Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hosgeldiniz kizlar
sevtun bizede dua et tatlim bizde kavusalim yavrularimiza
lagrima gecmis olsun gercekten cok para kiz bagnun dediyi gibi universite has. git canim

Son düzenleme:
hosgeldiniz kizlar
sevtun bizededia et tatlim bizde kavusalim yavrularimiza
lagrima gecmis olsun gercekten cok para kiz bagnun dediyi gibi universite has. git canim

ediyom bebekim merak etmede ne olduki ben gözden birşeymi kaçırdım yoksa kafa yerinde degil artık bir zaman böyle idare ediceniz beni

canım ya ne güzel dua etmişsin zaten duygusallıgım üstümde aglamamak icin zor tutuyorum kendimi agzına saglık sevtunum allah razı olsun amin inş hepimiz hamile kalıp sevincimizi burdan paylaşırız inş...
kız sen,in ben agzını yirim yir o ne güzel el sallamak öyle yisin seni ablan

ay cok utandım yacanım benim bende seni ve o güzel bebişini yirim bidanem nasılsın bakalım

,sevtun2,aleyna84,elaezel,elixsirr+,banu selam kızlar ben geldim
h.n pelinimm nasılsın cnm

ahanda ölüreeem kısss

nasıl oluyum bir geliyolar bir gidiyolar sen ne yaptın bu arada siz isteyim ben böyle bol bol beddua edrim sizlere kız eliksir dilinimi yuttun kuz konuşsana getirme ulen beni yanına gelirim he aramızda nasıl olsa fazla mesafe yok

canım hic gelmesinler inş...bende napıyım annemdeydim biliyosun şimdide evimdeyim... aslında ben bu saatlerde burda olmazdım ama kocişim yorulmuş uyuyo ben bu fırsat dedim hemen yanınıza geldim

iyilik canım sen nasılsın nası gidiyoanlat bakalım

canım yaradanım nasip edrse yarına randevu aldım bakalım dokorla açık açık konuşucam bakalım ne diyo acaba diyorum ultrosona koyarmı ne dersiniz kese görünür demi sizce bundan öncekinde görememiştim ben bu arada karar verdim bundan öncesini sildim ben yoksa iyileşemicem kafayı dinlersen ahanda böle olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…