın neler yapıyorsun canım orası da öyle allah birdaha nasip eder inşallah allah inşallah istiyen herkese nasip eder

kardelencim nasılsın neler yapıyorsun canım orası da öyle allah birdaha nasip eder inşallah allah inşallah istiyen herkese nasip eder

way merhaba ben seni nerden hatırlıyorum yaaa.
diğer arkadaşlar sizede merhaba.Kardelenbhr hemen gitmiş bizde onu merak etmiştik son durumu ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…