Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yawkırk yıl düşünsem hamile kalmak için bukadar uğraşacağım aklıma gelmezdi ben çok kolay bişiy sanıyodum meğer doktora yaptırıp tezler yazdırıomuş bu dert adamaa

herkese hayırlı geceler kızlar lutfen bana bılgısı olan yrdım edebılırmı 6 haftalık hamıleyım ve dusuk tehlıkem varmıs dun sakır sakır kan geldı ama ne agrım var ne parca dusuk tehlıkem varmıs ıgne yaptılar ama durmadı bugun bıraz azldı aksam ustu ne yapıcam bılmıyorum sasırdım artık ılk gebelıgımdede kalp atısı yoktu cuma gunune kadar beklıcez care yok dedıler sızce bebegıme bırsey olmusmudur kadar kanamadan sonra cuma gunu kalp atısını duymamız gerek dedı ama kanama cok fazlaydı ıkı gundur basına gelen yada bılen varsa lutfen yardım cı olsun::

yawkırk yıl düşünsem hamile kalmak için bukadar uğraşacağım aklıma gelmezdi ben çok kolay bişiy sanıyodum meğer doktora yaptırıp tezler yazdırıomuş bu dert adamaa

aynen canım ben bebiş düşünmeden önce hemen isteyince olur derken ne kadar bekledim keşke hayat tv deki gibi olsa

canım inşallah birşey olmaz bende iki hafta önce düşük yaptım benim kanamam okadar fazla olmadı yinede allahtan umut kesilmez

ceren çok geçmiş olsun canım .allah sabır versin .ama gebelike kanama olması pek iyi değil bebeğin gelişimi açısından.inşallah bişey olmazdır attlımmmmmmm

ceren çok geçmiş olsun canım .allah sabır versin .ama gebelike kanama olması pek iyi değil bebeğin gelişimi açısından.inşallah bişey olmazdır attlımmmmmmm
evet cok korkuyorum rabbım her ısteyene saglıklı ve hayırlı evlatlar versın acısınıda gostermesın ınsallah((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…