Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aboo profumun kulağı çınladı.ben uslu uslu oturim bari bugun maaş günü :102::126::116:

gel di valla kaçsakmı kuzum ya şimdi bizi mahvedicek :18::89::103::120::130:

ahanda kardeloş prof.. geldi kaçııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn kaçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yokk canımm profum diye demiyorum çok iyidir kendileri kanatları yok sadece,yoksam melekk gibidir.

nie kaçıyonuzz kızlar düzenleyin msjları olsun bitsin
bakın hele bakıııın,sonlara yetiştim,daha başlarda neler var acep,amma paragöz müş bizim elemanlar,dedikya akşamı bekle diye yaffffffffffffffffffffff

yok yok uyku var uykuu ahada benim reklam çıktı mofixxx
benim reklam o yaa :84::84:
bakın hele bakıııın,sonlara yetiştim,daha başlarda neler var acep,amma paragöz müş bizim elemanlar,dedikya akşamı bekle diye yaffffffffffffffffffffff

sen bi oku bak neler görcen asıl paragöz sensin delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

profum bekliyom ya işte akşama kadar maaşa zam gelir belki yada paralar durduğu yerde doğurur diye.kendimi öyle avutuyom yanii.

kizlar nasilsiniz bu arada sohbetkoyu herhalde massallah bi aksam girmedimm off off off o sayfalar nasil cogalms kusura bakmayin kizlar gecmisi cok fazla okuyamadimm kafam agriyor birazzz haa bu arada dualari okudum allah ins kabul eder

valla yaa bu kadar uyursam kocişte beni balon yapıp uçurcak yenisini alcak.bu 24 saat uyuyo diye.

ayyy kuzu dikkat et valla bu herüfler yapar anam yok kız kıyamaz onlar bize bee benimki erken gideceği zaman kalkar yolcu ederim daha kapıdan çımadan yat yat uykunu bölme der

vaayyy,rüşvete bak,kahve yasak bana,bi bardak ananas suyu rica edim,belki bebişim döllenmiştirde,tutunmasına yardım eder,bi işe yarayın canım,aaaaaaaaaaaaaaa

bakın kızlar prof hala asistana iş buyuruyo sora çalışmadın derse.. al canım ananas olsun istediğin tutunsunda yapışsın sana bırakmasın seni emiii.du ananası vermeden bende içem bir iki yudum belki bende de bişeyler tutunacak sap arıyodurr.

ayyy kuzu dikkat et valla bu herüfler yapar anam yok kız kıyamaz onlar bize bee benimki erken gideceği zaman kalkar yolcu ederim daha kapıdan çımadan yat yat uykunu bölme der

ben her sabah 7 de kalkıyom kahvaltısını yaptırıyom sora uğurluyom,dün akşam uyuşukluğum üstümde diye gitti bütün meyvelerden sıkıp gelmiş,bide çiğköfte aldı geldi yatana kadar iyi besledi beni.saolsunn.

vaayyy,rüşvete bak,kahve yasak bana,bi bardak ananas suyu rica edim,belki bebişim döllenmiştirde,tutunmasına yardım eder,bi işe yarayın canım,aaaaaaaaaaaaaaa

ay yesinler bebeni senin
kizlar nasilsiniz bu arada sohbetkoyu herhalde massallah bi aksam girmedimm off off off o sayfalar nasil cogalms kusura bakmayin kizlar gecmisi cok fazla okuyamadimm kafam agriyor birazzz haa bu arada dualari okudum allah ins kabul eder

selam tatlışım evet muhabbet keyifli
hayırdır niye ağrıyo başın sıkıntı yok inşallah
tamam ağzına sağlık ekliyorum hemen

ben masumummm :18::18::18::18::18:
valla yaa bu kadar uyursam kocişte beni balon yapıp uçurcak yenisini alcak.bu 24 saat uyuyo diye.
hehe aynen öle olur yoksam cnmm

h.g cnmmm nasılsınn

ablacım sanada kolay gelsin yataklarını toplıcakmıssın yardıma ihtiyac varsa gelemm

ay yesinler bebeni senin

selam tatlışım evet muhabbet keyifli
hayırdır niye ağrıyo başın sıkıntı yok inşallah
tamam ağzına sağlık ekliyorum hemen

bilmiom ki bu arala beni uykuda tutmuyor geceleri uyyuyamiyorummm yaa... allah devamini attirsin sohbetinizi arttirsinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…