göstermiyo canım bakalım 2 şubatta gidecem belki görünür ama içime kız gibi doğuyobirsencim iyiym sağol sınavlarda iy geçti şükür.Sen nasılsın nasıl gidiyor hadi cinsiyetleri öğrenin artık tuğçeyi öğrendik derdayla seni merak ediyoruz
hayırlı olsunbirsencim eecee diye aldım
kardelen bende varım burda ben sana yazdım ama görmedin sanırım
göstermiyo canım bakalım 2 şubatta gidecem belki görünür ama içime kız gibi doğuyo
hayırlı olsun
canım bende sana yazdım ya linki aktifleştirmek için yardım istediğinde.:26:
neyse biz sana ece diyelim şimdiden
buarada editörlere mesaj at canım başka türlü olmaz
hoşgeldin kuzum nasılsın ah bu kocişler varya bi bırakmazlar bize
buarada sonece kayboldu bi coşkuyla gelmişti nereye gitti bu hatun
iyi geceler kızlar nasılsınız ben iyiym şükür eşim bıraktı daha yeni bende size bakıyım dedim
selam arkadaşlar iyi gecelerrr
göstermiyo canım bakalım 2 şubatta gidecem belki görünür ama içime kız gibi doğuyo
hayırlı olsun
hoşbulduk canım ben iyiyim sen nasılsın
yok canı nasılsın diye yazmıştım onu diyorum sınavlar nasıl gecti diye
ya misafirlerim vardı görümcemler gtti abim hanımıyla çocuğuyla geldi ben gttim misafirliğe arkaşlara eşimle hastaneydi falandı flandı yani çok yoğundum cnm öle yani
aynen öle hem iii dio neymiş efendim sıvısı azmış eşimde sinirlendi iki gün yarım yarım çalışmadı zaten işten zor izin alıo bidaha gtmiycek die korkuyorum
öle cnm allah kapılara baktırmasın ama çok zor oluo şimdi kayınvalidem gelcek köyden 15 tatile denk gelio artık bi 1 hafta kalırlar bende
aaa ben ankara doğumluyum ankarada şentepe yenimahallede çok akrabam var benim teyzeler dayılar çocukluğum ankarada geçti
ben ortaya bağlı kayılar köyü eşim ortaya bağlı ortabayındır köyü cnm ayyyy çok sevindim birsürü memleketlim var kızzzzzzzz
rica ederim canım yardımcı olamadık amatamam canım sağol
selam arkadaşlar iyi gecelerrr
valla bilmiyom çirkinleştinmi güzelleştimmi ama bizim apt da en üst katta oturuyoruz bu katta doğuranların ne hikmetse hep kız oluyo benim içimede ondan öyle geliyo ama hayırlısı canım darısı sizlereBirsencim demek kız doğuyo içine hayırlısı bakalım.Ama ben şu annein güzelleşmesi çirkinleşmesi olayına inanıyorum.Oğlanda anne güzelleşiyo kızda çirkinleşiyo sen ne durumdasın
derdam ne zaman gidiyon hastaneye nasıl bebişiyiyim canım saol sen nasılsın
gündüz senin gece benim diyo akıllım bilmiyıki gündğz işten fırsat olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?