mrb way hb isim ne canım :))) süngerrr hoşgeldin :)))) mrb nihan nasılsın tatlım :)))
ya çokmu üstüne gittin
way geçmişe döndüm baktım hatırladım seni canım kusura bakma.Sen yeni düşükmü yaptın
sanırım galiba yok kız o işn şakası hasta garibim işyerinde denetlemesi var çok yoğun bi dönem geçiriyo tabi arada da ben le yoruluyo vücüt dayanamadı ne yapsın nazlıdır benim kocammm
olur bacım sms le göndersin idare et işte teknoloji çağındayıziyim nihancım eşimi işe gönderdim nette taılıom öleee işte :))))) süngerrr herif yok yaw kendi kendimeçalışsam acep faydasıolurmuuu
yok bacım ne çalışması.zaten benim koca görev de arasam da bulamam.ah yazık onlara ya çalış çalış hep boooooooş
kardelosum cok sagol cnm elıne saglık cok begendım
ne kusuru canım evet daha 2 hafta oldu
geçmiş olsun ben yeni gördüm allah uzun ömürlüsünü nasip etsin ilk bebişmi olacaktıne kusuru canım evet daha 2 hafta oldu
hiç sorma canım ya o yorgun gelince sinir oluyorum gurbetteyim bi tek onla vakit geçiyo tabi bide kızımla ama o yorgun olunca sinir oluyom ben ne yapayımya gecmiş olsun onlarında işi zor valla benim kocişde çok yorgun geliyo yaaaaaaaaaaa
kızlar boncuk kacar hepınızı hayırlı geceler allaha emanet olun
beğendiysen çok mutlu oldum datlum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?