Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Sorun değil şeker

sağol canım sen sanılsınn[/B

durucum cuma günü naipse göstericem sonuclarımı
kıslar hayırlı aksamlar nasılsınızz

ebrar ablacım denk gelemedik bugun misafirim vardı ara ara baktım ama

Hadi hayırlısı canım

Canım ben elevit kullanıyorum dr. lar gebelere ve gebe kalmak isteyenlere veriyorlarmış..Kendimi de dinç hissettiriyor vücut direncimi arttırıyor aynı zamanda ben memnunum tavsiye ederim
içeriği şöyle

A vitamini (retinol) 4000 I.U. (1201.2 µg)
B1 vitamini (tiamin hidroklorür) 1.6 mg
B2 vitamini (riboflavin) 1.8 mg
B6 vitamini (piridoksin hidroklorür) 2.6 mg
B12 vitamini (siyanokobalamin) 4 µg
C vitamini (askorbik asit) 100 mg
D3 vitamini (kolekalsiferol) 500 I.U. (12.5 µg)
E vitamini (α-tokoferol asetat) 15 mg
Biotin (B8 vitamini) 200 µg
Kalsiyum pantotenat (B5 vitamini) 10 mg
Folik asit 0.8 mg
Nikotinamid 19 mg
4 mineral
Kalsiyum 125 mg
Demir 60 mg
Magnezyum 100 mg
Fosfor 125 mg
3 eser element
Bakır 1 mg
Mangan 1 mg
Çinko 7.5 mg

Eşine de sana da acil şifalar diliyorum balım ....

Son düzenleme:
canım soğan suyuna dikkat et bende rahim incelmesi yaptıı

bamlandım hatalı davranırsan bamlanıyorsun ama ben sadece actıgım konular silinsin istedim öle hatalı davrannmadım bamı yedim deşifree olmimmm

öylemiiirahim incelmesi yaptigini bilmiyordum,ama ben ilk defa yapicam canim,nedense icimden bir ses hep icmem gerektiginden yana:44:kizzz daha fazla kendini desifre etme istersen,tekrar geri bamlamasinlar seniii

öylemi,benim daha adetim biteli 10 gun oldu,o zaman baslayabilirim..yarin basliyim bariii,ben burlardayim da sen nerdesin kiz sevtunallah sifa versin canim benim,iyi dusun canim,iyi olsun.allahin izni ile birsey olmaz sen merak etme

cok duygulandirdin beni kardelencim yaa,gel bir sarilayim sanahaklisin hepimizin derdi,istegi bir olunca birbirimizi daha iyi anliyor ve rahatliyoruz

canim rabbim birdaha yasatmasin,daha cok yenisin..hem hamile kalabiliyorsun yaniii,bu bile senin icin bir avantaj..ayrica aramiza hosgledin

haklisin canim,gözunu para burumus doktorlar yuzunden psikolojimiz dahada bozuluyor,ama yine de umit verenleride yok degilcanim bende cok bilmiyorum,ilac ismi yazman dogru olmayabilir sanirim,istersen özeline gönderebilirim??haftada 1 kez igne vuruluyor,sperm artirdigini söyledi doktor..bende horman dengeleyici damla iciyorum gunde 3 defa,ama tadi cok kötu

canim hayirli olsun bebegin,rabbim kucagina lamak nasip eylesin

canım sıkıldı bugün yaaaaa,evde yalnızım,tv de bişey yok,hoffffff

pazar gunu hic tv de birsey olmuyor,haklisin kardelencim..hele esler calisiyor ise daha bir sIKIci oluyor pazalar

yok canim kirilmam ben size benim adetim geceli 10 gun oldu,saracoglunun sitesini hic okumadim,burda duymustum adetimden sonra 7.gunu icmem gerektigini,o zaman ben yarin basliyayim insallahcanim benim yaa,rabbim sifa versin ilac icmeye gerek kalmasin insallah tatlim

yok kiz ne alinganligi,ben saka yapmistim sadece

insallah pelincim insallah,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hepimizin tatlim

Anladım tatlım şifa olsun inşallah şaka maka ben uyarayımda denemeye bile kalkma

canım benim de 27 mart ama inş gelmez artık ya hayırlısı

iyi akşamlar canım sağol sen nasılsın ?
iyiyim canım çok şükür.oturuyoruz eşim maç seyrediyo.
gecmiste idim canim, kusura bakma..iyiyim cok sukur canim,ya sen nasilsin:26::26::26::26:

hosgeldin selinacim,iyiyiz cok sukur,ya sen nasilsin:26::26::26:

iyiyim canım çok şükür.oturuyoruz işte aynen devam hayata.

Anladım tatlım şifa olsun inşallah şaka maka ben uyarayımda denemeye bile kalkma

amin canim,tamam kizzz denemeye bile kalkmam merak etme

Sağlık olsun tatlım Allah şükrünü arttırsın,ben de iyiyim çok şükür

amiin canim,rabbim seninde sukrunu ve sihhatini artirsin canim

iyiyim canım çok şükür.oturuyoruz eşim maç seyrediyo.

iyiyim canım çok şükür.oturuyoruz işte aynen devam hayata.

allah iyilik versin selinacim,

kızlar ben geçen salı günü rahim filmi çektirdim :18::18:ve çook şükür temiz çıktı içim o kadar çok rahatladı ki.çektircek olan varsa hiç beklemesinler bi an önce çektirsinler hiç olmazsa soru işaretleri netleşir.çekim sırasında çok az bi ağrı oluyo ama sonuç iyi çıkınca değer diyosunuz bilginizeee

cok gecmis olsun canim,insallah vesile olur bebisinin gelmesine..cok duyuorum rahim filmini ama benim doktorum hic bahsetmedi,sadece hormon,pregestoron,tiroit,sperm tahlili yapti,o kadar..
simdi ilac verdi beklemedeyiz istee:26::26::26::26:kendinizmi talep ediyorsuz rahim filmini:26::26::26::26:

Arkadaşlarım nasılsınız ben persembe gecesinden beri giiremiyorum cuma cumartesi gece gündüz eşimin işyerindeydik dualara geçte olsa amin demek istiyorum kardelencim ve yetercim dualarınıza gönülden amin diyorum canlarım,,,,,,sevtuncum tekrar gözün aydın çok mutlu oldum senin adına canım,,,,,,,,geçmişe bakamadım 2 günde çok sayfa birikmişama ben yinede bi göz attım sayfalarabanucum kayınpederin vefat etmiş umarım yanlış okumamışımdır başınız sağolsun canım,,,,elixsir canım senin adını kapsama alını dışında diye okjuyunca korktum kız bidaha gelmicen sandım ama galiba yanlışlıkla olmuş,,,,,,,hepinizi böleöptüm kendinize iyi bakın,,,bu arada benda korunmayı bıraktım bakalım

amin canim,tamam kizzz denemeye bile kalkmam merak etme

amiin canim,rabbim seninde sukrunu ve sihhatini artirsin canim

allah iyilik versin selinacim,

aferin söz dinle işte böyle bacım Sağol canım Allah razı olsun

kizlar,sogan kurunu denemis varmi aranizdaa:26::26::26::26::26::26:
Ben 1.5 yıl önce denemiştim canım..Faydası olmuduğunu düşünüyorum yalnız ay arasında lekelenmeler yapmıştı bende

Ben anestezi altında çektirmiştim yıllar önce ağrı eşiğim düşük o yüzden dayanamamıştım..Temiz çıkmasına sevindim canım

iyiyiz canim cok sukur,ya sen nasilsin??haklisin insan 1 gun girmese cok sayfa birikiyor,sonrasinda da okumak zorlaniyor,en guzeli duzenli girmektabi sartlar el verirse
bizde seni hadi hayirlisi olsun bakalim,rabbim ern yakin zamanda hayirli evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…