canım ya inanki çok sevindim topicimiz uğurlu geldi sende bize inşallah uğurlu gelirsin yanlız maşallah nasıl güzel dostluğunuz varmış hamileliktede beraber oldunuz .allahım daim etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah yarında güzel haberle dön tatlım
hanımlar benim pc inanılmaz yavaş yetişemiyorum size alıntı alamazsam kusura bakmayın olurmu
canımmm yahep gülelim inşallahhhh bu sıpalar gelene kadar ömrümüzü yiceklerrr
bence de yıyon gıbı hayırlısı olsunkayracım valla bah gabarmış gıanammmm ben gafayı yiyom vallaaa oramı buramı inceliom gaynanam görse gelin delirdi derrr
ınsallah bebegım yaaa ınsallah onun karne hedıyesı olur bebısın :26::26::26:kız allah yiliğini versin bizi güldürdün sende gülesin inşallah canımmmmmmmmmmmmm doğru yoldasın durmak yok yola devam
kız allah söyletti inşallah hep öyle hayal etmiştim ama kısmet hayırlısı olsun
ilk bebeğinse bir yılı geçmeden fazla derine dalmıyorlar ne kadardır istiyorsun canım
amin semracım heppp beraber gülelim :)))) moralimdüzeldi sayenizde yaaaaasemracımmmm nihalimmm kayrammmm cok sağolun bitanecikleeeerrr
Ya kızlar 7 aydır bende hamile kalamıyorum doktor daha bir kere bile alttan muayne etmedi eşimede bir test yaptır demedi ne yapayım sizce
ayy süper olur semroşum inşallah ya dört gözle bekliycez bizdeiyiyim canım karnesini alınca resmini çekip sizinle paylaşırım canım heycan bin beşyüz bizim oğlanda eeeeeeeeeeeee sonucunda hediyelerde var işi biliyoranasının kuzusu
amin canım ya inşallah burası yıkılsın hamiş haberleriyleay inşallah ebrarcım ya hepimiz inşllah o güzel haberleri burda paylaşalım allahım yüzümüze baksın rabbim utandırmasın hepimizeversin
ınsallah canım ınsallah bır daha yasatmasın bole acı ve nasıp etsın bızede yavrularımızı kucagımıza alıp ınların buyumelerını gormeyı
amaaaaaaaaaaan ablam yaa ben nasıl olurum kı bılırsın ıste
bak sen lost ızlıyon sana bıdızı daha soleyem bız ona taktık bu ara frınge dıye bır dızı netten bulursunuz mutlaka ızleyın harıka bır dızıymıs cok surukleyıcı sen enısteye de zaten o kacurrmazzz
canım bence drunu degıstır derım ben sana drun ılk ısı alttan muayene etmek zaten o nasıl ıs yaaaaa
amin semracım heppp beraber gülelim :)))) moralimdüzeldi sayenizde yaaaaasemracımmmm nihalimmm kayrammmm cok sağolun bitanecikleeeerrr
ay vallahi uğurlu geldiniz bana ya ben hala inanamıyorum test elimde hem size yazıyo hem ağlıyo hem gülüyorum ne haldeyim bi görseniz
ay evet ya biz küçükken hep hayaller kurardık büyücez evlencez tabi bunları hep beraber yapçaz diye düşlerdik beraber hamiş olcaz benim kızım onun oğlu olcak evlencekler biz hiç ayrılmıcaz falan filan işte çocukça hayallerdi aynı anda evlenmedik ama hiç ayrılmadık.çok çekti oda bende hani hayatımı anlatsam hakikaten roman onunda bizden dualarınızı eksik etmeyin bende sizin için gece gündüz okucam ve hep yanınızdayım ama bi yarın olsa saatler geçmiyo:18::18::18::18::18::18:
evet abla dur dıme ben daha ıslemedım sonunu husran musran sonucta emek verdık senelerdır ıslıyoz dımıayy süper olur semroşum inşallah ya dört gözle bekliycez bizde
tabi ya hediye olunca ucunda ayrı bir heyecan oluyo çocuklarda
amin canım ya inşallah burası yıkılsın hamiş haberleriyle
biara biçok hamişimiz vardı buara durmuştuk çok şükür açıldı yine hadi hayırlısı
deryam dimek tavsiye ediyosun sonu lost gibi hüsran olmasında berbat bitti ya 6 senemizi vermiştik :84::84:
buara yoğunsun galiba çok görüşemiyoruz kuzum
sende saol canım sende saol bırbırımıze destek olmak ve akıl saglıgımızı korumak ıcın burdayız dımı
canım benim sen yeter ki hep iyi ol neşeli tatlım.biz herzaman yanın da oluruz .bizi bizden başka kimsse anlayamaz
dua lara her zaman ihtiyacımız var benbilirim o durumu şimdi saatler geçmez yağrından sonrada günler geçmez canım semra dedi dersin
kızlar ben çıkıyorum uyumalıyım uyuyımda saatler geçsin biran önce sabah olsun bende dr gidiim hepinizi çoooooook çok öptüm
dularım sizinle dualarınız benimle olsun hadi inşallah güzel haberlerle gelicem kuzularım herkese iyi geceler
haklısın canımmmm inşallah hepimiz hamileekalarızzzz :)))
semracım sivas olmas mıııı :))))
kızlar ben çıkıyorum uyumalıyım uyuyımda saatler geçsin biran önce sabah olsun bende dr gidiim hepinizi çoooooook çok öptüm
dularım sizinle dualarınız benimle olsun hadi inşallah güzel haberlerle gelicem kuzularım herkese iyi geceler
heee akıl sağlığımız dimikayracımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?