Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 ademilehatice+ birsen29+ samyeli26+ kardelen49+ semraozsoy+ nihanca
selam hanımlar hepiniz hoşgeldiniz tek tek yazmayım dedim :86:
hoşgeldin canım nasılsın?
merhaba arkadaşlar nihayet sınavlarım bitti ve döndüm neler oldu bakalım nasılsınız yokmu bi değişiklik
selam ece nasılsın seninle bi tanışamadık hoşgeldin canımslm kızlarrr bende geldimmm
sende yoğunsun benim gibi ALLAH kolaylık versin yoksam sendemi karadenizliyle evlisiniiii ablacım ne olsun çok yoğundum misafirim vardı ondan önce ben gttim misafirliğe
2 gün hastanedeydim testler için baya bi yoğun geçti yani sen nasılsın iyisin inşşşşş
slm kızlar ben geldim nasılsınız dün yoktum kaynatmışsınız okuyamadım vaktım olmadı neler yapıyorsunuz
canım eşinle barışşmana sevindim ama onada hak ver canı sıkkındır annesinin yengesinin yaptıklarından sende biraz alttan al iyice üzülmeyin canım# ademilehatice
yetercim görüşürüz bebeler iyisinizdir işşallah görüşmeyeli ben çıkmak zorundayım bebem kusura bakmayın işşallah evime geçiyim başından kalmıcem söz
yeter nereye gidecektin gezmeyemi oturunce pc başına kalkamıyoz onada bunada bakıyım derken anca biri dürtecek neyse kendine iyi bakiyilik kızzlar dışarıya çıkacağım ama kalkamaım pc karşısından
semracım havalar güzel ama bizimkilerde hemen kapıyo dikkat etseydin canım sen kendinede iyi bakburda hava çok güzel yemek yedikten sonra bizde oğlanı parka götürecez tam gezilecek hava
ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20
YETER...................20bitti
GÜL......................20
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13
SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
SELİNA...................20
GÜL.......................20
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
TUĞÇE....................13
canım gökçeme söyle belki havalardan yada yediği bişey dokunmuştur belki ama genede boşvermesin mutlaka yapsınBUARADA GÖKCEMLE konuştum test yapmamış malesef ablası doğum yapmış yoğunluktan yapamamış selamı var hepinize .
ebrarım sen merak etme biz yanındayız ancak kendimiz ve bizim gibiler anlar bizleri canını sıkma arkandayızcanım bende öyle düşünüyorum iyki sizleri tanımışım çünkü şu hayatta tek ben olduğumu kimsenin beni anlamadığını düşünüyordum iyki kk var hayatımda .
buarada evet okudum ve hep onun gibi dua etmeye çalışırım .ALLAHIMIN mucizeleri bitmez canım dilerse kulu yaşlı olsun .
bizde dualara sarılıp bekliycez tatlım .
aslında kendim için istiyorumda işte bazen dşünüyorum şunların ağızları kapansa ozaman ikilemde kalıyorum .
ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20
YETER...................20bitti
GÜL......................20
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13
SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
SELİNA...................20
GÜL.......................20
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
TUĞÇE....................13
kız başımızın belası hepimiz merak ettik seni özledik ama sende kendini üzme herşeyi akışına bırak canımkız alıntıları aldı silindi be önceki mesajı gene yayınladı çıldırıcim he al başına beleyı gene yaz işin yoksa yavru kızıyo olmasa gene yazıcemde yazamıyomki
EBRARCIM anacıgıma selamını süledim teşekkür ederim beni merak etmişin bebem
semracım az kaldı dişini sık kavuşmamıza inananın bende çok özlüyorum sizlerle konuşmayı ama olmuyo olamıyo
garipcim canım evet 54 gün tuttumda 7 günüm kaldı işşallah bitede borçlarım kurtulu-rum günahımız çok zaten bari aklımız başımızdayken tutalımda borçlarımız kalmaz
beni merak eden kardeşlerime teşekkür ederim bana laf atanları unuttuysam kusura bakmayın kardeşim odada rahat yazamıyorum işi varmış ben çikiyorum vakit buldukça girerim
inşallah belki sen hamişim diye haber vermeye gelirsin nerden bilinirselam kıslar..şuanda kardeşçigimdeyim birazdan eve geçicem...bizim pc ni kasa gene bozuldu yaa.eşim ugraştı olmadı.kardeşinin kasayı yaptı bu sefer takınca bizimki çalışmadı şansa bakneyse hepinizi çok öptüm..geçmişe bakmadım vaktim hiç yok..tuanam rahatsız onu görmeye geldim..kendinize iyi bakın..inşallah bi dahaki girişimde hamile haberi alırım aminnnn...
ebraRIM bugün seni aryacaktım cano ama eşin evdedir diye rhtsız etmiyim dedim...görüşürz kıslar...
canım kusura bakma takıldı pc dondu kaldı yazamadım geride açılmadı kusura bakma 17 haftalık olduk canım iyiyiz testlerdi onlarla uğraşıyoruz darısı sizlere canımmrb kızlar,, birsencin sen nasılsın? kaç haftalık oldun canım?
napıyodun bu haftada yoğundun bakım inşallah güzel bişeyler yapmışsındırnasılsınız arkadaşlarrrrr ya bu hafta çok yoğundum ben ama can sağlığı olsun anca vakit buldum kocişten zor aldım pc yi iyisiniz inşşşş hepinizzzzz
selam ece nasılsın seninle bi tanışamadık hoşgeldin canım
sen nezamandır bebiş istiyodun
sende yoğunsun benim gibi ALLAH kolaylık versin yoksam sendemi karadenizliyle evlisin
bende iyiyim koşturmaca işte canım
selam canım sonunda kavuştuk ben iyiyimm sen nasılsın tatlışım
canım normalde 1 gün içinde aktifleşmesi gerek yanlız keşke bunu kapatsaydın yasak iki nik haberin olsunya yeni nick almıştım ama aktifleşmiyo yardım edermisiniz
merhaba arkadaşlar nihayet sınavlarım bitti ve döndüm neler oldu bakalım nasılsınız yokmu bi değişiklik
selam ece nasılsın seninle bi tanışamadık hoşgeldin canım
sen nezamandır bebiş istiyodun
sende yoğunsun benim gibi ALLAH kolaylık versin yoksam sendemi karadenizliyle evlisin
bende iyiyim koşturmaca işte canım
selam canım sonunda kavuştuk ben iyiyimm sen nasılsın tatlışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?