Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoş geldin,inşallah tez zamanada hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.

aminnnn inş sende hamileymişsin okudugum kadarıyla Allah sıkıntısıız kazası belasız bu surecı guzelce tadını cıkara cıkara gecırip bebeğine kavustursun senıde:) etrafımda hamıle arkadaşlar ıkız bekleyenler var onlara bakınca o kadr özenıyorumkı ne kadar guzel bı duygudur kımbılır Allah bızede yasatsın ıns

bitanem çok saol ağzına yüreğine sağlık mevlam kabul etsin inşallah
kızlar,ben yavaştan uzim en iyisi,dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim.
canım yarın güzel haberler al inşallah dualarım seninle çok öpüyorum seni

ben oğluşunu yerim yerim
sorma semroş yaa okadar mutluyumki sürekli sırıtıyorum
darısı bize olsun canım

amim canım ama kardelen hamile değil

hadi canım dualar iiçin şimdiden amin diyelim

çıkıyomusun nereye ama
kız kardeloş yeşim seni hamiş sandı demekki var bundada bi hayır senin minişte gelir bu ay inşallah

Öyle dönemler oluyor ki akışına bırakmak zorunda kalıyor insan aksi halde akıl hastası olmamak mümkün değil canım En güzeli akışına bırakmak hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tatlım

selam ezgicim,hayırlı olsun evinizben iyiyim,dualarınıza ihtiyacım var,bu ay gelsin bu bebiş artık.

ne işi ki?
yemekse yaptım,yedik,şimdi çay faslındayız,başka bi iş yapmadım,ne sordun ki?
Canım benim rabbim gönlünde yatan aslanı en kısa zamanda göndersin inşallah dualarım sizlerle

slm ben geldimm arayan soran varmı
Bacıcım

Rabbim o kadar büyük ki şükürler olsun ......O kadar çok sevindim ki anlatamam canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

amin canım ıns doktora cok gıdıp geldık bı sorunmu var dıye cok sukur bı sıkıntı yok dua noktasında eksıgım sanırım yarın ıns katılırım ama ayetel kürsi adetlıyken okuyabılıyormuyum acaba bıde 313 tane toplamdamı yoksa herkes 313tanemı okuyacak kusura bakma canım cok sordum ama

kız ben okuyunca bir çığlık attım eşim bile yerinden sıçradı çok mutlu oldum çoksevtun hamile sevtun hamile

ahhhh canım,hamile değilim ama inşallah rabbim söyletmiştir sana.
inşallah canımcım,görüşürüz,ben çıkıyorum şimdi.
hadi canım dualar iiçin şimdiden amin diyelim

çıkıyomusun nereye ama

kız kardeloş yeşim seni hamiş sandı demekki var bundada bi hayır senin minişte gelir bu ay inşallah
heee yaa,ben bu tıckeri değiştircem ama şimdi vaktim kalmadı.

amin durucum,seninde güzel kalbine göre versin inşallah.

canım anlatıyım tabiki 313 tane ayetel kürsiyi aramızda bölüşüyoruz yani ben paylaştırıyorum
adetliyken okunmuyo canım abdestli okuyoruz hepimiz
yarın dua vakti gelirsen sende mutlu olursun eminim bizde seviniriz
kız ben okuyunca bir çığlık attım eşim bile yerinden sıçradı çok mutlu oldum çoksevtun hamile sevtun hamile

aynı bende semroş eşimde diyo noldu dedim hani biarkadaş vardıya bebişini kaybetmişti ohamile dedim oda çok dua etti allahım tamamına erdirsin diye

Aminnnnnnnnnnnnnn bacım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için yüreğini ferah tut

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kuzum hoşgeldin haber bombaya

canım sırayla okunuyoya nasipse sıran gelince okuycaz inşallah

Evet bacıcım gerçekten de bomba çok sevindim ayrıca çok umutlandım

Canım hoş geldin sefalar getirdin.Dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla sende anne olursun.moralini bozma inanmak başarmanın yarsıdır...Hakkında hayırlısı olsun

nasılsın durucum dayın nasıl odu

he kız semra bizde şok olduk ama çokk sevindik darısı size

Herkese selam yarın adet günüm ben bugün test yaptım sonuç negatif...ama adet belirtimde çok fazla var..yinede hamile olabilirmiyim.böle olan varmı acaba

aynen canım benim eşimde mutlu oldu anlatınca ya herkeze çok sevindim ama ne bileyim sevtun bam başka benim için çok üzülüyordu mutluluğu geldi çok şükür allahım tamamına erdir inşallah meleğini ona bağışla

Benim koca bebeğim misafir gitti pc başladı diyor kıskandı iki laflıyım gelirim fıstıklarım anam aklım da burda nasıl sohpet ediyim ben bu adamla

tamam önümde kaç kişi var :)
canım önünde baya kişi vardır şuanda listeye bakamıyorum diğer pcde çünkü
merak etme çabuk gelir inşallah

inşallah arkadaşımızın dediği gibi olur canım tomurcuklanır dalların çok öptüm allaha emanetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…