YARABBİ YARABİ YARABBİ!deyince iste kulum diyensin sen.sen herşeye gücü yeten zorlukları kolaylaştıransın benm ve bütün müslüman kardeşlermin zorlarını kolaylaştır.elhamdülillahirabbilalemin.
Selamlar bacılar..Yeterim nasılsın eşinin ameliyatı gerçekleşti mi ?
teşekkür ederimmm araştırmaya başladım bile : )
lagrıma canım 15 gün ara veip ilişki olursa canın yanar ve bildiğim kadarıyla bu kuruluk durumu senin gebe kalmana engel olabilir.çünkü sende oluşan sıvı spermleri gideceği yere götürüyo.preseed jel araştır senin için şart olan bişey çünkü.sperme zarar vermeyen bi jel.canın yandığı içinde ilişkiden soğursun tabi.dr a da ben 7 ay korunmasız ilşkiden sonra gittim dr a dedim ben bekleyemem 1 yıl belki bi problem var onun tedavisiyle zaten 1 yılı geçeriz demiştim,oda saolsun haklısın dedi tahlilleri isterken yazdı 1 yıldır korunmuyolar diye.eşimde sperm eksik çıktı bide kalitelisi yokmuş fln bak ilaç fln derken 10 ay oldu şimdi.hayırlısı allahtan hepimiz için yardımcımız olsun rabbim inş.
iyi akşamlar kızlar bir selam verip kaçıçam
pelincim tşk tatlım ben cok iyiyim bebekte iyidir inş. keseyi gördük sadece cok küçük daha 5 haftamız bitti bugün kalp atışı için 10 martı beklıyorum hayırlısıyla duyarız inş. darısı tüm isteyen kardeşlerimin basına pelincim üzülme sende bak bende bir tane kaybettim ve 5 ay denedik ve 5. ayda geldi bebişim yine senınde olacak allahın izniyle takma kafana cok öpüyorum herkesi fırsat bulursam yıne gelirim
iyi akşamlar kızlar bir selam verip kaçıçam
pelincim tşk tatlım ben cok iyiyim bebekte iyidir inş. keseyi gördük sadece cok küçük daha 5 haftamız bitti bugün kalp atışı için 10 martı beklıyorum hayırlısıyla duyarız inş. darısı tüm isteyen kardeşlerimin basına pelincim üzülme sende bak bende bir tane kaybettim ve 5 ay denedik ve 5. ayda geldi bebişim yine senınde olacak allahın izniyle takma kafana cok öpüyorum herkesi fırsat bulursam yıne gelirim
evet canım bu hafta sonu evimdeyim inş bundan sonra bol bol görüşecez tatlım
canım benim nasılsın...bebişin nasıl iyidir inş
dualarım kayramla cok gecmiş olsun allahım şifasını versin bendende selm söylersin kardelencim...
canım gecti gitti zaten bugun yaramı dondurdu doktor allaha şükür acımadı kırk gün sonra ikinci seans icin yine gitcem bebek işine ara vermek zorundayım hayırlısı olsun napalım....
cok sevindim canım sympathique arkadaşımızı tebrik ederim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş...
amin canım amin cok güzel bi dua okuken duygulandım ellerine saglık...
canım inş bu sefer hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle...
amin canım rabbim inş sesimizi duyar dualarımızı kabul eder...
cok sagol canım ...amin inş hepimiz hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarız...
herşeyinin normal olmasına sevindim inşallah meleğin hayırlısıyla gelir canım
cok sagol canım benim amin inş...
selam canım nasılsın gecmişteydim biraz gec oldu kusura bakma tatlım...
Selam tatlım ben anladım geçmişte olduğunu sağlık olsun canımben ayetel kürsileri bugun okuycaktım ama yarayı dondurduktan sonra benden akıntı gelmeye başladı okuyamıycam canım cok üzgünüm kusura bakma hatta 15 gün beni mazur görün cok istiyodum ayetel kürsilere katılmak... böyle olcanı bilsem onceden okurdum inanki mesajda attım sana ama görmemiş olabilirin diye burayada yazayım dedim benim yüzümden aksaklık olmasını istemem öpüyorum seni tatlım kendine iyi bak
Bu arada ben 1 saate kadar çıkıp abdestimi alıcam sana verilerin duaları da ben okuyabilirim
Kız deme öyle yazıyorum ya ben sana..Halimi görsen gülersin hem iş yapıyorum hem yazmaya çalışıyorumneyse kızlar ben cıkıyorum zaten kimse konuşmuyo benle görüşmek üzre...
sağol canıım,iyiyim hamdolsun,dualarınıza ihtiyacım var.Selam tatlım hoşbuldum,yeteri az önce topicte gördüm ama farketmedi sanırım yazdığımı.Ameliyat inşallah iyi geçmiştir.
Sen nasılsın akidem sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah ?
olmam be,niden olması canımcım.kardeloşum bana hoşgeldin demek yokmu aşkolsun
korktuğun gibi bi acı olmadı inşallah peloşum,geçmiş olsun.canım benim hayırlısıyla kalp atışlarınıda duycaksın inş hic canını sıkma...amin tosticim inş bizlerde daha fazla beklemeden hayırlısıyla hamile kalırız ama benim biraz ara vermem gerekiyo rahim agzında yara varmış onu dondurdu doktorum o yüzden ilişki yasak...kendine ve bebişine cok iyi bak allaha emanet ol öpüyorum canım
du kız,nereye kayboluyon hemencik.neyse kızlar ben cıkıyorum zaten kimse konuşmuyo benle görüşmek üzre...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi akşamlarrr nasılsınız kızlarrr
ben bir mudedet giremeyecem sanirim grip oldum bugun ogleden sonra eve geldim izin alip allahdan esimde ikihaftalik izindede bakiyor bana allah razi olsun...hepinizi cok ama cok opuyorum saglicakla kalin iylesir iylesmez hemen burdayim...beni ozleyen emi....
ben bir mudedet giremeyecem sanirim grip oldum bugun ogleden sonra eve geldim izin alip allahdan esimde ikihaftalik izindede bakiyor bana allah razi olsun...hepinizi cok ama cok opuyorum saglicakla kalin iylesir iylesmez hemen burdayim...beni ozleyen emi....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
kolay gelsin canımkızlar ben çıkıyorum,daha yemek yapmadım,gerçi eşim geç gelirde,genede ben hazırlim.
iyi akşamlarrr nasılsınız kızlarrr
canım benim ya okursan cok sevinirim allah razı olsun tatlım...evet canım bu hafta sonu evimdeyim inş bundan sonra bol bol görüşecez tatlım
canım benim nasılsın...bebişin nasıl iyidir inş
dualarım kayramla cok gecmiş olsun allahım şifasını versin bendende selm söylersin kardelencim...
canım gecti gitti zaten bugun yaramı dondurdu doktor allaha şükür acımadı kırk gün sonra ikinci seans icin yine gitcem bebek işine ara vermek zorundayım hayırlısı olsun napalım....
cok sevindim canım sympathique arkadaşımızı tebrik ederim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş...
amin canım amin cok güzel bi dua okuken duygulandım ellerine saglık...
canım inş bu sefer hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle...
amin canım rabbim inş sesimizi duyar dualarımızı kabul eder...
cok sagol canım ...amin inş hepimiz hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarız...
Selam tatlım ben anladım geçmişte olduğunu sağlık olsun canım
Bu arada ben 1 saate kadar çıkıp abdestimi alıcam sana verilerin duaları da ben okuyabilirim
hamarat hatunsun sen canım kolay gelsin tamam üzülmüyorum öptün gecti gel bende seni öpeyimKız deme öyle yazıyorum ya ben sana..Halimi görsen gülersin hem iş yapıyorum hem yazmaya çalışıyorumgel bir öpeyim seni üzülme fıstık
canım hic acı olmadı allaha şükür cok sagol kardelencim sen nasılsın bu arada net gitti ben cıkmadım... ama sen cıkıyosun galiba görüşmek üzre öpüyorum seni tatlım...sağol canıım,iyiyim hamdolsun,dualarınıza ihtiyacım var.
olmam be,niden olması canımcım.
korktuğun gibi bi acı olmadı inşallah peloşum,geçmiş olsun.
du kız,nereye kayboluyon hemencik.
iyiyim canım sagol sen nasılsılsın...iyi akşamlar kızlar nasılsınız
canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin cabuk iyileş ve aramıza dön hemencicik allaha emanet ol bende seni öpüyorumben bir mudedet giremeyecem sanirim grip oldum bugun ogleden sonra eve geldim izin alip allahdan esimde ikihaftalik izindede bakiyor bana allah razi olsun...hepinizi cok ama cok opuyorum saglicakla kalin iylesir iylesmez hemen burdayim...beni ozleyen emi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?