kız sen,in ben agzını yirim yir o ne güzel el sallamak öyle yisin seni ablan,sevtun2,aleyna84,elaezel,elixsirr+,banu selam kızlar ben geldim
işallah sevtunum işallahhhhhhhhhhh
hosgeldiniz kizlar
sevtun bizededia et tatlim bizde kavusalim yavrularimiza
lagrima gecmis olsun gercekten cok para kiz bagnun dediyi gibi universite has. git canim
canım ya ne güzel dua etmişsin zaten duygusallıgım üstümde aglamamak icin zor tutuyorum kendimikız gel seni bir güzel çigneyim hiç bir şeyin kalmaz 90 kilonun altında kalda aklın başına gelsin bak bakalım bir yerlerin agrıyomu ozaman
dedim beni biri andı geldim kader arkadaşım geldim ver bakıyım bir yanak
kız kesin hamilesindir işşallah hamiş prof hamiş profahanda böle şişersin işşallah sana bedduan olsun bu dediklerim allahım sana eli ayagı saglıklı sahhatli evlatlar versin hemde çift çifte yandın diye bagırasın anam hep öyle derde ban ben üzüldükçe derdi vallahi işşallah yatak yüzü görme tuvalete bile gidemezsin işşallah o bebeklere bakta allahım sana çok şükür annemin bedduası tutu der derdi herzaman allahım sana en güzelininden en layıkından evlat versin yaradan mevlam yumurtaya can veren allahım seninde bedenine tez zamanda can versin işşallah herkeze nasip etsin annelik duygusunu acı göstermesin o anne kalpleri acımasın işşallah yaradan benim yüzümü güldürdü sizleride önce benim gibi sevinçten aglatsın sonra bagrınıza basın emzirdiklerinizi görün işşallah deyinki kupa bende başardım allahım deyin
kız sen,in ben agzını yirim yir o ne güzel el sallamak öyle yisin seni ablan
h.n pelinimm nasılsın cnm,sevtun2,aleyna84,elaezel,elixsirr+,banu selam kızlar ben geldim
kız gel seni bir güzel çigneyim hiç bir şeyin kalmaz 90 kilonun altında kalda aklın başına gelsin bak bakalım bir yerlerin agrıyomu ozaman
dedim beni biri andı geldim kader arkadaşım geldim ver bakıyım bir yanak
kız kesin hamilesindir işşallah hamiş prof hamiş profahanda böle şişersin işşallah sana bedduan olsun bu dediklerim allahım sana eli ayagı saglıklı sahhatli evlatlar versin hemde çift çifte yandın diye bagırasın anam hep öyle derde ban ben üzüldükçe derdi vallahi işşallah yatak yüzü görme tuvalete bile gidemezsin işşallah o bebeklere bakta allahım sana çok şükür annemin bedduası tutu der derdi herzaman allahım sana en güzelininden en layıkından evlat versin yaradan mevlam yumurtaya can veren allahım seninde bedenine tez zamanda can versin işşallah herkeze nasip etsin annelik duygusunu acı göstermesin o anne kalpleri acımasın işşallah yaradan benim yüzümü güldürdü sizleride önce benim gibi sevinçten aglatsın sonra bagrınıza basın emzirdiklerinizi görün işşallah deyinki kupa bende başardım allahım deyin
hosgeldiniz kizlar
sevtun bizede dua et tatlim bizde kavusalim yavrularimiza
lagrima gecmis olsun gercekten cok para kiz bagnun dediyi gibi universite has. git canim
canım ya ne güzel dua etmişsin zaten duygusallıgım üstümde aglamamak icin zor tutuyorum kendimiagzına saglık sevtunum allah razı olsun amin inş hepimiz hamile kalıp sevincimizi burdan paylaşırız inş...
ay cok utandım yacanım benim bende seni ve o güzel bebişini yirim bidanem nasılsın bakalım
h.n pelinimm nasılsın cnm
ahanda ölüreeem kısss
ediyom bebekim merak etmede ne olduki ben gözden birşeymi kaçırdım yoksa kafa yerinde degil artık bir zaman böyle idare ediceniz beni
naber bebekim ne var ne yok bakalım
h.n pelinimm nasılsın cnm
ahanda ölüreeem kısss
nasıl oluyum bir geliyolar bir gidiyolarsen ne yaptın bu arada siz isteyim ben böyle bol bol beddua edrim sizlere kız eliksir dilinimi yuttun kuz konuşsana getirme ulen beni yanına gelirim he aramızda nasıl olsa fazla mesafe yok
hoşbulduk sinemim iyiyim canım ama karamsarlıgım üstümde yine... dokunsalar aglıycam ya ...
iyilik canım sen nasılsın nası gidiyoanlat bakalım
hoşbulduk sinemim iyiyim canım ama karamsarlıgım üstümde yine... dokunsalar aglıycam ya ...
bende deyom bu delünün sesi niden çıkmıyogel vallahi acıtmıcam canını bir ezicem seni temem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?