Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yok canım,bebişten değil,zaten vardı,ama inşallah bebişte olur bu sefer.
inş kardeloşum güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla canım...

inş canım... iyi yaptın ya her gün aynı şeyleri yapıyoruz zaten bi günde serilmişsin cokmu tatlım...

Son düzenleme:
burnum kırık benim 2 kere ameliyat olmuştum ama mahvettiler nefes alamıyorum ağrıyor arada bir gitmediğim doktor kalmadı ya cesaret edemiyorlar zor bir burun diye ya çok para istiyorlar ya kendilerine güvenip girmiyorlar ameliyatıma bugün bi doktorla görüştüm ankaradayım ben doktor istanbulda 17 bin tl istedi burnumu görmeden birde görse nekadar der bilemedim öyle işte
iyi akşamlar hoşgeldin...

dışarıya asmadım canım,çek ser e serdim,uzanmadım hiç yani,çok dişkkatliyim bu ay,inşallah bebişim gelirde,tembelliğimin meyvelerini alırım.

geçmiş olsun lagrima cım.

bende iyiyim çok şükür biraz moralim bozuk okadar...

Canım çok geçmiş olsun.Gerçekten çokbüyük fiyat ünüversite hastahanesine başvursana.

ben çıkıyorumm canlarrr görüşmek üzere.. Allah a emanetsiniz..öpüyorum size...
Canım iyi geceler.

dışarıya asmadım canım,çek ser e serdim,uzanmadım hiç yani,çok dişkkatliyim bu ay,inşallah bebişim gelirde,tembelliğimin meyvelerini alırım.

geçmiş olsun lagrima cım.

Canım aman dikkat et inşallah hamişsindir boşver işi yapıcak insan bulunur dimi yani.

yaa kimsecikler yokk canım sıkılıyorr

kocişim iştee

yalnızım ama ağrımda var sırtım kolum cok ağrıyorr

offfff canım cok sıkkın :95:

“Hâlâ Dua ediyorum…Ve edeceğim,Ve dualarında
kabul edildiğini bilerekten dua edeceğim … ama farkındayım ama
değilim ama ben biliyorum dualar muhakkak ki kabul ediliyor” Duamız
olmasa ne ehemmiyetimiz olurdu ki? diyerekten dua mı her daim
edeceğim”

kocişim iştee

Hayırdır canım neden canın sıkılıyor

Canım zaten bu dünyada duaların üstünde durmuyomu.allah dualarını kabul etsin.Bizleriçinde et hepimiz birer bebecik sahibi olalım.

canım işallah raporunu hayırlısıyla alırsın ALLAH büyük RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Kızlar ben çıkıyorum annemlere gidiyorum kardxeşim hamiş ya canı bişeyler istemiş onları götüriyim hepiniz hoşçakalın.

Kardeşinde hayırlısıyla bebeğine kavuşur işallah darısıda bizlerin başına

çok güzel bi dua paylaşmışın sinemcim(bu arada ismin çok güzel)

önemli deil canım unutsanda olur beni ben darılmama heeee darılırsam sölerim:) sen kendine dikkat et tamammı,,,,

çok geçmiş olsun canım ,,,,çok para istiyorlar yaa daha seni görmeden o fiyat nerden çıkmış :26:

evet her zaman dua ediceğiz İşallah ta kabul edecek YARABBİMMMMM

selam kizlar.... nasilsiniz

kardelen ben mutfagimin halisini bilem sildim misafurim gekcekmis sen iyi yapiyon ben iyice biraktim artik insallah allah hepimizin muradini versin insallah

kocişim iştee

kız gel seni bir güzel çigneyim hiç bir şeyin kalmaz 90 kilonun altında kalda aklın başına gelsin bak bakalım bir yerlerin agrıyomu ozaman
Kızlar nerdesiniz ya bu saatlerde burası bomboş birazdan benim eşim gelir bende çıkarım iyi sohpetlerrr size.
dedim beni biri andı geldim kader arkadaşım geldim ver bakıyım bir yanak
yok canım,bebişten değil,zaten vardı,ama inşallah bebişte olur bu sefer.

kız kesin hamilesindir işşallah hamiş prof hamiş profahanda böle şişersin işşallah sana bedduan olsun bu dediklerim allahım sana eli ayagı saglıklı sahhatli evlatlar versin hemde çift çifte yandın diye bagırasın anam hep öyle derde ban ben üzüldükçe derdi vallahi işşallah yatak yüzü görme tuvalete bile gidemezsin işşallah o bebeklere bakta allahım sana çok şükür annemin bedduası tutu der derdi herzaman allahım sana en güzelininden en layıkından evlat versin yaradan mevlam yumurtaya can veren allahım seninde bedenine tez zamanda can versin işşallah herkeze nasip etsin annelik duygusunu acı göstermesin o anne kalpleri acımasın işşallahyaradan benim yüzümü güldürdü sizleride önce benim gibi sevinçten aglatsın sonra bagrınıza basın emzirdiklerinizi görün işşallah deyinki kupa bende başardım allahım deyin

işallah sevtunum işallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…