Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selincim senin akıntın çok mu yani regl şeklindemi ???? hayırlısı canım sen kesin çözümdoktoruna gitinşallah sevincin yarım kalmaz :)))

canım ya benim hesabıma göre 23 ü gecen ay 21 inde başladı 26ısnda bitti 23ünde olmam gerekio dimi ???

canım nsana göre değişiyo kiminin 28 günde bir olur kiminin 1 ayda kiminin 25 günde buna göre hesaplaman gerekiyo benim 28 günde olur misal 6 sı ise 4 de olacak diye hesaplarım

canım nsana göre değişiyo kiminin 28 günde bir olur kiminin 1 ayda kiminin 25 günde buna göre hesaplaman gerekiyo benim 28 günde olur misal 6 sı ise 4 de olacak diye hesaplarım

anladım eceim ya benimki hep aynı olmuyo aslında bazen 28 bazen bikaçgün önce yada sonra

haklısıncanım gitmeyi düşünüyorum ama hiç gitmedim sebeinibilmediğimbitedirginlik var :)))millete dişdoktoru fobisi var bende kadın doktoru sanırımmm :)))

ne gülüon gııı ciddiyim yaw korkuyom :)))) ya doktor beni döverseeeee :))))

canım bu korkuların faydası yok bak ben senin gibi korktumkötü sonuc cıkar çcuğumuz olmaz diye tam cesaretlendim doktora gittim olmuyo diye bana ne dese beyenirsin?????????????????????

CANIM NEDEN BU KADAR DERTLENDİN ÜZME KENDİNİ İYİ VE GÜZEL GÜNLERİN SİZİ BEKLEDİĞİNİ HİSSEDİYORUM RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLSÜN İNŞALLAH CANIM
sağol semram ınsallah öyledır rabbım bızıde görür

boncugum ne oldu bıtanem hayat ne kadar zor bızler ıcın yaaa aman sen braz daha sanslısın bak hedefe bır adım daha yaklastın bıtanem
ah kayram ah benı kendım degılde cevrem bunaltıyor artık bı adım yaklastımmı uzaklastımmı allah bılır bana hıc olmucak gıbı gelıyor hayırlısı bakalım

[ ısyan etmek degıl tatlım sadece bunalıma gırıyor ınsan bazen umarım en kısa zamanda gelırler artık ınsallah:18:

bakım cnm eklı degılsen eklım hemen buarada sagol cnm sende kendıne ıyı bak
ebusum kayram benı merak etmıssınız sagolun canlarım ıkıgündür cok yoğundum oyüzden gıremedım ıyıyım yanı allah razı olsun
kızlar gecmıse cok bakamadım kusurabakmayın cok bırıkmıs çünkü:93:

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…