Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ablacım ben okudum duayı bitti yazabilirsin ALLAH ım kabul eylesin inş.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
way SeLiNa23 semraozsoy turkuaz

kızlar günaydın nasılsınız huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

[ÖNCELİKLE HERKEZE GÜNAYDIN DEMEK İSTEDİM ALLAHIN SELAMETİ ÜZERİNİZE OLSUN

QUOTE=sevtun2;17279536]kız alıntıları aldı silindi be önceki mesajı gene yayınladı çıldırıcim he al başına beleyı gene yaz işin yoksa yavru kızıyo olmasa gene yazıcemde yazamıyomki
EBRARCIM anacıgıma selamını süledim teşekkür ederim beni merak etmişin bebem

semracım az kaldı dişini sık kavuşmamıza inananın bende çok özlüyorum sizlerle konuşmayı ama olmuyo olamıyo

garipcim canım evet 54 gün tuttumda 7 günüm kaldı işşallah bitede borçlarım kurtulu-rum günahımız çok zaten bari aklımız başımızdayken tutalımda borçlarımız kalmaz
beni merak eden kardeşlerime teşekkür ederim bana laf atanları unuttuysam kusura bakmayın kardeşim odada rahat yazamıyorum işi varmış ben çikiyorum vakit buldukça girerim [/QUOTE]

KIZ SIKIYOM SIKIYOMDA DİKİŞLER PATLIYACAK GEL ARTIK YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ŞAKA BİR YANA ÖZLETTİN KENDİNİ GEL ARTIK Y
merhaba kıslar nasılsınız bakalım ben bugun 2. iğneleımıde
vurdum hayırlısıyla olgun olgun kalıtelı kalıtelı yumurtalarım olsun ınsallh
follukta :)))))

İNŞALLAH ÇİFTER ÇİFETER OLUR FISTIĞIM RABBİM YÜZÜNE GÜLSÜN

kızlar ben çıkıyorum arkadaşım kahvaltıya çağırı görüşmek üzere bayyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

abla ben okudum yazıverdim bide gül arkadaşımız da okumuş onu da ekledim haberin olsun.Rabbim kabul etsin inş gül ağzına sağlık canım seninde.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
way SeLiNa23 semraozsoy turkuaz

kızlar günaydın nasılsınız huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydın canım iyi haftalarrr.ben iyiyim sen nasılsın?

KIZ SIKIYOM SIKIYOMDA DİKİŞLER PATLIYACAK GEL ARTIK YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ŞAKA BİR YANA ÖZLETTİN KENDİNİ GEL ARTIK Y

İNŞALLAH ÇİFTER ÇİFETER OLUR FISTIĞIM RABBİM YÜZÜNE GÜLSÜN[/QUOTE]
amin canım ne varsa boş boşuna kendi evin diyoarla ben onu anladım huzursuzum ya burda gelen gidem bitmiyoki popomu loyup oturamıyorum inanın
KIZ DAYAKÇI SEVTUN NASILSIN
DİYORUZZZZZZ DUYMUYORMUSUN :84::84::84:YOKSAM DUMAZLIKTANMI GELİYORSUN DE BAKEM
ÖZLEDİK SENİ KIZ

kız sana yazdımya ben çıkıyorum diye yoksam yazmamışımmı be yok kız yazdım geçmise bak laf attım sana bak geçmişe getmiyosun bide ban kızıyosun gelde dayagı hakketme sen
ah canım acıdımı kız kyamam
işşallah kavuşuruz günün birinde bebem merak etme ablam geliyo diye inan bir yerlere uçasım var ne güzel bütün aile bir aradayız kız kasıklarım agrıyo tık yok yav bugün olmam lazım önemli degil bebem üzülme sen yeterki rabbim okadar büyükki sorma istegine veriyo kim ne derse desin bak bizim alt katta bir kız vardı evlendi gitti doktor yumurtaların çürümüş hamile kalamzsın demiş yani tıbben imkansız demiş ama işin garibi onunda 1 kızı 1 oglu var daha çok hikayeler var insanın bebegi olmayınca hikayeler çok dinliyodaeltim teyzesi aşilamadan tutta tüp bebge kadar yaptırdı hamile kalamadı şimdi 2 tane kzız var buruya yazsam roman olur yane
turkuazcım günaydın balım diger yavruarada günaydın herkezin dilekleri için teşekkür ederim bebeler benim çıkmam lazım benim yavru çagırıyo işleri hallediyim kaça bilirsem girerim gene

bu arada tugcalın oglu olucak dedim bak nasılda bildim iç,me doguyo benim beya

derdanın kızı birseninde oglu olcek bakta görün içime dogan o tabi yanılma şansı 100 elli şaka bir yanada allahım saglıklı saatli versinde daha ne isteriz yaradanda demi
kız karınları şiş hamileler yatın kalkın bize dua edin bakem bizde sizin kervana katılalım yatın kalkın bizi dilinizden düşürmeyin

Sevtunum cnm eşinle barışmana sevindim,Allah huzur versin evinizde,sıkma canını ev işi de
hallolur...He bu arada gözün aydın ablacın geliyormuş:)
Semramm nasılsın,kurs devam ediyor mu,oğluşun nasıl geçen gün de sordum ama alıntıda problem vardı
sanırım
Eboşuumm cnm bnm demek horon vardı hee:)
Ablammm ne olur üzülme inşaallah gelecek en yakın zamanda üzme kendini,kolay değil tabi bu kadar
beklemek haklısın ama senin bebeğin dualarla gelecek,topicteki herkes senin için ayrı ayrı dua ediyor
Allah'ın izniyle tüm bu çektiklerini unutacaksın,üzülme ne olur Allah o kadına da dayanma gücü versin,en kısa
zamanda göndersin bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşaalah bu arada derinim nasıl görüşürsen çok slm söylersin
özledim onuda,tuana hastaymış geçmş olsun kuzuyaa...
Sevoşum aynı mesajı tekrar göndermişsin bende diyorum bu kız niye aynısını gönderdiki
Umutbizimolsun cnm iğnelere başladım demişsin,tüp bebek mi yaptırıyorsun yoksa aşılama mı kusura bakma hatırlayamadım
Kardelen49uumm kuzu bnmde eniştem çankırı'lı ve çok severim onu bitanedir o:)
Birsenimm Allah gönlünden ne geçiyorsa ama senin için hayırlıysa onu nasip etsin kuzu,2şubatta ben burda olmıcam
ama yaaa
Boncugum daha iyisin inşaallah cnm
Kardeloş ne zaman dönecek evine yaa
Kardelenbhr da gelmemiş hiç...Problem yoktur inşaallah
Ya kızlar İstanbul'da aşılama yaptrıan var mı aranızda bn neye niyet etsem hep bi problem çıkıyor yaa
pffff sinir oldum hee...
Hepinize günaydın bu arada kızlar,Allah gününüzün güzel hayırlı geçmesini nasip eylesin

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13

günaydın cnm güle güle,kolay gelsin sana Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…