Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya ne güzel bi şarkıdır bu aglıycam şimdi

hoşgeldin canım... ya aynı şeyler işte bebiş mevzusu seninde moralini bozmayım tatlım sen nasılsın...

sağol.. teşekkür ederimm cnm..
geçmiş olsun lagrima cım.

sağol cnm..ikinci ameliyatı müniv hastanesiydi prof a gitmiştim ama ameliyatıma asistan girmiş dahada mahvoldu..
Canım çok geçmiş olsun.Gerçekten çokbüyük fiyat ünüversite hastahanesine başvursana.

amin...Dalarımız olmasa hiçbir ehemniyetimiz yok ki.. yer gök dua üstüne.. Rabbim bizim ona yalvarmamazı seviyor ya ondan sanırım :)

telefonda anlattım Ankaradayım diye dinlediler sekreterdi sanırım bilmiyorum.. muayene ücretsiz ama ameliyat 17 bin tl.. 2 ameliyat geçirdiğimi söylediğimde şöyle dedi : telefonun diğer tarafındaki doktorumuz cok iyi birdoktor ama işlem görmüş burunlara pek girmiyor.. anlattıgınıza göre ciddi problem var ank doktorların söylediğini de söyledim.. bu tarz oynanmış burun ameliyatımız 17 bin tlden baaşlıyor isterseniz bi gelin muayenemiz ücretsiz doktorumuz bigörsün dedi.. tşk ettim ve kapattım :) 1 araba parasına 1 burun yaptırsam yüzüme tükürü miller
çok geçmiş olsun canım ,,,,çok para istiyorlar yaa daha seni görmeden o fiyat nerden çıkmış :26

çok teşekkür ederim burnumu 2.sinde mahveden üniv hast..
lagrima gecmis olsun gercekten cok para kiz bagnun dediyi gibi universite has. git canim

selammm herkesee..nasılsınız şekerlerrrrrrrr.....

yaa kimsecikler yokk canım sıkılıyorr

kocişim iştee

yalnızım ama ağrımda var sırtım kolum cok ağrıyorr

offfff canım cok sıkkın :95:
Hayırdır neyin var kız.

Yok canım ya rapor işi yattı heralde 15 milyon çıkmış spermler büyük ihtimalle aşılama diyecekler Of yani yandık ordada bir sürü sorun çıkarırlar şimdi.Sağol canım İnşallah darısı bizlere.

Al kız san koca bir nanakkkkk

hoşbulduk sinemim iyiyim canım ama karamsarlıgım üstümde yine... dokunsalar aglıycam ya ...
Hayırdır canım ya ne olduki.

bu ay takip yaptirdik canim bekliyoz simdi 1haftam var insallah adet olmam canim
kizlar tel. yaziyorum gec yazarsam kusura bakmayin
Aleyna canım biz ikinci rapor için sperm testi verdik 15 milyon çıktı.Heralde vermezler aşılamamı diyecekler bakalım.

Canım çok geçmiş olsun bir doktora git sen ya kırık olmasın sakın.

inş hepimizinki gelcek cnm
rabbim ol desin yeter

insallah canim insallah

ya ne güzel bi şarkıdır bu aglıycam şimdi

hoşgeldin canım... ya aynı şeyler işte bebiş mevzusu seninde moralini bozmayım tatlım sen nasılsın...

hosbulduk pelincim,canim uzulme bebisinin gelecegi gunler yakindir insallah,hem sen yine hamile kalabiliyorsun tatlim,bize göre bir adim öndesin,,hic morali bozma canim,allah buyuk onun herseye gucu yeter..sabret,dua et,ve bebisin gelecgi vakti bekle

Canım niye tühhh desinlaer sağlık o da çok önemli Allah yardımcın olsun.

canlarim simdi cikmam gerekiyor malesef,ayrilmak istemiyorum,sizinle muhabbet etmek istiyorum amahepiniz allaha emanet olasiniz

ebrarim benden sonra geleceksin muhtemelen,sanada selam olsun tatlim

Gönüllerin nuru sensin
Sevenlere çare sensin
Güldür garipleri sevinsin
Allahim sen bilirsin
Bildigim gerçekler yalana döndü
Tüm ümitlerimi aldi götürdü
ALLAHIM SEN BİLİRSİN

Kızlar beni kocişim çağırıyor gidip bakıyım adamcaza burası yüzünden bıraktım valla adamı.Oda merak ediyo ne konuşuyosunuz bu kadar diye bende bari erkekler klübü açıyım diyor ::)))

benimkide aynı buraya takılınca çıkamıyorum.şimdi merak salmış habre ne yapıyorum diye bakıyor.ne var orda dio.kime yazıosn dio.pöff gelde açıklama yap.bugunde baktım otomatik bnm şifre girmiş bakmış kk ya ne var die akşam geçmişten baktım dedim sen ne zmn girdin kk ya ne kk sı ben kk mm bilmem dio sırıtıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…