Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nasılsın derin kız niye giremiyecen fazla eşini kandırda yaptırsın pc yi bak kızlar kızıyo de kendine iyi bak canım
canım başın sağolsun demekki çok iyi biriymiş çekmeden kimseye muhtaç olmadan gitmiş mekanı cennet olsun canım
ebrarım canım her çocuk aynı değil ama genede sen azcık kız arada sıkıştır annenede geçmiş olsun canım inşallah bişeyi yokttur şu misafirleri çabucak yolla gel nerden akrabanız uzakmı yakınmı başka kimsesi yokmu sende kalıyo neyse çok sordum kendine iyi bak dikkat et kızıl bulaşıcı olabiliyo
sevtun kız hayattamısın daha kurtulamadınmı esaretten canım olsun anneler çocuklarının iyiliğini ister seni özledik
inşallah canım kaliteli güzel olurlar sanada kolayca tutunurlar inşallah ne zaman koyaaklar yumoşlarını
hoşgeldin cnm nasılsın
sgl canım geçmişi okuyodum anca geldim ben iyiyim sen nasılsın

hoş bulduk canım olur sıkılalım 3 gündür 1 dakikalığına geldim ama kimse yoktu nerde bu millet diyordum
evet ya son günlerdeböyle burası sesiz

sen beni beğenmiyorsun galiba

# way
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# kardelen49
# hiranur_87
# elaezel
# lizzie hoşgeldiniz kızlar

estağfurullah yeter görünmeyen arkadaşlara yazdım şu an burda olanlarada en başta selam verdim zaten.cici kızlar dil çıkarmaz öööle hımmmm

cici kızmı ya ben ihtiyar oldum ne kızı
şaka tabiki canım

#
# siri_ne

sen yenimisin cnm bu topicte ismini daha önce görmedim
hoşgelmişsen nedir durumun neden bebek sahibi olamıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…