hoş geldin,inşallah tez zamanada hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.
bitanem çok saol ağzına yüreğine sağlık mevlam kabul etsin inşallahHepimiz için ettim ayrıca dua ettim canım rabbim kabul eder inşallah
Yüreğine sağlık bacım Allah kabul etsin
Sana da selam olsun tatlım nasılsın umarım iyisindir
Bacım sen nasılsın ben yeni geldim geçmiiş çokkk uzun fazla vaktim yoktu bakamadım
Allah kabul etsin canım yüreğine sağlık
Valla sorma ama olsun keyifle yapıyorum işimi sessizliği özlemişimbu aradaama gelen giden olması güzel arada bir şenlik oluyor Allah onlardan da razı olsun
Rabbim rüyanı hayırlı güzel haberlere çıkarsın inşallah tatlım
Bacıcım pelinin hissesini de okudum mevlam kabul eder inşallah...
Kayramıza da geçmiş olsun diliyorum bir vartayı atlattı Allahın izniyle..Herşey gönlünce olsun kayram
canım yarın güzel haberler al inşallah dualarım seninle çok öpüyorum senikızlar,ben yavaştan uzim en iyisi,dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim.
çok geçmiş olsun canım
allah hayır etsin canım
bende oğluşum da çokn iyiyiz bizde seni öpüyoruz canım benim
sevtuncum şu an sevinçten çıldırmak üzereyim yatacak tım ama içimden birşey inatla pc aç dedi iyikide açmışım ay mutluluğumu nasıl anlatayım bilemedim rabbim tamamına erdirsin canım çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bu halay kaçmaz teyze oluyoruz teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn
evet ya süperrrrrrrrr çok mutlu oldum çok mutluluğumu anlatacak kelime bile bulamamıyorumm
kızlar,ben yavaştan uzim en iyisi,dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim.
aminnnn inş sende hamileymişsin okudugum kadarıyla Allah sıkıntısıız kazası belasız bu surecı guzelce tadını cıkara cıkara gecırip bebeğine kavustursun senıde:) etrafımda hamıle arkadaşlar ıkız bekleyenler var onlara bakınca o kadr özenıyorumkı ne kadar guzel bı duygudur kımbılır Allah bızede yasatsın ıns
hadi canım dualar iiçin şimdiden amin diyelimgörüşürüz canım,gerçi yarın dua saati ben burda olmicam ama,gıyabımda siz dua edersiniz değil mi?
şimdiden herkezden özür diliyorum,kendi duamda olamayacağım için,dr kontrolüm olduğundan yokum,ayrıca okuyan ve amin diyen,dua eden bütün arkadaşlarıma canı yürekten teşekkür ediyorum,rabbim benim için dilenenlerin bin katını sizlere nasib etsin inşallah,hepimizin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılaraktan nasib etsin rabbim
Eki Görüntüle 146876
çıkıyomusun nereye amakızlar,ben yavaştan uzim en iyisi,dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim.
kız kardeloş yeşim seni hamiş sandı demekki var bundada bi hayır senin minişte gelir bu ay inşallahaminnnn inş sende hamileymişsin okudugum kadarıyla Allah sıkıntısıız kazası belasız bu surecı guzelce tadını cıkara cıkara gecırip bebeğine kavustursun senıde:) etrafımda hamıle arkadaşlar ıkız bekleyenler var onlara bakınca o kadr özenıyorumkı ne kadar guzel bı duygudur kımbılır Allah bızede yasatsın ıns
Öyle dönemler oluyor ki akışına bırakmak zorunda kalıyor insan aksi halde akıl hastası olmamak mümkün değil canımsagolasın canınm Rabbım herkesın gönlüne göre versın ben artık bebek le kafa mı yormuyrm tabıkı çok ıstıyrm hemen olsun dıyrm ama gercekten yeter artık dedım kendı kendımı üzüyrm eşimi üzüyrm olacagı varsa elbet olur bırgun Rabbım verecek bız olustrmicaz bebeği.. bızım elimiz de olan bişey degıl bu Rabbım ol der olur ne zaman gelecegı belli olmaz bakarsın beklemedıgın bı anda olur oyuzden kafama takmıycm Rabbım buyuk ebrarcım vardır bi bildği öyle değimi canım...
Canım benim rabbim gönlünde yatan aslanı en kısa zamanda göndersin inşallah dualarım sizlerleselam ezgicim,hayırlı olsun evinizben iyiyim,dualarınıza ihtiyacım var,bu ay gelsin bu bebiş artık.
ne işi ki?
yemekse yaptım,yedik,şimdi çay faslındayız,başka bi iş yapmadım,ne sordun ki?
Bacıcımslm ben geldimm arayan soran varmı
# ebrar_53+
# birsen29+
# kardelen5233+
canlarım nasılsınız beni sorucak olursanız hamdolsun biraz iyiyim kusura bakmayın bu aralar giremedim nedenini çok iyi biliyosunuz 3 gün ablamlarda kaldım ev telaşı vardı evini yerleştirdikbenide soracak olursanız hastalıgım bir geliyo bir gidiyo nedenide bebegim şubatın 23 dogucaktı ona biraz kafay taktım anlıcagınız onun için çok üzüldüm yaradanım dedim şimdi yavrum dursaydı onu koklucaktım yavrum diye bagrıma basıcaktım ama olmadı bugün namaz kılarken çok üzüldüm dedim şimdi lohusaydın bebegin yanındaydı koklucak öpücektin dedim ama olmadı dişim dünden çok kötüydü agrıdan öldüm bugünde dişçiye gittim malesef tam tedavi yapılıcaktı olmadı yapmadılar çünkü bebkten şüpheleniyorum dedim onlarda bebk varsa içemezsin dedi bana gebelik testi yap dedi öyle iç dedi ve yaptım sonuç pozitif kızlar çift çizgiyi gördüm gözlerimle eşimle eve gittik eşime diyorum gell oda garibim ne oldu niye aglıyosun dedi bende yaradanım dedim bir tane aldı anne olucaktım 23 şubatta yavrumun hamile haberini aldım dedim sarıldık birbirimize çok agladık anlıcagınız allahtan umuut kesilmiyo dişçi vesile oldu hamileligime ya dişlerim agrımasaydı ne olurdu benim halim allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah pazartesi randevu alabilirsem gidicem yavrumu görmeye progestoron içicem şimdi yavrum sıkı sıkı tutunsun ebrarrım işşallah yalancı çıkmam içime rabbim dogru doguruyodur işşallah ama sıra sende bakta gör allahım tez zamanda kardelenimin ve bütün arkadaşlarımın yzünü güldürsün işşallah
birsenim açıklamış zati ay cano aslında ellerim titriyo sevtunumun haberii aldımya
canım helal sana güzel bi iş yapıyosun valla
ayyyy sevtunum nediyeceğimi bilmiyorum nasıl sevindim elim ayağım boşaldı çok şükür canım gözümüzaydın allahım busefer tamamına erdirsin canıminan şuan hem ağlıyorum hem mutluyum çok güzel bir haber halaya haydeeeeeeeeeeeeeeee
allah gönlüne göre versin canım dilerim daha fazla bekletmeden gelir meleğin
duamız yarın saat 12 civarı olcak 313 ayetel kürsi okuyoruz sonra cuma günü duamız oluyo
nasip olursa sende aramızda olursan katılırsın tabiki canım
bitanem çok saol ağzına yüreğine sağlık mevlam kabul etsin inşallah
canım yarın güzel haberler al inşallah dualarım seninle çok öpüyorum seni
ben oğluşunu yerim yerim
sorma semroş yaa okadar mutluyumki sürekli sırıtıyorum
darısı bize olsun canım
canım sırayla okunuyoya nasipse sıran gelince okuycaz inşallah
amim canım ama kardelen hamile değil
pardon ya karıştırdım inş hamıle kalır yakın zamanda diyeyım
ahhhh canım,hamile değilim ama inşallah rabbim söyletmiştir sana.aminnnn inş sende hamileymişsin okudugum kadarıyla Allah sıkıntısıız kazası belasız bu surecı guzelce tadını cıkara cıkara gecırip bebeğine kavustursun senıde:) etrafımda hamıle arkadaşlar ıkız bekleyenler var onlara bakınca o kadr özenıyorumkı ne kadar guzel bı duygudur kımbılır Allah bızede yasatsın ıns
inşallah canımcım,görüşürüz,ben çıkıyorum şimdi.bitanem çok saol ağzına yüreğine sağlık mevlam kabul etsin inşallah
canım yarın güzel haberler al inşallah dualarım seninle çok öpüyorum seni
ben oğluşunu yerim yerim
sorma semroş yaa okadar mutluyumki sürekli sırıtıyorum
darısı bize olsun canım
heee yaa,ben bu tıckeri değiştircem ama şimdi vaktim kalmadı.hadi canım dualar iiçin şimdiden amin diyelim
çıkıyomusun nereye ama
kız kardeloş yeşim seni hamiş sandı demekki var bundada bi hayır senin minişte gelir bu ay inşallah
amin durucum,seninde güzel kalbine göre versin inşallah.Öyle dönemler oluyor ki akışına bırakmak zorunda kalıyor insan aksi halde akıl hastası olmamak mümkün değil canımEn güzeli akışına bırakmak hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tatlım
Canım benim rabbim gönlünde yatan aslanı en kısa zamanda göndersin inşallah dualarım sizlerle
Bacıcım
Rabbim o kadar büyük ki şükürler olsun ......O kadar çok sevindim ki anlatamam canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
canım anlatıyım tabiki 313 tane ayetel kürsiyi aramızda bölüşüyoruz yani ben paylaştırıyorumamin canım ıns doktora cok gıdıp geldık bı sorunmu var dıye cok sukur bı sıkıntı yok dua noktasında eksıgım sanırım yarın ıns katılırım ama ayetel kürsi adetlıyken okuyabılıyormuyum acaba bıde 313 tane toplamdamı yoksa herkes 313tanemı okuyacak kusura bakma canım cok sordum ama
kız ben okuyunca bir çığlık attım eşim bile yerinden sıçradı çok mutlu oldum çoksevtun hamile sevtun hamile
görüşürüz canım,gerçi yarın dua saati ben burda olmicam ama,gıyabımda siz dua edersiniz değil mi?
şimdiden herkezden özür diliyorum,kendi duamda olamayacağım için,dr kontrolüm olduğundan yokum,ayrıca okuyan ve amin diyen,dua eden bütün arkadaşlarıma canı yürekten teşekkür ediyorum,rabbim benim için dilenenlerin bin katını sizlere nasib etsin inşallah,hepimizin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılaraktan nasib etsin rabbim
Eki Görüntüle 146876
Aminnnnnnnnnnnnnnnnncanım sendende razı olsun mevlam allahım yaptığımız duaları vesile kılsın kabul etsin inşallah
dualarım seninle inşallah buay gelicek miniş hem sevtun demişti bak benle beraber 3 hamiş diye biri sen olucan haberin olosun
selam kuzum hoşgeldin haber bombaya
canım sırayla okunuyoya nasipse sıran gelince okuycaz inşallah
cmerhaba arkadaşlar
benımde dılegım anne olmak 1yıla yakındır uğraşıyoruz ama olmuyo klomen kullandım 2 ay önce çok stres oldugum ıcın tedavıye devam etmedım akısına bırakayım dedım bu ay gayet rahattım rahat olursam olur belkı dedım ama gene olmadı bugun adet oldum canım sıkkın tabı ama gecen aykı gıbı deıl ılaç ıgne olunca daha bı umıtlenıyorum olmayınca daha buyuk bır hayal kırıklıgı oluyo nıye oluyorsa dıyorum sonra Allah ol demıyor demekkı sabır ıstıyorum Rabbımden bır an önce hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar tum ısteyenlere ve banada ver Allahım:85:
dua ne zmn edıyosunuz arkadaşlar nasıl oluyo bende katılmak ıstıyorum
nasılsın durucum dayın nasıl oduÖyle dönemler oluyor ki akışına bırakmak zorunda kalıyor insan aksi halde akıl hastası olmamak mümkün değil canımEn güzeli akışına bırakmak hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tatlım
Canım benim rabbim gönlünde yatan aslanı en kısa zamanda göndersin inşallah dualarım sizlerle
Bacıcım
Rabbim o kadar büyük ki şükürler olsun ......O kadar çok sevindim ki anlatamam canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
kız ben okuyunca bir çığlık attım eşim bile yerinden sıçradı çok mutlu oldum çoksevtun hamile sevtun hamile
canım anlatıyım tabiki 313 tane ayetel kürsiyi aramızda bölüşüyoruz yani ben paylaştırıyorum
adetliyken okunmuyo canım abdestli okuyoruz hepimiz
yarın dua vakti gelirsen sende mutlu olursun eminim bizde seviniriz
aynı bende semroş eşimde diyo noldu dedim hani biarkadaş vardıya bebişini kaybetmişti ohamile dedim oda çok dua etti allahım tamamına erdirsin diye
canım anlatıyım tabiki 313 tane ayetel kürsiyi aramızda bölüşüyoruz yani ben paylaştırıyorum
adetliyken okunmuyo canım abdestli okuyoruz hepimiz
yarın dua vakti gelirsen sende mutlu olursun eminim bizde seviniriz
çok sağol canım Allah razı olsun yarın ıns katılırım :)
canım önünde baya kişi vardır şuanda listeye bakamıyorum diğer pcde çünkütamam önümde kaç kişi var :)
ahhhh canım,hamile değilim ama inşallah rabbim söyletmiştir sana.
inşallah canımcım,görüşürüz,ben çıkıyorum şimdi.
heee yaa,ben bu tıckeri değiştircem ama şimdi vaktim kalmadı.
amin durucum,seninde güzel kalbine göre versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?