benim gözler kapanıyo arkadaşlar duramıycam daha fazla herkese hayırlı geceler
hımm pardon öyle yorgunumki bide yemekli misafir ağırladım sınavdan gelince çok uykum var gözden kaçırdım heralde.İyiydi canım sağol bitti ya yeter hafifledim en azından
valla bilmiyom çirkinleştinmi güzelleştimmi ama bizim apt da en üst katta oturuyoruz bu katta doğuranların ne hikmetse hep kız oluyo benim içimede ondan öyle geliyo ama hayırlısı canım darısı sizlere
derdam ne zaman gidiyon hastaneye nasıl bebiş
hoş geldin canım nasılsınhoş bulduk ebrar abla nasılsın :)))
benim gözler kapanıyo arkadaşlar duramıycam daha fazla herkese hayırlı geceler
iyi etmişsin way cim konuşuk ederiz
ben çıkıyorum kızlar eşim yatalım diyo yarın sabah erken gidicekmiş işe
hepinizi öptüm iyi bakın knedinize
iyi geceler mevlam yar ve yardımcınız olsun
aslında onlarda haklı benimkide geldimi bırakmıyo bana bende bu yavaş pcyle başbaşa kalıyorum ama olsun sizin için değeriyiyim canım saol sen nasılsın
gündüz senin gece benim diyo akıllım bilmiyıki gündğz işten fırsat olmuyo
saol canım bende iyiyim çok şükür sen napıyosunhoş bulduk ebrar abla nasılsın :)))
güle güle kuzum ayrıca küstüm sana bana nasılsın dimedinbenim gözler kapanıyo arkadaşlar duramıycam daha fazla herkese hayırlı geceler
ah canım çokmu yoruldun
olsun canım insanlık halı yorgun olunca olur öyle bittiği için sevindim gözün aydın
ebrarcım nedemek o çok yardımcı oldun canım dünden beri uğraşıyordum olursa olur olmazsa ne yapayım
ben kaçar keninize iii bakın çok yorgunum muhabbetiniz bol olsun
sizi seviyorum allaha emanet olun rabbim tez vakitte meleklerimizi göndersin inşşşşş
saol derdam sanada iyi uykular ALLAHIM rahatlık versin yiğenime selam söyle öpüyorum siziben çıkıyorum kızlar eşim yatalım diyo yarın sabah erken gidicekmiş işe
hepinizi öptüm iyi bakın knedinize
iyi geceler mevlam yar ve yardımcınız olsun
ben kaçar keninize iii bakın çok yorgunum muhabbetiniz bol olsun
sizi seviyorum allaha emanet olun rabbim tez vakitte meleklerimizi göndersin inşşşşş
ececim bi kaçgündür bende öyleydim kasıklarım belim ve bacaklarım çok ağrıdı ama bugün iyim geçmiş olsun tatlım :)))
ececanım bende özlüyorum burayı vallahi çok güzel bi ortam ama pek giremiyorum eşim 5 günde 2 gece evde olmuyo diğer günlerde işten 3 te gelio pek zaman bulamıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?