Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya baktımda benim göğsümün etrafındada var kabarcıklarr amasanki öncedende vardııı recep ivediğin dediği gibi yohsaaa bize kabaran bişiymi var nihalimmmm

Kayram sağol canım evet sınavlar fena değildi bellide olmaz gerçi.Sen nasılsın hafta sonun nasıl geçti

hmmm anladım semracımmm

kayracım Rabbimin kimi mükafatlandıracağı hiç belli olmaz ondan ümitkesilmeeezzz ümitlenmek benimkadar seninde hakkın

canım benım ne gusel ıste rabbım dualarını kabul etmıs demekkı ınsallah tamamına da erer bıtanem yarın gusel haberlerle gel ınsallah
canım benım ınsallah bır daha yasamassın tatlım benım bır bebegım var zaten hep bebek kalacak ama o yuz akım benım cennette teyzesı 5 aylıkken erkenden suyumun gelmesı nedenıyle dogurmak zorunda kaldım sonrada bunun sebebı olarak bır suru sey cıktı onları netlestırebılırsem tekrar baslıcam bebek ıcın calısmaya

ah kuzum benim melek o.allah sana da bidaha keder ve üzüntü yaşatmasın .bundan sonra hep gülelim ya mutlu olalım artık

saol semroş hoşbuldum nasılsın canım demek oğluşun heyecanlı yesin teyzesi onu karnesi süperdir eminim
ablam inşallah ya hepimize nasip etsin yüce mevlam
sen nasılsın kuzum
ebrar ablaaa meraba hoşgeldin :))) du sana mendil verem
hoşbuldum tatlım olur aldım mendilini seve seve
ebrar hoş geldin canım iyi akşamlar
hoşbuldum tatlım saol buarada gögüslerinde kabarcıklar varmış hamilelik belirtisi haberin olsun inşallah sende müjdeyi patlatırsın

canım ya inanki çok sevindim topicimiz uğurlu geldi sende bize inşallah uğurlu gelirsin yanlız maşallah nasıl güzel dostluğunuz varmış hamileliktede beraber oldunuz .allahım daim etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah yarında güzel haberle dön tatlım

hanımlar benim pc inanılmaz yavaş yetişemiyorum size alıntı alamazsam kusura bakmayın olurmu

Canım benim Allahım böyle acılar bir daha yaşatmasın en kısa zamanda acıların dinsin yüzü:26:nde kocamaan gülümseme karnındada sağlıklı bi bebişin olsun

aman aman çıldırmış gibi biz e okuldan gördük ama ona söylemedik heyecanını yaşasın istedik

özele gidersen girebilir mu ayeneye ama devlette almıyorlar
ah yerım ben onu yasasın tabıkı dur bakalım karne hedıyesı belkı kardes gelır:26::26::26:
ya baktımda benim göğsümün etrafındada var kabarcıklarr amasanki öncedende vardııı recep ivediğin dediği gibi yohsaaa bize kabaran bişiymi var nihalimmmm
allah senı ne etmesın kız ben ne dıyom sen ne calıyonnnn dur hele bı kendını ınceleyıp durma balım yaaaa
Kayram sağol canım evet sınavlar fena değildi bellide olmaz gerçi.Sen nasılsın hafta sonun nasıl geçti
canım eglencelı gecen bı tek hafta sonum var zatı obur gunlerım nasıl gecer bılırsın
hmmm anladım semracımmm

kayracım Rabbimin kimi mükafatlandıracağı hiç belli olmaz ondan ümitkesilmeeezzz ümitlenmek benimkadar seninde hakkın

ole tabı bak kendı agzınla soluyorsun ama bak kendın uymuyorsun tatlım benım bu kadar sorunum varken umudumu yıtırmıyom ama sen daha ucuncu ayda baslamısın aglamaya yapma bole bıtanem

Ya kızlar 7 aydır bende hamile kalamıyorum doktor daha bir kere bile alttan muayne etmedi eşimede bir test yaptır demedi ne yapayım sizce

iyiyim canım karnesini alınca resmini çekip sizinle paylaşırım canım heycan bin beşyüz bizim oğlanda eeeeeeeeeeeee sonucunda hediyelerde var işi biliyor anasının kuzusu

ay inşallah ebrarcım ya hepimiz inşllah o güzel haberleri burda paylaşalım allahım yüzümüze baksın rabbim utandırmasın hepimizeversin

kayracım valla bah gabarmış gı anammmm ben gafayı yiyom vallaaa oramı buramı inceliom gaynanam görse gelin delirdi derrr

ah kuzum benim melek o.allah sana da bidaha keder ve üzüntü yaşatmasın .bundan sonra hep gülelim ya mutlu olalım artık
ınsallah canım ınsallah bır daha yasatmasın bole acı ve nasıp etsın bızede yavrularımızı kucagımıza alıp ınların buyumelerını gormeyı
amaaaaaaaaaaan ablam yaa ben nasıl olurum kı bılırsın ıste
bak sen lost ızlıyon sana bıdızı daha soleyem bız ona taktık bu ara frınge dıye bır dızı netten bulursunuz mutlaka ızleyın harıka bır dızıymıs cok surukleyıcı sen enısteye de zaten o kacurrmazzz
Ya kızlar 7 aydır bende hamile kalamıyorum doktor daha bir kere bile alttan muayne etmedi eşimede bir test yaptır demedi ne yapayım sizce
canım bence drunu degıstır derım ben sana drun ılk ısı alttan muayene etmek zaten o nasıl ıs yaaaaa

napim semra gıııııı kafayi yidim azcık azcık burda ne görsem uyguluommmm

kız allah yiliğini versin bizi güldürdün sende gülesin inşallah canımmmmmmmmmmmmm doğru yoldasın durmak yok yola devam

kız allah söyletti inşallah hep öyle hayal etmiştim ama kısmet hayırlısı olsun

ilk bebeğinse bir yılı geçmeden fazla derine dalmıyorlar ne kadardır istiyorsun canım

Canım benim Allahım böyle acılar bir daha yaşatmasın en kısa zamanda acıların dinsin yüzü:26:nde kocamaan gülümseme karnındada sağlıklı bi bebişin olsun

sağol canım benim iyi dileklerin için. madem kul olmuşuz herşey görücez.derdi veren allah dermanını da versin yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…