Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ya negüzel hayaller kurmuşsunuz ALLAHIMDA kabul etmiş işte çok şükür tahmin ediyorum şuanki halini ALLAHIM sonuna kadar mutlu etsin duamda olucaksın canım yarında kan testinde hamileliğini tescilliyceksin rabbimin izniyle .

ilk bebeğinse bir yılı geçmeden fazla derine dalmıyorlar ne kadardır istiyorsun canım

7 AYDIR İSTİYORUZ YA VALLAHİ ÇOK MUTSUZ OLUYORUM BİTE NÖBETTEYİM ŞİMDİ HİÇ ÇEKİLMİYOR SİZLE TANIŞMak bana iyi gelecek herhalde çünkü damdan dişenin halinden damdan düşen anlar demi[/QUOTE]

lütfen umudunu yitirme canım bizde seninle tanıştığımıza memnun olduk hayırdır ne nöbeti çok haklısın bizi biden başka kimse anlamaz

iyi geceler herşey gönlünce olsun allaha emanet ol canım

hadi canım hayırlısı inşallah netleştirir sabah güzel haberi veririsin 2 kere seviniriz canım
birsencim nerlerdesin bir saattir altta görüyorum ha geldi ha gelicek hala gelemedin gelde azcık laflayalım
semracım kız sorma kaç aydır annemle babama gidemiyodum bugün gittim buraya girmeden yatmadım okudum ama alıntı yapmaya fırsatım zamanım yok kusura bakmayın hepsini okudum ebrarla aleyna kardeloşuma takılmış ama kardeloş yakalamış yaaa turkuaz niye iptal olmuş anlayamadım yanlışlıkmı var yeter sevtun kayra kardelen49 melodi hasretim hatice nihanca hepinize çok selam kızlar ama sabah hastaneye gidecem kaynanam ve kaynım için çıkmam lazım hepinize iyigeceler öptüm byee

ilk bebeğinse bir yılı geçmeden fazla derine dalmıyorlar ne kadardır istiyorsun canım

7 AYDIR İSTİYORUZ YA VALLAHİ ÇOK MUTSUZ OLUYORUM BİTE NÖBETTEYİM ŞİMDİ HİÇ ÇEKİLMİYOR SİZLE TANIŞMak bana iyi gelecek herhalde çünkü damdan dişenin halinden damdan düşen anlar demi[/QUOTE]

Canım üzùlme bende 1 yıldır ugraşıyorum ya allah nasip etcek ınşallah hepimıze

birsencimmmm hoşgeldinnnnn :))))) kayracım yohsa sennn bana delüüü mü dion gıııı evet polatcımsivaslıyım adın neeee ????

iyi geceler tatlı hamiş allahım rahatlık versin yarın güzel haberlerle gel öptüm canım dualarım seninle

Iyi geceler canım tatlı uykular

ne güzel senin adına sevindim deşunu anlamadım ne iptali üyelikmi

birsenim evet yakalandık kardeloşa ama ben biliyodum yakalıycağını hafiye bizimki gözünden kaçarmı
buarada listeyi çekerken bende farkettim azcıkda canım sıkıldı noldu acep tutişe
sana kolay gelsin canım iyi uykular öptüm

valla ben feleğimi şaşırdım çok kalabalığız yetişemiyorum bibakıyorum sayfa atlamış .kaçırdığım varsa kusura bakmayın artık

herkese ıyı geceler canlarımm esım yatmaya hazırlanıyo bende kacayım kırmızı alarm gorunuyo cunku
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana yazdım gormedınmı ask ol saka saka gozunden kacmıstır neyse tatlım benım artık sloganımız ne bebek fıkrını attık bebegı kucagımıza aldık tammı bende senın yaptıgını yapmaya calısıyorum artık ıyı geceler balcagzım baktıgın mınıgın de yanaklarına ıkı kucuk opucuk konduruver
hasretım ask olcanım hıc delı dermıyım ayolll
kardelosum sen hıc merak etme kuzu ben tutuyom takvımı sen ben dur dıyene dek devam et tamammı optum kuzu senı
garıpcım bu arada evet pko kanda anlasılır tatlım hıc merak etme
semosum bırsenım kuzuları opun yerıme
daısycım ıyı haberlerle gelır ınsallah
nıhancam sende hamıssındır ınsallah
derınımın pc yapılsa da gelse artık ben cok gremesem de laflasıyoduk yaaavvvvvvvvvv
boncugum senı kımler uzdu kuzum takma su cevreyı ayrıca da mıllete ne yaaa herkes kendı derdıne baksın offfffffffffffffffffffff uzulme kuzum
ısmını yazdıgım yazmadıgım herkese ıyı geceler bebıslı ruyalar dılıyorum ben uctumm byeeeeeeee

tamam canım öperim :79:sanada iyi geceler:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…