neden öyle dusunuyorsun tatlim,iyi dusun iyi ol,allahin izni ile guzel cikar soncularin,dert etme bu kadar kendine
sağol garibiimm
sinemim herkezin derdi farklı canım benim smer testimde bişey cıkmadı ama bende de enfeksiyon var ve şimdi beklemem gerekiyo...sende diger testlerin icin iyi düşün iyi olsun allahımın izniyle temiz cıkarlar inş...
estagfirullah canim
nasilsin canim:26::26::26::26:
İNŞALLAH garibiimmM AMA herkez gülerek cıkarken ben cok fena üzülerek cıkıyorum
seninde gulecegin zamanlar gelecek elbet,sabret bekle canim,herseyin vakti saati var,o vakit gelecek birgun insallah
ya ne güzel bi şarkıdır bu aglıycam şimdiDeyiptin baharda görüşelim
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun
Yaradan eşkine ne olur dön
Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun
Yarim gözleyirem, isteyirem
Sen gelmez oldun
Biz bu sonbaharda buluşacaktık
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun
Taşlara mı döndü kalbin gelmedin
Aylar geldi geçti sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun
Yarim gözlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun
Demiştin kapına gelirim diye
Kulağım kapıda ses vermez oldun
Boşyere mi yemin ettik ikimiz
Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun
bebğiiimm gözlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun
canim kusura bakma hemen cikmam gerekti,cikacagimi haber veremeden cikmak zorunda kaldim
allah sifa versin kayracim,dikkat et kendine,bosver insanlar ne derse desin canim,sagligin daha önemli
hadi bakalim hayirlisi olsun selinacim hakkinda,insallah bebisin geliyordur
cok gecmis olsun canim
neden canim sIkIliyor canim yaa,gecmis olsun tatlim,rabbim sifa versin insallah
hayatimiz boyunca dua etmeye devam edecegiz elixsircim,duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var buyurmuyormu rabbim...rabbim indinde ehemmiyetimiz olmasi icin duaya devam tatlim
canim cok gecmis olsun yaa,dikkat et kendine,buz koysaydin morarma olmamasi icin
gecmiste idim canim,anca geldim,kusura bakma..nasilsin canim:26::26:
pelincim neden moralin bozuk canim yaa:44::44::44::44:
kizlar neler oluyor size yaa,hadi uzulmek yok bakim,kizicam bak simdi sizeee
geçmiş olsun lagrima cım.
Canım çok geçmiş olsun.Gerçekten çokbüyük fiyat ünüversite hastahanesine başvursana.
Hâlâ Dua ediyorum Ve edeceğim,Ve dualarında
kabul edildiğini bilerekten dua edeceğim ama farkındayım ama
değilim ama ben biliyorum dualar muhakkak ki kabul ediliyor Duamız
olmasa ne ehemmiyetimiz olurdu ki? diyerekten dua mı her daim
edeceğim
çok geçmiş olsun canım ,,,,çok para istiyorlar yaa daha seni görmeden o fiyat nerden çıkmış :26
lagrima gecmis olsun gercekten cok para kiz bagnun dediyi gibi universite has. git canim
iyi diyelim iyi olalım cnm sen nasılsın
Hayırdır neyin var kız.yaa kimsecikler yokk canım sıkılıyorr
kocişim iştee
yalnızım ama ağrımda var sırtım kolum cok ağrıyorr
offfff canım cok sıkkın:95:
“Hâlâ Dua ediyorum…Ve edeceğim,Ve dualarında
kabul edildiğini bilerekten dua edeceğim … ama farkındayım ama
değilim ama ben biliyorum dualar muhakkak ki kabul ediliyor” Duamız
olmasa ne ehemmiyetimiz olurdu ki? diyerekten dua mı her daim
edeceğim”
Yok canım ya rapor işi yattı heralde 15 milyon çıkmış spermler büyük ihtimalle aşılama diyecekler Of yani yandık ordada bir sürü sorun çıkarırlar şimdi.Sağol canım İnşallah darısı bizlere.canım işallah raporunu hayırlısıyla alırsın ALLAH büyük RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Kardeşinde hayırlısıyla bebeğine kavuşur işallah darısıda bizlerin başına
çok güzel bi dua paylaşmışın sinemcim(bu arada ismin çok güzel)
önemli deil canım unutsanda olur beni ben darılmama heeee darılırsam sölerim:) sen kendine dikkat et tamammı,,,,
çok geçmiş olsun canım ,,,,çok para istiyorlar yaa daha seni görmeden o fiyat nerden çıkmış :26:
evet her zaman dua ediceğiz İşallah ta kabul edecek YARABBİMMMMM
Al kız san koca bir nanakkkkkkız gel seni bir güzel çigneyim hiç bir şeyin kalmaz 90 kilonun altında kalda aklın başına gelsin bak bakalım bir yerlerin agrıyomu ozaman
dedim beni biri andı geldim kader arkadaşım geldim ver bakıyım bir yanak
kız kesin hamilesindir işşallah hamiş prof hamiş profahanda böle şişersin işşallah sana bedduan olsun bu dediklerim allahım sana eli ayagı saglıklı sahhatli evlatlar versin hemde çift çifte yandın diye bagırasın anam hep öyle derde ban ben üzüldükçe derdi vallahi işşallah yatak yüzü görme tuvalete bile gidemezsin işşallah o bebeklere bakta allahım sana çok şükür annemin bedduası tutu der derdi herzaman allahım sana en güzelininden en layıkından evlat versin yaradan mevlam yumurtaya can veren allahım seninde bedenine tez zamanda can versin işşallah herkeze nasip etsin annelik duygusunu acı göstermesin o anne kalpleri acımasın işşallah yaradan benim yüzümü güldürdü sizleride önce benim gibi sevinçten aglatsın sonra bagrınıza basın emzirdiklerinizi görün işşallah deyinki kupa bende başardım allahım deyin
Hayırdır canım ya ne olduki.hoşbulduk sinemim iyiyim canım ama karamsarlıgım üstümde yine... dokunsalar aglıycam ya ...
Aleyna canım biz ikinci rapor için sperm testi verdik 15 milyon çıktı.Heralde vermezler aşılamamı diyecekler bakalım.bu ay takip yaptirdik canim bekliyoz simdi 1haftam var insallah adet olmam canim
kizlar tel. yaziyorum gec yazarsam kusura bakmayin
selam fıstıklar nasılsınızbeni sorarsanız bekte iyi sayılmam çok yorgunum:97: hafta sonu yatılı misafirim vardı hep ayak taydım iki gün boyunca kurstada boncuk işine paşladım o da çok yorucu şu an pc ye zor bela yazıyorum gözlerim bulanık bulanık birde bunlar yetmezmiş gibi banyoda yerleri fırçalarken aniden ayağa kalktım omuzu feci şekilde çeşmeye çarp tım şu an kolumu bile kıpırdatamıyorum
inş hepimizinki gelcek cnm
rabbim ol desin yeter
ya ne güzel bi şarkıdır bu aglıycam şimdi
hoşgeldin canım... ya aynı şeyler işte bebiş mevzusu seninde moralini bozmayım tatlım sen nasılsın...
sağol.. teşekkür ederimm cnm..
sağol cnm..ikinci ameliyatı müniv hastanesiydi prof a gitmiştim ama ameliyatıma asistan girmiş dahada mahvoldu..
amin...Dalarımız olmasa hiçbir ehemniyetimiz yok ki.. yer gök dua üstüne.. Rabbim bizim ona yalvarmamazı seviyor ya ondan sanırım :)
telefonda anlattım Ankaradayım diye dinlediler sekreterdi sanırım bilmiyorum.. muayene ücretsiz ama ameliyat 17 bin tl.. 2 ameliyat geçirdiğimi söylediğimde şöyle dedi : telefonun diğer tarafındaki doktorumuz cok iyi birdoktor ama işlem görmüş burunlara pek girmiyor.. anlattıgınıza göre ciddi problem var ank doktorların söylediğini de söyledim.. bu tarz oynanmış burun ameliyatımız 17 bin tlden baaşlıyor isterseniz bi gelin muayenemiz ücretsiz doktorumuz bigörsün dedi.. tşk ettim ve kapattım :) 1 araba parasına 1 burun yaptırsam yüzüme tükürü miller
çok teşekkür ederim burnumu 2.sinde mahveden üniv hast..
selammm herkesee..nasılsınız şekerlerrrrrrrr.....
canlarim simdi cikmam gerekiyor malesef,ayrilmak istemiyorum,sizinle muhabbet etmek istiyorum amahepiniz allaha emanet olasiniz
Ebrarim benden sonra geleceksin muhtemelen,sanada selam olsun tatlim
banucum yalnızım yaa efkarlandımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?