Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canim,dilerim rabbim hepimizin hasretini dindirsin

masallah canim ya,yiyenin adina cok sevindim..haklisin bunye isi her bunyede ayni yöntem olumlu sonuc vermeyebilir,ama denemeyince de insan hep ya olursa,ya ise yararda vesile olursa diye dusunmekten de kendini alamiyorben yarin baslamayi dusnuyorum, bakalim benim bunyemde nasil bir etki gösterecek:26::26::26::26::26::26::26:

kizlar benim cikmam gerek,az islerim var halledebilirsem gelirim yine..hepiniz allaha emanet olun

sevtunum hosgeldin,kusura bakma cikmam gerek tatlim

# banu145145
# semraozsoy+
# nihanca
# Duru_
# garip+
# kardelen523
ben geldim geçmişe gidip gelem bi bakem
Hoşgeldin canım nasıl oldun miniş nasıl bakalım.

Hadi bakalım başal inşallah işe yararda bebişin gelir.

selam banucun tedavin hayırlı olsun canım inşallah en yakın zamanda bebikine kavuşursun.canım bişey sorsam özel olmazdır inşallah .tüp bebek tedavisinin ücreti ne kadar acaba

Kızlar aslında bu gece çok heyecanlıyım eşimin yarın sperm sonuçlarını alıcaz bakalım 2. rapor için çok önemli bakalım sabah nasıl olucak.

selam banucun tedavin hayırlı olsun canım inşallah en yakın zamanda bebikine kavuşursun.canım bişey sorsam özel olmazdır inşallah .tüp bebek tedavisinin ücreti ne kadar acaba

Canım benim tedavim geçen aydı ne yazıkki sonuç olumsuz.Ben çapadan rapor aldım canım raporla ilaçlar dahil 1500 lira tuttu raporsuz ilaçlar dahil 5000 lira umut tüpbebekte.istanbuldaysan bir kere çapaya git istersen eşinin sayısı 5 milyon ve altı olursa çabul alıyosun.

İstediğiniz kadar takipte olun buradaki hanımların hızına yetişmek ne mümkün 15 dk kaltım pcden geçmiş yığılmış maşallahımız var kızlar hoşşş geldinizzzz

çok muş canım ya 5000 diyosun allah durumu olmayanlara yardım etsin valla ya.yok canım ben izmirdeyim.hem benim eşimde bi sorun yok .çok zor işler rabbim hepimize bu yolda sabır versin

[ anladım garip İNŞALLAH gerek kalmaz aşılamaya falan gelir bebeyin hemen
hangisi bagnu AMH testim cıkmamış diyerlerinide aldım gösteremedim gittiyimde göstercem İNŞALLAH
# banu145145
# semraozsoy+
# nihanca
# Duru_
# garip+
# kardelen523
ben geldim geçmişe gidip gelem bi bakem
hoşgeldin sevtun napıyon kızzz dr gitmedin mi daha ne zamn gitceksin
Kızlar aslında bu gece çok heyecanlıyım eşimin yarın sperm sonuçlarını alıcaz bakalım 2. rapor için çok önemli bakalım sabah nasıl olucak.
sonucların İNŞALLAH hayırlısı nasılsa öyle cıkar tatlım hakkında hayırlısı

2. ciyi cıkartmak kolay demişlerdi cabadaki kadınlar senin için zor oluyomu
İstediğiniz kadar takipte olun buradaki hanımların hızına yetişmek ne mümkün 15 dk kaltım pcden geçmiş yığılmış maşallahımız var kızlar hoşşş geldinizzzz

nasılsın duruu.......

allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah canım benim dualarım sizlerle
herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.................
iç güveyden halliceyim bebekim nerelerdesin kız sen
canım işşallah kendiliginden hamile kalırsın inan hamilelik istiyosan kilo vercem ben 24 kilo verdim hemen hamile kaldım inan buna inanıyorum dedim sevyun bu bebegi istiyosun kilo vericen yemegi az aşarsam başlıyodum kendimi dövmeye ahanda böle
kizlar,sogan kurunu denemis varmi aranizdaa:26::26::26::26::26::26:
adetine 15 gün kala yap bebekim ben bundan önceki oglumda yapmıştım şimdikindeded sogana sumak koydum bol bol yidim haberin olsun
ah canım inan bende çektirdim gelsin kız şimdi mercimekler
canım benim ben hepiciginize yiterim unutmayım gelin bakıyım yamacıma sizlere sevgi şefkat veriyim

bu arada benimkiler geliyo gidiyo

çok muş canım ya 5000 diyosun allah durumu olmayanlara yardım etsin valla ya.yok canım ben izmirdeyim.hem benim eşimde bi sorun yok .çok zor işler rabbim hepimize bu yolda sabır versin
Öyle valla canım çok pahalı olsun izmirde bir ünüversite hastahanesine git KK bir kız izmirden çıkarmıştı.En azından şansını dene canım.

Ya ne biliyim canım şimdi tekrar başladık herşey yeniden spermler androloji randevuları anlıycağın gene stres başladı...Umarım çok zor olmaz.

evet ya artık gelsinler bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…