Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım günün kaç gün geçti onu sölersen sana bi cevap verebilirim işallah

canım günün kaç gün geçti onu sölersen sana bi cevap verebilirim işallah

bak bebekim ben 24 adet olucaktım olmadım işin garibi dişçi vesile oldu hamileligine nerden oldu dersen şöyle dişim kudurdu 2 gün agladım artık eşim dedi inat etme acıtmıcaklar canını bak dedi ben kaç tane çektirdim filan dedi gittik oruya kadın sinirlerin açılmış ondanoluyo böyle dedi neyse ilaç yazdı verdi bende dedimki ilaçta ben korunmuyorum ya bebek varsa dedim :44::44da test yap öyle iç ilaçları zaten zaraı olmaz ilaçın dedi eger hamilelik yoksa gel tedavine bakalım dedi eve geldim test yaptık çıktı allahım o duyguyu sizlerede yaşatsın işşallah okadr güzel bir duyguki aklıma geldikçe aglıyorum tek istedigim yaradanım bunu bagışlasın kendimden vaz geçtim bende eşim ah eşim mutlulugunu görmeye degerdi allahım bu yavrumun acısını göstermesin işşallahşimdi 24 adet oldum hesabıma göre tam 5 haftalık acaba bakarmı geç döllenme olamaz çünkü adet oldum bittim 2 günü yaramazlık yaptım dahada yapmadım

selam fıstıklar nasılsınız beni sorarsanız bekte iyi sayılmam çok yorgunum:97: hafta sonu yatılı misafirim vardı hep ayak taydım iki gün boyunca kurstada boncuk işine paşladım o da çok yorucu şu an pc ye zor bela yazıyorum gözlerim bulanık bulanık birde bunlar yetmezmiş gibi banyoda yerleri fırçalarken aniden ayağa kalktım omuzu feci şekilde çeşmeye çarp tım şu an kolumu bile kıpırdatamıyorum

sagol pelincim bende senin gibiyim dokunsalar agliycam
aleynacım adetine bir hafta kalmış inş gelmez oo kırmızılar 9 ay boyunca hamiş haberlerini alırız inş canım...
neden karamsarsın arkadaşım ağlama yaaaa hersy işallah yoluna girecek
canım ya ne biliyim bebiş calışmaları yaparken yine korunmam gerekecek rahmımde yara var ben bebegim olmasını cok istiyorum ama bi engel cıkıyo isyan etmıyorum ama ben ne zaman hamile kalıp bebişimi kucagıma alcam başka bebekleri degil ben kendi bebegimi sevmek istiyorum hayırlısıyla inş...
bende öyleyim inankiii pelinciim

anamm ben seni bir ezerdim ama bebiş var dua et

ya niye böyle olduk sinemcim... dayanamıyoruz artık heralde rabbim sabrımızı versin

bir bilsem canım yaa aminnn
semraaacım h.g cnm nasılsın

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi ollalım...gecmiş olsun semracım dikkat et kendine...ne güzel boncuk işinde de kolay gelsin sana kendine bi ugraş bulmuşsun bizim buralarda yok heralde öyle yerler varsada ben bilmiyorumdur aslında benimde ihtiyacım var yoksa bebiş diye diye kafayı yiycem...
ben çıkıyorum kardeşim başına geçicekmiş semracım kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebekim
güle güle sevtunum
cicişin selamı var ben kaçtım by

a.s canım...

nerdesin canım yaa karşılaşamadık senle özledim seni benim moralım cok bozuk gelde biraz konuşalım

kıss pelincim sen de gelişmeler varmı korunmayı bıraktın bir sorun vardı onuda aştın sanırım kistti :26::26:

kıss pelincim sen de gelişmeler varmı korunmayı bıraktın bir sorun vardı onuda aştın sanırım kistti :26::26:

yok canım ya hic bi gelişme yok korunmayı bırakmıştım ama kiist degilde rahim agzında yara varmış onu dondurdu doktorum yine ilişki yasak 40 gün sonra yine gitcem ikinci seans icin anlıycan ben 3 ay daha korunacam calışmalara ara verdik o yüzden de moralım bozuk...

seninkide dertmii bakalım bende neler cıkıcak pelinim smer testinde yoğun iltihap yazıyorr

diğer testleride randevu aldım cuma günü göstericem

neticede doktordan yine 5 karış sırakta cıkıcamm

Deyiptin baharda görüşelim
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun
Yaradan eşkine ne olur dön
Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun

Yarim gözleyirem, isteyirem
Sen gelmez oldun

Biz bu sonbaharda buluşacaktık
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun
Taşlara mı döndü kalbin gelmedin
Aylar geldi geçti sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun

Yarim gözlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun

Demiştin kapına gelirim diye
Kulağım kapıda ses vermez oldun
Boşyere mi yemin ettik ikimiz
Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun

bebğiiimm gözlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun

inş garibim sağolasın ben iyiyim sen nasılsın çamasırlarımı asıp geliyorum

canim kusura bakma hemen cikmam gerekti,cikacagimi haber veremeden cikmak zorunda kaldim

allah sifa versin kayracim,dikkat et kendine,bosver insanlar ne derse desin canim,sagligin daha önemli

bilmiyorum canım ya daha regle 8 gün var.kasıklarımda hareketli arada sağ tarafımda pıtırtı oluyo geçiyo.inş vardır bişeyler

hadi bakalim hayirlisi olsun selinacim hakkinda,insallah bebisin geliyordur

cok gecmis olsun canim

yaa kimsecikler yokk canım sıkılıyorr

kocişim iştee

yalnızım ama ağrımda var sırtım kolum cok ağrıyorr

offfff canım cok sıkkın :95:

neden canim sIkIliyor canim yaa,gecmis olsun tatlim,rabbim sifa versin insallah

hayatimiz boyunca dua etmeye devam edecegiz elixsircim,duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var buyurmuyormu rabbim...rabbim indinde ehemmiyetimiz olmasi icin duaya devam tatlim

canim cok gecmis olsun yaa,dikkat et kendine,buz koysaydin morarma olmamasi icin

semracım yorma kendini cnm yaa bak ağlarım amaa
garibimm h.g cnm altta görüyooom seni

gecmiste idim canim,anca geldim,kusura bakma..nasilsin canim:26::26:

nerdesin canım yaa karşılaşamadık senle özledim seni benim moralım cok bozuk gelde biraz konuşalım

pelincim neden moralin bozuk canim yaa:44::44::44::44:

benimdeee ebrar ablacım nerelerdesin

kizlar neler oluyor size yaa,hadi uzulmek yok bakim,kizicam bak simdi sizeee

sağol garibiimm

seninkide dertmii bakalım bende neler cıkıcak pelinim smer testinde yoğun iltihap yazıyorr

neden öyle dusunuyorsun tatlim,iyi dusun iyi ol,allahin izni ile guzel cikar soncularin,dert etme bu kadar kendine

sinemim herkezin derdi farklı canım benim smer testimde bişey cıkmadı ama bende de enfeksiyon var ve şimdi beklemem gerekiyo...sende diger testlerin icin iyi düşün iyi olsun allahımın izniyle temiz cıkarlar inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…