Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkesler iyidir inşallah.

kardelen sizn bu msaj yazdığınızda altta resim çıkıo ya hatta üstünde tomurcuklandır dallarımı yazıo ya bana nasıl koyulduğunu anlatçaktın ya hani anlatmadın bende istiyommmmmmm bundan

ben çıkıyorum kızlar sıkıldım bugün kimse konuşmuyo k.i.b a.e.o byyyyyyyyyyyyy

iyiyiz cnm hamdolsun sen nasılsun

hoşgeldin canım ben ii sen nasılsın
hoşbuldum kızlar,bende iyiyim hamdolsun

hemen anlatim canım.daisypath isimli bi siteye giriyoruz,ordan evlilik yılı yada bebek bekleme süresi,hangisini istersen seçiyosun,sonrasını gene yardımcı olurum,yada nasıl bişey istediğini söyle,ben yapim sana,malum bu topicin tıcker ci başısıyım.

kızlarrrrrrrrr benim çok fena midem bulanıyor yaaaa
üşüttüm galiba ooooofffffffffffff

evet girdim o siteye sonrası

ıyıgeceler kızlar ya ben cok hastayım boğazım cok kötü ne ıyı gelırkı
parmaklarıma kadar agrıyo

ayyy canım ya sana da mı geldi salgın bende cumartesi sabahı bi uyandım sanki dayak yemişim heryerim ağrıodu bol bol nane limon içtim allaha şükür iyiyim şimdi geçmiş olsun cnm benim

kızlar ben yataacağım iyi geceler
size

canım sıkıldım kimseden ses çıkmıyo çıkacağım artık beni beyenen yok galiba

ece cim,herkezlerin işleri var,bende siparişlerimi giriyodum,biraz meşguldüm bugün,sohbet başlanınca illaki devam edilir,ama konu olmayınca böyle nasılsın,iuyimisinle hemencik susuyo herkez canım.

evet cnm gelenlerin çoğu gtti geri bizi beğenmediler heralde
kız kimmiş o seni beğenmeyen çokmu çirkinsin de beğenmiyolar

kardeloş ticker ci başım nasılsın bişey sorabilirmiyim izin verirsen

ayyy canım ya sana da mı geldi salgın bende cumartesi sabahı bi uyandım sanki dayak yemişim heryerim ağrıodu bol bol nane limon içtim allaha şükür iyiyim şimdi geçmiş olsun cnm benim

sagol tatlım ya ıkıgündür süt adacayı ıcmekten bı hal oldum ınsallah benımkıde gecer ne ıs yapabılıyorum ne yemek

sen bana ne istediğinbi söyle,ne yazayım,altına üstüne,çiçekten mi,böcekten mi hoşlanırsın,kocanla mı,bebişle mi resim koyim,de bakim.

hım cnm ya tutmuyorum seni inşşşş işin varsa kalsın
bebiş olsun senin zevkine bırakıyorum onu altınada bebek özlemiyle ilgili bi cümle yazabilirsin cnm zahmet olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…