Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya çokmu üstüne gittin

sanırım galiba yok kız o işn şakası hasta garibim işyerinde denetlemesi var çok yoğun bi dönem geçiriyo tabi arada da ben le yoruluyo vücüt dayanamadı ne yapsın nazlıdır benim kocammm

yok bacım ne çalışması.zaten benim koca görev de arasam da bulamam.ah yazık onlara ya çalış çalış hep boooooooş

iyim nihancım eşimi işe gönderdim nette taılıom öleee işte :))))) süngerrr herif yok yaw kendi kendimeçalışsam acep faydasıolurmuuu

sanırım galiba yok kız o işn şakası hasta garibim işyerinde denetlemesi var çok yoğun bi dönem geçiriyo tabi arada da ben le yoruluyo vücüt dayanamadı ne yapsın nazlıdır benim kocammm

ya gecmiş olsun onlarında işi zor valla benim kocişde çok yorgun geliyo yaaaaaaaaaaa

iyim nihancım eşimi işe gönderdim nette taılıom öleee işte :))))) süngerrr herif yok yaw kendi kendimeçalışsam acep faydasıolurmuuu
olur bacım sms le göndersin idare et işte teknoloji çağındayız
yok bacım ne çalışması.zaten benim koca görev de arasam da bulamam.ah yazık onlara ya çalış çalış hep boooooooş

elbet bi gün tutar ne bu acele aaaaa

aynı canım ya ben de benimkini gönderdim yalnız vakit geçiriyorm.bazen ben de taklıyorum sen bana bırak ben hallederim diye

ne kusuru canım evet daha 2 hafta oldu
geçmiş olsun ben yeni gördüm allah uzun ömürlüsünü nasip etsin ilk bebişmi olacaktı
ya gecmiş olsun onlarında işi zor valla benim kocişde çok yorgun geliyo yaaaaaaaaaaa
hiç sorma canım ya o yorgun gelince sinir oluyorum gurbetteyim bi tek onla vakit geçiyo tabi bide kızımla ama o yorgun olunca sinir oluyom ben ne yapayım

anam malesef teknolojitelefonlabebek yapacak kadar geliştimiii :)))) gerçi biz yanyaneyken beceremedik bebek yapmayı nerdeeeetelde yapcazz nihancım gel çay içelim beraber ikimizde yanlızızmadem :))))

olur ya sabrın sonu selamettir .inşallh biz de bi gün feraha ericez şekerlerrrrrrrrr.çalışmalara aralıksız devammmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…