Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bagnucum İNŞALLAH kolay olur ALLAH yardımcınız olsun

nihanca rahim filmi cektirmişisn gözün aydın acık cıkmış sevindim canım

sevtun buralardayım kız nasıl gidiyo hamişlik

kızlar ben cıkıyorum keninize iyi bakın hoşcakalınnnnnn

Son düzenleme:
nasip olursa salı günü randevu alabilirsem sigortadan gidicem bakalım bu arada demir hapi folik plas ve progestorana başladım bebegim sıkı sıkı tutunsun diye eve gittim ilaç vardı zaten progestoron bebegimde almıştı daha 1 tane içmişim yavrumda ilacı bulunca anlatılmaz tarif çok agladım çokallahım bunun acısını göstermesin işşallah sizlere söylerim gidersem bakalım neler bekliyo beni salı günü

kızlar ben çıkıyorum,bu herifin geleceği yok

kızmışsın anlaşıldı kızma bacım kızma gelir

herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.................
hayırlı akşamlar canım hoş geldin çok şükür sen nasılsın ??

Canım demek ki oranın sistemi buradan farklı çalışıyor,inşallah dediğin gibi tüpe gerek kalmadan geliverir bebişin

artık anesteziye gerek yok canım 5 dk bitiyo işlem.bakalım artık bundan sonra herşey güzel olsun çektiğim acıya değsin rabbim bize bol bol versin
Ben yine dayanamam gerçi artık hiç bir işlem düşünmüyorum kendi tedavi yöntemlerim üzerinde ilerliyorum olursa olur olmazsa takdiri ilahi kısmetten ötesi yok nasılsa canım ya

Canım benim de kızkardeşimin bir oğlunu ben büyüttüm yeğenden çok evlat oldu bana..daha doğduğu günlerde başladı aşkımız anası uyutamıyordu benim sineme yaslayınca başını uyuyup kalıyordu kardeşim bana abla ya ben annesiyim niye bende uyumuyor bu velet diyordu. Allah ömür versin büyüdü şu an 13 yaşında koca delikanlı oldu kardeşimle evlerimiz karşılıklı çoğunlukla bende kalıyor kuzum.Sağolsun kardeşim de eşi de hiç esirgemediler çocuğu bizden...He evde bebek lafı geçince bizim delikanlı darılıyor hani senin bebeğin bendim teyzem diye kırılmasın diye yanında pek fazla konuşmuyoruz bu meseleyi

# banu145145
# semraozsoy+
# nihanca
# Duru_
# garip+
# kardelen523
ben geldim geçmişe gidip gelem bi bakem

Hoş geldin canım benim nasılsın keyfin yerindedir inşallah bu gün

kizlar benim cikmam gerek,az islerim var halledebilirsem gelirim yine..hepiniz allaha emanet olun

sevtunum hosgeldin,kusura bakma cikmam gerek tatlim
kendine cici bak şeker fazla bekletme bizi

Kızlar aslında bu gece çok heyecanlıyım eşimin yarın sperm sonuçlarını alıcaz bakalım 2. rapor için çok önemli bakalım sabah nasıl olucak.
İnşallah bol spermli bol hareketli morfolojisi çok iyi bir spermiogram sonucu olur akidem inşallahh

ben çıkıyorum kızlar kocişle film seyretcez.iyi geceler hepinizi öptümm..:79:
İyi seyirler tatlım

artık eskileri hatırlayıp ne kendini nede bebeyini üzme unutmaya calış
sevtun kac haftalık olcak salı gunu kan testi yaptırdın mı

Son düzenleme:

canım nasıl oluyum bir geliyolar bir gidiyolar artık karar verdim bu kerez ben yenicem bu illati işallah tabi yenebilirsem sen ne yaptın görüşmeyeli

aleyna kız nereye didiyon oldumu şimdi beya

canım bizim için daha tüp bebek çok erken. tedavim salı günü yeni başlıcak .allahtan ümit kesilmez allah kimseyi oralara düşürmesin.eminim çok zordur.ama gün gelirde yolumuz oralar düşerse bizi maddi yönden çok zorlar offfff

Menide al menidee al şefkatlı kollarına bacıcım kalbini frak tut Allahın izniyle bebişin sımsıkıı tutunuyor sana dualarımız seninle sakın strese girip mercimeğimizi de üzme olurmuu

canım internete göre 5 haftanın içinde ama ne biliyim geç döllendiyse bilemicem salı günü büyük gün bakalım kalp atışlarını bir duysam daha birşey istemem 2 tarama testi yapılıcak nasip olursa sonrada nisan gibi rahimim dikilicek tabiki saglıklı ve pıt pıt ları duyarsak en korktugum kimyasal gebelik işşallah bu kerez bebegim benle dururda terketmez

sagol durucum hamd olsun bugunlerimize

sevtun kız cıkıyım artık biraz uzanıyım canım kendine iyi bak görüşürüzzzzzz..........

Tatlım güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun azcık gülümse akide şekerim

İNŞALLAH kalp atışlarını duyarsın canım bize mujdeyle gelirsin İNŞALLAH

guzel düşün güzel olsun ALLAHIN izniyle herşey aklına kötü getirme

sağol canım allah razı olsun.sende kib iyi geceler

menide al menidee al şefkatlı kollarına Bacıcım kalbini frak tut allahın izniyle bebişin sımsıkıı tutunuyor sana dualarımız seninle sakın strese girip mercimeğimizi de üzme olurmuu

canım sınız siz allahım benim yüzümü güldürdü işşallah tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün işşallah inanın her aklıma geldikçe her namazda dua ediyorum sizlere gel bebkim şefkatli kollarıma bak şimdiden söylüyüm topbul bir bayanım yaztık niyetine yatabülürsün

canım hayırlı olsun bebiş mi geliyo yoksa ay çook sevindim allahkorusun sağlıcakla kucağına alırsın.allahım bizlerede nasip etsin

sagol durucum hamd olsun bugunlerimize

sevtun kız cıkıyım artık biraz uzanıyım canım kendine iyi bak görüşürüzzzzzz..........
canım git bakalım yatta bebegini gör işşallah üryanda
tatlım güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun azcık gülümse akide şekerim
tamam canım bu nasıl bak ne güzel sırıtıyorum :86::86::86::86::86::86::86::86:
inşallah kalp atışlarını duyarsın canım bize mujdeyle gelirsin inşallah

guzel düşün güzel olsun allahın izniyle herşey aklına kötü getirme

evet pozitif olalım pozitif bende bugüm 3 kere çarpıntı nöbeti geçirdim umrumda bile degilsin dedim namazı kılınca sen beni idare edicegine ben seni allahımın izniyle idare edicem dedi aldırmadım çarpıntılara başka şeyler düşünmeye çalıştım ya herro ya merro işşallah bu savaşın galibi ben çıkarım

Allah razı olsun canım benim iyi ki varsın..

Ne güzel işte fıstık tombul tombull ben severim tombul hatunları tam da denk geldi valla

bende film cektırmiştim cnm cok sukur temız cıkmıstı doktorun kendısı ıstemişti cektırmemı bnm çok agrılı olmuştu ama en azından kafam rahatladı ondan sonrada klomen+iğne tedavısı başladı benım doktor fılm için bıraz erken davrandı gıbıme gelıyo ama genelde ilaç tedavısı sonuc vermedıgınde film cektırıyo doktorlar herbırının izlediği yol farklı demekkı
Allahım hayırlı sağlıklı bebişler ver bize nolurrr hersey senın ol demenle olur (

kesinliklee sen çıkarsınn ben buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…